Liperin hyvin (pahoin) vointi

Anonyymi

On kuin paska rattaissa, tämä päivähoidonjohtaja, ei lähde pois vaikka miten pyörittäis. Kyvyt ei riitä kuin lume-hakuihin muualle töihin ja nimen vaihtoon. Onneksi pätevyys ei riittänyt hyvinvointi (Liperissä pahoinvointi-) johtajan viran hakuun. Monta vuotta saikin itseään johtaa. Toivottavasti tästä toisesta viransijaisesta eivät leivo uutta hyvinvointijohtajaa, silloin entinen meno jatkuu varhaiskasvatuksessa ja koulupuolellakin.
Mutta Liperiinhän ei tunnetusti voida valita pätevämpää hakijaa kuin esimiehensä, siitä syystä rima pysyy matalalla ja mikään ei muutu.

21

429

  Vastaukset

  • Näin näköjään on!

  • Kuinkas sitten kävikään, Rivo-riitasta tehtiin hyvinvointijohtaja. Onko tosiaan niin, että siitä hakijajoukosta pätevämpää ei löytynyt. No nyt saivat ainakin sopivan. Paska ei ala haista kun sitä ei ruveta tonkimaan. Ja sehän se on Liperin kunnalle (ylin virkajohto ja päättäjät), tärkeintä että näyttää hyvälle ja sen eteen tehdään mitä vain, että paskaa peitellään. Kunnanjohtakin hymyilee tarrahymyään, vaan henki haisee. Ja se helistimen vieno helinä, kyynelten läpi, se tulee varhaiskasvatuksesta.

   • Tähän kommentoin Riitasta. On muuten ihminen, mikä tekee todella paljon Liperin kunnan eteen töitä. Voin vain ihmetellä miten jaksaa,kaiken tämän keskellä lapsineen.
    Riitta on oikea hoitamaan uuttavirkaansa, koska koulutus ja pitkäaikainen Liperin kuntaan sitoituminen ovat esimerkkinä, mitä parhaimpaan.
    Tiedän hänen puolusuuntauksen,mutta sillä ei ole väliä tässä.
    Tiedän, että Riitta on täydellisesti meidän kunnan takia tekemässä töitä,meille Liperiläisille !


  • Huh - rankkaa tekstiä on luettavana, mutta se lienee pakko ja oikein näissä hyvin-/pahoinvointijutuissa. Kun ei mene hyvällä perille, niin pakko kai se sitten on yrittää kovin ottein. Uskookohan se AVI nyt taas kerran noita seli-seli.selityksiä, mitä hyvinvointilautakunta on antanut esiopetuksen järjestämisestä?!
   Esim. Kun kerran vanhemmat ovat kyselleet päivälepopaikkojen perään - ja kun niitä ei ole - niin lautakunta vaan vastaa, että p.lepotilat on; siis suorastaan valehtelee! Eihän täysjärkiset, lapsistaan huolta pitävät vanhemmat, ala turhaan valittamaan ja valehtelemaan! Noita selityksiä ei taida uskoa muut, kuin vain Liperin kunnan valtuutetut - haloo!

   Uskaltaisivatkohan nyt kenttätyöntekijät antaa rehellisiä tietoja - vai pelkäävätkö yhä johtajia? Odotan meilenkiinnollajatkoa...

  • Kun katsot Liperin kunnan kotisivuja ja sieltä kohtaa esityslistat ja pöytäkirjat, niin hyvinvointilautakunnan viim.kokouksessa ovat käsitelleet sitä Aviin mennyttä selvityspyyntöä - siis niitä vanhempien oikeita terveisiä toiminnan laadusta!

  • Liperin hyvinvoinnissa toimistoresursseja lisätään ensi vuoden pudjettiin. Taitaa tarvita uusi hyvinvointijohtaja uuden sihteerin hoitamaan töitään, niin että itse ehtii paremmin kylillä kuleksimaan ja itseään edustamaan. Ja tasapuolisuuden vuoksi helistimelle myös lisää alamaisia, vaikka hänhän jo vuosia sitten jakoi tehtävänsä muille, että voi vain liihotella hailakassa kesämekossaan.

   • En ymmärrä miksi täällä haukutaan Riittaa. Hän on hyvä ihminen ja todellinen johtaja. Meillekin hän järjesti koulualueen vaihdon ja ilmaisen koulukuljetuksen käden känteessä. Ei tarvinnut lanketteja täytellä, soitto riitti.


  • Jeps, mutta koulukuljetus on ongelma vieläkin.
   Valkoisessa autossa lapsemme saa liiakin kiireistä kyytiä,eli kuski ajaa kovaa honkalammen ja Jyrin alueella. Ihme,ettei poliisit ole sattunut.
   Kunnassa ei ole kuulemma koulukuljetukseen perehtyvää ihmistä.

  • Ei sitten ollut kanttia helistin-korhosella olla hyvinkövointiosaston avajaisissa. Pikkuvarhaiskasvattajat edustivat päivähoitoa.

   • Eihän sitä näkynyt.:)) miks perkele pitää olla piilossa?
    Vastais mitä paskaa on aiheuttanut ihmisille !


