Kerrankin Suomessa on asiansa tunteva opetusministeri!

Anonyymi

Näin toteaa jo miltei kaikki yliopistojen johtohahmot! Kiitos Li Anderssonin!

165

262

  Vastaukset

  • Pirkkalan marxilainen koulukokeilu 1970-luvulla oli äärimmäinen esimerkki koulujen oppimateriaalien politisoimisesta. Yksi koulussa käytetyistä oppimateriaaleista tunnetaan nimellä Pirkkalan moniste.

   Yle kertoi tästä oppilaiden vanhemmilta salaa tehdystä opetuskokeilusta laajassa jutussaan muutama vuosi sitten. Pirkkalan tapaukseen perehtyneen tutkijan mukaan kyse oli ”puhdasoppisesta aivopesukokeilusta”, josta olivat vastuussa kouluhallituksen ja opetusministeriön korkeat virkamiehet.

   Tätäkö se sitten tulevaisuus on? Onko tässä jotain hyvää?

  • Sanoisin pakkoruotsiministeri kuten edellinenkin.

   • Lii on samaa tasoa ministerinä kuin Paavo Arhinmäki,eli täysi nolla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lii on samaa tasoa ministerinä kuin Paavo Arhinmäki,eli täysi nolla.

    Hallitsee kait terrasit, riekkumisen? Unohti lääkeomavastuun.


   • anderssonskahan pitää tiedotustilaisuuden jatkosuunnitelmistaan kello 11,toivottavasti irtisano itsensä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lii on samaa tasoa ministerinä kuin Paavo Arhinmäki,eli täysi nolla.

    Kyllä on toiveiden tynnyri oikeen nurin potkaistu, ei vin avattu.
    Jokaiselle tarvitsevalle henkilökohtainen avustaja,erityismaininnalla maahanmuuttaja lapset estettävä syrjäytymästä. NO, hyvääääää kaikille, taitaa vaan käydä niin että kunnat maksajina tälle kaikelle lupausten ihanuudelle


   • Ajatelkaahan jos kokoomus et kumpp pääsisivät peruskoulun kimppuun, onneksi ei vielä ja yksityistäisivät koululaitoksen: puhdas voitontavoittelu ja voittovarojen siirto veroparatiiseihin johtaisi luokkakokojen suurenemiseen ( puolet opettajista pellolle), opettajien vaatimustason heikentämiseen( melkein kuka tahansa voisi toimia opettajana pienellä palkalla), ilmaiset kouluruuat lopetettaisiin, rakennusten kunnossapito minimoitaisiin jne. Lopputuloksena olisi hyväksi todetun suomalaisen koululaitoksen alasajo ja mm PISA tulosten romahtaminen Afrikan maiden tasolle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajatelkaahan jos kokoomus et kumpp pääsisivät peruskoulun kimppuun, onneksi ei vielä ja yksityistäisivät koululaitoksen: puhdas voitontavoittelu ja voittovarojen siirto veroparatiiseihin johtaisi luokkakokojen suurenemiseen ( puolet opettajista pellolle), opettajien vaatimustason heikentämiseen( melkein kuka tahansa voisi toimia opettajana pienellä palkalla), ilmaiset kouluruuat lopetettaisiin, rakennusten kunnossapito minimoitaisiin jne. Lopputuloksena olisi hyväksi todetun suomalaisen koululaitoksen alasajo ja mm PISA tulosten romahtaminen Afrikan maiden tasolle.

    Ainakin keskiluokan lapset voisivat monessa paikkaa paljon paremmin. Vasemmiston 'tasa-arvoinen koulutus' pistää juoppojen, porttojen ja muun ihmisroskan kakarat samaan syyssyyn kunnollisten kanssa. Ne maatalojen ja poromiesten kakarat joita Li suunnittelee tuovansa jo muutenkin helvetilliseen suurkaupungin kouluun vasta ihmispetoja ovatkin.


  • Juu, niin varmaan, synnyttäähän se mieskin.

   • Nyt näyttää siltä, että Li Andersson luikkii puolueen johdosta? Roikutaan neljävuotta hallituksessa ja sitten poliittiinen virka yo-papereilla. Näin se pelaa Suomessa.. Ihanaa työväenluokka teette taas Kataiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt näyttää siltä, että Li Andersson luikkii puolueen johdosta? Roikutaan neljävuotta hallituksessa ja sitten poliittiinen virka yo-papereilla. Näin se pelaa Suomessa.. Ihanaa työväenluokka teette taas Kataiset.

    Yo-lakki on Teukka peruspersulle saavuttamatonta utopiaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yo-lakki on Teukka peruspersulle saavuttamatonta utopiaa.

    Kaikki eivät vasureiden tapaan pidä titteleitä tai tutteleita ihmisarvon mittarina. Koko vasemmistolaisuus perustuu alemmuuskompleksiin muita ihmisiä kohtaan. Itse rahansa tienanneet yrittäjänä Helsingissä toimivan putkimiehen ei pidä maksaa veroistaan sinun tai Lin erilaisia paskapapereita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki eivät vasureiden tapaan pidä titteleitä tai tutteleita ihmisarvon mittarina. Koko vasemmistolaisuus perustuu alemmuuskompleksiin muita ihmisiä kohtaan. Itse rahansa tienanneet yrittäjänä Helsingissä toimivan putkimiehen ei pidä maksaa veroistaan sinun tai Lin erilaisia paskapapereita.

    Putkimiehellä on näköjään putki päällä kun tuollaista rasistista sontaa tänne tuottaa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Putkimiehellä on näköjään putki päällä kun tuollaista rasistista sontaa tänne tuottaa!

