Kunnan yt neuvottelut

Anonyymi

Tuleekohan yhtään irtisanomista vai palkataanko lisää päällikköjä?

26

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuskituvalta saa tietoa viisastenkerholaisilta siihen kysymykseen .

      • Anonyymi

        Eiks se ole VTT vesilahden tietotoimisto ,missä juoruäijät kokoontuu


      • Anonyymi

        Vieläkö opettajan poika tuvalla pätee ja moittii kunnan työntekijöitä? Taannoin siellä ikävästi asioita tiedotti!


    • Anonyymi

      Kyllä nyt on oikeesti hätä , vai onko jo housuissa.Toivottavasti Kunnanvaltuusto NYT tekee järkevän ja oikean valinnan. Kaikki pirkanmaan kriisikunnatko nyt tekee sotasuunnitelman kimpassa pysyäkseen epätoivoisesti oman vaakunan alla. EI TODELLAKAAN HYVÄLTÄ NÄYTÄ NYT.


      https://www.vesilahti.fi/ajankohtaiset/vesilahden-kunnan-neuvotteluesitys-juupajoen-kunnalle-ja-mantta-vilppulan-kaupungille-vesilahden-kunnan-mahdollisesta-liittymisesta-ao-kuntien-muodostamaan-yhteistoiminta-alueeseen/?fbclid=IwAR0qjXXv_NAeltPvE5IIrei2N-E2lqCremVrVqtkfRlKX-2cXWHTa0lwnr0

      • Anonyymi

        Jaa Mäntän kanssa samaan alueeseen? Eikö lähempää yhteistoimintakuntia löydy? Ilmeisesti ei. Kukan ei enää huoli.


      • Anonyymi

        Sivua ei löytynyt mutta kuva on kaunis.


    • Anonyymi

      Ainoa oikea ratkaisu anoa liitosta Lempäälään niin loppuu soutaminen ja huopaaminen. Turhaa viivyttelyä yrittää elvyttää jos potilas ei kuitenkaan selviä hengissä ilman apulaitteita.

    • Anonyymi

      Ei anneta periksi kun silloin monta päällikönvirkaa loppuisi ja samaten valtuuston ja hallituksen kanssa kävisi samoin.Mitäs ne kunnan silmäätekevät sitten tumpulois kun valta lähtisi isompaan organisaatioon.

    • Anonyymi

      Kyläpoliitikot on vuodesta toiseen oppineet tekemään alijäämää.Hoitaakohan ne omaa talouttaankin samalla mallilla,vähän siltä tuntuu että ei osaa. Toisten rahoja on helppo lapioida kaikenlaisiin julkishankintoihin mm ylihintaiseen kirjastoon moniin muihin sutta sekundaa rakennuksiin joiden takuuvastaavat menee yleensä konkurssiin ennen tai heti jälkeen projektin valmistumisen.

    • Anonyymi

      Onko rakennustarkastaja irtisanottu vai irtisanoutunut vaiko palkataanko kuntaan toinen rakennustarkastaja? Näyttää olevan haku käynnissä

    • Anonyymi

      Mitä sillä tekee kun ei kunnassa tonttikauppakaan käy eikä ole rakennustarkastajalla töitä.Tulisi säästöä jos ulkoistettaisi sekin homma ja jostain firmasta tulisi tarkastaja paikalle keikkaluonteisesti silloin kun sitä tarvitaan. Kyllä moni asia voitaisi ulkoistaa niin säästöä syntyisi. Nythän sille maksetaan siitä että raahaa hanurinsa virastolle ja kuluttaa siellä täydellä palkalla aikaansa vaikkei olisi yhtään mitään järkevää hommaa päivän aikana . Eli kunnallinen vakanssi/suojatyöpaikka jäänne jostain aikojen alusta. Sitten pitää turhautuneisuuteensa alkaa kettuileen jonkun talon väristä esimerkiksi että tulipas jotain tehtyä millä saatiin oikein valtakunnallista julkisuutta.

      • Anonyymi

        Rakennustarkastaja lähti Sastamalan kunnalle töihin, mutta miksiköhän? Onkohan kunnanhallituksen pj sitä mieltä että ei kannata olla tässä kunnassa töissä kun on kohta kunta konkurssissa? Oli kuitenkin aika varma työpaikka noin muuten. Lähtijöitä vaikuttaa olevan nyt kunnan palkkalistoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakennustarkastaja lähti Sastamalan kunnalle töihin, mutta miksiköhän? Onkohan kunnanhallituksen pj sitä mieltä että ei kannata olla tässä kunnassa töissä kun on kohta kunta konkurssissa? Oli kuitenkin aika varma työpaikka noin muuten. Lähtijöitä vaikuttaa olevan nyt kunnan palkkalistoilla.

