Onko ilmastohuoli turhaa

Anonyymi

Luulisi että uudestisyntyneidenkin mielestä saastumista pitää estää mutta heistä pitää saastuttaa autoilla ja lihansyönnillä jne.

Greta oli erikoinen 16v tyttö. Ei normaali ilmeetön. En tiennyt olevan sairas. Toisaalta oikeassa toisaalta manipuloitu. Mutta on kovin ikävää isokokoisten setien pilkka ja iva tyttöä kohtaan. Jumaloidusta traumoista lähtien.

74

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainakin Juha Ahvio kieltää mannerjään sulamisen.

      • Anonyymi

        Mannerjäätikkö ei taida Ahvion kiellosta piitata, vai mitä luulet? Kun ilmasto lämpeää, jäätikkö sulaa, vaikka Ahvio huutaisi kurkku suorana jäätiköllä: Et saa sulaa, et saa sulaa.
        Kiellä siinä sitten...jäätikköä. ;-)


    • Anonyymi

      Häiriintynyt tyttö Greta on,näyttää kuin olisi demonin vallassa.Aivan oikein saakin pilkata,mikä luulee olevansa.Uhota suurempien edessä.Kaikki,mitä tapahtuu maailmassa,on kurittomuus Jumalaa kohtaan.

    • Anonyymi

      Lopetetaan nyt ensin kaikki tyhjänpäiväinen lomalentely ja jatkuva kaahaaminen pikiteillä kaikenmailman kisoista toisiin yötä päivää, kaljalaivailu ja kaikki jolla ei ole mitään tekemistä normielämisen kanssa.

      ja lakataan samalla kitinä pienistä palkoista ja kaikesta, kun samat kitsijät seisoo yhtenään odottamassa lähteviä ja tulevia lomalentoja !

      nuo mailmankisat ne vasta älytöntä saastuttamista on, heti jäihin kaikki jos jonkun pitää urheilla niin voittakoon itsensä juoksemalla suomea eestaa vaikka avojaloin, johan alkaa meri laskea samantien.

    • Anonyymi

      ja sitten nuo autokilpailut voi herraisä kun aikamiehet kiertää ympyrää asbestihaalareissa, siinä se mailma pelastuu kuka ajaa tuhannesosa sekunnin kovenmpaa kuin toinen !!!

      kyllä sitä ei voi käsittää mitä liikkuu miehen päässä joka moiseen lapsellisuuteen käyttää elämänsä, ja joku vielä maksaa siitä heheheh voi hullua mailmaa.'

      ja samaan piikkiin nämä älyvapaat jääkiekkoilijat, pikkuhousuissa luistellaan vesimärkän mustan muovinpalan perässä, väliajat juopotellaan ja esitellään samanlaisia paffipäänaisia joilla ei ole mikään eikä mitään tajua elämästä, kunhan nyt saa huulet kymmenen senttiä menemään edellä ja takapuoleen sata kiloa rasvaa niin aaavottia johan on elämä hottia hohoijaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloittaja oli ihan hakoteillä.

      Ei kannattas usko galluppeihin eikä punavihervasemmistolaiseen massa mielipiteisiin.
      Nämä marxsilaiset ideologiot ovat täysin laumamielisten aivoperua. Alä usko koko propakandaa.

    • Anonyymi

      Emme ole ilmastouskovaisia.

    • Anonyymi

      Se on ihan ok tuhota planeetalta elämää, eiköhän Jumala sitä tee lisää jos tarvii.

    • Anonyymi

      Meidän tulee viljellä ja varjella maata mutta uskotoa ei hommasta tarvitse tehdä. Ilmestyskirja toteutuu kuintekin ja ei sitä mikään enää pysäytä.

      Sanna Paasikiven kommentti aspergeroireisen ajatusmaailmasta ja Gretalla on tämä. Tapaus Greta.
      Juu ei. Pahoittelen, mutta ei mene läpi. Syy on ehkä siinä, että olen liki 30 vuotta elänyt erityislasten maailmassa ja nykyään tapaan monenlaisia erityisnuoria ja -aikuisia työni puolesta monta kertaa viikossa. Vaikkei diagnoosia tiedäkään (Gretan kohdalla se on ollut pitkään julkinen), oppii tällä kokemuksella ja erityislasten äiti-ihmisen arkijärjellä havaitsemaan pelkästään paljaalla silmällä, minkä suuntaisesta erityisominaisuudesta tai vammasta on karkeasti ottaen kyse ja myös sen, milloin henkilö voi hyvin, on iloinen ja oloonsa tyytyväinen ja milloin ahdistunut. Greta on ahdistunut. Muttei ilmastonmuutoksesta.
      Uskon tosin, että alunperin Greta innostui ilmastonmuutosaiheesta. Vaihtoehtoisesti hän olisi voinut innostua myös pandoista, jääkarhuista, tyttöjen koulutuksesta Afrikassa, lapsisotilaista, Kalkutan katulapsista, you name it. Se nyt sattui olemaan ilmastonmuutos, koska sitä koskevaa uutisointia Greta näki paljon. Ja silloin, rakkaus syttyi.
      Asperger-henkilö ei niinkään kiinny ihmisiin (aivan läheisiään lukuunottamatta) mutta asioihin hän kiintyy ja solmii niihin jopa intohimoisen suhteen. Suhteesta muodostuu helposti suorastaan päähänpiinttymä ja hankala jumiutuma. Tavallaan se on hienoa, sillä henkilö antautuu rakastamalleen aiheelle kokonaan ja hankkii valtavat määrät tietoja asiasta. Siltä osin hän on äärimmäisen älykäs ja tehokas. Toisaalta hän ei kykene irtautumaan rakkauden kohteestaan normaalilla tavalla ja lopulta rakkaus alkaa kampittaa häntä. Kun asperger- tai muun autismikirjon lasta kasvattaa, on tärkeää opettaa lasta joustamaan ja ymmärtämään, ettei hullaantumisen kohteisiin saa sitoutua liiaksi.
      Gretan eilinen esiintyminen New Yorkin ilmastokokouksessa oli itselleni ikävää katsottavaa. Greta nykii jo hartioitaan lievästi, samoin hiukan kasvojaankiin, on palavasti ja itkuisesti läsnä, mutta katseellaan pois. Viimeistään tässä kohdassa Greta on irroitettava ilmastonmuutoksesta tai se syö hänet. Valmiiksi rikkaat mutta rahanahneet ja julkisuudenkipeät vanhemmat uhraavat nyt Gretan psyykeen ja tekevät lapsestaan ilmastonmuutosuskonnon marttyyrin.
      Miten te maailman päättäjät kehtaatte katsella tällaista lapsen kaltoinkohtelua?
      Ja Gretan vanhemmat äiti oopperalaulaja ja isä näyttelijä, joten hyvä on esiintymistaito-opetus kotona!
      2
      Muokkaa tätä tai poista tämä
      Tykkää
      · Vastaa · 5 t

      • Gretan äiti on ollut edustamassa Eurovisiolaulukilpailussa Moskovassa 40 000 € esiintymisasussa. Ja pereen sanotaan olevan ympäristöaktivisteja. Ei vakuuta!


      • Anonyymi
        salopuu kirjoitti:

        Gretan äiti on ollut edustamassa Eurovisiolaulukilpailussa Moskovassa 40 000 € esiintymisasussa. Ja pereen sanotaan olevan ympäristöaktivisteja. Ei vakuuta!

        Salopuun pitäisi perehtyä asioihin paremmin. Gretan perhe ei ole koskaan ollut ympäristö- eikä muunkaan alan aktivisteja. Greta aloitti jutun täysin oma-aloitteisesti. Ei liittynyt koskaan mihinkään ympäristöjärjestöön, vaan ryhtyi osoittamaan mieltä yksin parlamentin edessä. Ja liike levisi nuorten keskuudessa mediajulkisuuden kautta.

