Aihealueet

Listaukset

  Demokratia

  Anonyymi

  Demokratiassako valinnanvapautta? Näyttäisi olevan sama kakka eri paketissa. Sitten vain valitsemaan. Puolue-eliitti määrää, kuka pääsee ehdokkaaksi. Gallupit ja äänestystulokset väärennetään. Kasa kommunistipuolueita riittää valtapuolueiden ulkopuolelle. Muut joko kielletään tai estetään jo syntymästä.

  Ja mitä kakkaa se sitten on? No vihollisemme tietenkin. Kuinka muuten ei kansan tahtoa nimenomaan suvaita, vaan kansalle tarjotaan vain kakkaa. Päättäjät ja poliitijot ovat täysin vihollisen korruptoimia ja toimivat vastuussa sille. Kyseessä on vapaamuurarieliitti ulkomailla.

  Katsokaapa esim. pankkikriisejä (keinotekoisista lamakausista puhumattakaan). Niitä on ollut jokaisessa "demokraattisessa länsimaassa" ja myös tietenkin oligarkkien johtamissa uusissa itäisissä autoritäärisissä maissa. Suomessa lamaa syvennettiin tahallaan ja tuhottiin 100 000 pienyritystä. Koivisto julisti jo tätä ennen, että yrityksiä oli liikaa. Vakuudet siirtyivät pankkien yhteistyökumppaneille pilkkahintaan. Tie oli auki velkakierteelle ja kv. suurkonserneille. Päättäjät siunasivat konklaaveissaan kansalaisten ryöstön ja pankkeille voittotakuun oiekudenkäynneissä. Kaikki nämä kriisit ja niiden hoito tapahtuu kaiketi vihollisen ohjauksessa.

  Fasismi on kirosana, mutta oikeassa fasismissa ei tarvittaisi mitään puoluehelvettiä, vaan oikeasti kansan puolella ja oman maan asialla oleva puolue tai puolueita ja johtaja. Fasismi on kirosana kai juuri siksi, että maamme edustaa kommunismia kuten koko maailma eli kansainvälistä suurfirmojen ja suurpankkkiirien valtaa, jossa kaikki omaisuus päätyy pankkieiiteille ja protektionismia ja autarkioita ei suvaita. Kv. suurkonsernit savat kilpailuedut ja pystyvät pörssisysteemin avulla kaappaamaan kaikkien maiden markkinat ja kilpailemaan muut nurin

  Vapautta ei ollut ennenkään, vaan jos tuli joku todellinen toisinajattelija, hän joutui linnaan tms. Ihmiset eivät vain ymmärrä, että näennäinen moninaisuus on vain vihollisen kakkaa eri paketeissa. Ihmiset on kasvatettu ympäristössä, jossa vihollinen hallitsee kaikkia informaatiovirtoja. Luomassaan internetissä ei enää hallitse, mutta nykyisin saarnataan avoimesti sitä, että kaikki toisinajattelu on väärin ja sellaisia jahdataan vihapuhujina yms. koko ajan enemmän. Itse asiassa demokratiassa on kyse hypertotalitarismista, joka nyt tulee ulos kaapista tiedustelulakeineen ym. Kaikki politiikka on jo avoimesti kansakuntaa vastaan ja sen tuhoamista. Olihan se sitä ennenkin, mutta ihmiset oli altistettu vihollisen mätäaatteille ja he eivät tajunneet olevansa vain suuren joukkoitsenmurhan osana.

  17

  <50

   Vastaukset

   • Poliisipäällikkö Jari Taponen vieraili kuluvalla viikolla Islannissa osallistumassa seminaariin, jossa käsiteltiin ”äärioikeiston” toimintaa. Twitterissä hän kertoo seminaarissa tapahtuneesta ja lisää omaa pohdintaansa:

    ”Kuultua: ’meillä (eräs Pohjoismaa) pohditaan taistelualueelta palaavien äitien lasten huostaanottoa. Juurikaan ei puhuta äärioikeistoekstremistien lasten huostaanotoista’

    Nähdäänkö huostaanotto keskusteluissa jonkinlaisena rangaistuksena, vai lasten hyvinvoinnin varmistamisena?”

    Siis tässä on jo esitetty ajatus nationalistien lasten huostaanottamisesta. Ennen vanhaan kaikki olivat nationalisteja. Sitten tuli demokratia, liberalismi ja kommunismi. Eliitin mätäaatteilla on myrkytetty kaikki ja solutuksen jälkeen voidaan jo julkisesti esittää nationalismia terrorismiksi ja vaatia lapsia huostaan nationalisteilta. Liberalismi paljastaa taas todellisen olemuksensa. Konservatiiveilla ei siinä ole sijaa, vaan vasemmiston kanssa yhdessä taistellaan kaikkea entistä vastaan uuden kommunistisen maailmanvaltion pulesta

   • Demokratian positiivisin muoto katosi jo ajat sitten käytännöstä. Nyt demokratia on ohjattua ja näennäistä. Esim EU on näennäisdemokratia, jossa kaikilla on lupa osallistua, mutta lopulta valtaenemmistö johdattelee kuitenkin päätökset omien etujensa mukaisesti. Demokratian mukainen yhteinen osallistumisoikeus ei tarkoita sitä, että ajamasi asiat pääsee ehdotusta pidemmälle. Riippuu myös siitä, mihin kukakin on lokeroitu. Esim. todellista ja moraalista demokratiaa perustanaan pitävät on tänäpäivänä lokeroitu äärioikeistoksi, natseiksi ja fasisteiksi. Heidän vaikutusmahdollisuutensa on heikennetty mm. häpäisemällä heidät ja heidän ideologiansa. Näin siksi, että valtaenemmistö pystyy siihen, eikä epäröi käyttää tällaisia keinoja valtataistelussaan. Ihmiset, puolueet ja ideologiat on jakautuneen jyrkästi ja ovat toistensa vihollisia, sen sijaan että etsittäisiin tasaveroisesti yhteisiä ratkaisuja. Enää ei tehdä ihmisten eteen töitä, vaan vallan ja vaurauden eteen. Ihminen on siinä vain hyödyke tai kulu. Kulujen leikkauksiin tehdään työkaluja, kuten esim. aktiivimalli. Kuluja leikataan ja ehtoja tiukennetaan, vaikka se aiheuttaa ihmisille ongelmia. Homman luonteen näkee karkeasti esim. siitä, että ensin hävitetään massoittain työpaikkoja, sitten syytetään työhaluttomuudesta ja sitten leikataan tukia. Demokratiaa tällaisen taustalta on hankala löytää. Onneksi kuitenkin vielä on olemassa sosiaalitukijärjestelmä. Jos se poistuisi, siitä seuraisi todella vakavia yhteiskunnallisia ongelmia, sekä paljastuisi Suomen vakava tilanne, jota sipiläiset yms ja politisoitu media edelleen peittelee. Demokratian likaisen luonteen voi nähdä myös edellisistä pressanvaaleista sekä eduskuntavaaleista.

   • Demokratia toimii vain eliitin hyväveli-verkoston omana aatteena, kansalle siitä ei ole muuta harmia, kuin näennäiset vaalit.
    Minkäälaista yhteistä demokraattista hyötynäkökohtaa ei kohta löydy hakemallakaan jos ja kun nyt jo kansaa jaetaan hyödynnettäviin ja hyödyttömiin ja täysin peittelemättä ja unohtaen sopivasti ne kovin tärkeiksi joissain kohti nousseet ihmisoikeussopimukset, joihin on sitouduttu.
    Ilkeästi tuli mielen ajatus tuosta United Brotherhoodien kieltämisestä, että eikö se juuri ole sama aate hiemen erilaisella "politiikalla", mutta kaiken kaikkiaan onko sen rikolisempi kuin eliitinkään harrastama kansan veroeurojen keskinäinen jakaminen veroparatiiseihin ja ympäri maailmaa, pääasiassa niin, että ovat poissa siitä tarpeesta, mihin ne on kerätty.
    Tuo järjestö toimii vain selkeämmin periaatteensa mukaan, mutta kyllä tämän ns. demokraattisen suomen eliitinkin toimintatavat alkavat olla kohtuullisen selkeästi ja peittelemättä tänä päivänä näkyvissä, jos ne vain haluaa nähdä.

   • No kannattais varmaan tehdä asioille jotain sen sijaan että ulisee niistä. Yhyy yhyy maailma on julma, eikä se mikään yllätys ole. Ottakaa elämänne haltuun ja lopettakaa lapsellinen ruikutus ideologioista. Lampaiden määintää.

    • Valtion ideanahan on että meillä olisi kaikilla hyvät oltavat ja paikka yhteiskunnassa. Valtio myös estää sen että tämä ei ole mahdollista. Valtio ajattelee vain suuryrityksiä ja niiden johtajia kuten postin tilanteestakin näkee. Postin idea on jakaa postia ja lääkärin idea on parantaa ihmisiä. Tällähetkellä kummankin tarkoitus on tehdä voittoa sen perusidean sijaan. Lääkärinkin tehtävä on muuttunut siten että parantamisen sijaan täytyy ajatella pillerikauppoja ja myös lääkärikavereita joille potilasta voisi kierrättää ja lopputulos on että ei tule kuntoon mutta rahat kelpaa.


