Miksi vain homous uskovien kohteena

Anonyymi

Oli kolme adressia Räsäselle joka vastustaa raamatullisesti homoutta. Mutta kun olisi Raamatun yhtä suureksi synniksi luokitte kemia syntejä kuten ylpeys ja avioliiton tuhoaminen jättämällä vanha puoliso ja naimalla uusi. Ennen vanhaan tätä syvästi paheksuttiin mutta nyt sitä tapahtuu jopa Päiviadressi ihmisille. Hylätty puoliso on ollut hyvä isä tai äiti ja vanhuudesta jää yksin kun Jumala on luvannut ottaa uuden puolison..

44

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin. Nyt on homous mistä uudestisyntyneet vain puhuvat.
      Mauno Mattila on ottanut hyvin kantaa erään TV julkkiksen uuteen liittoon missä vanhat puoliso t sai kenkää.

      • Juuri tämä, uskovien veljien ja sisarien, julkinen riepottelu, kertoo mikä on kyseisen seurakuntien luottamuksen ulkopuolella olevan henkilön hengellinen tila. 10:31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin


    • Anonyymi

      Homot itse tulevat tänne maalitauluiksi.
      Avioeron tehneet eivät niinkään tule.

      • Anonyymi

        On epärehellistä keskittyä muiden synteihin, kun kaikkein lähin maalitaulu näkyy joka aamu peilissä. Jeesus kutsui sitä farisealaisuudeksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On epärehellistä keskittyä muiden synteihin, kun kaikkein lähin maalitaulu näkyy joka aamu peilissä. Jeesus kutsui sitä farisealaisuudeksi.

        Tarkennan hieman.

        Jeesussadun kirjoittaneet kutsuivat tuollaista farisealaisuudeksi!

        Satujeesuksestahan ei ole minkäänlaista historiallista todistetta olemassa, saati että hänellä olisi ollut jotain tekemistä jahven kanssa.


    • Anonyymi

      ”Kiitos Jeesus, kun panit homottelun kihisemään koko ajan päässäni, kiitos, Jeesus!” 🤣🤪🤣🤪

    • Anonyymi

      Pasunan on annettava selvä ääni, kun nyt hetkessä marssitaan ko. sateenkaaren alla ja haetaan sille kirkkojen hyväksyntää, sekä siunausta.
      Siis kirkon on edustettava Sanaa.
      Jos marssittaisiin moniavioisuuden puolesta, siitä, että lapset saisivat ja pitäisi olla tottelemattomia, sekä se pitäisi siunata, niin samoin siitäkin olisi annetta pasunan ääni.
      Kaikkihan sen tietään että aviorikos on synti. Mutta, homoutta ajetaan siihen muottiin, että se olisi sallimus ja sallimuksessa senjälkeen olisi lupa taivaiseen.
      Mutta, eihän se näin mene.
      Synnistä on tehtävä parannus.

      Eihän ortodoksit kannata väärää, eikä heitä siihen pakoteta, ei lainsäätäjänkään kautta, koska se on heillä oppina ja opetuksena.
      Mutta, kun meille sitä ei ole ja papit jahkailevat, niin kirkonovia revitään nyt laittomuuden puolelta auki.
      Siksi on pasunalla annettava selkeä ääni. Ettei edes homous ole oikeutettua julistuttaa pyhäksi.

