Uhrataan Malinen, pelastetaan 40 perhettä

Anonyymi

Sarvikuonojen maa 11.9.2019

Suomesta jaellaan maailmalle mielikuvaa, että täällä asuu onnellisin kansa. Tasa-arvo ja toisen huomioiminen on mukamas meillä aivan "sisäsyntyistä", eikä rakenteellista korruptiota esiinny lainkaan. Ehkä tällaisen potaskan alullepanijoita ovat aikamme "profeetat" Katainen, Urpilainen sun muut sujuvasti pa*kaa puhuvat joutenolijat!
Tuollaisiin gallupeihin kysytään mielipiteet niiltä yhteen prosenttiin kuuluvilta Suomen kansalaisilta, jotka omistavat 77% kaikesta sijoitusomaisuudesta. Hehän todellakin tuntevat olonsa onnellisiksi. Todellinen asianlaita ei tule gallupeissa koskaan esille.
Mutta kertooko tasa-arvosta se, että Suomen Postin pääjohtaja on 40-kertaisesti arvokkaampi yksilö, kuin Postin jakeluportaassa olevat tunnolliset puurtajat? Ja jotta tuo Mitätön-Malinen saisi edelleen nauttia täysin ansaitsematonta "sopeutumisrahaansa", täytyy Postin noin 8000:lta oikeaa työtä tekevältä kuristaa kolmannes palkasta! Tätä näyttää olevan suomalainen "hyvävelikorruptiojärjestelmä", jota poliitikot eivät millään halua tunnustaa, koska jonain päivänä saattaa tupsahtaa omalle kohdalle se poliittinen virkanimitys vakanssiin, jossa ei tarvitse osata mitään. Ja palkka vain juoksee!!!
Poliittiset päättäjät myyvät Suomen pala palalta ulkomaisille sijoittajille hyvävelilahjuksilla ja tekevät maastamme siirtomaan, jota tullaan riistämään loppuun asti, mitään välittämättä paikallisista.
Politiikka ei enää tänään ole yhteisten asioiden vakaumuksellista hoitamista, niinkuin se oli sotien jälkeisinä vuosikymmeninä, vaan pelkästään oman uran rakentamista erilaisilla kytkykaupoilla ja jopa muunnelluilla totuuksilla.
Vielä voi tulla se päivä, jolloin kansaa ei voikaan jymäyttää millään selityksillä! Arabikevät voi toistua myös Suomessa, jopa piankin!

15

<50

Vastaukset

 • Yleislakko!

 • Paljon kyvykkämpiä johtajia saisi kohtuullisella palkalla, kertoohan sekin ihmisestä, että vaatii älytöntä palkkaa ja kaikenlaisia muita etuja kuten golf-osakkeita veronmaksajien maksamina. Täysin moraaliton tyyppi.

  Samalla työntekijöiden palkkaa pitäisi nostaa ja antaa etuisuuksia, niin olisivat sitten muka parempia. Ei paljon polttoainetta kuluttava autokaan ole parempi, päinvastoin, se on pelkästään huono ominaisuus.

 • Nyt on hyvä ennakkotapaus siitä, ettei edes kannata tarjota työntekijöille palkan alennusta vaan suoraan irtisanoa porukkaa, koska siitä ei ole muuallakaan noussut samanlaista porua.
  Ihmeellistä että koko postijupakka on käännetty yhtä johtajaa vastaan, vaikka postin ongelmat on ihan meidän kansalaisten valinnoista johtuvia. Kaikki siirtyy nettiin ja kansa hyväksyy sen, mutta sitten ihmetellään että perinteinen posti ei enää pärjää?

  • Haista paska ja hae postisi pääkonttorilta, missä se sitten sinun alueellasi lieneekään!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haista paska ja hae postisi pääkonttorilta, missä se sitten sinun alueellasi lieneekään!

   Tunnepitoinen vastauksesi kielii siitä, ettei edellinen ollut kovinkaan väärässä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tunnepitoinen vastauksesi kielii siitä, ettei edellinen ollut kovinkaan väärässä.

   Onneksi lahtari malinen ei tunteile kun palkka tippuu murto-osaan ja menettää palkkiot ))


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onneksi lahtari malinen ei tunteile kun palkka tippuu murto-osaan ja menettää palkkiot ))

   Ja joku muu tulee tilalle ja irtisanoo ne 8000 työntekiää, kun ei palkan alennus kelvannut. Malinen irtisanoutuu ja saa muhkea erorahat ja valtavan eläkkeen valtiolta.


 • Mistä tiedät että nuo palkkaansa menettävät työntekiät on "tunnollisia puurtajia"

  • Ei malinen olekaan, pelaa vaan golfia työajalla.


 • Malinen taitaa olla patologinen valehtelija, syytä selvittää kaikki häneen liittyvä Postin pestissä? Ylimielisyys taitaa olla vain yksi miehen ominaisuuksista?

 • On se vaan uskomatonta, että johtajille maksetaan miljoonien palkkaa ja työläisten pitäisi selviytyä yhä pienemmillä palkoilla, vaikka vuokrat nousseet aivan kohtuuttomiksi. Ei ole lahtareiden ahneudella mitään rajaa. Työttömiäkin kohdellaan kuin olisivat ammattityöttömiä, vaikka suurin osa ollut töissä ennen kuin lahtarit ahneuksissaan vei työpaikat kiinaan ja viroon tai automatisoi ja laittoi robotit tekemään.

 • Malisen ahneus ja välinpitämättömyys alaistensa hyvinvoinnista on kyllä omaa luokkaansa.

 • hyvä nimi lafkalle joka vie tavaraa hyvävelifirmoille pilkkahintaan , seikkailee yli 10 eri maassa ja toimii venäjällä ,, liikevaihtoa huseeraa 2 miljardia ja median valopäät kertoo että tämä posti jakaa kirjeitä ja leikkaa nurmea...buahaa..buahaa ootte te veronmaksajat puusilmäistä kansaa..buahaa..käänsi kansan kassan , veronmaksajat , oikea kolehtikaivo , määkii ja latoo uutta kolehtia kaivoon...määääki

  onkohan miten noi venäjäpakotteet purru buahaaa....ja eikös malinen ollu juuri loppuvuonna 2018 selittämässä venäjän tappioita parhaassa nousukaudessa...buahaaa , no just siksi kun veronmaksaja sponsoroi aina aina aina lousukausia........

  • Suomessa posti ei voi toimia verovaroin, mutta niillä lkustannetaan postinjakelu venäjällä. Tuollainen idiootti nostanut hirmupalkkaa ja vielä palkittu tuloksista.


 • onhan teillä veronmaksajat huvat tiet...buahaa. buahaa , jotka tosin maksatte itse....ja sähkölinjat jotka nekin maksatte...buahaa..... .mutta saahan verovaroin huvaa laakari palevelua....ju minu tutki sinu , ole sinu terve ku puuhevone , seuraava......

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.