Liperin hyvin (pahoin) vointi

Anonyymi

On kuin paska rattaissa, tämä päivähoidonjohtaja, ei lähde pois vaikka miten pyörittäis. Kyvyt ei riitä kuin lume-hakuihin muualle töihin ja nimen vaihtoon. Onneksi pätevyys ei riittänyt hyvinvointi (Liperissä pahoinvointi-) johtajan viran hakuun. Monta vuotta saikin itseään johtaa. Toivottavasti tästä toisesta viransijaisesta eivät leivo uutta hyvinvointijohtajaa, silloin entinen meno jatkuu varhaiskasvatuksessa ja koulupuolellakin.
Mutta Liperiinhän ei tunnetusti voida valita pätevämpää hakijaa kuin esimiehensä, siitä syystä rima pysyy matalalla ja mikään ei muutu.

6

120

Vastaukset

 • Näin näköjään on!

 • Kuinkas sitten kävikään, Rivo-riitasta tehtiin hyvinvointijohtaja. Onko tosiaan niin, että siitä hakijajoukosta pätevämpää ei löytynyt. No nyt saivat ainakin sopivan. Paska ei ala haista kun sitä ei ruveta tonkimaan. Ja sehän se on Liperin kunnalle (ylin virkajohto ja päättäjät), tärkeintä että näyttää hyvälle ja sen eteen tehdään mitä vain, että paskaa peitellään. Kunnanjohtakin hymyilee tarrahymyään, vaan henki haisee. Ja se helistimen vieno helinä, kyynelten läpi, se tulee varhaiskasvatuksesta.

  • Tähän kommentoin Riitasta. On muuten ihminen, mikä tekee todella paljon Liperin kunnan eteen töitä. Voin vain ihmetellä miten jaksaa,kaiken tämän keskellä lapsineen.
   Riitta on oikea hoitamaan uuttavirkaansa, koska koulutus ja pitkäaikainen Liperin kuntaan sitoituminen ovat esimerkkinä, mitä parhaimpaan.
   Tiedän hänen puolusuuntauksen,mutta sillä ei ole väliä tässä.
   Tiedän, että Riitta on täydellisesti meidän kunnan takia tekemässä töitä,meille Liperiläisille !


 • Huh - rankkaa tekstiä on luettavana, mutta se lienee pakko ja oikein näissä hyvin-/pahoinvointijutuissa. Kun ei mene hyvällä perille, niin pakko kai se sitten on yrittää kovin ottein. Uskookohan se AVI nyt taas kerran noita seli-seli.selityksiä, mitä hyvinvointilautakunta on antanut esiopetuksen järjestämisestä?!
  Esim. Kun kerran vanhemmat ovat kyselleet päivälepopaikkojen perään - ja kun niitä ei ole - niin lautakunta vaan vastaa, että p.lepotilat on; siis suorastaan valehtelee! Eihän täysjärkiset, lapsistaan huolta pitävät vanhemmat, ala turhaan valittamaan ja valehtelemaan! Noita selityksiä ei taida uskoa muut, kuin vain Liperin kunnan valtuutetut - haloo!

  Uskaltaisivatkohan nyt kenttätyöntekijät antaa rehellisiä tietoja - vai pelkäävätkö yhä johtajia? Odotan meilenkiinnollajatkoa...

 • Kun katsot Liperin kunnan kotisivuja ja sieltä kohtaa esityslistat ja pöytäkirjat, niin hyvinvointilautakunnan viim.kokouksessa ovat käsitelleet sitä Aviin mennyttä selvityspyyntöä - siis niitä vanhempien oikeita terveisiä toiminnan laadusta!

 • Liperin hyvinvoinnissa toimistoresursseja lisätään ensi vuoden pudjettiin. Taitaa tarvita uusi hyvinvointijohtaja uuden sihteerin hoitamaan töitään, niin että itse ehtii paremmin kylillä kuleksimaan ja itseään edustamaan. Ja tasapuolisuuden vuoksi helistimelle myös lisää alamaisia, vaikka hänhän jo vuosia sitten jakoi tehtävänsä muille, että voi vain liihotella hailakassa kesämekossaan.

SEISKA.FI

 • Jätti tylysti ex-vaimonsa! Toni Nieminen iski seitsemän lapsen yh-äidin – paparazzikuvat Seiskassa!
 • Kuva Tallinnasta! Kaisa Liski ja Tape Valkonen viettivät aikaa yhdessä: "Paremmassa seurassa"
 • Taloyhtiön hienoin asunto! Tällainen on VilleGallen luksuskoti pahamaineisen vankilan naapurissa – kuvat!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7437
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  105
  6240
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3421
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  194
  2520
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  670