Britannia kieltää Rinteen takarajan!

Anonyymi

BRITANNIA lupaa antaa Euroopan unionille brexit-ratkaisuja, mutta kieltäytyy noudattamasta "keinotekoista takarajaa", sanoo pääministeri Boris Johnsonin tiedottaja AFP:lle.

Vasta eilen pääministeri Antti Rinne (sd) sanoi, että Britannialla on syyskuun loppuun asti aikaa antaa esityksensä hallitsemattoman brexitin välttämisestä. Hän kertoi takarajasta Pariisissa tavattuaan Ranskan presidentin Emmanuel Macronin.

Euroopan komissio vahvisti torstaina saaneensa joitakin dokumentteja Britannialta. Komission tiedottaja ei täsmentänyt, minkälaisista papereista on kyse.

Komission tiedottajan mukaan Britannian ja EU:n virkamiehet käyvät neuvotteluita Brysselissä tänään ja huomenna muun muassa tulleista ja saniteettisäännöistä. Huomenna keskusteluita käydään myös poliittisella tasolla, kun pääneuvottelija Michel Barnier ja Britannian brexit-ministeri Steve Barclay tapaavat.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Britannia kertoo toimittaneensa EU:lle luottamuksellisia asiakirjoja EU-eroonsa liittyen. Dokumenttien kerrotaan sisältävän niitä ideoita, joita Britannialla on brexitin suhteen.

      Nyt toimitettu asiakirja on mitä ilmeisemmin epävirallinen suunnitelma siitä, miten Irlannin ja Britannian välinen rajakysymys ratkaistaan.

      Euroopan komission tiedottaja vahvistaa uutistoimistolle Brysselin vastaanottaneen asiakirjat, muttei ole vielä kommentoinut niiden sisältöä.

      Suomen pääministeri Antti Rinne (sd.)ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron tapasivat eilen ja asettivat Britannialle takarajan. Sen mukaan pääministeri Boris Johnsonin on tuotava EU:lle virallinen esityksensä kirjallisena syyskuun loppuun mennessä.

      Johnsonin tiedottaja on sanonut torstaina uutistoimisto AFP:n mukaan, että Britannia toimittaa lopullisen suunnitelmansa Brysseliin heti kun se valmistuu, mutta ei välttämättä "keinotekoisen takarajan" puitteissa.

    • Anonyymi

      No entäs sitten. Britannia on luvannut erota EU:sta jo viime Maaliskuun lopussa. Mitäs sitten. Koska tuo Britannia nyt sitten suostuu eroamaan EU:sta. Kysyppäs tätä asiaa Boris " Putin" Johnsonilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe