Räsänen taas äänessä!!

77

695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miten kenellekään voi olla noin vaikeaa ymmärtää, että beduiinien tarusto ei ole Suomen lakikirja?

      • Anonyymi

        Kukaan ei ole väittänytkään. Perehdy asiaan. huutele vasta sitten. Ei taida ymmärrys riittää kuin salkkareihin..


    • Pomppasi jo.

      Niin monet ovat niin rajalla erota kirkosta, etteivät tarvitse kuin pikkuisen tönäisyn.

    • Anonyymi

      Päivi Räsänen puhuu asiaa. Raamattu on "jumalan sanaa" Ja kirkko pyyhkii nykyään raamatulla per####. Eli ei itse noudata omia oppejaan :0( Kaikki saavat olla homoista mitä mieltä vaan, siitähän tässä ei edes ole kyse. Homo, suvakkiväki ei vaan sitä tunnu ymmärtävän.. Raamattu on kirkon "sääntökirja". Esim eihän jääkiekossa saa heittää kiekkoa maaliin, sääntökirja kieltää sen. Sama asia se on tässä kirkonkin tapauksessa. Ei voi repiä tai pyyhkiä "ohjekirjasta" sivuja jos ei mielytä. Kirkko on lähtenyt homo asiaan mukaan. Mitä kirkko seuraavaksi vaatii ? Heroiini R-kioskiin ? Moniavioisuutta ? Kirkon pitäisi pysyä omassa sanassaan. Yhdet puheet. Eikä myöntyä kaikenlaisiin virtauksiin ja "muoteihin".

      • Tuon takia kirkosta eroaa myös uskovaisia. En nyt tässä viitsi alkaa vääntämään siitä, kuka on "oikeassa", mutta näinhän se on, että jos kirkko kumartaa yhteen suuntaan, se pyllistää toiseen.


      • eikös SLAY ole joku lahko?


      • Anonyymi

        Sehän on jokaisen oma asia uskooko ja mihin. On aivan turha niuhottaa kirkon kannasta homoihin nähden.Kirkko tekee niin paljon hyvää työtä monen suuntaan, että minä maksan sen pienen kirkollisveron mielelläni. Aatteelliset ja uskonnolliset äärisuunnat eivät oikein sovi nykyaikaan. Usko tuonpuoleiseen on muutakin kuin vain Raamatun tulkintaa. Usko , toivo ja rakkaus jne. Raamatussa on niin paljon asioita, jotka lyövät toisiaan ikäänkuin korvalle ja toinen sääntö saattaa kumota toisen, ota siitä sitten selvää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on jokaisen oma asia uskooko ja mihin. On aivan turha niuhottaa kirkon kannasta homoihin nähden.Kirkko tekee niin paljon hyvää työtä monen suuntaan, että minä maksan sen pienen kirkollisveron mielelläni. Aatteelliset ja uskonnolliset äärisuunnat eivät oikein sovi nykyaikaan. Usko tuonpuoleiseen on muutakin kuin vain Raamatun tulkintaa. Usko , toivo ja rakkaus jne. Raamatussa on niin paljon asioita, jotka lyövät toisiaan ikäänkuin korvalle ja toinen sääntö saattaa kumota toisen, ota siitä sitten selvää.

        ".Kirkko tekee niin paljon hyvää työtä monen suuntaan, että minä maksan sen pienen kirkollisveron mielelläni."

        Tekee ja tekee.

        Kirkon tehokkuus on niin säälittävällä tasolla, että ainakin tässä kohdin toiminta voitaisiin antaa jollekin kunnalliselle tai kapitalistiselle järjestelmälle hoidettavaski.


      • >Kaikki saavat olla homoista mitä mieltä vaan, siitähän tässä ei edes ole kyse.

        Mutta kaikkea ei saa sanoa julki ilman seuraamuksia. Ihmisarvon loukkaamisen kieltää jo perustuslaki, ja yhden ryhmän laillisen seksuaalisuuden luonnehtiminen häpeäksi voidaan hyvin tulkita sellaiseksi.


