Takaisin perheiden solukämppiin

Anonyymi

Pappani sisko asui Tampereella Amurissa puutalossa, jossa yhdessä huoneessa asui kaksi perhettä. Tänä päivänä lienee laitonta.

Katselen peloissani työkavereitani osastolla, jossa lomautus on välitöntä, kun tilauskirja ehtyy. Jos yhteiskunnan toimivuus nojaa kulutuskysyntään ja asuntotuotantoon (asuntolainoilla), niin miten nuorilla voi olla mitään mahdollisuutta rakentaa omaa tulevaisuuttaan, kun asuntojen hinnat ovat taivaissa ja palkat laahaavat kympissä.

Mistä ne kuluttajat löydetään, jos ”kaikki elävät kädestä suuhun”?

1

<50

  Vastaukset

  • Aina on jotakin löydetty tilalle, vaikka monitoimikone korvasi pokasahan korvanneen moottorisahan jo ajat sitten, eikä Suomi elä enää muutenkaan puusta. Tietysti talous nojaa kysyntään, mutta tarpeeseen on ainakin vielä melko helppo vastata, vaatii tänä päivänä vain hieman enemmän aivosoluja kuin tervanpoltto.

   Tällä hetkellä, rakennemuutoksen ollessa vielä loppusuoralla, on tätä bulkkihommaa haikailevaa rakenteellista työttömyyttä, mutta varmasti viimeiset paperitehtaan nuoret duunarit tai juuri aloittaneet monitoimikoneenkuljettajat kertovat jälkikasvulleen että alas keksiä jotain muuta elääksesi kuin mitä isi tekee. Mieluiten tekun tai yliopiston kautta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   112
   5799
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   98
   1073
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   935