Aihe

Käydessäni Kihniössä???

Anonyymi

Käydessäni kihniössä sen ainoassa ravintolassa missä ei ollut ketään. Huomasin kylällä sellaisen ilmiön että naisilta puuttui tyytyväisyyden hymy. Miehet ovat ylipainoisia tai hullun laihoja harmaapäitä. Miehet puhuu pahaa toisista mikä voi johtua hänen asuinkumppanista joka ei ole saanut seksiä. Oksitoniinia sekä endorfiinia jotka kohottaa naisen mielialaa ja saa hymyn korviin ei kihniössä ole.

11

553

  Vastaukset

  • Oletko muistanut ottaa lääkkeesi?

  • Joo ei taida kihniön naarasjalkaiset saada kunnon munaa miehiltään. Lähtekäähä eukot joukkopaolla pohjoseen päi sieltä, niin tärinät on taattu :D

  • No on se Kihniö erikoinen paikka kun tarkastelee heidän ajatusmaailmaa. Esimerkiksi tämä terveyskeskuksen lopetus. Onhan selvää että asia on sopimalla sovittu että se loppuu.
   Eikö nämä mielenosoittajat ymmärrä että nämä valtuutetut ovat tämän hyväksyneet. Muutenhan se olisi sopimusrikkomus ja nämä valtuutetut veisivät asian oikeuteen. No tällaista tämä serkujen ja veljien touhu on . Serkut valtuustossa ja velipuolet ja pikkuserkut mielenosituskulkueessa.

   • Ihan vaan vinkkinä se oli vuodeosasto joka lakkautettiin. Terveyskeskus vielä on. Mutta kuinka kauan?


  • mää olen ulkopulella näitten perseheikkien ajatusmaailmaa??? No sinä suon Ulla??? Olit jokin vasemmisto Ulla????

  • Perkele: Jos olisi vanha-aika??? Minä häviäisin tän suon sodan. Mutta ny minä pidän puoleni. ulla ei tiedä kuka on se jokin????? Nyt saa ulla pitää suurirakkaus??????

   • Muutaman vuoden sisällä Kihniö liitetään Parkanoon. Kunnan omaisuus alkaa olla jo myyty lähes täysin ja valtion kontrolliin meno tietää liitosta haluttiin sitä sitten ei?
    Mitään helpotusta liitos Parkanoon ei välttämättä tuo, koska kaksi köyhää.


  • Kihniöllä on kattokäräjät on terveyskeskus kuuleminen asianajajan läsnäollessa. ukkonettiin meni sata tonnia eikä kukaan kyseenalaistanut tämän kankarin herran toimia. Näitä on vielä muitakin missä kunnan ei kuuluisi olla osallisena.

   • Kerro lisää kun noin taitava olet! Sinullehan on valtava määrä tietoa....sinun on pakko olla ehdokkaana seuraavissa kuntavaaleissa! Tai katso nyt itseäsi peilistä! Luulen että olet täysin toivoton tapaus, todellakin!


  • Oletteko todella sitä mieltä että on toimittu oikein näissä asioissa??
   Mitenkä tulee ihmisestä sellainen että ei eroita oikeaa väärästä.
   Mitä tulee ehdokkuuteen niin eiköhän hei siellä ole loppuun asti joilla on vaihdevuodet ja eturauhasen liikakasvu riesana.

  • Sitä napotismia jotta kihiniös on joka paikassa jotta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1726