Vaikka kaupunki on selvitystilassa, niin...

Anonyymi

Niin, vaikka Kouvola on selvitystilassa, niin suuria suunnitellaan ja haaveillaan, monitoimihalleja ja muuta fantastista ja ihanaa. Mutta toisaalta, sehän vaan osoittaa, että idiootit eivät koskaan opi mitään, vaikka heitä kuinka ohjaisi ja opettaisi.
Ja vaikka veronmaksajien taskut ammottavat tyhjyyttään ja pohjassa on reikä, niin aina vaan työnnetään käsiä entistä syvemmälle näiden taskuihin. Ymmärtämättömät yllyttävät taitamattomia ja nämä puolestaan kyykyttävät kyvyttömiä. Näin se menee. Ei maha mittää.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitäähän liikunta ja kulttuurijohtajallekin saada kärkihanke peukalon alle, että on kivaa puuhasteltavaa. Palkkakulut "vaan" 130000 euroa vuodessa sivukuluineen...

      • Anonyymi

        Korialla olisi valmis halli tosi monipuolisiin harrastuksiin radan varrella korkeat kiipeilyseinätkin valmiina senkun pulttailee askelmia seiniin.


    • Anonyymi

      Korilalla jotain ja Kuusankoskella jotain. Miten liittyisi Kouvolan uuteen monitoimihalliin turhien kaukan olevien lopettaminen?
      Kouvolaan kosarin mukaan rakennetaan uusi monitoimihalli ja kaikki vanhat lopetetetaan mikä tietysti on järkevää. Melkoiset säästöt saadaan kun muutama turha uimahalli ja jäähalli lopetetaan. Nyt noiden turhien ylläpidosta tulee kaupungin budjettiin noin 40 miljoonaa vuosittain miinusta kuten uutisoitu.

      Muualla kun vanhassa Kouvolassa kyllä pääse talvella jäälle ja uimaan kesällä Uudessa Kouvolassa on jokia, järviä ja lampia riittävästi.

      Jos nyt oikeasti tuo monitoimikeksus (ei siis ratamo) viisaasti rakennetaan niin sinne tulee samalla rysäyksellä kaikki. Sinne pitää saada ehdottomasti uusi jäähalli, uimahalli. palloiluhalli, yleisurheilijoille omat ratansa ja sellainen sali jossa voi kansainvälisten artistien konsertit järjestää. Jotta olisi täydellinen niin uusi teatteri siihen pitää saada ja jonkinlainen musiikkki ja konserttisali. Se tietysti kaikille selvää että samaan kuulu hotelli ja ainakakin viisi kaupungin pystyssä pitämää elokuvateatteria.

      Nykyään kuljetaan paikasta toiseen sujuvasti ja järkevää sijoitta kaikki yhteen. Ja onhan se lopulta jokaisen oma valinta missä asuu.

      Terv: Vanhan entisen pikku Kouvolan Kokoomukselainen kyläpoliitikko.

      • Anonyymi

        Ei kukaan ole kieltänyt "Vanhan entisen pikku Kouvolan Kokoomuksen kyläpoliitikon" rakentamasta omilla rahoillaan haikailemaansa monitoimihallia. Siitä vaan pistät homman käyntiin. Vaikka onkin jokaisen oma valinta missä asuu, niin veron maksaminen, ja miten verorahoja käytetään, ei ole jokaisen oma asia. Ei edes Kyläpoliitikon oma asia.

        Kyläpoliitikon subjektiivisen käsityksen mukaan "turhat kaukana olevat" ovat häneltä itseltään kaukana. Ja kun ne kerta ovat häneltä itseltään kaukana, niiden täytyy olla myös kaikilta muiltakin kaukana. Jos "nykyään kuljetaan paikasta toiseen sujuvasti", niin eikö se koske myös kyläpoliitikkoa itseään. Kyläpoliitikon logiikan mukaan se, mikä hänen mielestään turhaa, täytyy olla turhaa myös kaikkien muidenkin mielestä.

        Toisaalta kyläpoliitikko tuo selvästi esille sen, mikä Kouvolassa mättää. Poliittinen "sisäsiittoisuus" yhtyneenä tyhmyyteen ja typeryyteen.


    • Anonyymi

      Vanhoilla ja vähän nuoremmillakin vanhan Kouvolan kokoomusjäärillä on tiettyjä pakkomielteitä. Jatke Oy/Juhani ja Petteri Pousi haluaa rakentaa mahdollisimman suuren ja kalliin monitoimiareenan koripalloveikoille. Silen kaipailee uutta uimahallia ja KooKoo uutta harjoitusjäähallia. Leppänen ilahtuisi iki hyväksi uudesta ja näyttävästä teatteri- ja konserttitalosta.