        Olen itse seurannut työni vuoksi ilmastonmuutosta jo 20 vuotta. Lukenut tutkimuksia, kuunnellut tiedemiehiä ja käynyt paikoissa, joissa ilmastonmuusta tapahtuu. Mielestäni Gretan asiantuntemus on poikkeuksellista. Kyky keskittyä yhteen asiaan näin syvällisesti selittyy varmasti aspergerilla. Monet nerot, kuten Isaac Newton ja Leonardo da Vinci, olisivat myös saaneet tänä päivänä asperger-diagnoosin.

        Tottakai ihmisjoukoissa liikkuminen on Gretalle rasitus. Päivä YK:n yleiskokouksessa vetää muuten kenet tahansa naatiksi. Mutta hän on sen verran älykäs, että tajuaa sen varmasti itsekin. Vanhemmat ovat häntä päinvastoin koko ajan toppuutelleet, joten eiköhän ne jaksamisen rajat yhdessä löydy.

        Olen sitä mieltä, että helvetissä pitäisi olla erityinen paikka aikuisille, jotka mollaavat teini-ikäisiä, jotka henkilökohtaisista haasteistaan huolimatta yrittävät tehdä jotain ihmiskunnan hyväksi. Ihmisillä on valitettava taipumus mitätöidä itseään fiksumpia ja yrittää vetää muut oman keskinkertaisuutensa tasolle.


      • Anonyymi

        Iltalehdessä oli psykologian professori Jyrki Korkeelan kommentteja muun asiaan kuuluvan pohjatiedon lisäksi:

        "Ilmastoaktivisti Greta Thunberg, 16, on todennut, että kukaan ei ollut kiinnostunut hänen Aspergerin syndroomastaan ennen kuin hän ryhtyi koululakkoon ja hänestä tuli kansalaisliikkeen johtaja.
        Nyt Thunberg on maailmankuulu henkilö, jonka ansiosta myös Aspergerin syndroomasta ollaan kiinnostuneita.
        – Greta on hyvä esimerkki siitä, mihin kaikkeen ihminen pystyy Aspergerista huolimatta, sanoo psykiatrian professori Jyrki Korkeila."

        "Valmiiksi rikkaat mutta rahanahneet ja julkisuudenkipeät vanhemmat uhraavat nyt Gretan psyykeen ja tekevät lapsestaan ilmastonmuutosuskonnon marttyyrin."

        Professori:
        "Jotkut ovat epäilleet, että Greta Thunbergia manipuloidaan ja että hänet on ylipuhuttu ilmastonmuutoksen vastustajaksi. Se ei todennäköisesti ole totta. AS-henkilölle on tyypillistä se, että hänellä ei ole uskoa auktoriteetteihin. Hän ei tarvitse ketään sanomaan, mitä pitää tehdä."

        Paasikivi psykologisoi asioilla, johon hänen tietotasonsa ja pätevyytensä ei riitä. Törkeää.

        Nostan hattua Gretalle.


    • Anonyymi

      Tavan suomalinen kaljankittaaja ei tajua mitään näistä asioista kunhan hurraavat joukon jatkona jos sattuu kolahtamaan idelogia joltain nurkalta.

      neljännen kaljan jälken on jo aivan pakko ottaa kantaa jopa kantaa suomifoorumilla josko satuu mielen nousemaan jokin hevosmiesten kuppilassa opittu fraasi jolla ratsastaa sitten auringonlaskuun itseensä peräti tyytyväisenä.

      esimerkki; kaikki uskonnot on samanlaisia rahankeruuhuijaamisia...jne..

    • Anonyymi

      Riippuu siitä, mitä ilmastohuolella tarkoitetaan. Mitään henkilökohtaista stressiä ei tarvitse ilmaston tilasta kantaa. Et sinä siihen pysty muutenkaan vaikuttamaan kuin hyttysen pissan verran valtameressä. Mutta toisaalta Jumala on antanut luomakunnan meidän hallintaamme ja meidän tulee kohdella sitä niin hyvin kuin voimme.

      Kaikki tapahtuu kuitenkin Raamatun mukaan juuri niin kuin pitääkin.

    • "Onko ilmastohuoli turhaa?"