      • Anonyymi

      • Anonyymi kirjoitti:

        Liian tulkinnanvaraisia lakeja

        https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-lakialoite-muuttaisi-kansanryhmaa-vastaan-kiihottamisen-tunnusmerkiston/

        Persujen aloite rikkoisi luultavasti jopa ihmisoikeussopimuksia salliessaan mitä törkeimmänkin sanallisen terrorin. Ei tule koskaan menemään läpi tällainen. Sehän tarkoittaisi, että ilkein, typerin ja äänekkäin porukka voisi jonkun psykopaatin johdolla terrorisoida inhokkinsa vaikka itsemurhaan, ja poliisi voisi vain levitellä käsiään. Kammottava aloite.

        Sunny Grahn-Laasonen (kok) piti aiheesta niin hienon puheenvuoron eilen eduskunnassa, että jopa Rinne ja Henriksson sitä ylistivät.


    • Anonyymi

      Valitettavasti vain Iltasanomat uutisoinut Räsäsen episodista, joten jäänee piikki pieneksi. Toivottavasti joku valtamedian lehti tekisi haastattelun Räsäsen kanssa, jossa Päivi saisi tykittää mielipiteitä homoista ja ev. lut. kirkon tilasta estoitta, niin eropiikki olisi taattu.

    • Mikä käsittämätön logiikka on erota kirkosta sen vuoksi, että Räsänen arvostelee kirkkoa? Kaiken järjen mukaan nyt eroavien luulisi siis olevan Räsäsen kanssa samaa mieltä. :D

      • Tuo muistuttaa siitä, että kirkon sisällä samaa sukupuolta olevien avioliitto on edelleen keskustelun alainen asia.

        Se nyt vaan isolle osalle suomalaisia on ihan sama kuin jos keskusteltaisiin siitä, tuleeko tummaihoisten kulkea omilla busseillaan tms. Vaikka tulos sitten olisikin se, että kaikki mahtukoot samaan eikä erotella ihonvärin mukaan, ei se riitä. Eihän tuollainen asia ole enää mitään mistä voi edes keskustella.

        Voit tietysti olla eri mieltä itse asiasta, mutta se on faktaa että ylläolevan käsityksen jakaa moni.


    • Räsänen meni tässä nyt selvästi vikaan. Jos Raamattu oli mukana omana muistiinpanona, sitä ei ole tarpeen erityisesti pitää esillä. Eduskunnan säännöissähän ei kielletä Raamatun siteeraamista. Kyse oli siitä, että mitään ei saa puhujapöntöstä näyttää, vaan asia on esitettävä sanoin.

      (Säännön mielekkyydestä voidaan tietysti keskustella.)

      • Lieneeköhän tuossa alunperin ajateltu esimerkiksi aseiden tuomista puhujapönttöön?


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Lieneeköhän tuossa alunperin ajateltu esimerkiksi aseiden tuomista puhujapönttöön?

        Itse ajattelen että kirjurien ohjeena on kirjata kaikki mitä puhutaan (ja pöytäkirjaan tuleekin välillä "(Salista:) Oikein!" tms. merkintä), ja se mitä näytetään ei siis tavallaan tule pöytäkirjaan. Erityistä järkeähän tässä ei ole, vaan jos haluttaisiin oikeaa keskustelua pitäisi nykyään voida esittää vaikka kaaviokuvia budjetin pääluokista yms.


    • Anonyymi

      Raamatun vanha testamentilla ja uudella testamentilla on sama perussanoma: rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistäsi niinkun itseäsi. Matteuksen evankeliumin 19 luvun alkupuolelta löytyy asiaa selkeyttävä teksti. Jeesus sanoo: ""Teidän sydämenne kovuuden tähden Mooses salli teidän hyljätä vaimonne, mutta alusta ei niin ollut. "

      Mooses kirjoitti säädöksen juutalaisille, jotka halusivat hylätä vaimonsa. Jeesus piti hylkäämistä Jumalan tahdon vastaisena: "Luomakunnan alusta Jumala 'on luonut heidät mieheksi ja naiseksi. Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa ... Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."

      Monet vanhan testamentin säädökset ovat osoitettu juutalaisille, jonka Jumalan omaisuuskansana oli määrä olla valona ihmisille, että he näkisivät Hänen kansansa hyvät teot ja ylistäisivät Jumalaa (Matteus 5:16). Juutalaisuuteen kuuluu säädöksiä, joita Jeesus ei asettanut seuraajilleen, vaan joista hän varoitti: "Kirjanoppineet ja fariseukset sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa." Jos ihminen on kristitty kaikesta sydämestään, hän on vapaa Mooseksen säädöksistä ja hän tuntee olevansa vapaa niitä hyviä tekoja varten, joita Jumala tahtoo.

    • Anonyymi

      Estonian uppoamisen opetus!

      Aikoinaan kun Venäjä salli juutalaisten maastamuuton vuodesta 1992 alkaen Suomen ja muiden Pohjoismaiden kautta Israeliin, tapahtui kummia kaikkien Ruotsin kautta tulleiden 501:n hengen kohdalla. Muuttajat kiersivät Viron kautta ja tulivat Estonia lautalla. Näin siinnä sitten kävi. Tukholman tullipoliisi käännytti heidät joka ainoa muuttajan takaisin Venäjälle jossa juutalaiset joutuivat suurin vaikeuksiin. Ruotsi uhkasi, että jos tämä tieto julkistetaan niin he kieltävät kaiken muuton Ruotsin kautta. Sitten tuli tuo kohtalokas syyskuun 27 pv. Estonia oli tulossa taas Tukholmaan, mutta tällä kertaa siinnä poikkeuksellisesti ei ollutkaan yhtään juutalaista. Laivalla oli myös Tukholman tullipoliisin koko henkilöstö 70 henkeä pitämässä aikaista pikkujoulua. Estonia haaksirikkoutui ja ruotsalaisia hukkui tuo sama määrä jonka he olivat käännyttäneet juutalaisia eli 501 henkeä. Koko tullipoliisin 70 hengen ryhmä hukkui mukana eikä ainoakaan heistä pelastunut vaikka ruotsalaisia pelastuikin. Huomatkaa ettei voi olla sattuma koska 501 henkeä Ruotsi käännytti ja 501 ruotsalaista hukkui ja käännytyksestä vastanneet kaikki. Nämä eivät ole huhuja vaan asiatiedot ovat varmat.
      Mitä Jumalan Sana sanoo tästä?
      Obadja:14. Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä.
      15. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.
      Toinen kohta. Jer.1:12. Herra sanoi minulle: "Sinä olet nähnyt oikein; sillä minä valvon(2) sanaani toteuttaakseni sen".

      • Vihdoinkin järeän sarjan asiaa! 🤪


      • Anonyymi

        Tämä taitaa olla syynä pieneen, mutta selvään, piikkiin eroissa tänään.


      • Anonyymi

        Ja taas pientä piristymistä eroissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja taas pientä piristymistä eroissa.

        Tästä en olisi kovinkaan varma. Maanantai on yleensäkin sunnuntaita vilkkaampi eropäivä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä taitaa olla syynä pieneen, mutta selvään, piikkiin eroissa tänään.

        Erotkaa ihmeessä Luterilaisesta kirkosta, jo viimeinkin. Päivi Räsänen on oikeassa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jumalako Päivin meille on lähettänyt, vai ketä pitää kiittää!


    • Anonyymi

      Uskonnonvapaus on ollut Suomessa jo monet vuodet ja se toimii. Myöskin sananvapaus.

    • Anonyymi

      Kohta saatte pitää kirkon ja sen tilat minä haluatte. Kirkosta lähtee seuraavaksi elävän kristillisyyden kannattajat. Jäljelle jää pelkkä organisaatio. Luterilainen kirkkokunta on pienen pieni kirkko muiden rinnalla, joissa tällaista keskustelua ei käydä.

    • Anonyymi

      Kohta tulee aika, että kirkko hylätään perkeleelle.

    • Anonyymi

      En ole uskovainen, en kuulu kirkkoon, mutta Päiviä arvostan ja olen samaa mieltä ollut aina hänen sanomistaan.