    • Ja tuoko on se millä paha mieli lähtee? Yhtä hienoa oivaltamista kun sanoa, että vesi on märkää ja kallio kovaa. Tommonen yhteiskunnallinen saarnaaminen johtaa vain siihen, että saarnaat katkeraa itkuvirttä vielä eläkkeelläkin. Ota elämäs haltuun, ei sitä kukaan sun puolestas ala tekemään.


   • Demokratia on siis ollut uudemmalla ajalla vain pankkieliitin huijaus. Muutenkin systeemissä voittaa se, jolla on eniten rahaa. Nationalismia on syyllistetty mm. holokaustivalheella yms. Esim. tv-sarjan Rantahotelli viimeisin tuotantokausi meni yhdeksi holohölinäksi. Todellisuudessa kuitenkin demokraattiosapuoli järjesti Neuvostoliiton ja koko sodan kuten I msodankin. Ainoa, jota holokaustitettiin, olivat kuityenkin saksalaiset eli nationalistiosapuoli

   • Demokraattinen systeemi perustuu valehteluun, kuten tästäkin näimme. Termi "vapaa lehdistö" tarkoittaa oikeasti eliitin lehdistöä eli kommunistilehdistöä. Eliitille on tärkeää, että kaikki tiedotusvälineet ovat hallussa. Silloin tällöin on tullut suosittuja tai räväköitä riippumattomia ilmiöitä, kuten esim. Magneettimedia. Tässä oli rahaakin takana, joten se koettiin hyvin uhkaavana. MV-lehti oli toinen kiusankappale, mutta ehkä vaarattomampi. SVL halutaan lakkauttaa julkaisuineen, joten niissä täytyy olla jotain todella kiusallista. Kaikki muu on eliitin paskaa, koska se ei kohtaa eliitin vainoa

    • Demokratiahan juuri takaa tuon että saatte julkaista valeita kertovia vaihtoehtomedioita.

     Koitas mennä tekemään samaa Pohjois Koreaan.

     Venäjällä, Syyriassa ja Iranissakin voi elämä jäädä lyhyehköksi jos erehdyt kertomaan jotain jota valtioiden hallinto ei halua sinun sanovan. Itseasiassa niin voi käydä vaikka pelkästään lukisit sellaista.

     Sen sijaan Suomessa ei ole henki höllässä sullakaan.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Demokratiahan juuri takaa tuon että saatte julkaista valeita kertovia vaihtoehtomedioita.

     Koitas mennä tekemään samaa Pohjois Koreaan.

     Venäjällä, Syyriassa ja Iranissakin voi elämä jäädä lyhyehköksi jos erehdyt kertomaan jotain jota valtioiden hallinto ei halua sinun sanovan. Itseasiassa niin voi käydä vaikka pelkästään lukisit sellaista.

     Sen sijaan Suomessa ei ole henki höllässä sullakaan.

     Siis periaatteessa takaa. Mutta käytännössä siis niitä vaihtoehtomedioita ei saa julkaista, tai käy Kärkkäisen ja Janitskinin kohtalo. Ja nimenomaan valheita kyllä saa julkaista. Mutta annas olla, jos alat kertomaan totuutta....

     Siis demokratia on kusetusta. Virallisesti on vapaus, mutta käytännössä ei kommunismin tapaan


    • Anonyymi kirjoitti:

     Demokratiahan juuri takaa tuon että saatte julkaista valeita kertovia vaihtoehtomedioita.

     Koitas mennä tekemään samaa Pohjois Koreaan.

     Venäjällä, Syyriassa ja Iranissakin voi elämä jäädä lyhyehköksi jos erehdyt kertomaan jotain jota valtioiden hallinto ei halua sinun sanovan. Itseasiassa niin voi käydä vaikka pelkästään lukisit sellaista.

     Sen sijaan Suomessa ei ole henki höllässä sullakaan.

     Juuri kuoli eräs Odinin ritari Thaikkulassa. Kiakkoviaraat ja poliisi yhdessä rintamassa sortavat natseja. Ja demokratia on tie bolshevismiin. Pian kaikki nationalistit joutuvat Eurostoliitossa keskitysleireille


    • Anonyymi kirjoitti:

     Siis periaatteessa takaa. Mutta käytännössä siis niitä vaihtoehtomedioita ei saa julkaista, tai käy Kärkkäisen ja Janitskinin kohtalo. Ja nimenomaan valheita kyllä saa julkaista. Mutta annas olla, jos alat kertomaan totuutta....

     Siis demokratia on kusetusta. Virallisesti on vapaus, mutta käytännössä ei kommunismin tapaan

     "Ja nimenomaan valheita kyllä saa julkaista. Mutta annas olla, jos alat kertomaan totuutta"

     Eli olet sitä mieltä että esimerkiksi Teemu julkaisee siis valheita koska hän on edelleen hengissä?

     Entäs Janus, valheita nekin?


    • Anonyymi kirjoitti:

     "Ja nimenomaan valheita kyllä saa julkaista. Mutta annas olla, jos alat kertomaan totuutta"

     Eli olet sitä mieltä että esimerkiksi Teemu julkaisee siis valheita koska hän on edelleen hengissä?

     Entäs Janus, valheita nekin?

     Janus ja Teemu ovat eliitin agentteja ja kakansuoltajia


    • Anonyymi kirjoitti:

     Janus ja Teemu ovat eliitin agentteja ja kakansuoltajia

     Hienoa, joku muukin tajuaa missä mennään.


   • Nachum Goldmann näki demokratian kirjassaan Militarismin henki (1915) eräänlaisena tuhovälineenä. Hän halusi tuhota kaikki traditiot, arvot, tavat ja sidokset ja luoda kaaoksen, jonka jälkeen hän halusi perustaa täysin uudenlaisen järjestyksen, aivan erilaisen kuin ennen ja hyvin hierarkkisen Uuden Maailmanjärjestyksen, joka muistuttaa paljon nykyistä globalismia. Lainaus: “Aikamme hengen ja historiallisen mission voisi kiteyttää seuraavasti: Tehtävä on järjestää kulttuuriyhteisö uudelleen, tähän asti vallinneen yhteiskunnallisen järjestelmän purkaminen ja korvaaminen uudenlaisella…kaikki uudelleenjärjestelyt koostuvat kahdesta osasta, vanhan järjestyksen tuhoamisesta ja uuden rakentamisesta. Ensin täytyy kaikki rajapaalut ja järjestystä pitävät rajoitteet kaataa ja hävittää myös vanhan systeemin tunnukset sekä kaikki uudelleen muokattavat ainekset sellaisenaan erotella tasavertaisina. Sitten vasta voidaan aloittaa näiden elementtien uudelleen järjestely. Siten ensimmäinen tehtävämme nykyaikana on tuhoaminen: kaikki sosiaaliset säädyt ja luokat ja yhteiskunnalliset muodostelmat, jotka ovat olleet vanhan järjestelmän perusta, on tuhottava, yksittäinen ihminen on repäistävä irti ympäristöstä, jossa hän on kasvanut; mikään traditio ei voi olla pyhä enää; pitkäikäisyys on vain sairauden merkki, tunnuslauseemme on: mikä on ollut, pois. Voimat, jolla toteutamme tämän tuhon on, taloudellis-yhteiskunnallisesti kapitalismi ja poliittis-henkisesti demokratia. Miten paljon niiden avulla on saatu aikaan, on kaikkien tiedossa. Mutta tiedämme myös, että niiden tehtäviä ei ole vielä saatu vietyä loppuun. Vielä kapitalismi joutuu kamppailemaan vanhojen, perinteisten talouksien normien kanssa, yhä taistelee demokratia kaikkia taantumuksen voimia vastaan. Täydentäkäämme niiden työ sotilaallisessa hengessä! Univormuperiaatteemme tulee peruuttamattomasti viemään läpi negatiivisen tuhotehtävämme: Vasta kun kaikki kulttuuripiirimme jäsenet ja ryhmät on valjastettu kulttuurisysteemimme sotilaiksi, on tehtävä suoritettu. Sitten vasta koittaa toinen ja suurempi, vaikeampi tehtävä: Uuden järjestyksen rakentaminen. Yksilöt ja ryhmät, jotka on revitty syntysijoiltaan ja vanhoista säädyistään ovat järjestämättä ja anarkiassa levällään. Ne on nyt muodostettava uudelleen ja päätettävä kategorioista…on muodostettava pyramidimainen, hierarkkinen systeemi. (NG/Der Geist der Militarismus, s. 37).

   • Loistava avaus ja hienoa keskustelua pojat!

    Minä olen natsi ja siten myös rasisti. Sen julkinen tunnustaminen vie voiman kommunistien rasistikorttien pöytään lätkimisestä.
    Kun kuulevat myöntävän vastaukseni rasismista niin höhlät jäävät sanattomiksi.

    Sitten yrittävät fasismia.
    Siihen pyydän selvennystä että mitä se on?
    Taas meni jauhot suihin kommaripaskoilta.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    139
    5971
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    101
    3370
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    140
    2527
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1611