      On. Pelkkä huolissaan oleminen ilman, että huolta aiheuttavan asian eteen myös tehdään jotain, on täysin turhaa. Sitä voi olla vaikka kuinka huolissaan, niin mikään ei muutu jos muutoksia ei tehdä. Ja muutoksia yleensä tehdään vasta kun siihen on liian myöhäistä.

    • Anonyymi

      Selvästi sanoen: kaikki kunnia Gretalle!!

      • Anonyymi

        Aivan. Moniko 16-vuotias on saanut aikaan miljoonien mielenilmaukset ympäri maailmaa. Olisi päinvastoin huolestuttavaa, jos nuoret eivät välittäisi tulevaisuudestaan.

        Tiedemiehet ja asiantuntijat ovat kirjoittaneet ilmastonmuutoksesta satojen sivujen dokumentteja ja puhuneet siitä poliitikoille vuosikymmenten ajan. Mutta poliitikot eivät liikahda, ennen kuin omat äänet ovat vaarassa. Tärkeät asiat vaativat sen vuoksi myös kansanliikkeen. Ja Greta inspiroi siihen muita nuoria osoittaessaan yksin mieltä parlamentin edessä.

        Noin 30% hiilijalanjäljestä tulee maapallon kuluttajilta ja noin 70% teollisuudesta. Yksittäinen ihminen ei siis voi maapalloa pelastaa, siinä tarvitaan myös isompia toimenpiteitä. Riittää, että miettii vähän valintojaan, ei tarvitse ahdistua tai syyllistyä.


      • Anonyymi

        Ammen. Tai ainakin kunnia, jos ei nyt ihan kaikki.


      • Anonyymi

        Kunnia Jumalalle eikä Gretalle.
        Gretalle lomaa ja stressiterapiaa kaukana häntä hyväksikäyttävistä ihmisistä.


    • Anonyymi

      Ja liikakansoituksesta kohkataan.

      Jumala kasvattaa ihmisiä maaplaneetalla. Se on tämän viljelysmaan tarkoitus. Ja pelto tuottaa tällä hetkellä erittäin hyvin.

      Joten lisää ihmisiä. Sitten tulee suuri sadonkorjuu.

      Ja sen jälkeen alkaa ekologinen harmonia ja tasapaino. Ja se se vasta on jotain.

    • Anonyymi

      Ilmastouskovaiset käyttävät hyväkseen lapsisotilaita propagandan levittämiseen.

    • Anonyymi

      Jumala pitää huolen, että maapallolla ei ole liikaa ihmisiä ja kaikilla on mahdollisuus jokapäiväiseen leipään.

      • Anonyymi

        Eipä näytä pitävän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä näytä pitävän.

        Kyllä pitää, mutta osa ihmisistä varastaa toisilta. Saatana on aina tuhonnut Jumalan töitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä pitää, mutta osa ihmisistä varastaa toisilta. Saatana on aina tuhonnut Jumalan töitä.

        Totta. Katsoin juuri dokumentin Etiopiasta, jossa saudit ja kiinalaiset ovat varastaneet paikallisten viljelijöiden pellot. Etiopian hallituksen siunauksella tietty. Ja pitävät heitä orjina nälkäpalkalla. Rynnäkkökiväärein varustetut vartijat seuraavat orjien työtä. Etiopiassa on ruokapula, mutta saudien ja kiinalaisten viljelemä vilja viedään ulos maasta. Näin ryöstetään kehitysmaa ja sen kansa sekä tehdään lisää pakolaisia. Suurin osa mailta ajetuista viljelijöistä joutuu asumaan pakolaisleireissä. Ja jos uskaltaa valittaa, niin pidätetään ja kidutetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä pitää, mutta osa ihmisistä varastaa toisilta. Saatana on aina tuhonnut Jumalan töitä.

        Ihminen voi ihan vapaasti valita hyvän ja pahan väliltä. Siihen ei saatanaa tarvita.


