Saipas taas eräs henkilö tekosyyn pistää välit poikki muhun

Anonyymi

On varmaan ylpeä itsestään... Tätä ennen oli ehdottanut kuukauden taukoa, minkä tiesin et oli vaan loistava tekosyy päästä musta eroon, no ei tarvinnut odottaa niin kauan meni välit poikki alle viikko sen jälkeen tänään ennen kuin tuo kuukausi kielto oli kulunut...

Näin tapahtunut usein mulle, ihmiset kyllästyy muhun ja pistää välit poikki. Kukaan ei välitä masentuneesta, yksinäisestä ja syrjäutyneestä ihmisestä.

Samaa paskaa vaan jatkan. Ei edes jeesus auta vaikka moni kertoo kuinka 'jumala' auttanut yliluonnollisella tavalla. No eipä oo... Äidin sairaus pahentunut, mut itsemurha ajatukset lisääntynyt jne.

Ei niitä kavereita tai ystäviä saa, olen kohta 30,ihmisluonto on sanoinkuvaamattoman häijy

8

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totuus on se, että masentuneen ja itsevihaa potevan ihmisen kanssa on erittäin raskas olla. On ymmärrettävää että toinen ei jaksa, varsinkaan jos mitään muutosta parempaan ei näy.
      Masentuneen vastuulla on hakea apua ja ottaa sitä vastaan. Olla aktiivinen oman hoitonsa suhteen ja haluta parempaa. Kukaan ei hyvää oloa ja onnea toiselle voi kantaa, itse se on löydettävä. Omaan napaan tuijottelu, itsesääli ja itseviha on toisen ihmisen vaikea kestää. Kukaan ei vapaaehtoisesti halua sukeltaa sinun kanssasi siihen kaivoon. Hae apua ja se vanha kunnon ota itseäsi niskasta pätee tässä kyllä hyvin siinä mielessä että itsestä lähtee paraneminen! Vaikka vain pienin askelin mutta itsellesi peräänantamatta.

      • Anonyymi

        Tämä on totta. Itse lopetin yhteydenpidon erääseen henkilöön, kun tuntui, että jouduin aina toimimaan hänen ilmaisena terapeuttinaan. Kävi liian raskaaksi. Jos joskus yritin jutella jostain vähän kevyemmästä, niin hän täräytti, ettei jaksa noita pinnallisia juttuja. Minun kuulumiset oli pinnallisia, hänen itsesääli ja samojen asioiden vatkaaminen sitä syvällistä keskustelua. En vain jaksanut.


      • Anonyymi

        Joo,hyvin tuttua. Itse muutamaan samanlaiseen joutunut pistämään välit poikki . Tuntuu,että imivät energiaa vaan. Ei itselläkään helppoa niin raskasta on olla toisten roskasanko tai terapeutti. Ja monet ripustautuu. Eräs alkoi soitella joka päivä monta kertaa ja laitteli viestejä Missä olet mikset vastaa. Estin hänet joka mahdollisessa somekanavassa ja numeron myös watsupissa. Jopas loppui häirintä.


    • Anonyymi

      Rakkaat tuntemattomat ystävät, minä olen jo 42. Eronnut. Lapset isoja,osa aikuisia. Olen tottunut "yksinäisyyteen" tai siis en edes halua tai jaksa parisuhdetta enää. Mutta en sano Ei koskaan. EI vaan näy horisontissa ihmistä,jota jaksaisin tai joka jaksaisi minua. Minulla on aina ollut vähän ailahteleva luonne ja masennus todettu vuosia sitten. Pms on myös voimakas. Tälläkin hetkellä itken ja katson harju ja pöntinen kanavaa ja kuuntelen iskelmiä. Älkää lannistuko. Ette ole ainoita yksin olevia .

    • Anonyymi

      27-vuotiaana lopetin lopullisesti mielestelemään kaikkia ihmisiä. Mitä tästä seurasi? Olen edelleen yksin ja ikää on jo 51-vuotta. En ole kuitenkaan mikään kusipää enkä idiootti. Pikemminkin olin aiemmin liian kiltti ihmis-suhteissani. Saa nähdä, kauanko tätä vielä jaksaa? Halu päästä pois täältä turhuuden markkinoilta kasvaa vuosi vuodelta.

    • Anonyymi

      Mulla sama juttu ketään ei välitä. Ei ole kavereita, oon yksinäinen. Kukaan ei soita ei pääse kylää,naiset on jättäny mut. Kaikki vaan vihaa mua ja haluu musta eroon. En löydä tyttöystävää ja kaikkee.

      • Anonyymi

        En ole saanut naisia treffeille, naiset ei haluu nähdä, enkä ole saanut kavereita todellaki täs masentuu, päivisin vaan yksin.


    • Anonyymi

      ???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2403
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1814
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      332
      1526
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1524
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1065
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      949
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      780
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      205
      731
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe