Lachlan ja Belle

Anonyymi

Lachlan tuskin uskoo kun Belle vakuuttelee hänelle ensin rakkauttaan ja samaan hengenvetoon kysyy:missä Rebecca on?Niin tyhmä hän ei ole.

35

<50

  Vastaukset

  • Kyllä Lachlan voi uskoa mitä vaan Belle sanoo. Lachlan ei ole tyhmä vaan perinjuurin häiriintynyt sairas nuorimies. Bellen rakkaus tuntuu olevan ainoa asia josta hän välittää. Normaalikin ihminen usein uskoo mitä haluaa uskoa.
   Jos Lachlan on uskonut ennenkin ilmeettömän Bellen rakkauteen, kyllä se varmaan vieläkin onnistuu.
   Belleä on koko ikänsä koko Dinglen klaani paaponut ja pitänyt jotenkin älykkäämpänä ja parempana kun esim. vanhempansa tai muut sukulaisensa. En ole tosin huomannut mikä olisi siihen antanut aihetta.

  • Miten ihmeessä Lachlanin puhelin oli joutunut Dinglen heinälatoon?

  • Aukkoja juonessa.Yleensä kun ihminen pidätetään ja viedään putkaan niin silloin häneltä otetaan kaikki tavarat pois.Tuota ei näytetty ollenkaan Lachlanin kohdalla,koska silloinhan olisi todettu ettei hänellä ole kännykkää mukana ja kenties olisi ruvettu sitä etsimään,siis KENTIES.Kännykän avullahan olisi EHKÄ voitu paikallistaa Rebeccan olinpaikka.Lachlanhan haavoittui jalkaan.Käytettiinkö häntä sairaalassa,sitä ei näytetty.Onkin nyt mielenkiintoista nähdä kysyvätkö poliisit edes Lachlanilta missä hänen kännykkänsä on ja ruvetaanko sitä etsimään.Siitä voisi paljastua monta asiaa.

   • Tämä oli varmaan Lachlanin "työpuhelin" . Nyt sitten jää liikeasiat hoitamatta ja Rebeccan hoitaja/vartia ei saa Lachlaniin yhteyttä. Miten mahtaa vaikuttaa Rebeccan "hoitoon" ?


  • Lachlan on jemmannut puhelimensa tahallaan, sinne talliin muovipussissa ja hätääntyneenä jopa unohtanut sulkea sen. Lähtiessään pakomatkalle Bellen kanssa, ajatteli puhelimesta olevan vain haittaa. Jos poliisit kyselee Lachlanilta puhelimesta. Hän tietysti väittää sen kadonneen pakomatkalla.

  • Belle se osaa aina vaan rakastua vääränlaisiin miehiin. Jotka aiheuttavat, jo muutenkin mielenterveytensä menettäneelle tyttöparalle lisäongelmia. Taitaa Belle lopulta jäädä vanhaksipiiaksi. Hoitamaan röttelötilalle isäpappaansa ja possuja. Napsien välillä pillereitä, ettei alkaisi kuulemaan ääniä päästään. Vai onko odotettavissa Bellelle vielä joku, pahasti pieleenmenevä romanssi, jonkun epäsopivan kanssa?
   Vai väsätäänkö hänestäkin, tuottajan mieltymyksien mukaan lesbo?
   Sellaisessa suhteessa sitä vasta Bellen mielenterveyttä koeteltaisiinkin.

  • "Tuottajan mieltymysten mukaan".Tiedät siis että tuottaja on lesbo?Ja yritätkö saada jotain kiistelyä aikaan puhumalla lesboista?Pysytäänpä nyt asiassa eli mitä sarjassa tapahtuu,eikä mennä sukupuolisuuntauksiin.

  • Pysytään vaan, eikä mennä kommenttejen arvostelemiseenkaan. Sarjassa alkanut näkymään kyllä aika paljon tätä "eiheteroutta". Sitä on juurikin tässä sarjassa, josta tällä palstalla keskustellaan. Eikä ne homoseksuaalit varmasti vieläkään riitä.
   Eikä palstalla näkyvien mielipiteiden pitäisi mennä tunteisiin, vaikka ei itse kuuluisikaan heteroihin.

  • Toivottavasti sarjaan tulee lisää homomiehiä niin säilyy mielenkiinto katsoa sarjaa ja mieluummin sellaisia aikuisia miehekkäitä homomiehiä eikä mitään keskenkasvuisia pikkupoikia.

