Hevosillekin äänioikeus ja mahdollisuus veikkaukseen!

Anonyymi

Eläinen välinen tasa-arvo ei toteudu kaikilla mittareilla Suomessamme!
Eläimien älyykkyydet eroaa toisistaan, mutta eläinarvojen ei pitäisi. Kaikki olemme eläinarvoltaan samalla viivalla. Ei väliä, onko muurahainen, varpunen, lumileobardi tahi elefantti. Eikä ole väliä, jos olet kontiainen tahi ihminen!
Vaikka eläinoikeudet ja arvo on sama, kaikki ei ole kykeneväisiä äänestämiseen ja varsinkaan veikkaamiseen.
Kuitenkin on eläimiä, jotka haluaisivat itsekin äänestää.
Monille apinoille on hyvä asettaa jonkinasteinen äänestämisoikeus. Mutta sama toivon myös hevosille. Hevoset voisivat äänestää omienkin olojen puolesta ja mikä parasta, hevosillain on oltava oikeudet äänestää Fintotossa. Mitenkä tämä on mahdollista?
Hevosten isännät saisivat hevosen puolesta äänen ja isännät äänestää hevosen kannalta parhaiten. He tuntevat omat hevosensa ja näin ollen tietävät, mitä oma hevosensa tarvitsee. Hevosillekin äänioikeus!

2

<50

  Vastaukset

  • Ei yksin hevosille vaan kaikille eläimille!
   Kun vielä joskus näkisi senkin päivän,että kaikilla eläimillä olisi hyvä olla,eikä olisi pelkoa rääkkäysksistä missään muodossa.

   • Sano se 👍🏼


  SEISKA.FI

  • Kymmeniätuhansia strippibaariin! Stefan Thermanin holtiton rahankäyttö paljastui: lainasi hurjan summan Jens Kyllöseltä!
  • Kohukaunotar Suvi Pitkänen väleistään Tiina Jylhään: Lopetin yhteistyön vuosi sitten!
  • Uhkeat bikinikuvat! Sara Sieppi romanttisella hotellilomalla - sänkyseurana yllättävä julkkis!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   174
   6161
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   350
   5075
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1591