Veikkaus on rahanahne huijari

Anonyymi

Veikkaus ainakin pyrkii suomessa ihmisten köyhdyttämiseen. Miksi noissa kauppakeskustan automaateissa on mahdollisuus pelata 50€ setelillä? Siksi että veikkaus on ahne ja kiero huijari. Veikkaus haluaa vaikka viieisetkin rahasi. Vastuullinen pelaaminen on heidän mielestään sitä että laitat 50€ automaattiin etkä saa mitään voittoja. Heidän johtajiensa luksuselämän ylläpitämiseen nuo rahat menevät. Toivob hartaasti että noin ahne ja kiero firma menisi pian kokonaan konkurssiin. Lopettakaa kaikkien veikkauksen pelien pelaaminen ja ahneiden huijareiden tukeminen.

20

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikään pakko noita pelejä ei ole pelata. Itse pelasin viimeksi toistakymmentä vuotta sitten alle eurolla. Ei ole koskaan nuo pelit kiinnostanut eihän niistä edes voi voittaa kuin jotain kymppejä.

      • Anonyymi

        ,,,,,ELÄMÄN TARKOITUS JA RAHAN OSUUTTA SIIHEN,, vitsikäs on koko jutun ,,,,,
        ELÄMÄ ON ARVAAMATON JA ENNAKOITTAMATON,,,,
        ,,TÄNÄÄN LASKET OSAKKEITA---HUOMENNA SINUA LASKETAN MAAHAH,,,
        HAUTAUSMAALLE ON UUDEN NIMEN,EHDOTUKSEN---MUSEO--MAA,JA IHMISET
        JOULU ,,UUDEN VUODEN ONNITTELU TOIVOMUKS,KORTTI NUMBER 1
        VIHREA RUOHON PÄÄHÄS YLLÄ
        JA MYYRÄN NAAPURIKS KYLLÄ,,,


      • Anonyymi

        Reilua peliä rahat pois tyhmiltä ja 9 miljardia pomojen kultaisiin kädepudistuksiin. 1 miljardi urheiluun ja muuhun mainostoimintaan.!


      • Anonyymi

        Ei ole niin ja jos joku pistää viiskymppisen moiseen niin olisi kannattanut sekin raha käyttää päänsä tutkittamiseen, kone voittaa aina.


      • Anonyymi

        Nyt tämä sama paskayritys kuppaa PAKOLLISEN VEIKKAUSKORTIN MUODOSSA IHMISIÄ. Moni vanhempi on kertonut että Veikkaus syrjii näin ihmisiä. Veikkauskortin ottaa sellainen joka sen haluaa. ANTAKAA JOKAISEN ITSE PÄÄTTÄÄ TARVITSEEKO KORTTIA VAI EI. Tämähän alkaa olemaan kuin Venäjällä , pakotetaan toimimaan kuin hallituksen vaikkauksessa kokoomus ja kepu haluaa. Siellähän näitä nutipäitä istuu ns. kansanedustaja pölkkyjä isolla kokouspalkkioilla päättämässä. Heti kun KORTTIPAKKO ASTUU VOIMAAN. LOPETAN PELAAMISEN ja niin tekee moni muukin.
        Sittenhän koko veikkaus monopoli alkaa olemaan miinuksen puolella. Veikkauksen ns. Voitot jos niitä voitoiksi voi kutsua, ovat ALAARVOISTA edes mainita voitoiksi. Kaikki rahat menee mainoksiin ja Sarekosken ja johtoportaiden älyttömiin palkkioihin BONUKSINEEN muiden leveästi hampaitaan teeveessä näyttävien työntekijöiden palkkoihin ja mitäs nämä tolppana seisovat , arvonnan seuraajat. KAIKKI ARVONNAT SUORANA teeveehin. Rahat kyllä riittää. Aivan selvästi ihmisiä HUIJATAAN. Kun näitä arvontoja Ei näytetä SUORANA.
        MUUTEN onko SAKSASSA PAREMMAT KVANTTITIETOSUPER KONEET. KUN KAIKKI VOITOT MENEVÄT NYKYÄÄN ,,,SAKSAAN. KEPUN SIPILÄ VARMAAN TIETÄÄ KOKOOMUKSEN ORPON KANSSA !!


      • Anonyymi

        VEIKKAUS MONOBOOLI ON HUIJAUSYHTIÖ JOTA YLLÄPITÄÄ ORPON HALLITUS


    • Anonyymi

      Valtion firman ”missio” on luoda ja ylläpitää valheillaan ja mielikuvillaan illuusiota siitä että noissa peleissä jotain suurta voisi voittaa. Totuus on ihan jotain muuta, veikkaus luo ja ylläpitää peliriippuvuutta. Tästä on hyvä tahto ja morali kaukana. Kuinka moni yrittää epätoivoisesti voittaa hävittyjä rahojaan takaisin, mikä johtaa useimmiten vain pahempaan häviökierteeseen. Yksiä helvetin ryöstösutomaatteja nuo ovat. Veikkaus on oikea saatanan kätyri muuta ei voi enää sanoa. Hävetkää jo saatanan kierot rahanahneet varkaat. Tuhoatte ihmisten elämiä automaateillanne, Veikkauksen toiminta pitäisi tutkia perusteellisesti.

      • Anonyymi

        Kuka yrittää vimmatusti tulla raittiiksi, kun viinakauppa on auki ja ruokakaupan hyllyt pullistelee alkoholijuomapulloista?


    • Anonyymi

      En koskaan oo pelannu veikkauksen pelejä. Voitto % liian pieni edes yrittämiseen, joten ei kannata edes yrittää. voitto % on sellainen juttu jota sun pitäis kattoo aina.

    • Anonyymi

      "Mikään pakko noita pelejä ei ole pelata."

      Tuo on yhtä helppo ja käyttökelpoinen ohje kuin sanoa että alkoholistin ei ole mikään pakko juoda sitä viinaansa, eikä heroinistin pakko piikittää suoneensa.

      Raha-automaatit tuovat 840 miljoonaa eurpoa eli 37% Veikkauksen liikevaihdosta. Tuosta summasta puolet, eli 420 miljoonaa tulee pieneltä pelikoukussa olevalta 5% suuruiselta ongelmapelaajien osuudelta pelaajista. Nämä ovat yleensä pienituloisia, eläkeläisiä jne.

      Raha-automaattipelien pelituotot ovat liki puolen miljardin euron tulonsiirto köyhiltä rikkaille. Eriaisille Oopperan, Teatterien ja taiteiden suurkuluttajille.

    • Anonyymi

      Sen oikea nimi onkiin Viekkaus.fi
      Harmitta kun peleihin jää joskus rahaa ja sitä saa kerjätä takaisin.
      Eikä siinä vielä kaikki, mutta kun sinun pitää soittaa 020 alkavaan numeroon saat vielä laskun minuuttiveloituksella. Sen takia palvelu onkin vielä hidasta.
      Minulla kone on pari kertaa tänäkin vuonna antanut 2 euroa liian vähän ja olen siitä soittanut ja valittanut. 40 centtiä tuli puhelinlaskus.
      Minunko on maksettava vielä koneitten toimimattomuus?
      Onko joku koskaan saanut liikaa rahaa? Emme kukaan tunne tällaista henkilöä, miksi siis koneita ei edes korjata. Sama kone on kaksikin kertaa tehnyt temput ja todistajia on aina ollut, kun pelaamme porukassa usein.

      • Anonyymi

        Uudessa Emma pelissä voitot vain 0,10€, kyllä on veikkaukselta rahat lopussa kun ahneiden johtajien palkkoihin pitää ottaa rahat vaikka väkisin. Pelkkää valetta nuo palautusprosentit ovat, eivät nuo ole edes 9,70%. Toivon koko firman pikaista konkurssiin menoa. Mokomatkin varkaat valehtelijat ja huijarit, vielä valtion firma!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Uudessa Emma pelissä voitot vain 0,10€, kyllä on veikkaukselta rahat lopussa kun ahneiden johtajien palkkoihin pitää ottaa rahat vaikka väkisin. Pelkkää valetta nuo palautusprosentit ovat, eivät nuo ole edes 9,70%. Toivon koko firman pikaista konkurssiin menoa. Mokomatkin varkaat valehtelijat ja huijarit, vielä valtion firma!

        Kannattaa nimenomaan opetella nämä palautusprosentit, että mitä se tarkoittaa. Ihan peruskoulu matematiikkaa mielestäni. Tietänkään se palautusprosentti ei toteudu hetkessä vaan pitkän ajan kuluessa ja jos se palautusprosentti on 90% niin pelistä ei vaan voi mitenkään jatkuvaalla pelaamisella voi jäädä voitolle. Palutusprosentin pitäisi olla yli 100% niin sillon pelaaja voittaisi, mutta kun se on 90% niin jatkuvalla pelaamisella pelaaja vaan häviää varmasti pitkän ajan kuluesssa.



        Tietysti voit yhtenä päivänä jotain voittaa, mutta juuri tähänhän tää rahaplien idea perustuu kun joku sanoo, että -voitin ykspäivä 200€. Pitäisi nimenoman huomioda myös se, että mitä mitä tapahtui myös silloin kuin elein pelasit ja myös pitäisi muistaa myös se, että kuukausi sitten hävisít 210€ jolloin et olekkaan 200e voitolla vaan 10€ miinuksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uudessa Emma pelissä voitot vain 0,10€, kyllä on veikkaukselta rahat lopussa kun ahneiden johtajien palkkoihin pitää ottaa rahat vaikka väkisin. Pelkkää valetta nuo palautusprosentit ovat, eivät nuo ole edes 9,70%. Toivon koko firman pikaista konkurssiin menoa. Mokomatkin varkaat valehtelijat ja huijarit, vielä valtion firma!

        Valtio onkin myynyt kaikki muut firmansa melkein jo kokonaan mutta Veikkaus ja Alko pysyvät näpeissä, miksiköhän ?


    • Anonyymi

      Viimeinen taitopeli, eli elektroniikka pajatso hävisi joskus 90-luvulla. Siinä oli voitonmahdollisuus omissa hyppysissä ja kyllähän siitä tulikin rahaa, ilmankos poistivat nuo.

      • Anonyymi

        nuorukaisena mäjäytin potkaista jalkapohjalla perus pajatson lasiin, hajos, täysin..
        kamu meinas että kerätään kolikoja mut kiireellä veke,
        se oli eteisessä missä ei ketään ellei joku tule, silloin ei tullut


    • Anonyymi

      Joillakin menee kela ja veikkaus sekaisin. Kelasta saa rahaa ja veikkaus vie rahaa.

    • Anonyymi

      Välillä julkaistaan keksittyjä tarinoita siitä, kuinka joku on voittanut kenossa päävoiton, jotta kansa jatkaisi pelaamista.
      Uskokoon ken haluaa, näitä satuja.
      Koskaan en ole kenossa 1€ enempää voittanut.

      • Anonyymi

        tulee sieltä mut esim 8/10, eihän sillä saa möys paljon

        vakiossa meni 12e lappu kaikki oikein, helppo kierros tonni jotain,
        harmi ku möin porukaks mut jotain 400 e kuitenkni oma osuu s

        noin halpa lappua en tee porukaks jatkossa ,mut ..


    • Anonyymi

      Veikkaus kusi kintulleen,kun laitto Ässä ja casino arvat tunnistautumista taakse.Lahjaksi ei voi antaa koska ostajan pitää lunastaa voitot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1120
    Aihe