Syntien täysi sovitus LEHMÄN MAIDON KAUTTA!

alfa123om

Pyhä Suomenmaa on monessa suhteessa erityisasemassa kansojen joukossa. Koska kansan edustajat ilmoittivat vuoden 2012 tienoilla tai hieman sen jälkeen, että tahtovat tyytyä siihen asemaan ja osaan joka minulla on niin valaisen hieman omaa osaani.
Vuonna 2007 tai niillä mailla sain Herra Zebaotilta SAKRAMENTIN: Aina kun syöt jäätelöä kaikki syntisi annetaan anteeksi. Niin tahdon nyt kertoa, että tämä sakramentti koskee koko Suomen kansaa. Julistan teille täyden syntien anteeksiantamuksen jäätelön syömisen kautta.

Tämä ei ole paljoa sillä synti on aikaa sitten voitettu asia ja sitä ei enää ole muutenkaan. Suurin taistelu käydään uudesta uskontunnustuksen kohdasta: USKON SYNTIEN ANTEEKSIANTAMISEEN JA RUUMIIN YLÖSNOUSEMISEEN. Kuka meistä kykenee kaikki synnit antamaan syntisille anteeksi?? Pitää uskoa siihen, että kaikki synnit tulee itse antaa muille anteeksi.

Pahat elukat menevät pahuudessa yhä pitemälle, joten voi olla vaikea antaa kaikkea anteeksi. Sillä ei ole väliä tai merkitystä nyt enää. Pääasia on kuitenkin siinä, että tulee jäätelön syömisen kautta saamaan omat syntinsä anteeksi. Jos ei kykene toisen syntejä antamaan anteeksi niin sekin on sallitua nyt.

6

<50

  Vastaukset

  • Tässä ei ole vielä kaikki sillä jos joku on tehnyt syntiä islamia tai muslimeja vastaan on käytössä toinenkin tapa sovittaa synnit. Aseta erilleen tulitikkuaskista kymmenen tulitikkua ja pidä jokaista niistä yhtenä kymmen käskyn käskynä. Jos olet rikkonut kahdeksatta käskyä vastaan niin polta kahdeksas noista tulitikuista tai kahdeksas, yhdeksäs ja kymmenes tulitikku. Jos olet rikkonut ensimmäistä käskyä vastaan niin polta kaikki kymmenen tulitikkua tai ensimmäinen noista tulitikuista. Siten saat tuon synnin anteeksi, johon olet syyllistynyt. Muista tässä tapauksessa, että periaattessa on vain yksi kymmenen tulitikun mahdollisuus. Kun olet polttanut ne pitää sinun pyrkiä parannukseen, kääntymykseen tai pyhitykseen.

   Pyri aina kääntymykseen. Mutta jos on pakko voit kyllä yrittää pyhittää enemmän kuin 10 tulitikkua. Yhteensä jopa 233 tulitikkuun asti tai vielä suurempaankin määrään. Aina kun poltat näitä erilleen asetettuja pyhiä tulitikkuja niin saat SEN SYNNIN ANTEEKSI, jonka numeron olet suorittanut ja polttanut.

   Älkää siis suomalaiset enää murhehtiko minkään oman syntinne tähden. Kaikille niille on SOVITUS sillä Jumala on ennalta tietänyt teidän ahdingonne määrän ja sen, että vieraat kansat teitä polkevat ilman lupaa tai valtuutta. Vain koetellakseen teitä.

  • Vuonna 2013 Herra Zebaot julisti Elokuun 31. päivästä lähtien alkaneen IKUISEN SELIBAATIN vanhaan maailmaan. Siitä lähtien on siis yhtyminen naiseen tai itsetyydytys ollut koko VANHAN MAAILMAN alueella kiellettyä. Mutta suomalainen voi sovittaa siis tuon teon, että on rikkonut tätä kieltoa vastaan joko syömällä jäätelön tai polttamalla kuudennen tulitikun valituista kymmenestä tulitikusta. Muille kansoille ei tätä sovitusmahdollisuutta ole suotu, vaan he joutuvat maksamaan kahden ja puolen euron maksun Pyhälle Suomenmaalle mikäli aikovat toivoa vapautusta tästä synnistään.

   Olkaa turvallisilla mielin siis Jumala on ennalta tietänyt teidän ahdingonne määrän ja on vapauttanut teidät synneistänne, antanut teille erityisaseman kaikkien kansojen joukossa sekä tulee tekemään Suomesta Pyhän Suomenmaan.

   Pysykää kuitenkin totuudessa ja tavoitelkaa pääsyä Uuteen Jerusalmiin sillä tuosta kaupungista on myönnetty näyn mukaan yhden kilometrin korkuinen osuus Pyhän Suomenmaan käyttöön.

  • Pyhällä Suomenmaalla ja sen kansalla on Vanhassa Maailmassa erityisasema. Voimme toivoa täydellisesti kaikkien syntiemme anteeksiantamusta, voimme toivoa olevamme osa Jumalan valtakuntaa eli Sinapinsiemenestä puutarhan suurimmaksi kasviksi tullut vertauskuva, Ja vielä voimme toivoa osuutta Uuteen Jerusalemiin.

   Mitä minä sanoisin teille? Iloitkaa! Kaikki teidän syntinne annetaan teille anteeksi.

   Pyrkikää kääntymykseen ja parannukseen kaikesta tästä huolimatta. Älkää tulko despooteiksi tai diktaattoreiksi. Muistakaa, että Jumalan valtakunnan jäseninä teidän tulee kyetä hallitsemaan yli maailman kaikkien muiden valtakuntien. Olkaa sovussa muiden Jumalan valtakunnan jäsenten kanssa mikäli mahdollista jne.

  • Jo joitakin vuosia sitten Pyhästä Suomenmaasta tuli maailman ensimmäinen KEISARIKANSA. Te olette kaikki suomalaiset ikään kuin keisarin asemassa. Käyttäkään tuota asemaanne oikeudenmukaisesti, hyvin ja paremmin kuin yksikään teitä aiempi keisari. Älkää enää rypekö synnissä tai olko murheellisia sorron vuoksi. Älkää kostako pahaa pahalla, vaan pyrkikää hyvään. Teidän on määrä hallita YLITSE MAAILMAN KAIKKIEN VALTAKUNTIEN joten olkaa tuon tehtävän arvoisia.

   Muistakaa, että olette vain osa Jumalan valtakuntaa ja että muitakin Jumalan valtakuntaan kuuluvia on.

  • Älkää evätkö muilta Vanhan Maailman kansoilta : Ruokaa, vaatetusta ja asuntoa. Sillä vuonna 2013 julistettiin Maailmanlaajuinen Kansalaispalkka jokaisen maailman asukkaan osaksi. Mitään muuta noilla kansoilla ei kuitenkaan ole ennen kuin maksavat kahden ja puolen euron maksun Pyhälle Suomenmaalle mikäli ovat syyllistyneet synteihin tai pahuuteen Pyhää Suomenmaata kohtaan.
   Jumalan valtakunnan hallitsijoina ja keisareina teidän tulee kohdella syntisiäkin muukalaisia hyvin. Älkää siis evätkö keneltäkään ruokaa, vaatetusta ja asuntoa.

   KIITOS JUMALALLEMME! Kunnia Jumalalle Korkeuksissa Maassa Rauha ja Ihmisten kesken hyvä tahto!

  • MUISTAKAA ETTÄ JUMALAN VALTAKUNTAA EIVÄT PERI KAIKKI JA MYÖS SUOMALAISEKSI VOIDAAN LUKEA VAIN NE, JOTKA ELÄVÄT JUMALAN VALTAKUNNAN MUKAISTA ELÄMÄÄ. PYHÄN SUOMENMAAN ASUKKAIDEN JOUKOSSA ON MUITAKIN KUIN SUOMALAISIA JA HE EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ OLE ARVOLLISIA JUMALAN VALTAKUNTAA PERIMÄÄN. MUTTA USKON, ETTÄ JOKAINEN TOSI SUOMALAINEN ON ARVOLLINEN SIIHEN.

   Älkää olko omavaltaisia, kostako pahaa pahalla tai käyttäytykö kuin diktaattorit. Vaikka te saatte kyllä kaikki syntinne anteeksi niin olette velvollisia kantamaan hyvää hedelmää Jumalan valtakunnassa. Jos joudutte siihen Jumalan valtakunnan työhön eli murskaamaan Profeetta Danielin kirjan patsasta monimetallista niin sitten asia on erikseen. Toivon kuitenkin, että tuo murskaamistyö ei ole lähinnä teidän sydäntänne, vaan enemmin hyvät työt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7927
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5299
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4228
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3149