Lopettakaa tuo

Anonyymi

Ohjelma jota joku rääkyjä juontaa (hyvät katsojat tai joku muu hyvät?) Tiedän monta perhettä joka katsoo tuota yäk tyyppiä vain 10 sek ja sitten vaihtaa kanavaa. Kiitos.

12

50

  Vastaukset

  • Ohjelman voisi lähettää alkuillasta eikä parhaaseen katseluaikaan viikonloppuna sillä tuskin ohjelmalla on niin paljon katsojia.

   • En ole kuullutkaan..


   • Eipä sitä moni katso,ei löydy 10 suosituimman ohjelman joukosta.


  • Näin on.Juontaja rääkyy ja huutaa,kilpailijat samaa kiljumista.
   Mistään ei ota selvää.Miksi noita itseään jokapaikkaan tyrkyttäviä julkkisidiootteja pitää olla joka vitun ohjelmassa.Oli sitten yle tai mainoskanavat kyseessä.
   Niin aina samat naamat sekoilemassa.

  • Ei kuulosta ihan YLE:n kanavalta vaan paremminkin viittaisi Maikkariin vai mikä Mainostevkolmonen lie onkaan.

  • Hyvät katsojat YLE 1 kanava.Lauantaisin Klo 21.15

   Mainoskanavilla sitten.Huuma.Putous.Tuubi.Kingi.Anna sen soida.
   Uutisvuoto ja 55 muuta paskaohjelmaa,missä jokapaikkaan itseään tyrkyttävät julkkikset koheltavat.Muka hauskaa viihdettä.Terveisiä perseestä.

   • Suomalaiset ei osaa tehdä viihdeohjelmia. Nykyisin ulkomaiset formaatit otetaan suomi versioon ja sitten kaikki vanhat ns, viideohjelmat kuten Napakymppi,Kymppitonni ja Tuttu juttu jne. Ja aina kun mainostetaan, tekijät nauraa kertovat kuinka hauskaa heillä on ollut,mutta hauskuutta ei katsojille riitä.


   • Ai se ohjelma. Mainospätkät ovat karkoittaneet minut moisen "ohjelman" parista kokonaan. Ylen pitäisi pysya asiallisissa ohjelmissa ja jättää metelöinti mainoskanaville.


  • Anna mun kaikki kestää! Suomen kansa on sivistynyttä ja oppinutta ja saa sellaista ohjelmistoa kuin ansaitseekin!!!
   Vai onko kansa ollenkaan osallistunut ohjelmien valintaan?

  • On taas lauantai ei ole kuin yksi kanava jota voi katsoa nimittäin Teema sieltä tulee Chuck Berry dokumentti kaikilta muilta kanavilta tyhjänpäiväistä roskaa.

  • On taas lauantai teemalta tulee Teddy Pendergrass dokumentti ja Peter Sellers elokuva ja dokumentti ja kaikilta muilta kanavilta kotimaista höpö höpö ohjelmaa mutta onneksi on Teema.

  • Sellaista on kun on laitettu homo juontajaksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   246
   5436
  2. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   72
   3334
  3. Kokoomuspoliitikko Pauliina Valkovirta nolasi

   itsensä pahanpäiväisesti eilisessä valtuustokokouksessa vaatiessaan sivukylien koulujen lakkauttamista. Tuntui ,että hän ei tajua ollenkaan kyläkouluj
   Haapavesi
   39
   596
  4. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   53
   541
  5. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   54
   535