Aihe

Evileaks sivusto

Anonyymi

Kuka ihmeen valittaja jaksaa tuollaista sontaa kirjoittaa....ei tuolla evileaksin ylläpitäjällä taida olla mitään järkevaa työtä kun on aikaa runoilla tuolla noin pitkiä satuja.....Evijärvi olis paljon kehittyneempi kunta jos tuollaiset olisivat siellä mimme kuuluvatkin....törnävä

5

194

  Vastaukset

  • Evikepulaiseen ottaa, kun eräät vielä jaksaa pitää muidenkin kun keppanoiden puolia. Toivottavasti kepu on seuraavissa eduskuntavaaleissa siellä 6-8% kannatuksessa. Silloin ehkä kuntavaaleissakin järki alkaa voittaa. Vanhat käppänät vaihtuu nuorempiin, jotka ymmärtää että ollaan 2020:tä luvulla.

  • Kommunistit kunniaan ,tuo sivusto on kommarien oma mielipide palsta

  • Keskustapuolue elää historiansa suurinta kriisiä. Ehkäpä puoluekin on pian historiaa. Pääasialliset syyt puolueen katastrofiin ovat sen toiminnassa. Kun Juha Sipilä ajoi Keskustapuolueen toteuttamaan oikeistolaistakin oikeistolaisempaa politiikkaa, joka ajoi Kokoomuksenkin ohi oikealta, hylkäsivät monet puolueen valtakunnallisissa vaaleissa. Näin tapahtui jo Esko Ahon valtakauden jälkimainingeissa. Historialliseksi totuudeksi on muodostunut, että Keskustapuolue ryhtyy sortamaan omia pieni- ja keskituloisia äänestäjiään valtakunnallisen vaalivoiton saatuaan.
   Kuntatasolla Keskustapuoluetta pyörittävät korruptioituneet piirit, jotka nyhtävät kuntatalouksia työkseen. Monin paikoin Suomen maaseudulla vallitsee Italian camorran mafiaan verrattavissa oleva järjestelmä, joka (tosin fyysisesti väkivallattomin keinoin, mutta armotonta henkistä väkivaltaa käyttäen) jakaa keskinäistä hyvää, taloudellista etua, työpaikkoja ja virkoja niille, jotka tekevät palveluksia järjestelmälle (vrt. "sistema" ). Jos et kuulu järjestelmään, sinun on toivotonta asioida kunnassa minkään isomman asian kanssa. Yrittäjänä sinut ajetaan vähempiarvoiseksi ja asiasi mutkistuvat ja lopuksi "järjestelmälle uskolliset" korjaavat potin.
   Järjestelmään kuulu poliittinen teatraalinen hallinto, joka on koottu kylläkin kunnallisen lainsäädännön perusteella. Mutta se on huudatettu valtaan väenkokouksissa ( tupailloissa), joissa muutamat järjestelmälle uskolliset ja palkitut agitaattorit pitävät puhevaltaa. Kunnalliseen toimeenpanevaan hallintoon valitaan puolueen edustajiksi usein itseään tärkeinä pitäviä imagohakuisia ja itsetuntonsa pönkkääjiä. Nämä "päättäjät" eivät itse useinkaan edes ymmärrä, tai halua ymmärtää, mitä todellisuudessa päättävät. Heille riittää kunnallinen arvonimi, tai se, että heille räikeimmissä tapauksissa junaillaan kunnallinen virka, jonka palkkataso on jo edeltä käsin nostettu pilviin, vaikka todellisuudessa henkilön kyvyt eivät riittäisi myymään rautanauloja kilokaupalla. Todellisina päättäjinä toimii kuitenkin taustalla tärkeitten sukujen edustajista koostuva muutaman henkilön plikki, joka ohjeistaa teatraalista hallintoa.
   Näillä menettelyillä Suomen maaseutu on pian kupattu verettömäksi ja kynnelle kykenevät nuoret pakenevat kaupunkeihin. Lopputulos lienee se, että maaseudulla asuu pian enää kourallinen väkeä, joka yhä selkeämmin jakautuu paikallistasolla Keskustapuoluelaisen plikin riistäjiin ( "sistema") ja ulkopuolisiin riistettäviin.
   Tämän Keskustapuolueen toiminnnan sisään rakentuneen vahingollisen järjestelmän maksavat veronmaksajat, jotka asustavat usein Keskustapuolueen kiroaman "kehä kolmosen" sisäpuolella.
   Näistä asioista johtuu pitkälle Keskustapuolueen ansaittu kriisi ja kannatuksen romahdus.

   • Kattila on päätoimittaja ja Verraton toimii uutispäällikön ja toimitussihteerin tehtävässä.


   • Hyvä kirjoitus! Monet kepulaiset ovat itsekkin samaa mieltä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1753