    Voi voi vasuria... ihan rasistisia juttu, ainahan totuus on rasistinen.


  • humatiääristen aiheiden herrat mielissään kun säästöt eivät osu omalle turhalle uralle vaan saavat räkyttää suomalaisten oikeuksien vähentämisestä ja rajojen aukipitämisestä.

  • Lii ei pohdi mistä ne rahat otetaan, hän hoitaa vain rahan jakelua.

   • Komukat eivät ole koskaan innostuneet kakun leipomista, mutta sen syömisestä kylläkin,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Komukat eivät ole koskaan innostuneet kakun leipomista, mutta sen syömisestä kylläkin,

    Miten tuo liittyy Li'n loistavaan osaamiseen eduskunnassa?


   • Vastahan se sanoi miten rahaa ei riitä kuolevien kuntien kouluihin, persujen Mäkelä älähti tästä twitterissä ja vaati rahahanojen aukipitämistä kuoleviin kuntiin. Viime vuonna syntyi tasan 8 vuonna 2026 koulunsa aloittavaa enontekiöläistä. Sinä, Kärnä ja Mäkeläkö maksatte näille kokonaiset koulut Enontekiöön.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Komukat eivät ole koskaan innostuneet kakun leipomista, mutta sen syömisestä kylläkin,

    Maatalouskomukat ovat tosiaan aina eläneet pääasiassa tukien varassa! Mutta kyllä he silti leipoa osaavat!


  • Aika hauska juttu, kun Li ilmoittaa pitävänsä infotilaisuuden ja hänen luultiin olevan raskaana. Tylsää, että ilmoittikin vain asettuvansa pjehdokkaaksi. Koko hieno info lässähti.

   • No tuolla kaljoittelulla ei olisi toivonut raskautta.
    Mikähän olisi tullut lapselle nimeksi?
    Poika olisi ollut Karl Josif Otto Wille, tyttö Hertta Alexandra Saima


   • Todella hauska juttu. Matti Putkonenhan olisi paremminkin oletettu olevan kahdeksannella kuukaudella raskaana. Persut huomauttivat Putkosen olevan mies, joten uutinen Putkosen raskaudesta todettiin valeuutiseksi.


  • Järjesti infotilaisuuden ilman oikeata asiaa. Tyhjä hylsy. Tärkeä uutinen kerrottavana: "laitoin aamulla villapipon päähän". Lapsellista jopa.

   • Tulevana talvena kyyti on kylmää


   • On se kuma nutkuja ja heiluja. Ei pysy paikallaan.. Onko aineissa,?


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se kuma nutkuja ja heiluja. Ei pysy paikallaan.. Onko aineissa,?

    Ja Jussin pälvikaljukin on jo niskaan asti.


  • No johan vitsin murjaisit! Vai asianasa tunteva! Mikähän se asia vaan mahtaa olla. Se ainakin, että kädet on aina toisten taskuissa...
   Viimeisin älynväläys tällä järjen jättiläisellä on tältä päivää. Oli pahoittanut mielensä, kun joku oli ilmeisesti heittänyt yhdeksi veikkaukseksi hänen tiedotustilaisuuden syyksi sitä, että Li olisi raskaana. Tämä valopää teki tuostakin tasa-arvokysymyksen! Miksi ei miesten ollessa kysessä veikata tuollaista. HALOOOOOOOO! Vielä nyt kuitenkin on yleensä niin, että mies ei pysty synnyttämään, vaikka kovasti jotkut kai sitä siementä yrittää sinnekin istuttaa... Itselle ei nyt vaan tullut edes mieleen, että pitää tiedotustilaisuuden siitä, että haluaa olla vasemmistoliito puheenjohtaja. Totta mooses se nyt tiedetään, että ei tämä pyrkyri mistään johtohommasta luovu, kun vaan rahaa tulee tarpeeksi ja viisi henkilökohtaista avustajaa tekee työt. On se kumma, kun kehitysvammaisille ei meinaa saada edes yhtä osapäiväistä avustajaa ja ministerillä pitää olla viisi!

  • Ainakin keskeyttämisestä Liillä on kokemusta, kun ei ole saanut omaa tutkintoaan valmiiksi.

   • Nyt kellottelee uransa huipulla, hisperien tuella.. Alamäki odottaa..


  • Lukio-pohjalta on hyvä neuvoa koulutus-alan ammattilaisia.
   Li voisi saada edes vähän arvostusta jos laittaisi CV:hen vaikka professorin tittelin, luulisi itänaapurista löytyvän helpostikin. Tehtaankadun tuella jos ei muuten.
   Toveri Backamanilta voisi lainata vaikka desantti-titteliä, eikös toveri ole tällä hetkellä muissa kuin akateemisissa kiireissä kiinni.
   Viher-Pekkakin on professori, ainakin omasta mielestään.

   • Li EI OSAA PLAGIOIDA.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Li EI OSAA PLAGIOIDA.

    Niin sehän on yksi tärkeimmistä persuopiston tutkinnon aineista. Liin olis ehkä kantsinut mennä vaikka vaihto-oppilaana sinne opettelemaan tuo elintärkeä taito, niin olis jo varmaan proffa.


  • Hienoa Li - olet järkevä ja vastuullinen opetusministeri - parasta asiantuntemusta!
   Tulet varmasti valituksi Vasemmiston puheenjohtajaksi - tsemppiä ja voimia!
   Sinunlaisiasi tarvittaisiin yhteiskunnassamme enemmänkin.