    • Anonyymi

      Raamatun vihapuheet tuomitaan ja sensuroidaan

    • Anonyymi

      Kirkko ei tee läheskään niin paljoa hyvää kuin esimerkiksi Punainen risti.

    • Anonyymi

      Kirkko on julkisoikeudellinen yksikkö, johon on vaaleilla valittu johto. Koska se on enemmistön valitsema, sen päätöksiin pitää tyytyä. Julkisoikeudellisena sitä ei sido Raamattu, joten siihen ei missään tilanteessa voi vedota missään oikeusasteessa. Kirkko on seurakuntalaisten yhteiselin ja sen toimintaa valvovat vaaleilla valitut edustajat.

      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mitä ihmeen jeesushihhuleita nuo kommentoijat oikein ovat?


    • Anonyymi

      Eikä ole ihme, että ihmiset eroavat kirkosta, kun Räsänen lietsoo suvaitsemattomuuttaan kirkkoon kuuluvaa homojen vähemmistöä kohtaan.

      Mutta tämä suvaitsemattomuus on lähtöisin Päivi Räsäsen kristillisestä ajattelusta!!!

      Kirkkomme osaa tulkita raamattua nykyaikaisesti, koska emme elä enää vanhan testamentin aikoja ja silmä silmästä -periaatetta!

      • Anonyymi

        luterilainen kirkko voisi julkaista oman sensuroidun versionsa Raamatusta, kun tietää paremmin kuin pyhä henki mitä voidaan kirjoittaa.


    • Anonyymi

      En ainakaan enää osaa arvostaa KD-puoluetta, ja Räsänen on tehnyt sen minulle selväksi.

    • Anonyymi

      Kirkon herätysliikkeeet ovat jo pitkään harkinneet eroa kirkosta. Niitä on mm. Kansanlähetys ja lestadiolaiset.

      • Anonyymi

        Ihme että eivät ole eronneet. Suuri ihme.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Minä pysyn kirkon jäsenenä, historian harrastajana tiedän että "maailma" vaan muuttuu.


      • Anonyymi

        Olisiko myös Paavali ja Luther pistettävä syytteeseen vihapuheistaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko myös Paavali ja Luther pistettävä syytteeseen vihapuheistaan

        Luther olisi vähän väliä vankilassa, jos eläisi nykyaikana. Hän oli todella kiivas juutalaisvihan lietsoja, joka aivan suoraan yllytti saksalaisia murhaamaan juutalaisia muiden sortotoimien vaatimisen ohessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luther olisi vähän väliä vankilassa, jos eläisi nykyaikana. Hän oli todella kiivas juutalaisvihan lietsoja, joka aivan suoraan yllytti saksalaisia murhaamaan juutalaisia muiden sortotoimien vaatimisen ohessa.

        Lutherin tekstit roviolle

        https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/553450/687ad7f09c


    • Anonyymi

      Räsänen tuo kirkkoon uusia
      jäseniä.Kirkko
      ei kaipaa raamatun
      sanan kaupustelijoita,ne
      on saatanan asiamiehiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aivan järkyttävä nainen puhumassa 'kirkon nimissä'!

      Kuka normaalikristitty kirjoittelee vihapuheita ja aliarvioi toisenlaisia suomalaisia ... vähemmistöjä! Räsänen saa olla mitä mieltä tahansa homoista ja väännellä ja käännellä raamatunlauseita, mutta Räsäsen on lopetettava homoja alistavan ja väheksyvän vihansa levityksen .... tutkitaan ja hutkitaan!

      • Anonyymi

        Jos pitää Raamattua kaikkitietävän Jumalan sanoina , niin tietysti tosiuskovainen haluaa niitä käskyjä totella.


      • Anonyymi

        Kyllä nainen voi puhua, mutta pappina nainen ei voi olla. Filippuksella neljä tytärtä neitsyttä, joilla oli profetoimisen lahja.

        1234567---


    • Anonyymi

      Sen jälkeen kun Räsänen on voittanut
      Tulee suomen muokata lainsäädäntöä siten ettei homot pääse homoina hyppimään kunnon ihmisten silmille.
      Venäjällä valmis toimiva lainsäädäntö tältä osin.
      Homous sallittu siittä puhuminen positiiviseen sävyyn kiellettyä.

      • Anonyymi

        Tasapuolinen keskustelu, mutta ei pakkohomottamista.


    • Anonyymi

      Herättää kummastusta, että joissakin yhteyksissä on Raamattu asetettu lakikirjan asemaan. Kyllä Suomessa oikeuslaitoksen pitää käyttää VAIN Suomen lakikokoelmaa. Jos tästä poikettaisiin uskonnonvapauden nimissä ei Raamattua saisi asettaa ykkösasemaan, vaan tasa-arvoiseen asemaan muiden uskontojen kanssa. Meillä on todella uskonnonvapaus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Raamattua eikä muitakaan sukonnollisia kirjoja ei tarvitse asettaa jälkisensuuriin. Raamatulla eikä muillakaan uskonnollisilla kirjoilla ei kuitenkaan ole minkäänlaista käyttöä uskonnon harjoittamisen ulkopuolella. Ne eivät päde oikeusistuimessa, ainoastaan Suomen lakikirjat pätevät. Koska Suomessa on uskonnonvapaus ne kirjat kohdistuvat uskonnollisessa mielessä vain heille, jotka kuuluvat siihen uskontokuntaan. Mikään niistä ei Raamattukaan koske koko Suomen kansaa.

    • Anonyymi

      Poliitikot ovat alkaneet kirjoittaa
      homoagndaa,jonka
      kirkon pitäisi avosylin ottaa vastaan ,kun ajatus
      HOMO on lähtenyt
      heidän ajatuksistaan.Ootteko ikinä kuulleet mitään yhtä hullua?
      Onneksi on Päivi
      joka tietää mitä Raamatussa lukee.
      Homoja ei kukaan
      ota omaan ryhmäänsä se on tullut nähdyksi,joten
      homot parantukoon sairaudestaan tai
      kestäköön oman häpeänsä ja jatkakoon omillaan.

      • Päivi tietää toki mitä Raamatussa lukee. Raamatulla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä Suomen lainsäädännön kanssa.


    • Anonyymi

      Media syyllistyy
      homojen mainontaan.Mielestäni on törkeätä ja
      epätasa-arvosta että media mainostaa jotain
      seksuaalisuuntauksia ja varsinkin perverssiä suuntausta.

    • Anonyymi

      Kyllä minä olen nyt vähän Räsäsen puolella, nimittäin, sananvapautta on jo pidempään yritetty kaventaa. Kyllä raamatusta saa puhua, eri asia toteuttaako sen käsityksiä konkreettisesti.

      • Anonyymi

        Kyllä minä en nyt ole vähääkään Räsäsen puolella, nimittäin, eikö tuon akan turpaa saa mikään tuomioistuinkaan tukittua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä minä en nyt ole vähääkään Räsäsen puolella, nimittäin, eikö tuon akan turpaa saa mikään tuomioistuinkaan tukittua!

        Minä olen Räsäsen puolella, ja niin on paljon tuntemianikin henkilöitä. Kaikki tuki Räsäselle !


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kristinusko on laiton ja pitäisi tuhota.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Murhaajien uskonto. Erotkaa välittömästi.

      • Anonyymi

        Indoktrinoijien ja indoktrinoitujen uskonto.


    • Anonyymi

      Empä oo noiden juttujen takia eronnut kirkosta,se oli palvelu.Pitäski liittyä takaisin. Vakaumus ei mihkää kadonnut silti.

    • Anonyymi

      Tällainen kiltti Päivi-täti meille eduskuntaan valittu - suomalaista kirkkoa ja suomalaista yleiskirkollista hartautta arvostamaan:

      -- Nämä ovat olleet viime vuosien isoimmat piikit kirkosta eroamisessa: ”Yleensä taustalla Päivi Räsänen”

      Kaikkiaan 2000-luvulla kirkosta eronneita on 868 000. --

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f2699af5-1fd9-4eb3-b3eb-d3039c6ee757

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe