Kirjautuminen ei onnistu enää Danskebank

Anonyymi

Mitä tehdä, kun kirjautuminen uuteen systeemiin ei onnistu. Tänään poistui vanha kirjautumistapa, eikä sivut enää aukea. Osaan käyttää nettiä hyvin ja olen toiminut ohjeiden mukaan, mutta ei aukea. Pitääkö lähteä pankkiin ihmettelemään asiaa. On danske id mutta sen jälkeen ei aukea pankki. Mitä tehdä?

15

326

Vastaukset

 • Voiko mobiilipankista kirjautua ulos jotenkin. Vai pitääkö se olla aina päällä. En haluaisi että tili on jatkuvasti auki.

  • Sinulla on perse auki kokoajan, mutta nettipankki vain kun käytät sitä.


  • Kyllä sieltä pääsee kirjautumaan ulos. Eikö se sulkeudu tietyn ajan päästä itsestäänkin?


 • Danske Bankista tuli tänään tekstiviesti, jossa kerrottiin, että muovisia tunnuslukukortteja ei voi enää käyttää. Käskettiin käyttää jatkossa tunnuslukulaitetta. Itse ole saanut tunnuslukulaitteen jo pari kuukautta sitten. Silloin voi olla ongelmia, jos ei ole saanut tunnuslukulaitetta eikä ole älykännykässä Danske Bankin id-sovellusta. Jaa, aloittaja kertoi, että id-sovelluksellakaan ei saanut kirjauduttua.

  • Itsekin sain tunnuslukulaitteen jo aiemmin. Mutta entäs sitten kun DB:n kirjautumisikkunassa ei näy koko "tunnuslukulaite"-välilehteä? Vain Id- ja turvakortti-välilehdet, joista jälkimmäisellä kerrotaan vain sen poistuneen käytöstä. Kuinkas sitten tulisi toimia?


 • Minusta toi uusi näkymä joka näkyy mobiilisovelluksella on huono. Ei näy kaikkia tapahtumia yhtäaikaa kuten ennen verkkosivuilla. Tää on huono uudistus kerta kaikkiaan. Toivottavasti op pankki säilyttää verkkopankin vielä. Danske bankin osalta jos on pakko olla mobiilisovelluksen varassa homma toimii huonosti.

  • no just meinasin laskuja maksaa op netissä, niin ei voinut enää kirjautua jos ei anna kännykän numeroa, en siis ole kännykkää omistanut 15 vuoteen, ei ole ollut tarvetta.. ihmetyttää et tuota kännykkä varmistus sovellus hässäkkää mainostetaan et turvallisuuden takia, mut miten ihmeessä pankki asioiminen on turvallisempaa niin että antaa kaikki tietonsa yms googlelle tai applelle (android ja ios)?, miten se parantaa turvallisuutta?


  • Samaa mieltä puhutaan turvallisuudesta. Mutta käytännössä pakotetaan ihminen luopumaan yksityisyydestä ja omista tiedoistaan antamalla kaikki yksistyisyysasetuksensa ja tietonsa viranomaisille. Ahdistavaa. Nyt myös samalla kun vaikka tabletilla pitää hoitaa pankkia pitää jotain turvalukua katsoa puhelimelta, ja hallita koko tilannetta myös muistamalla kaikenlaisia lukuja sinne sun tänne ja siinä sitten sähertää. Ein tykkää yhtään. Ja nyt kun just tottu pahviläpyskään niin sekään ei riitä. Kaikki menee taas uusiksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   no just meinasin laskuja maksaa op netissä, niin ei voinut enää kirjautua jos ei anna kännykän numeroa, en siis ole kännykkää omistanut 15 vuoteen, ei ole ollut tarvetta.. ihmetyttää et tuota kännykkä varmistus sovellus hässäkkää mainostetaan et turvallisuuden takia, mut miten ihmeessä pankki asioiminen on turvallisempaa niin että antaa kaikki tietonsa yms googlelle tai applelle (android ja ios)?, miten se parantaa turvallisuutta?

   Niin yritin minäkin.Ei onnistu.En ole koskaan omistanut kännykkää.Siispä en enää ilmeisesti ikinä pääse käsiksi pankkitiliini.(Sorry vaan kaikki velkojat) Ottakaa yhteyttä pankkiin jos rahojanne kaipaatte.Toivottavasti maksavat.Heh,heh


 • Danske Bank tunnuslukulaite.
  Vain yksi nappi jota pitää painaa.
  Laite näyttää luvun jossa 6 numeroa.

 • Huomioithan muuttuneen kirjautumisen ja maksamisen. Ethän syötä vahvistusviestissä olevaa avainlukulistan järjestysnumeroa op.fi-palveluun, vaan sitä vastaavan avainluvun. Puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, joten emme suosittele soittamaan. Lue miten toimit häiriötilanteessa >

 • Nyt ei voi muuttaa maksua mobiilipankissa enää. Tarkoitan toistuvaa maksupalvelun maksua, jota pystyi ennen muuttamaan tarvittaessa. Onko tuo mobiilipankki ainoa mitä Danske tarjoaa jatkossa? On muutenkin yksipuolinen.

  • Mobiilipankista puuttuu todellakin paljon ominaisuuksia, jotka on verkkopankissa. Jos on käytettävissä vain kännykkä tai tabletti voi verkkopankkiin kirjautua. Tunnusluku otetaan tunnuslukulaitteesta tai käytetään Danske id-sovellusta. Käynnykällä joutuu tietysti zoomailemaan ja skrollailemaan. Ei voi suositella kuin satunnaiseen käyttöön.


 • Täytyy höpötellä ensi viikolla pankkikonttoriin , kun mobiilipankista puuttuu monta toimintoa. Nodean kottorin ohi kävelin männöviikolla siellä oli kauheat jonot. Ihoon pitäisi saada tasku jossa olisi kaikki tunnusluvut.

  • Piti olla köpötellä ja männä viikolla. Onneksi on vielä toimivat silmälasit niitä ei tarvitse vaihtaa digitaaliseen sovellutukseen.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.