Mitä ydinvoiman tilalle?

Anonyymi

Mitä ydinvoiman tilalle? Oma vastaukseni on oikeastaan vastaus kysymyksen tarkennukseen "Mitä ydinvoiman ja fossiilitalouden tilalle?". Vastaukseni on: vetytalous. Mielestäni ydinvoima ja fossiiliset polttoaineet edustavat yhtä ja samaa luonnosta ja tulevista sukupolvista piittaamatomnta toimintaa, jonka seurauksia tulevat sukupolvet yrittävät paikkailla vielä pitkään. Vetytalous mahdollistaa 100%:sesti uusiutuvilla energioilla toimivan yhteiskunnan. Erittäin tavoiteltava päämäärä. Mikä on sinun vastauksesi kysymykseen "Mitä ydinvoiman tilalle?"

12

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vetytalous on vain yksi mahdollisista konsepteista, mutta sekin on mahdollsisuus liittää moneen nyt jo toimivaksi havaittuun uusiutuvien energiamuotoihin.

      Ihmiskunta näyttää lähtevän siitä, että ilmastonmuutos pitää torjua ilman "lisäkustannuksia", markkinoiden ehdoilla, siten että säilytämme korkean elintasomme. Ja voimme lentää jatkossakin aurinkorannoille ja ostaa lähes joka päivä aasialaista elektroniikkaa.

      Kahdeksaa miljardia ihmistä yhdistää tavoite päästä korkeampaan elintasoon. Viidellä miljardilla ei vielä ole juuri lainkaan elintasoa, mutta ne loput kolmekin miljardia haluavat lisää kulutusta, lisää tavaroita, lisää lentomatkoja.

      Huoli ilmastonmuutoksesta on todennäköisesti aivan turha. Se nimittäin tulee, jos on tullakseen. Se pesee tämän planeetan kasvoja aika rankalla kädellä. Mutta onko se lopulta oikea uhka, vai onko kyse uhkan ulkoistamisesta, siirtämisestä jonkin syyksi, koska emme halua tunnustaa, että me ihmiset olemme ilmastonmuutoksen lopputilaajia.

      Hyvinvointi, suurille massoille levitetty ostovoima, narsistinen käsitys siitä, että mm loikoilu aurinkorannoilla kuuluu perusoikeuksiin jne. Nämä meidät tuhoavat, lopulta.

      Hyvä uutinen on se, että kenenkään ei tarvitse tehdä mitään. Mm lentomatkailu on lisääntynyt viimeisen vuoden aikana. Mitään oikeita toimenpiteitä ei ole edes aloitettu, ja hyvä niin. Minusta on tullut ilmastonmuutoksen kannattaja.

      Ilmastonmuutos saattaa olle se törmääminen rajoihin, jota ollaan jo pitkään pelätty, aavisteltu. Se olisi ehkä tehokkain tapa vähentää kuormitusta ja vaikka se joillakin alueilla lisäisi sukupuuttoja, niin kokonaismäärässä se ehkä vähentäisi niitä. Se vähentäisi myös ihmisiä, ongelman ydintä.

      Tämä ylläoleva vuodatus vain siksi, että tältä pohjalta nähtynä ydinvoima ja sen jätteet olisivat huonoin mahdollinen vaihtoehto kriisiratkaisuksi. Mutta ei hätää, meillä on turvalliset keinot.

      • Anonyymi

        Vetyä tarvitsee ensin tuottaa sekasähköllä, jota on tuotettu esim. ydinvoimalla. Sama pätee öljyvoimaloihin, joita tullaan tarvitsemaan erittäin kauan, koska korvaavia varavoimaloita ei ole. Öljykin on ensin tarvittu jalostaa raakaöljystä tai muista tuotteista. Ydinvoiman korvaajaa Suomen olissa ei ole keksitty, mutta vihreää valhetta aiheesta riittä ja on riittänyt vuosikausia.


    • Anonyymi

      Vetytalous ei voi tulla ydinvoiman tilalle siksi, että jostakin tarvitaan energia sen vedyn tuottamiseen.

      Ydinvoima liittyy energian tuottamiseen ja energian jakeluun. Jakeluun siksi, että ydinvoimala on mahdollista sijoittaa sinne missä energiaa tarvitaan.

      Vetytalous liittyy energian jakeluun. Jos kehitetään tapa tuottaa ja siirtää vetyä taloudellisesti kannattavalla tavalla niin siinä vaiheessa vetytaloudelle on perusteet. Sitä ennen se on meidän kannaltamme katsottuna haihattelua.

      • Anonyymi

        Vety täytyy tuottaa jollakin esim. ydinvoimalla. Kun fossiiliset jäävät pois ajan kanssa, hiilivoima ensimmäisenä. Tarvitaan ydinvoimaa jonka Marinin hallitus vihreät mukaanlukien hyväksyivät, niin varaenergiaa tarvitaan sääolojen mukaan myös.


      • Anonyymi

        Jos ja jos.Vetytalous ei tule koskaan olemaan mitään taloutta vaan miljonäärien loputonta mellastusta köyhien työllä. Ilman rahaahan ei verytalouskaan toimi kuin hetken,Roistot ryöstävät rahat köyhiltä Marxin oppien mukaan,Niillä rahoilla sitten mellastetaan niin että tiet pölisee kuten öljykauden aikanakin.Kaikki päättyy kaaokseen kuten ennekin.Ahne ei siitäkään piittaa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miksei vihreät mene ulisemaan sinne mielenosoitustaulujensa kanssa. Siellä sitä fossiilista ylikuormaa on, mitä sitä täällä valittavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei vihreät mene ulisemaan sinne mielenosoitustaulujensa kanssa. Siellä sitä fossiilista ylikuormaa on, mitä sitä täällä valittavat.

        Koska on vaivattomampaa siirtää likaava energian tuotanto piiloon maapallon toiselle puolelle.Täällä voivat sitten mittailla päästöjä jeesustellen.Näinhän on tehty kaikessa tuotannossa .Tämä vihreä valhe hallitsee koko maailmaa.


    • Anonyymi

      Kasvit ja eläimet kuten ennenkin. Mikään ei muutu maailmassa.Vain turhat luulot pyörivät kehässä. Lukutaito on pilannut satujen takia todellisuudentajun kaikilta.Aikajana on ihmisen elinajan mittainen eikä riitä mihinkään.

    • Anonyymi

      Siirry toki vetytalouteesi vaikka heti mutta maksa itse kulut.Tähän satusi päättyykin koska koko ajatus perustuu muiden rahoilla pelaamiseen kuten pörssipelissäkin.

    • Anonyymi

      Kaikki suomen punttisalit valjastetaan energiantuotantoon, ja kaikille suomen kansalaisille ilmaiset käynnit osallistua sähkön tekoon 24/7. Kaikki siellä tuleva energia menee nykyisin hukkaan.

      • Anonyymi

        Koko ongelmahan on peräisi sähkön tuotannosta ydinvoimalla ja vedellä.Siis sähkön tuotantoa on rajoitettava.Turhaa koko hampaiden pesu sähköharjoilla ja patteriautot ja polkupyörät. Koko homman takana on rikkaiden laiskuus ja ahneus. Siis rankka verotus rikkaille jotta tasapaino palaa maailmaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe