Rinteen hallitus ei todennäköisesti riko ikäennätyksiä, kansa epäilee

Anonyymi

Tuoreiden galluppien mukaan suomalaiset eivät usko Rinteen hallituksen kykyyn hoitaa talousasioita. Eikä niistä ole näyttöäkään. Kansa tietää. Budjettiesityksessä kylvetään rahaa, jota ei ole. Valtio joutuu ottamaan lisää lainaa, joka siirtyy lapsiemme maksettavaksi, mikä on vastuutonta toimintaa.

On hullua käyttää pitkävaikutteista rahaa lyhytvaikutteisiin menoihin, Sitä hallitus tekee: myy omaisuuttaa satojen miljoonien arvosta ja laittaa sen kulutukseen. Esimerkiksi annetaan alle 1300 euroa ansaitseville 20 euroa lisää rahaa kuukaudessa. Poistaako se köyhyyden? Sillä saa pari lattea lisää kuukaudessa! Kaksi ja puoli askia tupakkaa! Just. Näpertelyä, Suuria puheita ja kielikuvia käyhyyden poistosta, mutta teot on vajaavaisia.

Alunperin hallitus on rakennettu valheelle. Se alkoi lupauksilla ja perättömillä syytöksillä vaalien aikana. Köyhyyden poisto, terveyskeskusjonojen poisto, soten perustuslain vastaisuus ja veroparatiisiyhtiöt, tulerojen kasvu, ympäristökohkaaminen --- kaikki valhetta. Rinteen vaalivoitto oli valhetta. Vaalien tulos oli käytännössä kolmen yhtä suuren puolueen voitto, kolmoisvoitto. Vaalien jälkeiset gallupit ovat pudottaneet SDP:n jo kauas kärjestä. Hallitus ja hallinto on nyt vasemmiston käsissä, jossa SAK on ujutettu "asiantuntijavirkoihin". Kuitenkin VAIN 25% suomalaisista kannattaa vasemmistopuolueita. VAIN 25%. Jos ja kun tulee uudet vaalit, ehkä nopeammin kuin kukaan uskoo, niin vaalitulos on varmasti toinen. SDP:n ja Vihreiden valheet ovat paljastuneet ja paljastumassa yhää useammalle. Loikkauksia demareista kykypuolue Kokoomukseen tapahtuu yhä enemmän. Ihmiset tekee "vartiaiset".

Hei ympäristöä ei lihanboikotilla parannetakaan. Maailmanloppua ei tulekaan!

Puheet on puheita. Valheellista puhetta nimitetään poliittiseksi retoriikaksi. En arvosta.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjoittamasi "Puheet on puheita. Valheellista puhetta nimitetään poliittiseksi retoriikaksi. En arvosta.", kertoo kaiken sinun talousosaamisestasi ja asioiden ymmärtämisestä.

      Kokoomus ei ole neljäänkymmeneen vuoteen ollut kykypuolue, eikä siitä puolueesta ole tullut yhtäkään osaavaa valtiovarainministeriä. Petteri Orpo on huonoin valtiovarainministeri kautta aikojen.

      • Anonyymi

        Kerro mistä puolueesta on tullut osaavia valtiovarainministereitä ? Myös nimet olisi hyvä kuulla.
        Minusta aikoinaan kun Suomi oli melkein konkurssissa 90-luvun laman aikoihin, hoiti Iiro Viinanen erinomaisen osaavasti kyseistä ministerin salkkua. Hän oli kokoomuslainen.


    • Anonyymi

      Sellaiset valtiovarainministerit kuten Sauli Niinistö, Jyrki Katainen, Alexander Stubb ja Petteri Orpo ovat osaltaan syyllisiä Suomen talouden tämänhetkiseen tilaan.

      • Anonyymi

        Niin eli et osaa mainita yhtään sinun mielestä hyvää valtionvarainministeriä.

        Olisiko näin, että et tiedä juuri yhtään valtionvarainministeriä, paitsi nuo jotka mainitsit lähinnä siitä syystä, että edustavat Kokoomusta ja sinulla on kovat antipatiat kyseistä puoluetta kohtaan.
        todellisuudessa juurikin oikeistohallitukset ovat kunnostautuneet nostamaan Suomea talousahdingoissa. Silloin ei toki ole kansalle rahaa jaettu, koska maan etu on vaatinut tiukkaa talouskuria, toisin kuin talouden kasvuaikoina, jolloin vasemmisto on jakanut monenlaista hyvää kansalle.

        Kun katsotaan Suomea ja tämän maan taloutta, niin voidaan hyvällä syyllä sanoa, maan tarvinneen niin oikeistolaista- kuin myös vasemmistolaista politiikkaa. Oikeisto on luonut tuottavaa taloutta tähän maahan ja vasemmisto on sen hedelmiä jakanut myös vähäosaisille.


    • Anonyymi

      Miksi aina kokoomuslaisen valtiovarainministerin jäljiltä maan talous on sekaisin?

    • Anonyymi

      Sipilän hallituksen jokainen budjetti oli alijäämäinen, kun sitä alijäämää kertyi neljän vuoden aikana yhteensä yli 14 miljardia euroa.

    • Anonyymi

      Lindtman höpöttää televisiossa halpuuttamisesta.

      Halpuuttaminen, Palkalla pitää tulla toimeen, Työntekijän selkänahasta. Veroparatiisiyhtiöt. Akviitivimalli. Kiky. Suusta tulee sellaista sdp-populismia, että oksettaa.

      SDP:n puheet on vappusataspuheita, joissa todellisuus on 20 euroa. Sillä sdp poistaa köyhyyden.

      Terkkarijonoissa seisotetaan porukkaa. Jonot on Helsingissä 40 päivää. Se on veroparatiisipopulismin tulos. Samalla kunnallisissa hoitolaitoksissa vanhukset on pillerihuumeessa ja paskavaipoissa. SDP = soten kaataja.

      Veronkorottajapuolue SDP ei ole uskottava.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe