Kunnan yt neuvottelut

Anonyymi

Tuleekohan yhtään irtisanomista vai palkataanko lisää päällikköjä?

23

101

Vastaukset

 • Kuskituvalta saa tietoa viisastenkerholaisilta siihen kysymykseen .

  • Eiks se ole VTT vesilahden tietotoimisto ,missä juoruäijät kokoontuu


  • Vieläkö opettajan poika tuvalla pätee ja moittii kunnan työntekijöitä? Taannoin siellä ikävästi asioita tiedotti!


 • Kyllä nyt on oikeesti hätä , vai onko jo housuissa.Toivottavasti Kunnanvaltuusto NYT tekee järkevän ja oikean valinnan. Kaikki pirkanmaan kriisikunnatko nyt tekee sotasuunnitelman kimpassa pysyäkseen epätoivoisesti oman vaakunan alla. EI TODELLAKAAN HYVÄLTÄ NÄYTÄ NYT.

  https://www.vesilahti.fi/ajankohtaiset/vesilahden-kunnan-neuvotteluesitys-juupajoen-kunnalle-ja-mantta-vilppulan-kaupungille-vesilahden-kunnan-mahdollisesta-liittymisesta-ao-kuntien-muodostamaan-yhteistoiminta-alueeseen/?fbclid=IwAR0qjXXv_NAeltPvE5IIrei2N-E2lqCremVrVqtkfRlKX-2cXWHTa0lwnr0

  • Jaa Mäntän kanssa samaan alueeseen? Eikö lähempää yhteistoimintakuntia löydy? Ilmeisesti ei. Kukan ei enää huoli.


 • Ainoa oikea ratkaisu anoa liitosta Lempäälään niin loppuu soutaminen ja huopaaminen. Turhaa viivyttelyä yrittää elvyttää jos potilas ei kuitenkaan selviä hengissä ilman apulaitteita.

 • Ei anneta periksi kun silloin monta päällikönvirkaa loppuisi ja samaten valtuuston ja hallituksen kanssa kävisi samoin.Mitäs ne kunnan silmäätekevät sitten tumpulois kun valta lähtisi isompaan organisaatioon.

 • Kyläpoliitikot on vuodesta toiseen oppineet tekemään alijäämää.Hoitaakohan ne omaa talouttaankin samalla mallilla,vähän siltä tuntuu että ei osaa. Toisten rahoja on helppo lapioida kaikenlaisiin julkishankintoihin mm ylihintaiseen kirjastoon + moniin muihin sutta sekundaa rakennuksiin joiden takuuvastaavat menee yleensä konkurssiin ennen tai heti jälkeen projektin valmistumisen.

 • Onko rakennustarkastaja irtisanottu vai irtisanoutunut vaiko palkataanko kuntaan toinen rakennustarkastaja? Näyttää olevan haku käynnissä

 • Mitä sillä tekee kun ei kunnassa tonttikauppakaan käy eikä ole rakennustarkastajalla töitä.Tulisi säästöä jos ulkoistettaisi sekin homma ja jostain firmasta tulisi tarkastaja paikalle keikkaluonteisesti silloin kun sitä tarvitaan. Kyllä moni asia voitaisi ulkoistaa niin säästöä syntyisi. Nythän sille maksetaan siitä että raahaa hanurinsa virastolle ja kuluttaa siellä täydellä palkalla aikaansa vaikkei olisi yhtään mitään järkevää hommaa päivän aikana . Eli kunnallinen vakanssi/suojatyöpaikka jäänne jostain aikojen alusta. Sitten pitää turhautuneisuuteensa alkaa kettuileen jonkun talon väristä esimerkiksi että tulipas jotain tehtyä millä saatiin oikein valtakunnallista julkisuutta.

  • Rakennustarkastaja lähti Sastamalan kunnalle töihin, mutta miksiköhän? Onkohan kunnanhallituksen pj sitä mieltä että ei kannata olla tässä kunnassa töissä kun on kohta kunta konkurssissa? Oli kuitenkin aika varma työpaikka noin muuten. Lähtijöitä vaikuttaa olevan nyt kunnan palkkalistoilla.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Rakennustarkastaja lähti Sastamalan kunnalle töihin, mutta miksiköhän? Onkohan kunnanhallituksen pj sitä mieltä että ei kannata olla tässä kunnassa töissä kun on kohta kunta konkurssissa? Oli kuitenkin aika varma työpaikka noin muuten. Lähtijöitä vaikuttaa olevan nyt kunnan palkkalistoilla.

