Tulenteko vaikeaa

Anonyymi

Jo 5 päivää ilman tulta, mutta miksi naiset eivät tee mitään, vain miehet hankaa, väkisin kädet väsyy ja ehtii jäähtyä. Ja mikseivät kokeile pyörivää tikkua tulen tekoon, nauhaa hatuissa ja varmaan muuallakin, olisi paljon tehokkaampi tapa kuin edestakaisin hankaaminen.

8

<50

Vastaukset

 • Heh, Arttu luovutti kun äitiä ikävä, voi pientä. Sitkeimmin teki tulta ja onnistui, silti moni äänesti pois, ei kai se haava edes paha ollut.

  • Haavasta minä entiedä, kun en ollut paikalla. Nuo tämän päivän nuoret ei kestä minkäänlaisia vastoinkäymisiä tai edes elämisen realitettejä. Se on se prkleen kännykkä ja some, mitkä ovat kaikkein tärkeimpiä asioita.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haavasta minä entiedä, kun en ollut paikalla. Nuo tämän päivän nuoret ei kestä minkäänlaisia vastoinkäymisiä tai edes elämisen realitettejä. Se on se prkleen kännykkä ja some, mitkä ovat kaikkein tärkeimpiä asioita.

   Artun sotilasarvo on luovuttaja vauva.


 • Onkohan Arttu käynyt inttiä?

  Yllättävän heikosti toinen joukkue pärjännyt vaikka enemmän nuoria ja urheilijoitakin. Taitaa nuoret naiset pilata, mutta nyt kai ne kohta yhdistyy. Sara ihmeen hyvä ja kova kieroilemaan.

 • Tulenteko näytti olevan hyvin vaikeaa, ihmettelin kyllä heti aluksi, että eikös auringossa olisi kannattanut yrittää sitä tulta tehdä eikä jossain varjossa kun auringon lämpö olisi ehkä auttanut syttymään paremmin, kuin "yrittää tehdä tulta hinkkaamalla jossain etelä-napamantereella" :D

  • Mutta hiki tuli varjossakin, ehkä vedessä istuen auringonpaisteessa. Jos olisi jollakin ollut silmälasit niin olisi voinut käyttää polttolinssinä. Mitenköhän ne huoltaa piilolinssejä vai eikö kukaan tarvitse. Tai olisivat ottaneet ottaneet salaa johonkin tikkuun tulen soihdusta, kyteminenkin olisi riittänyt.


 • Yleensäkin Mies tekee ja nainen katselee avuttomana ja laiskana vierestä. Tulenteko, kaikenlainen korjaaminen ja rakentaminen. Kalastus, metsästys..jne. Nainen viilaa kynsiä ja vetelehtii. Ei osallistu. Ei jatkoon...

 • Huvittavaa kun studiossa taas joku valitti miten aina puhutaan miehistä ja voimista, mutta voimathan tuolla useinkin ratkaisee. Joissakin tehtävissä hyötyä myös keveydestä ja/tai ketteryydestä ja tietysti kekseliäisyydestä, mutta velttoilusta ei ainakaan ole hyötyä.

  Naisten pakko kieroilla kun eivät pärjää muuten yhtä hyvin, jos laittavat vahvimmat miehet heti pois, häviävät varmasti. Olisi oikeastaan parempi kun olisi miehille ja naisille omat kilpailut. Parempi kun aina tippuisi heikoimmat, mutta oliskohan liian tylsää ilman kieroilua. Toivottavasti se kyttä tippuu seuraavaksi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3529