Jeesus haluaa kärsiä ja kuolla sinun vuoksesi?

Anonyymi

Herra Jeesus haluaa kärsiä. Herra Jeesus haluaa kuolla. Jotta syntiset saisivat elää.

Herra Jeesus haluaa kärsiä ja kuolla, jotta syntiset saisivat elää.

Herra Jeesus haluaa kärsiä ja kuolla, jotta syntiset saisivat elää ja tehdä mitä he tekevät.

Herra Jeesus haluaa kärsiä, jotta syntiset saisivat pistää hänet kärsimään. Herra Jeesus haluaa kuolla, jotta syntiset saisivat tehdä mitä he tekevät: murhaavat.

Herra Jeesus haluaa kuolla syntisten käsissä. Mitä hyvää siinä on?

Kysyn tätä ihan oikeesti.

11

<50

  Vastaukset

  • Jeesus kuoli syntisten puolesta, jotta syntiset puolestaan kuolisivat synnille. Ihmisillä on vain kaksi vaihtoehtoa: Antaa synnin kuolla ja elää Jumalalle noudattaen vanhurskautta tai kuolla synnin mukana.

   • En ymmärrä. Ymmärrän kyllä sen, että ihmisellä on todellakin kaksi vaihtoehtoa: seurata tietään Jumalan luo tai lähteä harhautumaan jonnekin epäjumalan suuntaan. Mutta sitä en ymmärrä mitä Jeesus tässä asiassa tekee, ainakaan kärsimällä ja kitumalla ja kuolemalla.

    Mikä on Jeesus?


  • Jeesus kuoli, mutta eipä ole sen jälkeen näkynyt, kuten ei muitakaan kuolleita.

  • Todella veemäinen kaikkivaltias jonka työkalupakissa tappaminen on päällimmäisenä.
   Olisi mennyt mieluummin vihanhallintakurssille.

  • Toisaalta Jumala on olevinaan hyväntekijä. Toisaalta ihmisten viholliseksi ryhtynyt. Hepreasta tuleva saatana-sana tarkoittaa vastustajaa.

   Jumalan laki vaati viatonta verta, uhria. Jeesus oli ainoa uhriksi kelpaava, ainoa lain täyttymys. Ihmisluontonsa osalta siis viaton ja kelvollinen. Jumala on kaikessa syyllinen toisaalta.

  • En usko, että Jeesus halusi kärsiä ja kuolla.
   Hänhän rukoili Getsemanessa, että Isä ottaisi häneltä pois sen maljan, mutta ei niin kuin hän tahtoo, vaan niin kuin Isä tahtoo.

   Jeesus tuli Isän lähettämänä tänne maan päälle vapaaehtoisesti ja kuuliaisena Isälle toteuttamaan Isän pelastussuunnitelmaa, jotta jokainen häneen uskova ihminen voisi pelastua.
   Siihen kuului se, että Jeesuksen täytyi elää ihmisenä viaton ja synnitön ja puhdas elämä ja sitten vuodattaa siunattu, pyhä, kallis ja viaton sovintoverensä, joka oli se hinta, joka hänen tuli maksaa jokaisen häneen uskovan ihmisen sielun pelastukseksi ja lunastukseksi.
   Ei Isäkään tietenkään tahtonut, että Jeesus tulisi kärsimään, mutta Isä rakasti meitä syntisiä ihmisiä niin paljon, että Hän antoi ainutsyntyisen oman rakkaan poikansa uhriksi, meidän syntiemme edestä, ja Jeesus maksoi koko syntivelkamme meidän puolestamme, että me saamme olla vapaat.
   Kun uskomme tämän ja teemme parannuksen synneistämme, voimme pelastua iankaikkiselta rangaistukselta, koska Jeesus kärsi Golgatan ristillä puolestamme sen rangaistuksen, joka meille kuuluu.
   Tämä oli kertakaikkinen ja ainutkertainen ja täydellinen sovitus synneistämme, eikä Jeesuksen tarvitse sitä enää koskaan uusia.
   H.P.

   • En tajua. Siis Jeesus-ihminen piti tappaa Jumalan tahtomana, vieläpä kiduttamalla, jotta Jumala sai maksun, hinnan, siitä että suostui olemaan anteeksiantavainen eli Jumala. Kuka se vaatiikaan rakkaudestaan maksua? Toiseksi Jumala samalla hylkäsi oman jumaluutensa muuttumalla hyvästä pahaksi, rakastava isä halusikin yhtäkkiä kiduttamalla murhata poikansa.

    Missä Jumala?


  • > Herra Jeesus haluaa kuolla syntisten käsissä.

   Millä perusteella?

  • Mutta joulupukki elää ja ei halua kuolla.

   Koskahan päästään aikaan että nuo tarinat jeesuksista ja jumalista saadaan sille tasolle mille kuuluu. Paljon on tuolla tasolla vielä psykiatrisella hoidolla tehtävää. Tuskin koskaan se onnistuu maailmanlaajuisesti ja sen varjolla sodat ja tappaminen ryöstöineen jatkuu. Mutta kun edes pienessä Suomessa onnistuisi, ja kyllähän se onnistuisi jos oikeasti halua löytyy päättäjiltä laittaa rahaa hoitoon. Jossain mielessä säälittää kun tässä asiassa näkee ihmisen joka on aivan sekaisin normaalista elämästä.

  • Etsinkö ystäviä mielenterveyden äärilaidoilta vai sopeudunko Jeesuksen hulluuteen?

  • Saatana, onko mahdollista vihata enempää?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   182
   3381
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   104
   825
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   720
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   482