  • En kuulu varsinaisesti Bellen ihailijoihin. Muistaakseni tämä ääniä kuuleva herkkähermoinen Dinglen typykkä aika viekkaasti ja suunnitelmallisesti rikkoi yhden lääkärin avioliiton. Tohtori oli tietenkin aika varakas. Lachlanistakin ainakin piti tulla rikas joten olisiko Belle vaan ahne. Koko suku on pitänyt Belleä kuin herkkää kukkaa kämmenellä, niin kuvittelee itsekin olevansa se hienompi ja älykkäämpi Dingle.
   Täysin Bellen lumoissa oleva yksinäinen Lachlan on olevinaan hyvä saalis. ÄLYKÄS Belle ei vaan huomaa eikä usko Lachlanin todellista pahuutta ennen kuin on liian myöhäistä. Huonosti käy joka tapauksessa sille joka rakastuu Belleen . Lachlania ei ole varmaan rakastanut kuin äitinsä ja nyt hän kuvitteli Bellestä samaa.
   Lachlanin sairas mieli tekee mitä vaan kuvitellun rakkauden eteen.

  • Lachlanin kännykkä,etsikää sitä!!

   • Käskystä!


  • Jaa, että Lachlan ihan sovinnolla paljastaisi missä Rebecca on,hahhahhaa!Oli aika typerä pakoyritys häneltä.

   • Lachlan haluaa vaan Bellen mukaansa vankilaan, tyyliin jos en saa MINÄ. niin ei saa kukaan muukaan.


  • Mitenhän tämä Bellen syyttömyys nyt sitten todistetaan? Ei kiinnostaisi enää seurata näitä oikeudenkäyntejä.

  • Entäs se Lachlanin kännykkä????

  • Painajaismainen poikaystävä ja tilanne.
   Kummasti näillä kaikilla on varaa tarvittaessa palkata asianajaja, eivät käytä ilmaista oikeusapua, jos sellaista Briteissä onkaan. Chas kysyi poliiseilta tarvitseeko Belle asianajajaa.

  • Kännykkäjuttu varmaan unohdetaan kokonaan ja tohotetaan sen tilalla jotain muuta.
   Lachlan ei helpolla luovuta, hänen pirullista pahuuttaan ei taideta saada edes telkien takana kuriin. Koettaa pyöritellä ja huijata vielä poliisejakin psykopaatin taidoillaan.
   Keksii tehdä Bellestäkin syyllisen sekoiluihinsa.
   Toteaa, että Bellellä on päässä vikaa. Mutta, kuten mielenvikaiset yleensä.
   Ei ymmärrä itse olevansa vielä enemmän päästään vialla, kuin Belle.
   Eikö Briteissä ole vankimielisairaaloita? Sellaiseenhan Lachlan kuuluisi.

   • "Eikö Briteissä ole vankimielisairaaloita? Sellaiseenhan Lachlan kuuluisi"
    Lachlania ei liene tuomittu vielä. Eiköhän Briteissä ole todennäköisemmin kuin Suomessa.


   • No mihin ihmeen hoitolaan voidaan viedä nälkiintynyt, nestehukasta kärsinyt ihminen mukamas mielenvikaisena tai aivovammaisena ilman lääkärin lausuntoja ja henkilötodistuksia. Ja tietenkin Laclan on esiintynyt väärällä nimellä.
    Koska kyllähän hoitolaitoksen olisi jo pitänyt osata laskea yhteen yksi + yksi Laclanin pidätyksen yhteydessä. Kyllä tuommoinen uutinen leviää Briteissäkin aika nopeasti.
    Ja mikä ihmeen kännykkäjuttu? Siitäkö nykyään selviää kaikki, ehkäpä sen takia toiset haluaa vielä käyttää esim käteistä rahaa


   • Siitä Lachlanin kännykästä,joka on jäänyt Dinglen talliin,siitä voisi näkyä mistä numerosta siihen on soiettu ja kuka on soittanut.Hoitaja joka hoitaa Rebeccaa,hän siihen ainakin on soittanut.Kännykästä,jos se on älykännykkä,voisi EHKÄ paikantaa mistä hoitaja on soittanut,siksi sitä peräänkuulutan.Viimeksi kun sen näytettiin soivan, se oli Dinglen tallissa.


  • Tosi erikoiselle yksityisklinikalle Lachlan on tätinsä kuskannut. Kun ei siellä edes muita näy, kuin tuo yksi hoitaja, lääkkeineen ja lääkeruiskuineen. Liian älytön juonikuvio tälläinen. Eihän tuollaisia yksityisklinikoita ole olemassakaan, paitsi tv-sarjoissa.

  • Saatan olla ainoa, mutta minun mielestäni Belle ja Lachlan olivat hyvä pari ennenkuin kaikki meni pieleen. Belle tuntui tasapainottavan Lachlania hyvin ja vaikutti että hän olisi ollut aidosti rakastunut Dingle-tyttöön. Enkä usko että Bellekään pelkästään rahan ja paremman elämän takia Lachlanin kanssa oli, vaikka Dinglen naiset ja osa miehistäkin yleensä niin toimivatkin.

  • Olisi heillä ollut kyllä onnistumisen mahdollisuuskin. Toisiaan tukevana nuorena parina. Jos ei juuri Lachlanista olisi alettu tekemään sitä perinteistä kylähullua.
   Belle ja Lachlan olisivat rikkinäisine mielineen, olleet kaikesta huolimatta onnellinen ja rakastunut pari. Hiukan samanlainen pariskunta, kuin Lydia ja Sam. Ross Barton olisi sopinut Lachlania paremmin kylähullun rooliin. Kun käyttää huumeitakin. Muutenkin lähtemässä sarjasta.

   • Lachlan on ollut nuoresta saakka hyvin epävakaa nuori. Varsinkaan äitinsä ei sitä uskonut tai ei halunnut uskoa, Rahalla tai jollakin muulla keinolla pelastettiin melkein aina pulasta vaikka olisi jo silloin vaatinut psykiatrista hoitoa.
    Yksinäinen nuori löysi sitten Bellestä ystävän ja sitten ainoan ihmisen johon täysin luotti.
    Uskon että tämä auto-onnettomuus oli vaan yht´äkkinen epätoivoinen teko, ei niinkään suunniteltu, ei vaan halunnut elää enää kun luuli menettäneensä Bellen. Sen jälkeen sitten kaikki riistäytyikin käsistä ja lopullinen hulluus sai vallan.
    Olihan siinä kaikenlaisia kummallisia juttuja, joten sairashan Lachlan oli. Tämä auto-onnettomuus sitten vaan aukaisi jotkut pahuuden padot lopullisesti.
    Kammottavaa, surullista ja aivan käsittämätöntä joka tapauksessa.
    Saisi siinäkin kylässä pikkuhiljaa alkaa tapahtua jotakin mukavampaa seurattavaa. Enkä nyt tarkoita taas jotain naamiaisia ja ryyppyjuhlia.


   • Niin,esim. jokin ihmissuhde saisi olla kerrankin hyvä ja kestää kauan eikä olisi aina hirveästi ongelmia….mutta, tosin katsojat voisivat kyllästyä jos koko ajan menisi vain hyvin,kenties.


  • Onkohan Lachlanin vaari käyttänyt häntä hyväkseen?

   • Kuka on/oli Lachlanin vaari? Lawrence ei ollut hänen äitinsä isä, eikä siten ollut hänen vaarinsakaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka on/oli Lachlanin vaari? Lawrence ei ollut hänen äitinsä isä, eikä siten ollut hänen vaarinsakaan.

    Se vanhempi mieshenkilö, jonka kartanossa Lachlan ja hänen äitinsä ja Rebecca asuivat.

    Lawrence oli homo, joten hän on ehkä voinut käyttää hyväkseen tätä Lachlania.


  • No mutta,katsos.Rebeccan hoitajakin sattumalta katsoi uutisia ja näki ja kuuli mitä on meneillään,johan heräsi.Luikkii tietysti pakoon mitään jälkiä jättämättä.Rebecca ei varmaankaan tiedä hoitajan nimeäkään ja Lachlanhan ei kerro mitään.

   • Mikähän lääketieteellinen diagnoosi vaatii potilaan pitämistä huumattuna vuorokauden ympäri. Koulupoika määräsi hoitajan rahan avulla näin tekemään?


   • Tottakai tämä Lachlanin palkkaama hoituri/ vanginvartija on tiennyt olevansa rikollisen palkkalistoilla. Pelästyi kun huomasi Rebeccan tapauksen päätyneen oikein televisioon. Päätti sitten ottaa ritolat kun tiesi rahantulon loppuvan, ja luultavasti viime töikseen sitten huumasi ja nukutti Rebeccan. Nukkuvalta voi sitten siteetkin varmaan irroittaa ja itse häipyä vähin äänin.
    Rebecca varmaan löytyy jostakin lähistöltä sekavana harhailemasta.
    Löytyi Lachlanilta yllättäen jotakin tunteita Rebeccaa kohtaan ja lapsi varmaan näkee taas äitinsä. Hoitajaa Lachlan tuskin paljastaa.


  • Jos todellisessa elämässä joku olisi tehnyt noin monta murhaa ja muita rikoksia kuin Lachlan,niin mikähän olisi tuomio.?No Suomessa ainakin elinkautinen,mikä ei todellakaan tarkoita elinkautista.Muutaman vuoden sitten lusittuaan pääsisi vapauteen hyvän käytöksen vuoksi.

  • Yksityinen pimeä klinikka. Jossa epämääräinen hoitsu pitää kunnon korvausta vastaan, jonkun omaista huumattuna ja sidottuna. Sitten kun huomaa, että poliisit etsii uhria. Tulee kiire häipyä. Saa nähdä, aletaanko rikollista klinikanpitäjää edes etsimään. Lachalistahan ei mitään tietoja irtoa. Koska sarjassa ei nähdä jenkkityylin kovia otteita käyttäviä kuulustelijoita. Jotka helposti hakkaisivat Lachlanista tiedot ulos.

  • Miten Sykes muka enää löytyisi Lachlanin puhelimen avulla? Nainen on taatusti jo hävittänyt puhelimensa, ettei hänen jäljilleen päästä. Välittääkö kukaan edes, penkoa asiaa, kun Rebecca on löytynyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   6248
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   543