  • Kyllä sirkka osaa! Helisteenikorhonen ostaa sympatiaa päivähoitoikäisten lasten vanhemmilta, rakentamalla kotia, päiväkotien pihoille sekä tarjoomalla ilmaista päivähoitoa kaikille päivähoitoikäisille. Toivotaan että ikävät asiat unohtuvat kun lumehyvää tarjotaan.

  • Mistä ihmeestä aloittaja ja muut puhuvat - ei sitten mitään järkeä siteeksikään.

   • Ihmeestä nimeltä sirkka helistinkorhonen. Ja ihme tulee siitä että miten hän on saanut olla virassaan 16 vuotta tuolla ammattitaidolla ja ketkuilemisella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihmeestä nimeltä sirkka helistinkorhonen. Ja ihme tulee siitä että miten hän on saanut olla virassaan 16 vuotta tuolla ammattitaidolla ja ketkuilemisella.

    Niin on hempeän ja hauraan näköinen kuin kuin Kurtturuusu tien poskessa. Ja on syrjäyttänyt reilun pelin ja inhimillisyyden päivähoidosta.


  • Varhaiskasvatuksen chat-palvelusta hei! Kerro kuinka voimme auttaa sinua? No ihan vaikka v...u siten että vastaatte kysymyksiin, jos teillä kerran on tällainen palvelu. Ei toimi ei, niin kuin ei mikään muukaan Liperin pahoinvointipalvelussa tai varsinkaan helistemen varhaisv-tuksen kasvatuksessa.

  • Minnekä on kavonnut hyvinvointipalaveluihin lupsakka toimistosihteerj. Nauru ol herkässä ja raiku pitkin seinijä. Tietääkö kukkaan?

  • Onko se itkijä vielä Liperin kunnalla töissä?
   Kyllä teki tuo lyhkänen ihiminen pahaa monelle immeiselle ja vieläkö se on täällä?
   On kumma,kun immeiset todella useat ,ei halluu häntä tänne ja silti kittuuttaa.
   Mänis sinne Torniooon,sieltäkö ol lähtösin..Eiku vauhilla punaiseen Tornioon..
   Hää ei ymmärrä,onko kehitys jotenkin pilalla vai..Mäne pois,sie teet huonoa kokoajan täällä !

   • Muuta Kontiolahteen tai Joensuuhun. Lapsiystävälliset kunnat ja muutenkin kaikki on käden ulottuvilla. Ja pääsisit noista hankalista virahaltijoista lopullisesti eroon. Miksi olet juuttunut siihen, missä on paha olla? Tässä sinun parastasi ajatellaan koko ajan. Olisi vain silmäniloa ja muutenkin mukavaa. Nettikin toimisi just niinkuin haluaisit. Kyllä noissa kunnissa sellaset asiat hoidetaan kuntoon heti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muuta Kontiolahteen tai Joensuuhun. Lapsiystävälliset kunnat ja muutenkin kaikki on käden ulottuvilla. Ja pääsisit noista hankalista virahaltijoista lopullisesti eroon. Miksi olet juuttunut siihen, missä on paha olla? Tässä sinun parastasi ajatellaan koko ajan. Olisi vain silmäniloa ja muutenkin mukavaa. Nettikin toimisi just niinkuin haluaisit. Kyllä noissa kunnissa sellaset asiat hoidetaan kuntoon heti.

    Elä sinä puutu toisten ongelmiin. Pidä huolta itsestäs, sitä sinä kaipaat. Se että jo lapsena koulussa on kiusattu ja kustu reppuun, ei saa selkää suoristumaan vanhempanakaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Elä sinä puutu toisten ongelmiin. Pidä huolta itsestäs, sitä sinä kaipaat. Se että jo lapsena koulussa on kiusattu ja kustu reppuun, ei saa selkää suoristumaan vanhempanakaan.

    Täällähän nuo ketjun ongelmat ovat julkisessa keskustelussa. Näistä voi jokainen antaa oman merkittävän tai merkityksettömän lausuntonsa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Elä sinä puutu toisten ongelmiin. Pidä huolta itsestäs, sitä sinä kaipaat. Se että jo lapsena koulussa on kiusattu ja kustu reppuun, ei saa selkää suoristumaan vanhempanakaan.

    Elä sinä puutu toisten ongelmiin. Pidä huolta itsestäs, sitä sinä kaipaat. Se että jo lapsena koulussa on kiusattu ja kustu reppuun, ei saa selkää suoristumaan vanhempanakaan.

    Kyllä se selkä oikenee,kun metrisellä halolla annat persuuksille!
    Ei kukaan puutuisi ongelmii,paitsi jos ne on ihmisä ja perheitä vastaan,kuten tämä koliste-helisten.
    On se ihme LIperissä,että saa jatkaa toimimatonta tyhjyyttä?
    Onko sulla kustu muroihin:)) Olinko minä,sorry .maistuko hyvälle?
    Jumavie,jos on änkyröitä ja osaamattomia virkatehtävissä,niin ulos kusimurojen kanssa!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   175
   3414