Lahkojen synty

Hyvin pian huomattiin, että uskonto voisi olla hyvä bisnes. Ei muuta kuin muutetaan vähän muiden oppia ja asetetaan kymmenykset muut rahan kerääminen. Smith sanoo saaneensa Jumalalta oman opin, että Evankeliumi on palautettu ja muuta vastaavaa. Helluntalaiset sanovat saaneensa uuden Pyhän Hengen vuodatuksen, vaikka näitä ei ole kuin tämä yksi minkä Jeesus sanoi ennen taivaaseen nousemista. Jehovan todistajat sanovat, että heille on Jeesus palannut takaisin näkymättömänä ja vain Russelille annettiin valtuus koska hänet havaittiin hyväksi huoneen haltiaksi. Ja annettiin ennustuksia jotka ei yksikään ole toteutunut.

Kaikki tiedämme Ilmestyskirjan portoksi katolisen kirkon paavin, mutta minä voisin sanoa että se on myös Amerikka. Sieltä ovat kaikki harhaopit lähteneet liikkeelle, kuten Jehovan todistajat, mormonit, helluntalaiset, adventistit ym. Ja ne ovat myrkyttäneet kaikkia Kristittyjä maailmassa. Myös amerikkalainen väkivalta viihdeteollisuus on vahingoittanut koko ihmiskuntaa ja muu filmiteollisuus. Ja rock musiikki ym.

6 kommenttia

Vastaukset

 • Juuri siksi lahkoja syntyy, kuin sieniä sateella.
  Suomessakin 34 eri seurakuntaa ??????

  Saatanalla on suuri vaikutus ihmisiin!

  Ei ole ruuhkaa paratiisin portilla, ei ole myöskään montaa suomalaista....

  Taidan olla, minä ainoa portilla!

 • Jehovan todistajat sanovat, että heille on Jeesus palannut takaisin näkymättömänä.

  Totta se on, näkymättömänä.

  Jeesus sanoi opetuslapsilleen ennen taivaaseen nousua, että ette tule enää näkemään minua!

  • Ja hetken päästä näette minut

   JOH. 14: 19. Vielä vähän aikaa, niin maailma ei enää minua näe, mutta te näette minut; koska minä elän, niin tekin saatte elää.

   JOH. 16: 16. Vähän aikaa, niin te ette enää minua näe, ja taas vähän aikaa, niin te näette minut."

   Jeesus meni näkyvänä taivaaseen ja on näkyvänä takaisin tuleva

   APT. 1: 9. Kun hän oli tämän sanonut, kohotettiin hänet ylös heidän nähtensä, ja pilvi vei hänet pois heidän näkyvistään.
   10. Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa;
   11. ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."


 • Mormonismi on eräs tuottoisimmista uskonnoksi naamioiduista liikeyrityksistä. Ei ihme, että juuri se on jakaantunut niin moniin suuntauksiin. Tuskin mikään muu kirkko on ollut hajoamisessaan yhtä ketterä. Yhä uudet yritteliäät mormonit ovat perustaneet oman ainoan oikean mormonisminsa - ja siinä sivussa keränneet ja keräävät kymmenysten lisäksi rahaa monin muinkin tavoin.

  • Kymmennydten kerääminen on raamatunvastaista.
   Kymmennyksien kerääminen kuuluu vain juutalaisille, ei kristityille!!!


 • Kaikille on yhteistä uudesti kastaminen

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.