        Sastamala on kylläkin oikein kaupunki ja Vesilahti on pieniväkilukuinen tuppukylä keskellä periferiaa.


    • Anonyymi

      Oikein jos lähti,eikös tää sen vaaleanpunaisen vetovoiman katkaisijan aikaan saanut.
      Toivottavasti saa ammattitaitonsa hyödynnettyä muullalailla sastamalassa.

    • Anonyymi

      Ei tule ko ex-viranhaltijaa ikävä.

    • Anonyymi

      Sais sen siippakin häipyä kyläpolitiikasta jos älyäisi.

    • Anonyymi

      Kuka tietää paljonko Vesilahden kunnalla on rakennusvelkaa?. Koulut ,kirjasto.terveyskeskus ym velaksi tehdyt "sioitukset"

    • Anonyymi

      Virkoja tullaan ulkoistamaan ostopalveluiksi.

    • Anonyymi

      Vesilahtea tullaan johtamaan etätyönä Tampereelta.

    • Anonyymi

      Mikä on kunnantoimiston kohtalo jos väkeä ei enään tarvita . Eikös se entinen teknisentoimen ja sossun rakennuskin ole ollut tyhjillään homehtumassa jo useamman vuoden. Turhaan sitä koko rakennusta kannattaa lämmittää jos etänä asiat hoidetaan tulevaisuudessa, kuluja vaan tulee kun patterit posottaa tyhjille seinille.

    • Anonyymi

      Yt neuvotteluilla piti tavoitella säästöjä,mutta toisin kävi .Vesilahden kunta on kuin hullumies Huittisista syö moninkertaisesti enemmän kuin tienaa. Sen pituinen se loppua odotellessa mitä esimerkiksi viiden vuoden päästä kuntarintamalle kuuluu."Talousneroja" että päät kolisee yhteen ja tulos on tämä.


      Vesilahden kunnanhallitus on päättänyt määrätä kunnallisiin hankintoihin hankintakiellon, joka on voimassa vuoden 2019 loppuun. Kaikkiin hankintoihin tarvitaan loppuvuoden ajan lupa toimialajohtajalta.
      Vesilahden kunnan vuodelle 2019 ennakoitu alijäämä on syventynyt noin 1,3 miljoonasta eurosta siten, että tilikauden tulos näyttää tässä vaiheessa olevan noin 2,0 miljoonaa euroa miinuksella vertotulojen laskun, toimintatuottojen toteutumatta jäämisen ja toimintakulujen ylittymisen seurauksena.
      Kunnan taseeseen aiemmin kertynyt ylijäämä, noin 650 000 euroa, ei riitä kattamaan vuodesta 2019 syntyvää alijäämää. Kunnan kulujen hillitsemiseksi voidaan Vesilahdessa vain ne hankinnat, jotka arvioidaan toiminnan kannalta välttämättömiksi.
      Vesilahden kunta on ottanut tänä vuonna jo kahdesti suuren lainan. Talousarvion mukainen 3,0 miljoonan euron suuruinen laina nostettiin alkuvuodesta. Syyskuussa 2019 valtuusto hyväksyi 1,0 miljoonan euron suuruisen lisälainan. Lainoista huolimatta kunnan maksuvalmiustilanne on haastava.
      Vuoden 2019 talouden toteumasta tehdyn arvion mukaan kunnan toimintakate olisi 410 000 euroa budjetoitua alemmalla tasolla. Verotulot olisivat 470 000 euroa budjetoitua alemmat, mutta valtionosuudet 160 000 euroa budjetoitua korkeammat.

      • Anonyymi

        Eipä velka kauaa lämmitä,kun jo pitäisi ottaa lisää velkaa.Yritystä ei voisi noin hoitaa kuten kuntataloutta Vesilahdessa hoidetaan vaan tulisi hyvinkin pian konkurssi.Mitkä puusilmät siellä on huseerannut ja ketkä nyt huseeraa kun mihinkään ei saada tolkkua.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vesilahden veroprosenttia pitäisi nostaa 11 %-yksikköä, että se pärjäisi ilman valtionapuja. Lempäälässä 6%-yks ja Tampereella 8%-yks.

      • Anonyymi

        Vesilahden päätöksentekijöille ei riittäisi mikään korotus,aina pa kun ei osata laskea.Sellaiset veronmaksajatkin jotka ei tarvitse palveluita joita kunta järjestää,joutuu maksumiehiksi näitten tumpeloitten holtittoman velanoton seurauksena . Kaikenmaailman ylihintaisia puulaatikoita teetetään keskelle kuralätäkköä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe