Saudi-Arabia sai hyvin yllättävältä suunnalta suunnitellun hyökkäyksen!

.
f - Miksi media pitää "lähes uskontona", vähintäänkin vakavana tietolähteenä, kun USA' sta tulee (manipuloitu) tieto, jota nyt tässä ei vielä täysin sanota "todeksi" ja todeta samaan hengenvetoon Iranin täyttä syyllisyyttä.

Aikanaan, kun nuorempi US-presidentti George Bush halusi oman sotansa Persianlahdelle, antoi hän ohjeet tylyyn käyttäytymiseen YK- yleiskokouksessa, johon Bush komensi ulkoministeri Colin Powellin liki valehtelemaan todisteita Irakin syyllisyydestä massatuhoaseisiin. Nuo Powellin väitteet osoitettiin nopeasti virheellisiksi tai vähintäänkin vahvasti liioitelluiksi. Powell esitteli koko maailmalle muun muassa satelliitikuvia.

Mutta US sai Irak-sotansa, joka kesti yli 10 vuotta ja ajoi Irakin kaaokseen ja synnytti ISIS-terrorijärjestön - koska erityisesti Irakin laillinen yksinvaltias Saddam Hussein teloitettiin - USA' n de facto avustama. Saddam piti kovalla kädella kuria ja järjestystä, ja kun järjestys katosi - syntyi sekasorto.

Eikö tuo Case Irak 2003 avannut silmiä, miten sotilaallinen hegemonia omien etujensa nimissä voi toimia hyvin arveluttavin menetelmin?

Herää muutoinkin kysymys miksi US sekaantuu niin vahvasti arabimaihin - oli Libya 2011, jonne USAF hyökkäsi rajusti ilmapommituksin ja seurauksena Libya kaatui myös kaaokseen ja sen lailllinen itsevaltias teloitettiin - jälleen de facto US' n avustuksella. EU huomaa Libyan tänään pakolaisten merkittävksi lähtömaaksi EU' hun - tästä Muammar Gaddafi varoitti eläessään, jos Libya sekasortoistuu. Gaddafi piti kuria ja maa oli järjestyksessä -aikansa.

Entä Syyria, jonne US CIA meni salaisessa aseistamisoperaatiossa Syyrian laittomille kapinoitsijoille ("ikään kuin Syyrian hutsit") jo vuonna 2013 - USAF aloitti sitten raskaat Syyrian ilmapommitukset vuonna 2014 - ilman minkäänlaista mandaattia. Venäjä kutsuttiin apuun Syyrian laillisen hallinnon kutsusta vuonna 2015. US-presidentti Donald Trump on peruuttanut edeltäjänsä ohjeet Syyrian laillisen johtajan Bashar al-Assadin eliminoimisesta>

...
5848

43

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten nyt US syyttää Irania, kun he aseistavat ja avustavat Jemenin kapinoitsijoita (hutseja) - sitäkään ei saa unohtaa, että jo ennen 2015 - USAF pommitti myös Jemeniä! Entä US-suhteet kovaotteiseen Saudi-Arabiaan - entä ehkä katkeruus, kun US ajettiin Iranista ulos, kun ajatollah Ruhollah Khomeini ajoi US-ystävän - shaahi Reza Pahlavin maanpakoon.

      Millaista sotaa USA haluaa Persianlahdelle - olisiko tämä kolmas US' n aloittama Persianlahden sota jo kohtalokas - aina Israelista alkaen - maailma on nyt muuttunut. US ei ole enää maailman taloushegemonia, ei kohda edes sotilaallinen määrääjä - Venäjä yhdesä Kiinan kanssa on tullut nyt myös maailmaestraadille!
      Lopuksi on hyvä muistaa US CIA' n ja Israelin Mossadin de facto yhteisoperaatio Irania vastaan, kun nämä vakoilulaitokset istuttivat tietotekniikkasabotaashin (Stuxnet) Iranin valtion ydintutkimuslaitokseen -tuhoten sen sentrifugit ... millä oikeudella tämä tuhoamisoperaatio ulotettiin YK-jäsenvaltioon?

    • Anonyymi

      Uutisoinnissa ihmetyttää se, että iskujen taustalla oleva Jemenin sota on pidetty piilossa. Kuitenkin Jemenissä katsotaan olevan tämän hetken pahimman humanitäärisen kriisin, jossa miljoonat ovat nälkäkuoleman partaalla.

      Saudi-Arabia tulee sotilaallisesti Jemenin nykyistä hallintoa muun muassa massapommituksin. Onko näistä juuri kerrottu uutisissa? Saudi-Arabian vahva liittolainen on puolestaan Yhdysvallat.

      Tapauksen uutisointi todistaa, että näkökulman valinta tapahtuu meilläkin jenkkinäkökulman mukaisesti. Jemenin sodan pikkuepisodi, isku Saudi-Arabian öljyntuotantoon saa kohtuuttomasti tilaa kokonaisuuden selvittämisen kustannuksella.

      • Anonyymi

        "Nyt kun saudeihin on hyökäytty ilmateitse drooneilla - kohisee koko maailma, varsinkin US-johteinen länsimedia manipulaatioineen, mutta entä nämä Israelin taisteluhyökkäykset - ei sitten millään saa täyttä näkyvyyttä lännenmiehen mediassa! Miksi?" -copy-paste toisaalta.


    • Anonyymi

      Millainen suunnitelma ja keiden provokaatio tässä onkaan takana? Ennen tuon pohdiskelua herää kysymys millaisin ilmasotakonein ilmahyökkäykset tehdään 10-20 vuoden kuluttua, kun nyt Suomi on ostamassa "vanhanaikaista tekniikkaa ylihinnalla"?

      Venäjä kiittää, jos öljyn hinta nousee, myös Venezuela, mutta Kiina ei, joka lienee maailman suurin raakaöljyn ostaja - tosin Kiina saanee US-trumppistisesti uusnormaalina ahdistetusta Iranista öljyä jo nyt erikoisasevelihintaan - Kiina ei noteeraa US' n "uhkaa, kiristä ja pakota" -politiikkaa, vaan ostaa sieltä, jonka kanssa on sopimus ja Kiina, kuten Venäjäkin ovat edelleen EU' n kanssa Iranin ydinsopimuksen takana.

      Droonin lähettäminen ei ole kovinkaan vaativa temppu, kun se voidaan ohjata toisaalta missä on sen laukaisupaikka. Hutsit ovat aivan mainiosti voineet ampua droonit omalta alueeltaan - tai sitten joku joka haluaa Persianlahden uuden III sodan alkavan - on provosoinut iskun, jonka voi tehdä jopa rikas - yksityinen - jonkun sopivan upseeriston ja miehistön avustamana - kulman takaa pyydettynä operaationa.

      Muistamme kuinka US-UM. Colin Powell esimehensä käskystä muunteli todellisuutta YK- yleiskokoukselle 2003, kun US-presidentti - nuorempi Bush halusi isänsä jatkeeksi oman Irakin sodan ja Saddam Husseinin nurin ja hirteen. Bush sai sotansa ja Irak kaatui kaaokseen 10 vuodeksi - ja meille ilmentymänä monet irakilaispakolaiset EU' n alueelle.

      Öljyn hintaa seurataan kuin iranilaista tankkeria - ettei se haahuile liian lavealla. Saudit saattoivat liioitella tuhoja, jotta maailma säikähtää ja hinta nousee - onhan se saudienkin etu - kuten myös erityisesti US' n, koska sen särötysöljy ei mene liian halvan pumppuöljyhinnan vuoksi kaupaksi.

      Maailmalla on ennenkin nähty suurvaltojen, pienempienkin - vakoilulaitosten CIA' -maisia iskuja ja atteentaatteja/ sabotaasheja - joko suoraan tehtynä tai ostettuna ulkoistuksena.

      Nythän on hyvä muistaa de facto CIA' n ja Israelin Mossadin Stuxnet-operaatio Irania vastaan.

    • Anonyymi

      USA aloitti massiivisen kampanjan, ei Iranin - vaan Irakin osalta vuonna 2003 - kyseessä väitteet joukkotuhoaseista. Kampanja ulottui aina YK' n yleiskokoukseen saakka - puhujana presidenttinsä sanansaattaja, ulkoministeri Colin Powell -

      Irak oli paha, ja sinne haluttiin mandaatti - tehtävälle sotahyökkäykselle. YK ei sitä myöntänyt - US hyökkäsi tunnetuin seurauksin. Powellin väitteet osoittautuivat pian kestämättömiksi ja suoranaisiksi valheiksi ja vähintään liioitteluiksi.

      Irak vaipui kaaokseen ja loppu pakolaisvirtoineen on tuttua meillekin tänne Suomeen.

      Entä nyt, kun kohteena on Iran - reilu kaksi kertaa suurempi mahti alueella ja huomattavasti paremmin varustautunut? Entä nyt, kun Iranin takana saattavat seisoa kaksi alallaan suurinta - varantojen Venäjä ja talouden Kiina?

      US-presidentti Donald Trump harrastaa vahvasti nyt uusnormaaliaan "uhkaa, kiristä ja pakota" - koettaa saada yksipuolisen Iranin ydinsopimuksen irtisanomisensa tehollisemmaksi - ajetaanko nyt sotaa?

      Öljyn hinta saadaan nousuun, jolloin US' n särötysöljy käy paremmin kaupaksi. Onko takana Israel, jonka hovilähettilääksi Trump nimesi vävynsä Jared Kushnerin.

      Israel ja US ovat jo yhdessä de facto hyökänneet Iraniin - Stuxnet ja Iranin ydinkoelaitos. Entä Israelin ilmahyökkäykset Libanonin kautta Syyriaan - perustelulla, että Syyriassa kutsuttuina olevat Iranin vallankumouskaartilaiset suunnittelevat hyökkäystä israelilaisten miehittämien Golanin kukkuloiden kautta Israeliin - onko uskottava?

      Trump haluaa rauhansopimuksen Korean niemimaalle, ja sen hän saa, kun poistaa US-taistelujoukout koko Korean niemimaalta - näin lähtee myös ydinaseet ja saattaa Nobelin rauhanpalkinto napsahtaa parivaljakolle Trump & Kim (?)

      Mutta! Jos Trump saavuttaa rauhan Kimin kanssa ja rauhansopimus solmitaan - on se suuri voitto Trumpille - rauhantekijänä. Ja näin Trumpille jää myös mahdollisuus kiilloittaa kilpeään, olemalla myös sotaherra aloittamalla sodan Persianlahdella - Bush isän ja pojan nimiin!

    • Anonyymi

      Lyhyellä tähtäyksellä suurimmat hyötyjät ovat öljyn tuottajat - saudit mukaan lukien. Samalla US hyötyy, koska särötysöljy käy paremmin kaupaksi, sillä on suurimmat tuotantokustannukset - amerikkalaisten harmiksi.

      Öljyn ostajat eivät hyödy, vaan kaivavat kuvetta, paitsi Kiina, joka ostaa Iranista erikoishintaista öljyä - välittämättä US' n pakotepolitiikasta.

      Yllättäen suuri hyötyjä on Israel, koska näkökulma kääntyy heidän ilmahyökkäyksiltä etäämmälle - tunnetusti Israel suorittaa jollain erikoisluvalla Libanonin kautta taistelulentoja Syyriaan - perustelulla, että Iranin vallankumouskaarti "suunnittelee hyökkäystä " Israeliin Golanin kautta, jotka ovat YK' n vastaisesti Israelin miehitysaluetta.