   Sastamala on kylläkin oikein kaupunki ja Vesilahti on pieniväkilukuinen tuppukylä keskellä periferiaa.


 • Oikein jos lähti,eikös tää sen vaaleanpunaisen vetovoiman katkaisijan aikaan saanut.
  Toivottavasti saa ammattitaitonsa hyödynnettyä muullalailla sastamalassa.

 • Ei tule ko ex-viranhaltijaa ikävä.

 • Sais sen siippakin häipyä kyläpolitiikasta jos älyäisi.

 • Kuka tietää paljonko Vesilahden kunnalla on rakennusvelkaa?. Koulut ,kirjasto.terveyskeskus ym velaksi tehdyt "sioitukset"

 • Virkoja tullaan ulkoistamaan ostopalveluiksi.

 • Vesilahtea tullaan johtamaan etätyönä Tampereelta.

 • Mikä on kunnantoimiston kohtalo jos väkeä ei enään tarvita . Eikös se entinen teknisentoimen ja sossun rakennuskin ole ollut tyhjillään homehtumassa jo useamman vuoden. Turhaan sitä koko rakennusta kannattaa lämmittää jos etänä asiat hoidetaan tulevaisuudessa, kuluja vaan tulee kun patterit posottaa tyhjille seinille.

 • Yt neuvotteluilla piti tavoitella säästöjä,mutta toisin kävi .Vesilahden kunta on kuin hullumies Huittisista syö moninkertaisesti enemmän kuin tienaa. Sen pituinen se loppua odotellessa mitä esimerkiksi viiden vuoden päästä kuntarintamalle kuuluu."Talousneroja" että päät kolisee yhteen ja tulos on tämä.

  Vesilahden kunnanhallitus on päättänyt määrätä kunnallisiin hankintoihin hankintakiellon, joka on voimassa vuoden 2019 loppuun. Kaikkiin hankintoihin tarvitaan loppuvuoden ajan lupa toimialajohtajalta.
  Vesilahden kunnan vuodelle 2019 ennakoitu alijäämä on syventynyt noin 1,3 miljoonasta eurosta siten, että tilikauden tulos näyttää tässä vaiheessa olevan noin 2,0 miljoonaa euroa miinuksella vertotulojen laskun, toimintatuottojen toteutumatta jäämisen ja toimintakulujen ylittymisen seurauksena.
  Kunnan taseeseen aiemmin kertynyt ylijäämä, noin 650 000 euroa, ei riitä kattamaan vuodesta 2019 syntyvää alijäämää. Kunnan kulujen hillitsemiseksi voidaan Vesilahdessa vain ne hankinnat, jotka arvioidaan toiminnan kannalta välttämättömiksi.
  Vesilahden kunta on ottanut tänä vuonna jo kahdesti suuren lainan. Talousarvion mukainen 3,0 miljoonan euron suuruinen laina nostettiin alkuvuodesta. Syyskuussa 2019 valtuusto hyväksyi 1,0 miljoonan euron suuruisen lisälainan. Lainoista huolimatta kunnan maksuvalmiustilanne on haastava.
  Vuoden 2019 talouden toteumasta tehdyn arvion mukaan kunnan toimintakate olisi 410 000 euroa budjetoitua alemmalla tasolla. Verotulot olisivat 470 000 euroa budjetoitua alemmat, mutta valtionosuudet 160 000 euroa budjetoitua korkeammat.

  • Eipä velka kauaa lämmitä,kun jo pitäisi ottaa lisää velkaa.Yritystä ei voisi noin hoitaa kuten kuntataloutta Vesilahdessa hoidetaan vaan tulisi hyvinkin pian konkurssi.Mitkä puusilmät siellä on huseerannut ja ketkä nyt huseeraa kun mihinkään ei saada tolkkua.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3647
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1696
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1342