  • Hyvä Li Andersson olet rautaa! Eikä ihme, että Sinua kadehditaan. Samalla asialinjalla vaan eteenpäin.

   • Haluat köyhien kusetusta lisää?? Lääkeomavastuu jäi ja tuli polttoaineverokorotus, häpeä sika?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haluat köyhien kusetusta lisää?? Lääkeomavastuu jäi ja tuli polttoaineverokorotus, häpeä sika?

    Persujen+Kokoomuksen+kepulien porvarihallituksen aikaansaannoksia tosiaan pitää alkaa purkamaan mitä pikimmin. Mutta odota rauhassa, sillä onhan vasemmistohallituksen hallituskausi vasta alussa!


   • Ai että kadehditaan....
    Naurattaa että repeen .
    Ghahhahhaaa...no onpa komuilla ylpeydenaihetta..ghehghahhhahhgrahhhahhaa


  • Anderssonilla ei ole mitään tekemistä korkeakoulujen kanssa, no ehkä yrittää kalastella mediapisteitä.
   Hanna Kosonen on tiede- ja kulttuuriministeri jonka vastuu-alueeseen yliopistot kuuluvat, hän onkin ollut aktiivinen toimija. Anderssonin sitä vastoin pitäisi olla enemmän perillä peruskouluista lukioon-sektorilla. Siihen hänen kapasiteettinsa riittää osittain, ministeriön tuella toki.

   • Kohan hökkäsee vaan kädet seläntakana, tai takataskuissa, jotkut likaiset kengänlöntöset jalassa. Pästää väliin paskasen ilmeen. Pokkana kassi olalla höttöilee toisten yllätykseksi jaloissa pyörii, kuin sika vatukossa, sotkee ja likaa kaikki paikat vain.


  • Takuulla jo nyt kaikki opetusasiat sekaisin.

   • Luku- ja kirjoitustaidottomana olet jäävi sitä todistamaan ... heheh


  • Voisi korjata kieliryhmien epäsuhdan korkeakoulutukseen pääsyssä.
   Suruista menee sisään puolet ja suomenkielistä ainoastaan kolmannes.
   Siinäpä urakka, onneva.

  • Avaus on todellakin oikeassa. Paras opetusministeri vuosikymmeniin. Typeryyden ylistäjät (eli oppositio) ei vaan ymmärrä/sulata järkevää asioiden hoitoa. No siksi he ovatkin jatkossakin oppositiossa!

   • Näinhän se on!!!!!


  • Li on todella hyvä; asiantunteva, siis selvittää asiat ja osaa ne myös esittää selvästi ... ihan suomen kielellä, vaikka hänen äidinkielensä on ruotsi.

   LI ON RAUTAINEN NAINEN - minun mielestäni paras opetusministeri, mitä Suomessa on ollut.
   Edellinen petusministeri olikin sitten päinvastainen ... nykyään ihan räksyttäjä-

  • Rauhallisin mielin voimme nyt odottaa uusia lakeja ja asetuksia, koska asialla on järkevä ja asiansa osaava vasemmistolainen!

  • Kun velka rahaa jaellaan holtittomasti, niin ollaan tyytyväisiä. Onkohan tulevat sukupolvet tyytyväisiä, kun on velan takaisin maksun aika?

   • Toistaiseksi Kokoomuksen hallitusjohdolla on ne suurimmat valtionvelat aina tuotettu ...


  • Mitä ”aikuisten oikeasti” seuraa LexListä. Oppimis- ja työhaluttomat kerätään oppilaitosten kirjoihin saamaan opintotukea. Oppilaitoksissa heitä ei yleensä näy kuin korkeintaan ruokailussa. Ne jotka ”eksyvät” oppitunneille häiriköivät ja estävät lähinnä muiden opiskelua.
   Lisääntyykö näiden ”opiskelijoiden” myötä myös huumeiden kauppa ja käyttö oppilaitoksissa?
   Sitten tulee tietysti myös LexvLi.2 eli sijoitusneuvojat auttamaan opiskelijoita tarpeettoman opintotuen sijoituksissa.

  • Yliopistot poislukien pari teknillistä korkeakoulua ovat aina olleet ja ovat vieläkin vasemmistolaisia syöpäpesäkkeitä.

   • Niinpä ... persuille kaikki oikean faktatiedon lähteet ovat kauhistus .. .hehehe


  • Vitsi koko nainen. Jos ei osaa lukea tai kirjoittaa nykyisen peruskoulun käytyään, ei auta vaikka oppivelvollisuusikä nostettaisiin 65 vuoteen. Lukemisen ymmärtäminen on sitten ihan oma lajinsa.

   • No Huhtasaaren plagiaatti-tutkintohan on pelkkä vitsi ... kuten persutkin ....


   • Älä nyt. Hyysäämällä se pikku Jonnekin oppii olemaan hakkaamatta toveria ja käyttäytymään järkevästi. Toveri voi toki hyysäyksen jälkeen olla vähän heikommassa hapessa. Vasemmistolaisten juoppojen, kevytkenkäisten ämmien, au-perheiden ja muun roskasakin kakarat pitäisi pistää pois kunnon ihmisten koululuokista.


   • Eikö Li osaa lukea eikä kirjoittaa. Mitä valeuutisia olet lukenut, kun tuollaisiin uskot ?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä nyt. Hyysäämällä se pikku Jonnekin oppii olemaan hakkaamatta toveria ja käyttäytymään järkevästi. Toveri voi toki hyysäyksen jälkeen olla vähän heikommassa hapessa. Vasemmistolaisten juoppojen, kevytkenkäisten ämmien, au-perheiden ja muun roskasakin kakarat pitäisi pistää pois kunnon ihmisten koululuokista.

    Persujen kirjoittelut lähenevät jo pelottavasti Hitlerin aikaista meininkiä.
    No PVL:n ja persujen johtohan on täynnä samoja henkilöitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Persujen kirjoittelut lähenevät jo pelottavasti Hitlerin aikaista meininkiä.
    No PVL:n ja persujen johtohan on täynnä samoja henkilöitä.

    Ja persujen nuorisosäätiö on jo ihan avoimesti kertoneet fasismistaan! Sieltä niitä sitten napsitaan emopuolueen riveihin. Sairasta!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja persujen nuorisosäätiö on jo ihan avoimesti kertoneet fasismistaan! Sieltä niitä sitten napsitaan emopuolueen riveihin. Sairasta!

    Mitäs ne vassarifasisti- Mishan kaverit oikein twitterissä erimielisten tappoja suunnittelivat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitäs ne vassarifasisti- Mishan kaverit oikein twitterissä erimielisten tappoja suunnittelivat.

    Persujen laatimaa, tuhottavien ihmisryhmien vieraslajilistaahan odotellaan edelleen julkaistavaksi. Persujen Mäenpäähän siitä jo alustavasti kertoi!


  • Tämä tyttöhän on pahempi räksyttäjä kun Persu!

  • Ainakin työllistävä vaikutus! Hallituksen avustajia lähes 70 kpl ja palkat hipoo 7000 euroa kuukaudessa ja sitten työtön jääkiekkoilijalla on elättäjä.

   • Parempi sekin on kuin viime hallituksen "tehdään nyt näin kokoomuksen mieliksi, vaikka ei edes ymmärretä mitä se aiheuttaa"-politiikka!

    Eli parempi 70 avustajaa kuin 700 000 uutta työtöntä oikeistolaisin menetelmin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Parempi sekin on kuin viime hallituksen "tehdään nyt näin kokoomuksen mieliksi, vaikka ei edes ymmärretä mitä se aiheuttaa"-politiikka!

    Eli parempi 70 avustajaa kuin 700 000 uutta työtöntä oikeistolaisin menetelmin.

    Taisipa se vasukupla olla mukana kataisen hallituksessa....sateenkaaressa....joka oli kurjin hallitus tämän jälkeen. Ja mitä Huhtasaareen tulee,niin anderssooni ei vedä vertoja Huhtasaarelle ,tuolle älykkäälle ja kauniille naiselle. Huhtasaari on
    suomen asioista perillä ja vasuliinit ovat todella katalia kommunisteja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Parempi sekin on kuin viime hallituksen "tehdään nyt näin kokoomuksen mieliksi, vaikka ei edes ymmärretä mitä se aiheuttaa"-politiikka!

    Eli parempi 70 avustajaa kuin 700 000 uutta työtöntä oikeistolaisin menetelmin.

    Taisipa se vasukupla olla mukana kataisen hallituksessa....sateenkaaressa....joka oli kurjin hallitus tämän jälkeen. Ja mitä Huhtasaareen tulee,niin anderssooni ei vedä vertoja Huhtasaarelle ,tuolle älykkäälle ja kauniille naiselle. Huhtasaari on
    suomen asioista perillä ja vasuliinit ovat todella katalia kommunisteja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taisipa se vasukupla olla mukana kataisen hallituksessa....sateenkaaressa....joka oli kurjin hallitus tämän jälkeen. Ja mitä Huhtasaareen tulee,niin anderssooni ei vedä vertoja Huhtasaarelle ,tuolle älykkäälle ja kauniille naiselle. Huhtasaari on
    suomen asioista perillä ja vasuliinit ovat todella katalia kommunisteja.

    Huhtasaarihan uskoo kuvitteellisen satukirjan tarinoihin ja maapallon kiekkomalliin. Tuolla älyn määrällä hänet onkin paras pitää kaukana Suomen päättävistä elimistä.
    Toivottavasti Teukka opettaa hänelle jotain oman alansa taitoa. Kuten kalsarikännäämistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Huhtasaarihan uskoo kuvitteellisen satukirjan tarinoihin ja maapallon kiekkomalliin. Tuolla älyn määrällä hänet onkin paras pitää kaukana Suomen päättävistä elimistä.
    Toivottavasti Teukka opettaa hänelle jotain oman alansa taitoa. Kuten kalsarikännäämistä.

    Teukka lainaa kalsareita niin Huhtasaari voi kopioida tyylin.


  • Kaikki vaan samaan isoon läjään olipa ihmiset miten erilaisia tahansa. Ne jotka eivät selviydy itäsaksalaisesta ihmispesästä eli peruskoulua ovat hyviä tulevia Vasemmistoliiton äänestäjiä rikollisina, mielisairaina ja äãrimmäisissä koulukiusaamisen tapauksissa jopa invalideina.

   • Eikö he viihdykkään siis persuissa?


  • Itseasiasiassa eikös niitten koirien pitäisi olla kiinni ?

   Yhtä kaikki, Lii on yläpuolella ja hoitaa tehtävänsä hienosti.
   Siitä onkin aikaa kunedellisen kerran oli pätevä opetusministeri, muistan
   vielä hänen nimensäkin joka oli, Kalevi Kivistö.

  • Koska kommunististä on ollut osaamaan minkään alan duunia ? Ei nytkään poikkeus ole mahdollista.

