Suurin pudottaja 2019

Anonyymi

Tietääkö joku, mikä biisi soi ohjelman alussa kilpailijoita esitellessä ja lopputekstien aikana?

2

<50

Vastaukset

  • En ole saanut selville kyseistä biisiä, mutta nyt kun joku on nostanut tämän ohjelman keskusteluun niin kommentoin aiheen vierestä.

    Olen katsonut kaikki jaksot ja kun päästy jaksoon missä kilpailijat valikoituivat finaaliin, niin olen tyytyväinen lopputulokseen. Mama Mikkonen on kova yrittämään, krempoistaan huolimatta jaksaa puurtaa. Minttu niin oma itsensä, ei sanoja säästele jos ottaa kaaliin. Akseli Herlevi todellakin tarvitsee kovaa kuntoilua ja ruokavalion, noin nuori ja huonossa kunnossa. Jospa voiton tavoittelu saa hänet yrittämään täysilä.

    Oikea putosi, Niina Kuhta tukeutui liikaa Herlevin kainaloon. Oikein vihaksi pisti, kun pyöräilymaratonissa Aksu kantoi ladylle safkaa. Tämä nainen osasi käyttää lepsua miestä hyväkseen ja vaikka voitti muutaman skaban niin minulta ei heru sympatiaa. Huono häviäjä.
    Herlevi kehui, että ei tiskannut kertaakaan ja sekö sitten joukkohenkeä kasvattaa?

    Haluan Nina Mikkoselle sen voiton, toivotaan, että kotijaksolla vetää itsensä sellaiseen kuosiin, että voittaa.

  • Hyvä kun Mikkoska voitti. Kauhee kälättäjä ja minä minä se minttu, parasta oli kun sanoi ettei mun jalat oo tottuneet vaelluskenkiin...ja se kun pitää sitä englantia änketä joka toiseen lauseeseen. Booooring muija.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.