      Ihminenhän maailmassa saa seistä vaikka päällään, ei Jeesus sitäkään kieltänyt, mutta ei hän tarkoittanut, että kirkkoon pitäisi tulla päällään seisomaan.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa siltä osin että meidän uskovien tulee tuomita synti ja syntinen käytös myös omissa piireissämme, ensin omissa ja sitten muissa.
        Mikäli syntiä yritetään saada hyväksytyksi on asiaan puututtava.
        Uskomattomalta ei voi edes odottaa synnin hylkäämistä, mikä motivaatio ja voima hänellä olisi siihen?
        Koska homous ja suhteiden sekamelska aiheuttavat kärsimystä lapsissa, ihan yhteiskunnallisesti lapsia on velvollisuus meidän suojella.
        Kukaan muu ei lapsia näiltä asioilta juurikaan suojele, esim trans asian muoti-ilmiöksi nousu teineillä on äärettömän huolestuttavaa.
        Kristittyjen tulisi perehtyä asiaan ja tuoda kollektiivisesti tolkkua pöytään, vaikka mielenosoitus translakia vastaan.
        Tai äitiyslakia.
        Rokottakaa hyvät uskovat siskot ja veljet lapsenne tältä gender-ideologialta, tutustukaa katujien kertomuksiin ja perehtykää asiaan varmuuden vuoksi.
        On hyvä kertoa lapselle että tällaista ideologiaa on ja siitä kannattaa keskustella varoilta vaikkei tämmöisiä viitteitä lapsella olisikaan.
        Sama asia homous asiassa.
        Se oli hyvä lehtinen joka nuorille nyt tehtiin, se jolle seta rottamaisuudessaan antoi kunniarotta palkinnon.
        Tutustuin lehtiseen ja se oli mielestäni oikein hyvä!
        Se käsittelee homoutta, trans-ideologia vaatii lisäksi kuplan puhkaisemista etukäteen , ettei lapsi joudu sen saaliiksi.
        Se on paljon homoutta vaarallisempi asia.
        Tietysti lapselle täytyy kertoa että sukupuolen vaikeuksista kärsiviin täytyy suhtautua rakkaudellisesti mutta totuudellisesti, ne lapset ovat ahdistuneita ja ansassa.
        Nuorten uskovien täytyy olla vahvoja tässä ajassa, meidän vanhempien lapsuusaika oli helpompaa kaikille.


    • Anonyymi

      Jeesus käski meitä rakastamaan toisiamme.
      Jeesus ei kieltänyt kahta miestä rakastamasta toisiaan.
      Mitä se Päivi horisee?

      • Anonyymi

        agabe ja ero- rakkaus on kaksi eri asiaa.
        Eli taidatpa itse horistella.
        Siinäpä sinulle lukemista.

        Kuinka rohkenee kukaan teistä, jolla on riita-asia toisen kanssa, käydä oikeutta vääräin edessä? Miksei pyhien edessä? Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita? Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita? Jos teillä siis on maallisia asioita ratkaistavina, nekö te asetatte tuomareiksi, jotka ovat halveksittuja seurakunnassa? Teidän häpeäksenne minä tämän sanon. Eikö teidän joukossanne sitten ole yhtäkään viisasta, joka voisi ratkaista veljien välin? Vaan veli käy oikeutta veljen kanssa, vieläpä uskottomain edessä! Teille on jo yleensä vaurioksi, että käräjöitte keskenänne. Miksi ette ennemmin salli tehdä vääryyttä itsellenne? Miksi ette ennemmin anna riistää omaanne? Sen sijaan te itse teette vääryyttä ja riistätte toisen omaa, vieläpä veljien.

        Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.

        Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä. Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita. Ruoka on vatsaa varten ja vatsa ruokaa varten; ja Jumala on tekevä lopun niin toisesta kuin toisestakin.

        Mutta ruumis ei ole haureutta varten, vaan Herraa varten, ja Herra ruumista varten; ja Jumala, joka herätti kuolleista Herran, on herättävä meidätkin voimallansa. Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne ovat Kristuksen jäseniä? Ottaisinko siis Kristuksen jäsenet ja tekisin ne porton jäseniksi? Pois se!

        Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi". Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan.

        Paetkaa haureutta. Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan. Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat? Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne.
        (1Ko 6:1-20)


      • Anonyymi

        Kyse oli agaberakkaus ja eros- rakkaus.
        Veljesrakkaus Kristuksessa on agaberakkautta, se on sydämentasolla liikkuvaa rakkautta, ei muuta. Eli tukea ja auttaa, sitä se on.


    • Anonyymi

      Joo en ole homo. Olen ollut 50v naimisissa saman eri sukupuolta olevan kanssa ja on jälkipolviakin. Mutta miten sellainen joka tekee itse syntiä hyökkäämällä puolison voi tuomita muita. Nyt voi rellestää ja erota ja ottaa uuden puolison lainausmerkeissä Jumalan luvalla ja vihityttää uuteen lainausmerkeissä neitsyliittoon Israelissa virran rannalla.

      Tietysti väkivaltasuhteesta voi erota.

      Siis yhden synnin homouden korostaminen on väärin kun muu oma synti jää huomiotta. Kuka puhuu vielä hylättyjen puolisoiden puolesta kun silmäätekevät hurskaat jättävät naidakseen uudelleen uutta ja vetreämpää

      • Anonyymi

        Jos lihassa elää synti, siitä pitää tehdä parannus.
        Ja kun parannuksen tietä kulkee, on temmattava kadotukseen menevä elämäntielle, ettei hänen sieluaan vaadita tuomiolla kädestä, etkö sitä ole lukenut.

        1Ko 6:11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.
        1Ko 6:12 Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita.

        Eli syntiä ei pidä antaa vallita, vaan todeta, että tuollaisia me -olimme- siis mennyt aikamuoto.
        Kristuksessa ei olla enää. Eli Häntä seuraten pidetään tie puhtaana, vai pitäisikö vielä naulat Kristusta ristille?

        Uskovaisuudessa on jopa ojennettava, ja Sanan mukaan tulemme tuomitsemaan maailman. Ja kun tuomitsemme maailman, niin eikös ole aika hoitaa valtikkaa Kristuksen Sanan ja Hengen kautta vanhurskaudessa, sekä pyhyydessä, nöyrällä mielellä ja rakkauden sydämellä.

        Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita? Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?
        (1Ko 6:2-3)


      • Anonyymi

        Mutta pitäkää vaari itsestänne, ettei teidän sydämiänne raskauta päihtymys ja juoppous eikä elatuksen murheet, niin että se päivä yllättää teidät äkkiarvaamatta niinkuin paula; sillä se on saavuttava kaikki, jotka koko maan päällä asuvat. Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne Ihmisen Pojan edessä."
        (Luk 21:34-36)
        Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä.
        (Luk 12:37)

        Täällä vaellukseen kuuluu valvominen.


    • Anonyymi

      Kiitos Mauno Mattila kun puhuit hylätyn puolison puolesta ihmetellen näitä uusliittoja erään TV kanavan syntyhistoriassa.

    • Homo- ja islamkammoisten maallinen Mestari on vajaata tuntia vaille viikon päästä TV1:n Ykkösaamun haastattelussa! Kannattaa avata töllö jo nyt, ettei mene ohi!

    • Anonyymi

      Kaikki vääristymät on luonnollista, elämme totuuden jälkeistä aikaa., missä miehen ja naisen anatomia on sama.

      • Anonyymi

        Siinäpä sitten ollaan sukupuuttoon kuolleita ja huipentuman hallinta on siten taattu.
        Ennen oli toisin. Elämänjatkumo oli miehen ja naisen välinen yhteys ja siihen oli se ilo ja onni rakennettu. Se on elämänkannalta se siunattu kokonaisuus.

        Vääristymä on siten luonnottomuuden tuoma tulos, jonka syy on ihmisessä itsessään siinneenä.


      • Anonyymi

        No ihmeellinen höpöttäjä olet. Sä olet varmaan yliopiston professori ??


    • Anonyymi

      Tässä taas tapahtuu se, että nähdään rikka toisen silmässä mutta ei malkaa omassa silmässä. Totuus on se, että olemme kaikki syntisiä. Miksi otetaan rikaksi homous, joka koskee vain kahta siihen suostuvaa ihmistä, eikä sen piäisi liikuttaa ketään sivullista. Kuitenkaan ei oteta kohteeksi laajempia ja pahempia syntejä, jotka koskettaisivat suurempia joukkoja tuhoisasti.

      • Anonyymi

        ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori 3.4.2019 Yuo Tube

        Yrittäjien lainat myytiin ulkolaiselle perintäfimalle 5% arvosta lainan nimellisarvosta , joita nyt peritään 18% korolla ja 18% viivästyskorolla, ne ei vanhene. Yrittäjät ei saanut lunastaa lainojaan 5 % hintaan.
        Rehellistä rikollisten toimintaa, ketkä sen järjesti, kuunnelkaa. Tuttuja nimiä, politiikka on pelkää julmaa juonittelua.
        Homot on hyväksyy muutkin vääryydet, sänkyhommia kannattaa puida ja jättää isot rötökset silleen, media vaikenee, mistä ei saa puhua, siitä on vaiettava.


    • Anonyymi

      Muistaakseni yksi 10 käskystä kuuluu: älä tapa. Siksi onkin mielenkiintoista miten konservatiivikristityt kannattavat vapaita aselakeja ja pitävät perustuslain takaamaa aseenkanto-oikeutta pyhänä. Joten aika kummallista se on, miksi he keskittyvät erityisesti kahteen asiaan: homoseksuaalisuuteen ja sekä aborttiin.

      Etenkin tuo abortti on mielenkintoinen tapaus: Nainen raiskataan, hän tulee raskaaksi ja silti konservatiivikristityt haluavat estää häneltä abortin vetoamalla siihen, että aborti on murha. Muta silti se sama konservatiivikristitty vaatii oikeutta käyttää kuolettavaa voimaa jokaista sellaista kohtaan joka nyt esimerkiksi uskaltaa loukata hänen pyhää omistusoikeuttaan, Eli he nostavat lopulta rahan ihmishengen yläpuolelle.

    • Anonyymi

      Koska homous hyökkää koko yhteiskuntaa vastaan ja vaati kaikki olemaan homoja ja lespoja nykyään. Aivan kuin sodoma&gomorra aikana . Onhan se ennustettu että heterot raiskataan peräaukossa ja tuomarit sanovat hyvä hyvä maassamme koska ovat niin himoissa siitä.

      • HELLsaarnaajat sanoivat ennenvanhaan telttakokouksissa, että lopuksi poistumme peräaukosta...


    • Anonyymi

      Homot tulevat tänne ärsyttämään uskovaisia ja pakottavat heidät keskustelemaan itsestään samalla, kun homot itse uhriutuvat ja keräävät säälipisteitä. Sitten he vielä kyselevät, että miksi uskovaiset hyökkäävät heidän kimppuunsa.

    • Anonyymi

      Homot rikastuttavat elämän kirjoa.

      • Homot haisee paskalle. Hyi saatana. Yäk!


    • Anonyymi

      Mietin miksi Räsänen on suuresta syntien joukosta valinnut juuri homouden silmätikuksi. Tosiasia on että kaikki me olemme syntisiä. Hän on keksinyt, että hän ei ole homo, siis synnitön siinä asiassa. Oiva tilaisuus siten nostaa itsensä jalustalle muiden yläpuolelle. Aika röykeätä, epäkristillistä ja alaarvoista.

      • Anonyymi

        Räsänen on valinnut homouden, koska siitä on niin voimakkaasti sanottu Raamatussa Roomalaiskirjeen ensimmäisessä luvussa ja koska kirkon kai kuuluisi elää Raamatun mukaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Räsänen on valinnut homouden, koska siitä on niin voimakkaasti sanottu Raamatussa Roomalaiskirjeen ensimmäisessä luvussa ja koska kirkon kai kuuluisi elää Raamatun mukaan.

        Eiköhän se ole se synti jota nyt laillistetaan voimakkaasti ja jopa kirkot yritetään pakottaa vihkimään homopareja, eronneiden vihkimisestä käytiin keskustelu jo viime vuosisadalla, siinäkään mikään raamatussa ei ole muuttunut mutta ihmiset ovat vain hylänneet raamatun sanan, jos maailma vielä pysyy muutaman vuosikymmenen kuluttua voimme käydä keskustelu vaikka polyamoriasta.


    • Anonyymi

      Jeesus ei sanonut homoista mitään. Paavali sen sijaan horisi jotakin, mutta hänen puheistaan ei tarvitse välittää sen enempää. Me emme seuraa Paavalia, vaan Kristusta.

      • Jeesus tuomitsi haureuden ja kyllä se koskee myös homo sellaista, lisäksi Jeesus määritteli avioliiton miehen ja naisen väliseksi.


      • Anonyymi

        vai seuraat sinä oikien Kristusta j a puhut Paavalista tuohon sävyyn!

        ei nyt natsaa sinun seuraamisesi ollenkaan.


    • Anonyymi

      Raamatussa on monia vakavia ja sauurta joukkoa koskevia syntejä. Eiköhän homous ole siitä pienemmästä päästä. Se ei koske suurta joukkoa. Se on vain kahden rakastavaisen keskinäinen asia. Se ei näy eikä kuulu muille, mitä yksityisesti tapahtuu. Eikä sen pitäisi kuuluakaan kenellekään sivulliselle. Tehkööt rauhassa kleskenään mitä haluavat ja olkoot onnellisia.

      • Anonyymi

        Kyllä kuuluu kun lapsia hankkivat, isättömiä tai äidittömiä lapsia nämä yleensä tarkoituksella hankkivat.
        Lapset kärsivät, on se yhteiskunnallinen asia.
        Ja se että seta-saastaa tupataan lapsille kouluissa, kyllä se on asia joka koskee muitakin.
        Jos he pitäisivätkin sen ihan makuuhuoneessa eikä esim yyterin dyyneillä junaa leikkisi, mutta eihän se käy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kuuluu kun lapsia hankkivat, isättömiä tai äidittömiä lapsia nämä yleensä tarkoituksella hankkivat.
        Lapset kärsivät, on se yhteiskunnallinen asia.
        Ja se että seta-saastaa tupataan lapsille kouluissa, kyllä se on asia joka koskee muitakin.
        Jos he pitäisivätkin sen ihan makuuhuoneessa eikä esim yyterin dyyneillä junaa leikkisi, mutta eihän se käy.

        Miten ne lapset kärsivät siitä, jos on kaksi rakastavaa ja huolehtivaa isää, kerrohan? Kyllä niistä kasvaa ihan tasapainoisia ihmisiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ne lapset kärsivät siitä, jos on kaksi rakastavaa ja huolehtivaa isää, kerrohan? Kyllä niistä kasvaa ihan tasapainoisia ihmisiä!

        >Riippuu vähän kumpi niistä karvaprstä imettää sitä lasta.

        tasapainoisia niistä voi hyvinkin kasvaa, mikä on sinäsnä suuri ihme, toisin kuin ne vanhempansa joille ei ol e ikinä selvinnyt edes perusasiat

        edelleen luuletko todella että lapsia ei kiusata vähemmästäkin, vaikkapa silmälaseista taikka ylipainosta jne..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ne lapset kärsivät siitä, jos on kaksi rakastavaa ja huolehtivaa isää, kerrohan? Kyllä niistä kasvaa ihan tasapainoisia ihmisiä!

        He jäävät paitsi äidin rakkaudesta joka on lapsen kehitykselle ykkösasia.
        Lapsi ei myöskään saa naiseuden mallia ja oppia, lisäksi hän joutuu kasvamaan ympäristössä jossa epäterve seksuaalisuus nähdään terveenä ja joutuu hyväksymään sen.
        Homot heteroita harvemmin myöskään elävät ihan yksiavioisina, seksiä saatetaan harrastaa muidenkin kanssa ja lapsi voi sen aistia.
        On näitä entisiä sateenkaari-perheiden lapsia jotka ovat nousseet puolustamaan ydinperhettä koska ovat kokeneet lapsuutensa eri osin vaikeaksi homovanhempiensa tähden.


    • Anonyymi

      Täällä joku kirjoitti, että homous koskettaa koko yhteiskuntaa. Miten se voisikaan olla totta. Jos kaksi toisiinsa rakastunutta miestä viettää kahdestaan vapaa-ehtoisesti yhteistä aikaa neljän seinän sisällä. Eihän sitä kukaan muu näe eikä kuule. Eikä se kenellekään kuuluisikaan. Kukaan ei ole veljensä vartija.

      • Anonyymi

        Se että viettävät yhteistä aikaa neljän seinän sisällä (mikäli ovat molemmat suojaikärajan ylittäneitä) ei kuulukaan eikä vaikuta.
        En olekaan sen kieltämisen kannalla, kehotuskielto-pykälä olisi sen sijaan hyvä palauttaa voimaan lakiin.
        Paitsi sillä tasolla että kansan moraali löystyy ja syntitaakka kasvaa.
        Se taas että mainostavat suuntaustaan inhottavalla tavalla perversseissä asuissa keikkuen pride-kulkueissa koskettaa koko yhteiskuntaa.
        Myös homouden mainostus mediassa ja kouluopetuksessa koskettaa yhteiskuntaa, drag-gueen satutunnit lapsille yleisissä kirjastoissa koskettaa koko yhteiskuntaa.
        Vaikutus lapsiin koskee myös koko yhteiskuntaa.

        Homouden hyväksyminen on sellainen askel, että sellaiset yhteiskunnat jotka sen askeleen ovat ottaneet ovat historiallisesti katsottuna tuhoutuneet aika pian.
        Uskon että jossain kohtaa Taivaan Isä ottaa suojaavan kätensä kansan päältä ja jättää sen tuhoamaan itse itsensä, toivon että Suomi ei olisi vielä tässä pisteessä ja Hän armossaan vielä katsoisi puoleemme, sitä voimme rukoilla.
        Rukoilkaamme myös homouden synnissä elävien puolesta, että Herra avaisi heidän silmänsä näkemään synnin, vanhurskauden ja tuomion.
        Lotta


    • Anonyymi

      Lue 4 Evankeliumia, kuuntele ja Tottele parhaasi mukaan kaikkea mitä JEESUS Sanoi ollaksesi Kristitty = Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi! esim:

      "Niin ei myös teistä yksikään, joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, voi olla minun opetuslapseni. Luukas 14:33.

      "Myykää, mitä teillä on, ja antakaa almuja; hankkikaa itsellenne kulumattomat kukkarot, loppumaton aarre taivaisiin, mihin ei varas ulotu ja missä koi ei turmele. Luukas 12:33.

      "Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Matteus 6:24. *jotkut käännökset käyttävät sanaa "rahaa" "mammonan" kohdalla.

      "Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Markus 16:15.

      Kenenkään ei tarvitse eikä pidä työskennellä rahan tai katoavaisen ruuan eteen, vaan Jumalalle. Jumala huolehtii jokaisen tarpeista, jotka Hänelle työskentelee. Tällä tavalla voimme myös selvitä pedon merkki ja suuren ahdistuksen ajat. Tätä kutsutaan "Elää Uskosta".

      ÄLÄ koskaan ota pedon merkkiä! Lue Ilmestyskirja 13 ja varmuuden vuoksi Ilmestyskirja 22

      Dokumentti aiheeseen liittyen, Englanniksi: https://www.youtube.com/watch?v=B_foDpYGVJc

      Kaikki ilmaisia ja erittäin hyödyllisiä resursseja:

      truthseeking.co.uk / katso ainakin "freesources" ja "articles".

      Youtube soittolista, Jeesuksen Opetuksiin liittyen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3gulrFr5tELMJUP7n_2H3mS

      Miten saada voitto seksuaalisesta synnistä: https://www.youtube.com/watch?v=1c-Km32ZpEQ

      Teot Armo Harmonia 3 osainen soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3jM6iESK-IKSBkNwhtWudKY

      Pyydän että jaat tätä jokaiselle mahdollisesti kiinnostuneelle jokapuolella, Kiitos! Rakkautta ja Rauhaa

      JUMALA Todella RAKASTAA meitä ja Tahtoo Pelastaa meidät kaikki !

    • Anonyymi

      Raamatun sana varoittaa synnistä, kehoittaa tekemään parannuksen synnistä. Synnissä pitäytyminen ja eläminen paaduttaa ja erottaa elävästä Jumalasta ja totuudesta. Hyvin harva tuntuu haluavan tehdä parannusta.

    • Anonyymi

      Homotkin tuntevat jossain vaiheessa vetoa Jumalan puoleen, kuten muutkin ihmiset.

      Homonakin voit tulla Jeesuksen seuraajaksi. kun sitten pidättäydyt seksisuhteista, se tulee uskon tiellä pidemmässä juoksussa olemaan kaikkein PIENIMPIÄ uhrejasi. Se on aivan piece of cake, sen tulet itsekin huomaamaan.

      Usko tässä pitkän linjan uskovaa!

      • Anonyymi

        Seksuaalisuuden tyydyttäminen on yleisesti ihmisten mielestä elämän tärkein asia.

        Tämä on saatanan valhe, jolla se on peittänyt huppuunsa koko maailman.

        Elämässä on kysymys paljon, paljon tärkeämmästä ja syvästä merkityksestä. Tämä koskee jokaista ihmistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe