Kuinka paljon hiuksia saa lähteä harjatessa?

Anonyymi

Moikka, olen miettinyt tovin kuinka paljon hiuksia normaalisiti lähtee harjatessa. Minulla lähtee semi paljon eli harjan pohja täyttyy ehkä enemmän, onko tästä siis syytä huolestua jos minulla on pitkät [pyllyyn asti olevat] hiukset, jotka takkuntuvat erittäin nopeasti ja niitä saa repiä auki? Harjaan ehkä just ja just kerran päivässä:D Onko kohtalotovereita?

7

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulla on myös poikkeuksellisen pitkät hiukset. Pitkät irtohiukset kasassa näyttää dramaattisemmalta kuin lyhyet, tietenkin koska kokonaismassa on suurempi. Samasta syystä pitkien hiusten irtoamisen huomaa helpommin kuin lyhyiden.

      Pitkä hius jää irrottuaan latvoihin kiinni helpommin kuin lyhyt tai tarttuu vaatteisiin, lyhyt irtohius vain lentää johonkin. Pitkä hius joka on irronnut päänahasta takertuu usein muihin hiuksiin ja lähtee hiuksista vasta harjatessa.

      Jos harjaa vain kerran päivässä, kaikki irtohiukset lähtee harjaan silloin ja se näyttää siltä että irtoaa hiuksia kauheasti yhtä aikaa, vaikka oikeasti ne ovat vain olleet latvoissa kiinni koko päivän.

      Syksyisin irtoaa hiuksia enemmän yleensä kuin muina vuodenaikoina jostain syystä.

      Vain jos poninhännän ympärysmitta pienentyy tai hiuksisto on juurista harvempi, on tapahtunut tavallista enemmän hiusten irtoamista.

    • Anonyymi

      Yleisesti sanotaan, että keskimäärin 70-100 hiusta päivässä.

      • Anonyymi

        Hyvin kasvaa hiukset,pitkät on kun pysyy kaukana pahoinpitekijöistä ,kaukana yleensä miehistä joilla on tapana repiä hiukset v...olollaan.


    • Anonyymi

      Aika vähän lähtee. Tuntuu että tuuhenevat, vaikka ikää yli 60 v, nainen

    • Anonyymi

      Jos hiukset kasvavat pitkiksi, niin oikeasti kuulostaa siltä, ettei ongelmaa ole. Heikolla hiuskasvulla hiuksia ei saa pitkiksi. Ne irtoavat vajaapituisena tai jopa katkeavat. Tai sitten ilmestyy kaljuja läikkiä, ohimot vetäytyvä, päälaki alkaa kuultaa läpi tms.

      Joka toisella keski-ikäisellä naisella on ongelmaa hiusten lähdön kanssa. Vanhemmille naisille, joilla hiukset vahvistuvat, annan yhden teorian: olette kärsineet piilevästä raudan puutteesta, jolloin vaihdevuosien jälkeen parantuvat rautavarastot ovat vahvistaneet hiuksia. Myös ikuisella laihduttajalla relaaminen iän myötä voi ehkä auttaa karvan kasvua. Myös harmaan hiuksen erilainen rakenne voi joillakin tukevoittaa hiuksia.

      Yleensä kuitenkin ikääntyminen tarkoittaa vääjäämätöntä rappiota (vaihtelevissa paikoissa ja vaihtelevalla aikataululla), joten usein hiukset iän myötä heikkenevät, iho rypistyy, nivelet kuluvat, tulee ikänäköä ja silmäsairauksia, aivot ja lihakset rapistuvat, verisuonet kalkkiutuvat ja kuulo heikkenee. Mitä iloa on paksuista hiuksista, kun on kuoleva raato muutenkin? Vahvan terveen karvoituksen tarkoitus on olla elinvoiman ja hedelmällisyyden symboli. Keski-ikäinen nainen ei enää lisäänny, vaan on biologisessa mielessä tehtävänsä tehnyt. Luonto on pettämätön.

      • Anonyymi

        Eipä ole ryppyjä naamassa,eikä ylimääräistä läskiä,koskaan ei ole tarvinnut laihduttaa. Aina hoikka ollut kohta 60v hiukset paksut.


    • Anonyymi

      Alakerran karvat irtoavat iän myötä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1798
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1188
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      56
      1036
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      68
      910
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe