Aihealueet

Listaukset

  RAPPIO,.....mikä se on?

  Ryhdyin sitä makustelemaan kun kuulin että Ruotsi on menossa hyvää vauhtia rappiolle. Mitä vaaditaan kansakunnan rappioon ennen kuin tapahtuu suoranainen luhistuminen?

  Wikipedia käsittelee sanoja rappio ja dekadenssi kuitenkin oudon suppeasti eikä sieltä apua löytynyt.

  Olisiko yhteiskunnan rappeuman merkkejä perversioiden ja vähemmistöjen marssi enemmistön traditioiden ja oikeudenmukaisuuden edelle ja yhteisöllisyyden yli.
  Oikeuslaitos alkaa tuomita ihmisiä toisin ajattelusta ja sensuuri julkista valtaa vastaan kiristyy.

  Kun näihin yhdistetään väestörakenteen muuttuminen heikommaksi kaikin osin ja taloudelliset vaikeudet voimme ennustaa ettei hyvin käy.
  Jos se ruotsalaisia yhtään lohduttaa niin Suomi tulee kyllä perässä.

  Olisiko tästä salaliittoteoriaksi vai onko tässä hitusen totuuden siementä?

  4

  <50

   Vastaukset

   • Se ainakin on rappiota että äärisuvaitsevaiset suvaitsevat äärimmäisen suvaitsematonta islamilaista kulttuuria, ja äärisuvaitsemattomat puolestaan vastustavat islamilaista kulttuuria joka on monessa mielessä ihan yhtä suvaitsematon.

    Sekin on rappiota, että ihmiset luulevat olevansa itsenäisiä ajattelijoita kyseenalaistaessaan tieteelliset totuudet jonkinlaisena aivopesuna, mutta sen sijaan että tutkisivat asioita itse, uskovat mihin tahansa hölynpölyyn mitä amerikkalaisilta salaliittosivuilta löytävät.

   • Yksilön rappio on aivan toinen asia kuin kansakunnan rappio.
    Luonnehtisin yksilön rappiota aivan toisin riippuen tarkoitetaanko sillä fyysistä tai henkistä rappiotilaa ja niiden syitä.

    Yksilön henkinen rappio näkyy mielestäni siinä että uskoo ja tyytyy kaikkeen siihen mitä valtamediamme meille syöttävät kyseenalaistamatta yhtään mitään.

    Tieteestä totean ja toistan vanhan hokeman että se on alati muuttuva.

   • Tuo Natsi onkin järkiveikko, salaliittoteoreetikkokin vimpan päälle.
    Tähän aiheeseen ei ole lisäämistä. Tai järkeni ei riitä.

   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    258
    11830
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    322
    7432
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    79
    1940
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    85
    1443
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1332