   • Äläs nyt!
    Maatalouskommunisti Sipilä pystyi kurjistamaan koko työläisluokan toimeentulon hallituskaudellaan, jossa aisankannattajina toimivat mm. Kok + PS! Eli kyllä ne häntäheikit olivat silloinkin kullanarvoisia!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Äläs nyt!
    Maatalouskommunisti Sipilä pystyi kurjistamaan koko työläisluokan toimeentulon hallituskaudellaan, jossa aisankannattajina toimivat mm. Kok + PS! Eli kyllä ne häntäheikit olivat silloinkin kullanarvoisia!

    No mitä se vadukomu aatetoveria täällä moittii..komu ku komu


   • Anonyymi kirjoitti:

    No mitä se vadukomu aatetoveria täällä moittii..komu ku komu

    Niinpä. Persujen mielestähän kaikki muut puolueet ovat kommunistisia. Ja se onkin hyvä syy pitää persut aina oppositiossa natsifantasioineen.


   • Ei korkeakoulutuskaan takaa ihmisyyttä. Siitä on todisteena Mengelet ja muut historian "hirviöt".
    Siksi rasismia ei pidä suvaita pienimmässäkään määrin, sillä muuten se muuttuu pikkuhiljaa tavaksi!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei korkeakoulutuskaan takaa ihmisyyttä. Siitä on todisteena Mengelet ja muut historian "hirviöt".
    Siksi rasismia ei pidä suvaita pienimmässäkään määrin, sillä muuten se muuttuu pikkuhiljaa tavaksi!

    Fasismikin nostaa taas päätään äärioikeistopuolueiden riveissä. Älkäämme antako niille yhtään tilaa yhteiskunnassamme!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Fasismikin nostaa taas päätään äärioikeistopuolueiden riveissä. Älkäämme antako niille yhtään tilaa yhteiskunnassamme!

    Joo me vasemmistossa ketätään jo dillingerin johdolla ammuttavia....mehän ei hyväksytä väkivaltaa ja rasismia..me...me...me


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo me vasemmistossa ketätään jo dillingerin johdolla ammuttavia....mehän ei hyväksytä väkivaltaa ja rasismia..me...me...me

    Dillingeri on liittynyt jo persuihin ... etkö sitä tiedä. Natsipaskaisuus kun kiehtoo niitä kaikkein sairaimpia yksilöitä.


  • Ylimieliset on olleet erityistä poppoota. Edes selkeä sanallinen ilmaisu ei aiheuta minkäänlaista katumusta.

  • Anderssonska korskeasti kiroilee opetusministerinä, vaikkei ole edes maisteri.

   • Ministerin kuuluukin pistää jauhot suuhun eduskunnan tietämättömille p-puhujille!


  • Kyllä se näin on hyvä että Li Andersson vaihtaa toiseksi kieleksi ruotsinkielen vänkytyksen latinankieleksi :D

   Järkevä ratkaisu on tuo.

   • Persulle kaikki muu kuin paskanpuhuminen on latinaa! MOT


  • Varmaankin viittaavat tiede- ja kulttuuriministeriin eikä opetusministeriin, koska eiväthän yliopistot ole nykyisen opetusministerin tonttia vaan tiede- ja kulttuuriministerin.

   • Aivan. Li Andersson on parasta koko yhteiskunnallemme!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Li Andersson on parasta koko yhteiskunnallemme!

    Liii on kuin korona ja jos se on parasta,niin eipä hyvältä näytä. Huonosti koulutettu moukkamainen ja sivistymätön mm kielenkäyttö. Myös mukana antifa terrorismissa ja rasistisissa vihasivustoissa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Liii on kuin korona ja jos se on parasta,niin eipä hyvältä näytä. Huonosti koulutettu moukkamainen ja sivistymätön mm kielenkäyttö. Myös mukana antifa terrorismissa ja rasistisissa vihasivustoissa.

    Persupojun valheet ei vaan toimi. Li on todettu moneen otteeseen olevan maamme parhaiten asioista perillä oleva ja asiallinen puoluejohtaja. Siis todella paljon natsitohtorianne edellä! Ketuttaako?
    .


  • Kallupit laskee pohja noteerauksiin,ei taida olla kovin suosittu,näytöt puuttuu.
   Tarvis jotain saada aikuiseksi pelkkää suunsoittoa/käytös vittumaista.

   • Ja juuri siksi persujen kannatus laskeekin kuin lehmän häntä!
    Pelkällä räksyttämisellä ja rasismilla kun ei asioita voi koskaan hoitaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja juuri siksi persujen kannatus laskeekin kuin lehmän häntä!
    Pelkällä räksyttämisellä ja rasismilla kun ei asioita voi koskaan hoitaa.

    Eikös se PS kannatus ole ollut marginaalin sisällä,jotenka korkealla on ,mutta miten vasukomujen kannatuslukemat,,,ghehhehhhhhheee


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikös se PS kannatus ole ollut marginaalin sisällä,jotenka korkealla on ,mutta miten vasukomujen kannatuslukemat,,,ghehhehhhhhheee

    SDP:n ja koko hallituskoalition puolueiden kannatus nousee vaan koko ajan. Eli oppostion räksytyspolitiikka ei vaan toimi.


  • Opetusministeri Li Andersson kirjoittaa Twitterissä, että sosiaalisten kontaktien vähentäminen on ikäihmisten turvallisuuden kannalta tärkeintä.

   – Siksi etäopetus on nyt poikkeusoloissa paras vaihtoehto. Myös uuden linjauksen myötä peruskoulun 1.-3. lk. oppilaat kannattaa viedä lähiopetukseen vain, jos opiskelu kotona ei ole mahdollista.

   • Kuka takaa opetuksen laadun? Varmaan kotona makoilevat vasumarxistit voivat opettaa listojen laatimista kuten vasujohtaja dillingeri ja nyk opetusministeri tekevät ammuttavista toisinajattelijoista.


   • Koettas nyt päättää lilli mikä on oikein. Se että laki on epäselvä tehtiin siksi että työttömyyskorvauksia ei tarvi maksaa,kun jäät lapsen luo kotiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koettas nyt päättää lilli mikä on oikein. Se että laki on epäselvä tehtiin siksi että työttömyyskorvauksia ei tarvi maksaa,kun jäät lapsen luo kotiin.

    Eduskuntahan nuo asiat yhdessä päättää. Jopa persut ovat niissä mukana. Toistaiseksi.


  • Avaus on täysin oikeassa!

  • Luojan kiitos että meillä on nyt hallitus, joka on oikeasti kansalaisten puolella eikä yritysjohtajien. kuten edellinen perskeko-hallitus!

  • Äärimmäisen hyvä opetusministeri. Jopa maamme paras vuosikymmeniin. Ainakin rehellisen kansan mielestä!

  • Li osaa ja ymmärtää. Virkistävää vaihtelua edellisen perskeko-hallituksen tolloihin nähden.

  • Mutta eihän yliopistot kuulu Li:n tontille.

   • Eipä niin ,mutta RAHAA RIITTÄÄ ja mitä varten se Sippilä niitä pihisteli. Nyt on jaettu WHO:lle ,konsulteille ja muillekin rikkaille. Jumankauta pojat,,KUNHAN ei käy kuinkuuluisassa läskikapinassa jossa työmaan rahat ryöstettiin jne...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eipä niin ,mutta RAHAA RIITTÄÄ ja mitä varten se Sippilä niitä pihisteli. Nyt on jaettu WHO:lle ,konsulteille ja muillekin rikkaille. Jumankauta pojat,,KUNHAN ei käy kuinkuuluisassa läskikapinassa jossa työmaan rahat ryöstettiin jne...

    Unohdat nyt sen, että Pers-keko-hallituksen rahanjakopolitiikka oli ihan samaa luokkaa yrityksille, jopa ilman koronaa.
    Pitäisikö kaikki yrittäjät nyt päästää konkurssiin persujen mielestä?


  • ”… asiansa tunteva… Pisti rajun tarjouksen keskiasteelle siirtyville: Jos aloitatte keskiasteella vasta ensi vuonna saatte ilmaisen koulutuksen. Tänä vuonna aloittavat joutuvat itse kustantamaan koko koulutusaikansa.
   Nyt kun keskiasteella on sirrytty ns. jatkuvaan hakuun/aloittamiseen on viisasta pitää syyslukukausi ”välivuotta” ja aloittaa opinnot heti joululoman jälkeen.
   Tulevan syksyn voisi hyödyntää vaikka työharjoittelussa.

   • Koulutus kannattaa aina ja jos se ei olisi enää vanhempien varallisuudesta kiinni, niin mikä siinä on porvarin mielestä väärin?


  • Onkos tuo se minister-paskan huutaja joka alkuillan suorassa tv-lähetyksessä huutaa toisen puheen päälle "puhu paskaa" ruotsalaiskorostuksella?
   Maailman ällöttävin moottoriturpa se on. Kukaan ei kehu tai kiitä.
   Vassarien vinkuvänkkärä.

   • Natsitohtorin hiljentäminen suorassa lähetyksessä olikin loistava sulka Li'n "hattuun".
    Niinhän turhille paskanpuhujille pitääkin tehdä.


  • Loistavasti toimittu Li'ltä koulujen sulkemisen suhteen. Mutta mielestäni niiden avaaminen kannattaa jättää syksyyn.

   • Katsotaan nyt miten käy. Toivottavasti koulujen avaus on oikeaan osunut päätelmä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katsotaan nyt miten käy. Toivottavasti koulujen avaus on oikeaan osunut päätelmä.

    Kouluun vaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kouluun vaan.

    Muistaen riittävät turvavälit !!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Muistaen riittävät turvavälit !!!

    Ja pyörällä liikkuville kypärä päähän.


  • Oppia ikä kaikki!

  • Koulutusasiat on nyt luotettavissa käsissä!

  • Li tietää mistä puhuu. Kuten taannoin kun hiljensi erään paskanpuhujan suorassa lähetyksessä. Loistavaa!!!!

   • Jussihan nieleskelee tyhjää vieläkin. Ottaisi vaan opikseen.


  • Li on rautainen ja osaava opetusministeri, jonka yo-todistuksesta voi ottaa mallia kuka tahansa koululainen ja opiskelija.

   Äidinkieli (ruotsi) L
   Suomi (pitkä) E
   Englanti (pitkä) L
   Historia L
   Ranska (lyhyt) L
   Venäjä (lyhyt) L
   Yhteiskuntaoppi L
   Matematiikka (lyhyt) M

   Li Andersson hyvä esimerkki kaikille, että koulua kannattaa käydä ja ottaa opiksi!

   • Älykkyys ja työväen oikeuksien puolustaminen kulkee aina käsi-kädessä. M.O.T


  • Vasemmistolaiset naiset on todistetusti niitä kaikkein suosituimpia poliitikkoja. Kyllä kansa tietää!

   • Kansa rakastaa osaavia ja järkeviä ihmisiä. Siksi vasemmiston kannatus kasvaa koko ajan!


   • Kansa tietää sanoi Veikko Vennamo, heh.


  • Missä yliopistojen rehtorit ovat kiitelleet Anderssonia? Eipä taida löytyä sitä julkaisua.

   • Kyllä ne julkaisut löytyy, mutta ei MV-lehdestä ...


  • Li olisi ollut oikea valinta valtionvarainministeriksi. Eikä tuo mannertenvälinen kepunahjus!

  • Li onkin yksi viisaimmista ministereistä koko eduskunnassa. Ja vasemmistolainen tottakai.

  • Kansaa johdetaan nyt viisaalla porukalla.

   • Vasemmistoon voi työläiset aina luottaa. Vain rikas eliitti ja rasistit valittavat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vasemmistoon voi työläiset aina luottaa. Vain rikas eliitti ja rasistit valittavat.

    Oletko hakenut apua tuohon psykoosiin?


  • Oppivelvollisuuden pidennys on yksi vasemmiston parhaista hankkeista hallituksessa, sillä huomispäivän tulevaisuutta tehdään tänään.
   Koulutus on muutosvoima, joka mahdollistaa vakaan ja valoisan tulevaisuuden sekä sillä on mahdollista ratkaista globaaleja ongelmia. Kasvatuksen ja koulutuksen avulla tuemme kasvua yksilöiksi ja yhteisön jäseniksi, ehkäisemme syrjäytymistä, annamme valmiuksia työelämään ja oman urapolun rakentamiseen.

   Mistähän oikeiston vastustus tähänkin asiaan oikein johtuu?

   • "Eihän sitä köyhien kakaroita kannata kouluttaa" ... porvarien mietelause jo vuosisadan


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Eihän sitä köyhien kakaroita kannata kouluttaa" ... porvarien mietelause jo vuosisadan

    Nykyinen kokoomuslainen presidenttimmekin ehdotti aikoinaan kirjastojakin maksullisiksi. Ja leikkii nyt olevansa muka "koko kansan presidentti" ... HAH sanon minä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nykyinen kokoomuslainen presidenttimmekin ehdotti aikoinaan kirjastojakin maksullisiksi. Ja leikkii nyt olevansa muka "koko kansan presidentti" ... HAH sanon minä.

    Sauli varmaan nauttisi kovasti Suomesta, jossa vain rikkaimmat osaisivat lukea ja kirjoittaa.


  • Aloituksesta en voi muuta todeta, kuin että se on suoranaista paskapuhetta.

   • Halla-ahon suustahan sellainen on tunnetusti lähtöisin.


  • Edelliseen opetusministeriin verrattuna Li Andersson on superhyvä ja tekee oikeasti työtä koulujärjestelmämme ja opiskelun parhaaksi.
   Tekijöillä on todellakin eroa. Li hoitaa ministerin pestiänsä kunniakkaasti ja se on tietenkin huomattu ja arvostetaan niin asiantuntijoiden piirissä kuin kansalaistenkin. Todellakin iso kiitos Li Anderssonille hyvästä työstä, joka luotaa tulevaisuuteen lastemme ja nuortemme parempina mahdollisuuksina ja hyvinvointina!

   • Tulee sille kritiikkiäkin.
    Mitähän sille ruotsin pakkokirjoittamiselle kuuluu?

    Ensimmäisenä amerikkalaistumisen lieveilmiönä tulemme lähitulevaisuudessa näkemään lukio-opiskelun kaupallistumisen. Viitteitä amerikkalaistyyppisten preppikoulujen rantautumisesta onkin jo nähtävissä, sillä valmennuskurssit ovat onnistuneet kasvattamaan asiakasmääriään merkittävästi jo tämän kevään aikana.

    Todistusvalinnan ollessa pääväylämme yliopisto-opiskeluihin, vaarana on, että vahvistamme amerikkalaistyyppistä luokkajakoa sekä rakenteellista epätasa-arvoa.

    Erityisesti haastavista kotioloista tulevat, sekä hitaasti kykyihinsä syttyvät nuoret ovat vaarassa jäädä pois yhteiskunnan vauhdista, kun aikaistamme koko loppuelämään vaikuttavia päätöksiä.

    https://yle.fi/uutiset/3-11417201?utm_source=twitter-share&utm_medium=social


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tulee sille kritiikkiäkin.
    Mitähän sille ruotsin pakkokirjoittamiselle kuuluu?

    Ensimmäisenä amerikkalaistumisen lieveilmiönä tulemme lähitulevaisuudessa näkemään lukio-opiskelun kaupallistumisen. Viitteitä amerikkalaistyyppisten preppikoulujen rantautumisesta onkin jo nähtävissä, sillä valmennuskurssit ovat onnistuneet kasvattamaan asiakasmääriään merkittävästi jo tämän kevään aikana.

    Todistusvalinnan ollessa pääväylämme yliopisto-opiskeluihin, vaarana on, että vahvistamme amerikkalaistyyppistä luokkajakoa sekä rakenteellista epätasa-arvoa.

    Erityisesti haastavista kotioloista tulevat, sekä hitaasti kykyihinsä syttyvät nuoret ovat vaarassa jäädä pois yhteiskunnan vauhdista, kun aikaistamme koko loppuelämään vaikuttavia päätöksiä.

    https://yle.fi/uutiset/3-11417201?utm_source=twitter-share&utm_medium=social

    Uskontoako sitten pitäisi opiskella Ruotsin tilalla? Satukirjan opitko auttavat opposition lapsukaisia pärjäämään maailmalla, jossa pärjää vain monipuolisella kielitaidolla?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Uskontoako sitten pitäisi opiskella Ruotsin tilalla? Satukirjan opitko auttavat opposition lapsukaisia pärjäämään maailmalla, jossa pärjää vain monipuolisella kielitaidolla?