      Yllättävä hyötyjä löytyy Korean niemimaalta - pohjoisen johtaja Kim Jong-un hyötyy suuresti, koska US-pr. Donald Trump on suopea häntä kohtaan ja miksi? Siksi, että Trump tarvitsee rauhanliikkeen CV' hensä, jotta vastapainoksi voi ottaa sotaherran kaavun Persianlahdelta, eli voi aloittaa Israelin mieliksi sodan Irania kohtaan, ja jos sen sattuisi voittamaan saisi glamouria yli 16 vuotta kestäneen Irakin syndrooman peitteeksi! Irakin sodan US aloitti ilman mitään mandaattia.

      Aina, kun rytisee, on suurin voittaja ase- ja sotateollisuus. Tunnetusti US on maailman suurin asekauppias ja herkkä liipasimestaan - muistamme Libyan 2011 pommitukset ja Syyrian 2013 CIA-operaatiot sekä Afganistanin 2001 ... sotia on ollut jatkuvasti - jo 20 vuotta.

      Mutta! Persianlahti on nyt uhkia täynnä - Trumpille. Ensinnäkin Iranin taakse saattavat mennä kaksi maailman suurinta - varantona Venäjä ja taloutena Kiina - EU' kaan ei ole vielä rikkonut Iranin ydinsopimusta, vain US-Trump - yksipuolisesti, ilman irtisanomiseen oikeuttavia syitä.

      Toisekseen Iran on paljon vahvempi kuin Irak ja tämän vuoksi Trumpin hyökätessä saudit joutuvat kantamaan ongelmat - voisi arvata, että näitä nykyajan sotakoneita - droneja lentelee paljon enemmänkin ja ei ole varmaa, että US-Patriotit osaavat ne torjua!

    • Anonyymi

      Hehhee - trolli teki ensin avauksen nimellään ja nyt "keskustelee" itsensä kanssa anonyyminä. Heikko kirjoitustaito ja sekava esitystapa paljastaa asian.

      • Anonyymi

        Katkeruutta pelissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katkeruutta pelissä?

        Aivan varmasti ! Vanhan ukonturjakkeen vihakirjoituksia.
        Voisiko olla vaarallinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan varmasti ! Vanhan ukonturjakkeen vihakirjoituksia.
        Voisiko olla vaarallinen?

        Kaikki kotona?


      • Anonyymi

        Kerrotko esimerkkejä heikosta kirjoitustaidosta ja tekstin sekavuudesta? Kiinnostaisi kovasti, sillä olen äidinkielen opettaja ja teen tutkimusta palstojen alkutekstien ja kommenttien kieliasuista ja nyt tutkin tämän aktiivin tekstejä muuallakin.


    • Anonyymi

      Jopa on valehtelua. Tietämätön aloittaja sotkee liuskeöljyn ja vesisärötyksen keskenään. Lisäksi yhdysvaltalaiseen liuskeöljyyn tarvittavat investoinnit ovat pieniä (verrattuna esimerkiksi miljardien dollareiden projekteihin merenpohjissa), mikä mahdollistaa nopeat takaisinmaksuajat sijoittajille. Molemmat tekijät vähentävät tasaisesti tuottajien kustannuksia. Siinä missä globaalit öljyn tuotantokustannukset muuttuvat yleensä varsin hitaasti, liuskeöljyn kohdalla ne laskivat arviolta 35 prosenttia vuosien 2014 ja 2017 välillä. Liuskeöljysektorin ketteryys varmisti, että pienestä notkahduksesta huolimatta tuotanto lähti nopeasti uudelle nousu-uralle vuoden 2016 jälkeen, eikä se ole sittemmin osoittanut pysähtymisen merkkejä.

      • Anonyymi

        " Vesisärötys eli hydraulinen murtaminen (engl. hydraulic fracturing) on menetelmä, jolla porataan fossiilisia energiavaroja (maakaasua, liuskekaasua, liuskeöljyä) 1-2 kilometrin syvyydessä olevista liuskekivihuokosista, öljyliuskeesta. ... "

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Vesisärötys


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Vesisärötys eli hydraulinen murtaminen (engl. hydraulic fracturing) on menetelmä, jolla porataan fossiilisia energiavaroja (maakaasua, liuskekaasua, liuskeöljyä) 1-2 kilometrin syvyydessä olevista liuskekivihuokosista, öljyliuskeesta. ... "

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Vesisärötys

        Juuri näin - ja trolli sotkee liuskeöljyn sekä särötyskaasun. Ei siis ymmmärrä asiasta, josta kirjoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin - ja trolli sotkee liuskeöljyn sekä särötyskaasun. Ei siis ymmmärrä asiasta, josta kirjoittaa.

        Huomasitko?

        " ... jolla porataan fossiilisia energiavaroja (maakaasua, liuskekaasua, liuskeöljyä) ... " lainattu Wikipediasta


    • Anonyymi

      Lainattu toisaalta:

      De facto - yleistiedollisen informaation myötä [ ~ https://www.tivi.fi/uutiset/stuxnet-oli-kybersodan-ydinase-nyt-on-kaynnissa-hyokkays-jonka-rinnalla-jopa-stuxnet-kalpenee/61c39f67-0340-3344-a6e4-8400bd2e4f3e - ] - US CIA ja Israelin Mossad ovat jo yhteisesti toimien tehneet joku vuosi sitten cyber-iskun Iraniin.

      Kyseessä ensialkuun oli Stuxnet (versio 0.8?) isku muistitikun ujutuksella Iranin ydintutkimuslaitoksen työntekijän verkkokoneeseen - sai aikaiseksi tutkimuskäytössä olleiden (ultra)sentrifugien tuhoutumisen. Noilla sentrifugeilla operoidaan uraanin väkevöittämistä - lähemmäksi asekäyttömahdollisuutta, mutta vasta kun väkevyysaste on lähempänä sataa kuin kahtakymmentä - on asekelpoisuus saavutettu.

      Myöhemmin syntyi Iranin kanssa universaali ydinsopimus, jolla kiellettiin muun muassa väkevöittäminen yli tietyn prosentin - nyt Iran on jo ilmoittanut että tuo alaraja on ylitetty, siis rikottu sopimusta, tosin ollaan noin reilussa 10 prosentissa (?)

      US ei halua nyt perinteellistä sotaa, Persianlahdelle koska US-presidentti Donald Trump haluaa ensin Rauhansopimuksen Korean niemimaalle, joka on hyvinkin mahdollista, kun US-taistelujoukot poistuvat Trumpin vaalilupauksen mukaisesti!

      Kun Korea saadaan "järjestykseen", voidaan tuottaa sotaoperaatio, kuten aikanaan Bushin perhe - isän ja pojan nimiin. Mainittakoon, että Irakin US-hyökkäys 2003 alkoi täysin ilman mitään YK-mandaattia, jota yritettiin saada liioitelluin tiedustelutietojulkistuksin, osin jopa valhein tai väärin tietäen todellisuutta.

      Entä nyt? Millaista tietoa ja "tietoa" USA puskee eetteriin saavuttaakseen uskottavuutta ehkä kohta aloittamalleen invaasioille - kyberinä tai perinteellisesti sotahyökkäyksenä, jossa menetetään myös ihmishenkiä. Tiettävästi virallisesti huthien suorittama drone-isku Saudi-Arabiaan ei tuottanut henkilömenetyksiä (?)

    • Anonyymi

      Erinomainen aloitus!

      • Anonyymi

        Sikäli, että näiden trollien henkiset kyvyt, kirjoitustaito ja tietämys ovat niin heikkoja, että ääliöväitteet kääntyvät Pietari n trollitehdasta vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sikäli, että näiden trollien henkiset kyvyt, kirjoitustaito ja tietämys ovat niin heikkoja, että ääliöväitteet kääntyvät Pietari n trollitehdasta vastaan.

        Venäjätrollikortti taas käytetty, haiskahtaa x trollitehtaalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjätrollikortti taas käytetty, haiskahtaa x trollitehtaalta.

        Samaa Luoman paskaa alusta loppuun - vain otsikko muuttuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjätrollikortti taas käytetty, haiskahtaa x trollitehtaalta.

        Onko sinulla mielipidettä itse aiheelliseen aloitukseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa Luoman paskaa alusta loppuun - vain otsikko muuttuu.

        Peräkammari riekkuu nimimerkin suojista. Onko ajatuksia itse avaukseen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peräkammari riekkuu nimimerkin suojista. Onko ajatuksia itse avaukseen?

        Kyllä: samaa paskaa lähes sanasta sanaan kirjoituksesta toiseen - vain otsikko on muuttunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinulla mielipidettä itse aiheelliseen aloitukseen?

        Kyllä - se on pro-venäläispropagandaa, valeuutisointia sekä vihakirjoittelua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä: samaa paskaa lähes sanasta sanaan kirjoituksesta toiseen - vain otsikko on muuttunut.

        Eli ei kykyä kommentointiin asian osalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä - se on pro-venäläispropagandaa, valeuutisointia sekä vihakirjoittelua

        Erinomainen avaus - proffatasoa


    • Anonyymi

      Iranin sodan tuloksena Eurooppaan ja EU-maihin saadaan massiivinen massinvaasio, joka aiheuttaa lopullisen hajaannuksen ja epävakauden, ja se kai on tarkoituskin. Lähes koko Pohjois-Afrikkaa ja Lähi-itää on epävakautettu ehkä tarkoituksena nimenomaan Euroopan horjuttaminen, onhan se suurvalloille paha kilpailija, erityisesti hyvinvoinnissa.

      • Anonyymi

        Suurvaltoja on yksi: USA. Venäjä ei ole mitään ja Kiina kommunistinen kehitysmaa. Hajoaa kohta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurvaltoja on yksi: USA. Venäjä ei ole mitään ja Kiina kommunistinen kehitysmaa. Hajoaa kohta.

        Et ilmeisesti seuraa tapahtumia maailmalta?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ydinasesuurvalta

        Ydinaseita hallussa pitävä diktatuurinen kehitysmaa, jossa sorretaan ihmisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä v^ttua sekoilet? Etkö muka tiedä Kiinan kommunistihallintoa ravisuttelevista mielenosoituksista?

        Et selvästi seuraa mediaa : https://www.verkkouutiset.fi/venaja-ei-ole-suurvalta-ja-sen-vladimir-putin-tietaa/

        Huomasitko samanlaiset mellakt Pariisissa?

        Venäjä on ydinasesuurvalta ja maailman suurin varanto- ja energiavaltio - sisältäen makean käyttökelpoisen veden! Tiesitkö?


    • Anonyymi

      Diplomaatin avaus; oikea henkilö ellei nimimerkki. Googlaus johtaa tunnettuun kansalaisaktivistiin ja suureen medianäkyvyyteen?

      • Anonyymi

        Viittaat ilmeisesti patologiselle osastolle tai sitten olet aloittaja itse, jolla on narsistinen persoonallisuushäiriö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viittaat ilmeisesti patologiselle osastolle tai sitten olet aloittaja itse, jolla on narsistinen persoonallisuushäiriö.

        Oletko Niuvassa? Miten saat netin käyttöön?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko Niuvassa? Miten saat netin käyttöön?

        Käytän sun konetta kun olet raivokohtausten jälkeen pyöreässä pehmustetussa huoneessa.


    • Anonyymi

      Tässäkin joku UPI:n tutkija, sama kuin tuossa äsken!

      • Anonyymi

        Aha - näet siis kulman taakse.
        Se taisi olla UPIn tutkijan sijaan dosetin täyttänyt hoitsu.


    • Anonyymi

      Saudit huijaavat

      • Anonyymi

        Ainakin trollit sitä riekkuvat


    • Anonyymi

      Suomi saa tästä vain maahanmuuttotulvan ellei rajoja saada kiinni.

    • Anonyymi

      Onko aloittaja tässä joku proffa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe