Kasveista älykkäimmät, jättäkää syömättä!

Anonyymi

Kuten tiedämme, kasveillakin on älykkyyserot, vaikkeivat varsinaisesti aivoja sisälläkään. Kasveissa älyllinen mentaliteetti on varastoitunut koko kasvin olemukseen juuresta latvaan. Kaikki kasvutoiminnot ja älylliset toiminnot toimivat tällä välillä. Ja kaikki kasvin parhaaksi!
Suurin osa kasveista ei kuitenkaan tiedä/muista eloaan, vaikkakin jokaisella kasvilla on jonkinasteinen muisti. Tämä muisti kuitenkin pohjautuu pitkälti homeopatiaan, eli kasvin sisältämä vesi sisältää dataa samoin, kuin kasvin sisältämät geenit.
Muutamilla kasveilla on laaja tietoisuus. Näitä ovat esimerkiksi väriä muuttavat kasvit ja lihansyöjäkasvit. Meidän pitäisi jättää nämä kasvit rauhaan ja keskittyä syömään vain alemman kehitystason kasveja. Esimerkiksi viljakasvit, useimmat hedelmät ja vihannekset, kuin monet kukat ja yrtit ovat ihan syötävissä, eivätkä nämä kasvit tiedä eikä muista eläneensä. Eikä heillä ole myöskään tuntoaistia.
Sieniinkään en koskisi. Nekin edustaa kasvistossa minun tietämyksen mukaan älykkäämpää tasoa!

2

<50

  Vastaukset

  • Höpö höpö höpö. Lienee itsellesi hauskaa pieraista tuo äskeinen, mutta kuitenkin. Huono vitsi.

  • Älykkäimmät kasvit persuja? Hyi, kierrän kaukaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11915
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7480