    "monipuolisella kielitaidolla?"

    Monipuolinen kielitaito?
    Englanti ja heikko ruotsi enemmistöllä.

    Ei kieltenopetusta uskontoon vaihdeta vaan pakkokielestä vapaaseen kielivalintaan!


   • Anonyymi kirjoitti:

    "monipuolisella kielitaidolla?"

    Monipuolinen kielitaito?
    Englanti ja heikko ruotsi enemmistöllä.

    Ei kieltenopetusta uskontoon vaihdeta vaan pakkokielestä vapaaseen kielivalintaan!

    Ei kaksikielisessä maassa ole pakko asua jos se ottaa noin koville! Persuillahan on hyvät suhteet Venäjälle joten....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kaksikielisessä maassa ole pakko asua jos se ottaa noin koville! Persuillahan on hyvät suhteet Venäjälle joten....

    Onko tämä surujen virallinen linja?
    Jos ei pakkoruotsi maistu muuta Venäjälle, näilläkö tässä nyt mennään?


  • Koronakevät poiki satoja valituksia valintakokeista korkeakouluihin. Siinä oli syynä se, että tiedotus ministeriöstä korkeakouluihin oli äärettömän hidasta. Olisi pitänyt tehdä päätöksiä toimintatavoista jo kuukausi aikaisemmin. Joten ihan ei opetusministerillä putkeen mennyt vai oliko infokatko tiedeministerin ja opetusministerin välillä...

   • Niinpä. Virheettä ei koronakeväästä selvitty, koska siihen ei oltu osattu varautua. Sadat valintakokeiden valitukset ovat pieni juttu kansakuntaa uhkaavan vaaran poistamisessa pikaisilla päätöksillä. Yksilöille toki ikävää, mutta aina niitä kärsijöitä löytyy tehtiin mitä päätöksiä vaan.


  • Upeaa Li Andersson ja kiitos koulujärjestelmämme eteen tekemästäsi oikeudenmukaisesta uutterasta työstäsi. Jatka samaan malliin - Sinua arvostetaan!

  • Li onkin ehdottomasti järkevin puoluejohtaja koko eduskunnassamme.

  • Li Anderssonin kehuminen on suoraan sanoen paskapuhetta.

   • Li ei kumartele natsitohtorille ja pistää kaikki muutkin paskanpuhujat ojennukseen. Loistavaa työtä Li'ltä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Li ei kumartele natsitohtorille ja pistää kaikki muutkin paskanpuhujat ojennukseen. Loistavaa työtä Li'ltä.

    Li'llä onkin enemmän "munaa" kuin yhdelläkään sivarijohtajalla. Se on varmaa!


  • Oppivelvollisuuden pidentäminen on hallituksen esityksen mukaan tulossa voimaan syksyllä 2021. Siinä esitetään, että oppivelvollisuutta korotetaan 18 ikävuoteen ja jokainen peruskoulun päättävä suorittaa toisen asteen koulutuksen.

   Loistavaa työtä taas Li Anderssonilta

   • Anderssonin juttuja, heh,heh.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Anderssonin juttuja, heh,heh.

    Niinpä. Ainoa kansanedustaja joka saa jotain aikaiseksi!


  • Vasemmistoliiton puheenjohtaja, opetusministeri Li Andersson on raskaana.

   – Jos kaikki menee hyvin, syntyy minulle ja puolisolleni Juhalle lapsi uudenvuoden tienoilla. Se on henkilökohtaisesti niin suuri ilon ja onnellisuuden aihe, että sille on vaikeaa löytää sopivia sanoja, kuvailee Andersson.

   Paljon Onnea koko perheelle, toivottaa kansa.

  • Mahtaako tuuraaja olla yhtä hyvin perillä koulutusasioista?

   • Kukaan ei ole korvaamaton, ei edes Li Andersson.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukaan ei ole korvaamaton, ei edes Li Andersson.

    Parasta on vaikea korvata mutta pakkohan se nyt on.


  • Vasemmistoliiton kiima koulutus hanke ei etene puolueen osalta mihinkään, sillä sitä ei kukaan kannata opetuspuolella, eli kannattaa keskittyä ja ymmärtää vihdoinkin käytettävä aika johonkin muuhun järkevämpään.

   • Vaikka maskin käyttöön, puolueen johtajasta alkaen.


  • Äärivasemmistolainen opetusministerinä... Tolkun Suomessa ei moinen olisi edes mahdollista.

   • Natsi-saksasta ei ainakaan kannata ottaa mallia, siitä on historiassa huonoja kokemuksia.


  • Eipä ainakaan ole esittänyt mitään käytännön toimia kouluväkivaltaa vastaan.

   • Niinpä. Persuthan olisivat hoitaneet asian toisin, sillä Jussi Halla-Ahon mukaan väkivalta on aliarvostettu keino hoitaa kaikkia asoita.


  • Homoagendasta ei kenenkään pitäisi maksaa edes ilmaiseksi.

   • Sebastian Tynkkynen (PS) huolehtii eduskunnassa noista asioista.


  • Aika turha puolue , ei ainakaan saa mitään aikaiseksi , varsinkaan edustamalleen ideologille , miksi tämmöistä saamattomuutta äänestäisi.

   • Aivan totta. Siksi ne turhat ja saamattomat puolueet ovatkin oppositiossa ruikuttamassa!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   242
   7792
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   82
   3873
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   3852
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   81
   2174