      No mitä tekee kaupunginjohtaja Toikka näitten paineiden alla? Pitää blogia talousarvion valmistelusta, kun ei uskalla suoraan sanoa pikku-Kouvolan vapaamuurareille, että hankkeiden suunnittelurahat pitää siirtää tuleville vuosille. Milloin hyvät veljet kyllästyvät tähän tyttöön, jonka luultiin olevan helppo tapaus hyville veljille?

      Marita Toikan painolastina on se, että hän oli ajamassa Kouvolaa Kymsoteen Etelä-Karjalan Eksoten kokemusten innoittamana. Nyt Kymsotesta on tullut Kouvolan talouden käenpoika, joka kaataa kaikki ns. hyvät ja tarpeelliset hankkeet. Tästä eivät hyvät veljet silitä Maritan kauniita kutreja. Ajattelevat varmaankin, että kaupunginjohtajaksi olisi sittenkin pitänyt valita mies Savonlinnasta.

      • Anonyymi

        Marita Toikka kirjoitti blogissaan, että heillä on ollut tukenaan ns. perhepappi. Hyvä näin. Mutta jos ko pappi eli kirkkoherra on entinen kokoomuksen kaupunginvaltuutettu, kannattaa olla hieman varovainen, koska tuki ja sielunhoito voi olla tarkoitushakuista.


    • Anonyymi

      Keskittämisen ja kuntaliitoksen satoa, talouden syöksykierre vain pahenee. Kuppaavalta eliitiltä loppuu kohta kohde mistä kupata, kun rahvas äänestää jaloillaan.

    • Anonyymi

      Vihreitten Huhtala ja Spies ovat keksineet keinon kohentaa Kouvolan taloutta eli laitetaan pitkäaikaistyöttömät töihin maksamaan veroja kaupungille, kun nyt tämä porukka aiheuttaa vuodessa 7 milj. euron sakkomaksut Kelan maksamista 14 milj. euron työmarkkinatuista. Pitkäaikaistyöttömiä Kouvolassa on noin 1.200 henkeä 3.900:sta työttömästä työnhakijasta eli noin 31 %. Vanhempaa väkeä eli 50 - 65-vuotiaita työttömistä on noin 1.700 henkeä eli noin 44 %.

      Nuorempien ja ammatillisen tutkinnon omaavien kohdalla työllistyminen onnistuu, mikäli työnhakijan motivaatio on riittävä. Työrajoitteisten ja 60 - 65-vuotiaiden kohdalla työllistymisessä on suuria ongelmia, vaikka motivaatio olisi kohdillaan.

      Vihreitten kirjoittelu on siinä mielessä mielenkiintoista, kun he aktiivisella maahanmuuton edistämisellä ovat kasvattaneet pitkäaikaistyöttömien määrää myös Kouvolassa. Olisihan se hyvä, jos tässä vaiheessa vihreille alkaisi valjeta tietoisuus ympäröivästä todellisuudesta. Kun valtioneuvoston kokouksissa istuu aikansa, voi tietoisuus kasvaa huomaamatta. Tästä huolimatta halutaan lisätä kehitysyhteistyömäärärahoja sadoilla miljoonilla euroilla yli 1.000 miljoonan euroon.

      • Anonyymi

        Hei he ovat Vihreitä. Mitä väliä mitä mieltä ovat, ketä kiinnostaa?
        Kouvolalla on oikeasti ongelmia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei he ovat Vihreitä. Mitä väliä mitä mieltä ovat, ketä kiinnostaa?
        Kouvolalla on oikeasti ongelmia.

        Kannabis auttaa kaikkeen. Kyllä vihreet tietää kun saavat annoksensa veronmaksajien piikkiin. Oisko paha että Kouvolan valtuutetuille tehtäisiin huumetesti ennen kokoukseen päästämistä. Käviskö tämä Vihreille?


    • Anonyymi

      Tietysti monitoimihalli kannattaa rakentaa. Kaupungin yhden vuoden alijäämähän melkein riittää kattamaan rakennuskustannukset. Jollei alijäämällä rahoittaminen yllättäin onnistukaan, niin maksajia on ympärillä 50 km säteellä, eikä ne kaikki pysty karkuunkaan lähtemään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      83
      3597
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      569
      3363
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3179
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2122
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2011
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1565
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1321
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1312
    Aihe