Tällaista tällä kertaa

Anonyymi

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000006235948.html

Emmerdale-näyttelijällä kiehahti ja uhkasi tappaa Hollyoaksissa näyttelevän. Nuo sarjathan kilpailevat katsojista, joten onko touhu jo noin kovaa sarjojen näyttelijöidenkin välillä?

Linkki sisältää SPOILERIN; kyseinen näyttelijä sai kenkää.

4

<50

Vastaukset

  • Toisessa ketjussa (Huonosti käyttäytyvät Emmerdale näyttelijät...) jo käsitelty tämä asia. Taas turha aloitus...

    • No varmasti ne, jotka asuvat tällä palstalla, tietävät missä ketjussa on käsitelty mikäkin asia ja milloin. Pitäisikö tällekin palstalle pistää pääsyvaatimukset? Vaikka että ennenkuin täällä saa jättää viestin, pitää olla ollut viikon ajan 24/7 syynäämässä Emmerdale-palstan viestejä, jotta varmasti tietää, ettei tule lähettäneeksi yhtäkään viestiä, jossa on edes viittauksia johonkin toiseen aloitukseen.

      Olen aiemminkin sanonut, että tällä palstalla on koko foorumin nipoimmat keskustelijat. Vittu, perse revitään jo siitä, jos ketjussa mainitaankin jonkun muun näyttelijän/hahmon nimi kuin johon ketjun aloituksessa viitataan yms. Menikö elämäsi pilalle, kun jouduit lukemaan viestin, jonka sisältö oli jo mainittu? Veditkö kahvit henkitorveen, vai herneet nenään? Meni varmasti lukematon määrä minuutteja hukkaan tämän aloituksen vuoksi. Senkin ajan olisit voinut ihan vain päivystää ja päivitellä sivua, jotta voisit välittömästi lukea uusia jänniä aloituksia heti kun sellaisia ruutuun ilmestyy. Palstan käyttäjien keski-ikä on varmasti reilusti yli 70 vuotta. Silloin sitä käykin jo hitaasti, mutta on mullan alla yllättävänkin nopeasti. Silloin ei kannatakaan hukata hetkiä saman viesti lukemiseen.


  • Tuntuu että kuvausten kulissien takainen oikea elämä on paljon jännittävämpää kuin mitä itse sarjan tylsähköt tapahtumat. Mutta tätä aihetta käsitellään jo toisessa ketjussa.

    • No tulihan tässä aloituksessa selväksi että toinen osapuoli ei näyttele Emmessä vaan Hollyoaksissa. Edellisessä aloituksessahan puhuttiin ainoastaan Emmen näyttelijöistä


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.