    • Anonyymi

      Kyllä ihmisen on tarkoitus viljellä ja varjella maata, eli tätä Tellustamme. Ei vain raiskata ja tuhota kaikkea ympäriltään. Ja totta sekin, että kun mitään ei tee, mitään ei tapahdu. Suomessa on senverran vihreää kasvustoa, että kyllä me oman kansamme päästöt putsaamme, paremminkin luonto siis. Väkeä Suomessa vain vähän päälle 500 miljoonaa. Ja siinä samalla myös vähän toistenkin yhteiskuntien päästöjä ilmastolle. Mutta tosiaan, ei siitä mitään hysteriaa tarvisi tehdä. Mutta kun nuori ruotsalainen tyttö uskoo asiaansa ja toimiikin sen eteen, niin hyvähän se. Jos vaan pysyy kunnossa ja terveenä.

      Ja Raamatussakin puhutaan syömisasioista, moneenkin kertaan eri kirjoissa. Yksi kohta on Apostoli Paavalin kirjeissä Uudessa Testamentissa. Ja vapaasti suomennettuna näin: Jos joku jotakin syö, olipa nyt sitten kasvisruokaa tai liharuokaa, niin molempien tulisi kunnioittaa toistansa ja toisensa ruokailutottumuksia. Sen kummemmin suhtautumatta asiaan liian yksioikoisesti ja tuomitsematta. Ja sanovathan vanhat terveysihmisetkin, jotta perinteinen lautasmalli tarjottavineen on hyvä. Lautasmallissa siis, sekä kasvista, että myös lihan-kalanpuolta.

      Ja vanhan kansan emännät "ottivat nokkiinsa", jos vieras kieltäytyi syömästä, mitä talon emäntä on pöytään laittanut tarjolle. Se oli suorastaan kunnianloukkaus silloin.

      • Anonyymi

        Henkilöpalvonta, myös Greta-hurmos, on vaarallista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Henkilöpalvonta, myös Greta-hurmos, on vaarallista.

        Ei kukaan palvo Gretaa. Mutta kunnia on annettava sille, jolle se kuuluu. Ja tässä tapauksessa se kuuluu 16-vuotiaalle tytölle, joka ei sulkeutunut kotiin henkilökohtaisia haasteitaan valittamaan. Vaan on noussut niiden yläpuolelle ja tehnyt jotain maailman hyväksi. Mitä olet itse tehnyt ihmiskunnan hyväksi viime aikoina?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan palvo Gretaa. Mutta kunnia on annettava sille, jolle se kuuluu. Ja tässä tapauksessa se kuuluu 16-vuotiaalle tytölle, joka ei sulkeutunut kotiin henkilökohtaisia haasteitaan valittamaan. Vaan on noussut niiden yläpuolelle ja tehnyt jotain maailman hyväksi. Mitä olet itse tehnyt ihmiskunnan hyväksi viime aikoina?

        tyttö menkööt kouluunsa takaisin opiskelemaan itselleen hyödyllinen ammatti, ja se mitä olen lukenut läheisistään, siellä ei ole paljoa ole ilmaston pelastus kiinnostanut.

        tytön ilmeistä ja eleistä voi päätellä enemmänkin jos ei ole kuuro eikä sokea!


    • Henki

      Uskovien keskuudessa on vallalla ajatus, että pahasta (lue maallisesta) maailmasta ei tarvitse välittää. Luonnonsuojelua ei tarvita, huoli ilmaston puolesta on täysin turha, koska aivan pian Jeesus tulee noutamaan omansa taivaan kirkkauteen.

      Uskovien mielestä tämä maailma on kuin uppoava laiva, se uppoaa joka tapauksessa. Ajankohta vain ei ole tiedossa. Voihan se olla niinkin, mutta ainakin itse haluaisin lopulta "upota" puhtaassa sängyssä nukkuen, eikä likaisessa viemärissä vaeltaen.

      • Anonyymi

        Uskovaiset, jotka eivät välitä jälkeläisilleen jättämästään maailmasta, ovat huonoja vanhempia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovaiset, jotka eivät välitä jälkeläisilleen jättämästään maailmasta, ovat huonoja vanhempia.

        Ei kun se on just toisinpäin, lehdestä olen nähnyt millainen siivo jää aina jälelle kun jumalattomat bilettää olkoot syy mikä tahansa ja ikäryhmä mikä tahansa.

        mitäs siihen sanot, mene katsomaan uskovien juhlia, siellä ei jää roskaakaakaan mihinkään.

        oletko siis sokea kuuro vaiko molemmat j amikä ideolokia sen auiheuttaa että totuutta pitää vääristellä.


      • Anonyymi

        Mistä tietoso on peräisin koskien alkulausetta ja ajtusta?

        mitä tarkoitat tuolla lapsellisella -Henki-nimimerkillä... mikä henki on kyseessä hah.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tietoso on peräisin koskien alkulausetta ja ajtusta?

        mitä tarkoitat tuolla lapsellisella -Henki-nimimerkillä... mikä henki on kyseessä hah.

        Ajatukseni ja pohdintani ovat peräisin siitä, mitä olen itse nähnyt, kuullut, kokenut jne. Sitä kutsutaan elämänkokemukseksi, jos et vielä tiennyt. Henki tarkoittaa sitä, että olen elossa, Hengessä. Ajattelen - olen olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskovaiset, jotka eivät välitä jälkeläisilleen jättämästään maailmasta, ovat huonoja vanhempia.

        Imastouskovaiset kuvittelevat olevansa vanhurskaita uskostaan ilmastonmuutokseen.
        Ekä bonuksena voi harras ilmastoija mainita olevansa myös vegaani ja kierrättävänsä.
        Synnin on korvannut ympäristöhaitat ja autuus ansaitaan sirkkoja syömällä.
        Aika pimeä uskonto.

        Minä ainakin uskon mielummin Jeesukseen Kristukseen.


    • Anonyymi

      Ilmastonmuutoksen ymmärtämisessä ei ole kyse uudestisyntyneistä tai -syntymättömistä. Vaan tiedosta ja tietämättömyydestä. Koulutuksesta tai sen puutteesta. Yleissivistyksestä tai sen puutteesta. Ja maailman tarkastelusta tynnyrintapinreiästä tai laajemmasta näkökulmasta.

    • Anonyymi

      Jumalalla ei ole paikkaa niille, jotka eivät luontoa suojele.

    • Anonyymi

      Suomi24 välittömästi sensuroi ilmastomuutosketjun, johon toin himppa faktaa niin Greta Thunbergista, Antifasta, Soroksesta sekä siitä, mistä todellisuudessa on kysymys. Kyse on bluffista, jotta ihmiset eivät katsoisi sitä, mitä Soros-johtoinen viherpunavasemmisto Euroopassa ja USA:ssa todella on tehnyt, tekee ja aikoo tehdä. Ei vasta ylihuomenna, vaan juuri tällä hetkellä. Jo vuodesta 2015 asti.

      Laitoinpa vieläpä linkin erääseen Ruotsista annettuun videojulistukseen, jossa nigerialainen räppäri, maahanmuuttaja, suoraan kehoittaa mustia tappamaan valkoiset, jotta Ruotsi olisi lopullisesti heidän. Ruotsissa maahanmuuttajat pahoinpitelevät ja raiskaavat pikkulapsia, eivätkä viranomaiset puutu asiaan, sillä he eivät voi. Kuten tuo räppärikin sanoi: "Veljet, olemme afrikkalaisia sotilaita, ruotsalaiset ovat heikkoja. Me voitamme. Pian kaikki heidän huoransa ja omaisuutensa on meidän. Silloin me kohtelemme heitä vieläkin huonommin kuin he meitä." Käsittääksen ruotsalaiset ovat kohdelleet vierasmaalaisia miehittäjiään varsin hyvin, mutta tuo onkin mustan räppärin tulkinta ruotsalaisten vieraanvaraisuudesta.

      Euroopassa on meneillään väestönvaihto. Nk. maahanmuutto on johdettua ja sillä on vieläkin rankemmat tarkoitusperät kuin oli Hitlerin natsisaksalla.

      Mutta omat kansansa pettäneet mediat ovat salanneet tämän, sekä tähän liittyvät tapahtumat Euroopassa, etenkin Ranskassa, Saksassa ja Ruotsissa.

      Tietoa kyllä löytyy, muttei näistä vihervasemmiston valvomista valhemedioista, joiden joka uutinen on manipuloitu luomaan toinen mielikuva kuin totuus on. Jos joku kirjoittaa totuuden, se sensuroidaan

      Jo Jeesus varoitti: "Älkää heittäkö helmiänne sikojen eteen, etteivät ne kääntyisi ja tallaisi teitä."

      • Anonyymi

        Kuulostaa salaliittoteorioilta, sori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa salaliittoteorioilta, sori.

        Kyseessä ei ole salaliittoteoria.
        Noin varmasti sanoivat myös 30-luvun eurooppalaiset.

        Nämä ovat tosiasioita jotka löytyvät kyllä medioista ja netistä, mutta asialle vihkiytyneet mediat joita valhemedioiksi kutsutaan, eivät ole näistä kertoneet.

        Viime aikoina jotkut päävalhemediamme ovat julkaisseet viikon viiveellä ja valhein joitain uutisia jotka ovat olleet jo viikkoa, jopa kuukaušia aiemmin luettavissa medioissa joita vasemmistomediat kutsuvat "äärioikeiston propagandaksi".

        Tuokin edellä mainitsemani suoran linkin maahanmuuttajille suunnattuun vihapropagandaan valkoisia /ruotsalaisia vastaan S24 heti poisti! Asiasta on kyllä kirjoitettu Ruotsin medioissa. Mutta Ruotsin tapahtumat on täysin salattu suomalaisilta. Ruotsia nimittäin ei enää ole. Ei ole Ranskaa eikä Saksaa, sellaisina kuin ne vielä 20 vuotta sitten tunsimme. Euroopassa maahanmuuttajilla on villitys työntää maiden kantaväestöä, ihmisiä juna- ja metroraiteille. Ruotsissa ammutaan ihmisiä kaduille, satoja autoja poltetaan joka yö. Rakennuksia tuhotaan, aiheutetaan mm vesivahinkoja ennen hyvissä kerrostaloissa. Äskettäin IS kertoi viikon viiveellä kuinka eräs äiti lapsi sylissä tapettiin kadulle. IS kertoi, koska muualla netissä asiaa oli jo viikko spekuloitu, eli tieto levinnyt "äärioikeiston" kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa salaliittoteorioilta, sori.

        Ja samat tyypit aina niitä levittelevät. Jokainen, joka maailmasta jotain tietää, tunnistaa tuon salaliittoteoriaksi.

        Äärioikeistolaiset vihaavat Sorosta. Sillä heille ei sovi, että 1) holokaustista selvinnyt juutalainen on rikastunut ja 2) hän käyttää rahojaan maailman köyhien nuorten kouluttamiseen tai heikommassa asemassa olevien auttamiseen. Juutalaisen osoittama lähimmäisenrakkaus on äärioikeistolaisille uusnatseille rikos ja siksi he levittävät salaliittoteorioita vihaamastaan Soroksesta.

        Yhden salaliittoteorian mukaan Soros haluaa täyttää Euroopan pakolaisilla ja maksaa heitä Eurooppaan. Tosiasiassa Soros sanoi puheessaan EU:ssa: "pakolaisten vastaanottamisen pitää olla aina vapaaehtoista, eikä mitään valtiota tulisi siihen pakottaa.


      • Anonyymi

        Totta, tiedän tuon.
        Kumpa muutkin ymmärtäisivät!
        Ovat vain niin valtamedian kuplassa kasvaneita, siitä voi päästä ulos.
        Itselleni oli aikamoinen jysäys kun tajusin mitä roskaa olin uskonut ja lukenut hesarista ja muista näistä.
        Lukekaa vaihtoehtomedioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyseessä ei ole salaliittoteoria.
        Noin varmasti sanoivat myös 30-luvun eurooppalaiset.

        Nämä ovat tosiasioita jotka löytyvät kyllä medioista ja netistä, mutta asialle vihkiytyneet mediat joita valhemedioiksi kutsutaan, eivät ole näistä kertoneet.

        Viime aikoina jotkut päävalhemediamme ovat julkaisseet viikon viiveellä ja valhein joitain uutisia jotka ovat olleet jo viikkoa, jopa kuukaušia aiemmin luettavissa medioissa joita vasemmistomediat kutsuvat "äärioikeiston propagandaksi".

        Tuokin edellä mainitsemani suoran linkin maahanmuuttajille suunnattuun vihapropagandaan valkoisia /ruotsalaisia vastaan S24 heti poisti! Asiasta on kyllä kirjoitettu Ruotsin medioissa. Mutta Ruotsin tapahtumat on täysin salattu suomalaisilta. Ruotsia nimittäin ei enää ole. Ei ole Ranskaa eikä Saksaa, sellaisina kuin ne vielä 20 vuotta sitten tunsimme. Euroopassa maahanmuuttajilla on villitys työntää maiden kantaväestöä, ihmisiä juna- ja metroraiteille. Ruotsissa ammutaan ihmisiä kaduille, satoja autoja poltetaan joka yö. Rakennuksia tuhotaan, aiheutetaan mm vesivahinkoja ennen hyvissä kerrostaloissa. Äskettäin IS kertoi viikon viiveellä kuinka eräs äiti lapsi sylissä tapettiin kadulle. IS kertoi, koska muualla netissä asiaa oli jo viikko spekuloitu, eli tieto levinnyt "äärioikeiston" kautta.

        Totta tuo on kaikki, valitettavasti.
        Ruotsi on menetetty.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei se turhaa ole, mutta niin kauan kun ylimystö bilettää ja lentelee ympäri maailmaa ei ole mitään kiinnostusta olla moraalisempi. Tässä asiassa ymmärrän hyvin uskovaisia, ollaan moraalittomia yhdessä.

    • Anonyymi

      Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan lyhyt näyte tänään käydystä kyselytunnista Suomen Eduskunnassa (= Suomen tasavallan pääparlamentti) ja kuinka tämä parlamentti Suomessa toimii:

      https://twitter.com/i/status/1177222055999234048
      .

      • Anonyymi

        Tässä siis isolla tekstittäen KYSYMYS, johon puheenjohtaja Ohisalo (vihreät) ei vastannut ja jonka, kysymyksen olemassaolonkin, demariministeri Tuula Haatainen kielsi, vaikka me kaikki, niin suorassa lähetyksessä kuin tuon videon kuuntelijatkin kuulimme. Paitsi jos jollain oli punavihreät tupot korvissaan:

        https://pbs.twimg.com/media/EFZsLysXsAAadJS.png

        Perussuomalainen kysyi, mutta vihervasemmisto kielsi koko kysymyksen olemassaolonkin. Peltokangas kuitenkin on laillisen puolueen eduskuntaan valittu kansanedustaja. Hän kysymyksellään edusti kansaa.

        Näin toimi viherkommunismi, jota myös suvakismiksi kutsutaan.

        Kuulitko sinä kysymyksen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä siis isolla tekstittäen KYSYMYS, johon puheenjohtaja Ohisalo (vihreät) ei vastannut ja jonka, kysymyksen olemassaolonkin, demariministeri Tuula Haatainen kielsi, vaikka me kaikki, niin suorassa lähetyksessä kuin tuon videon kuuntelijatkin kuulimme. Paitsi jos jollain oli punavihreät tupot korvissaan:

        https://pbs.twimg.com/media/EFZsLysXsAAadJS.png

        Perussuomalainen kysyi, mutta vihervasemmisto kielsi koko kysymyksen olemassaolonkin. Peltokangas kuitenkin on laillisen puolueen eduskuntaan valittu kansanedustaja. Hän kysymyksellään edusti kansaa.

        Näin toimi viherkommunismi, jota myös suvakismiksi kutsutaan.

        Kuulitko sinä kysymyksen?

        " Hän kysymyksellään edusti kansaa."

        Tarkennusta.
        Ei edustanut, mikäli ei saanut koko kansan ääniä. Hän edustaa vain niitä, jotka häntä äänestivät ja puhuessaan puolueen hyväksymän linjan mukaan korkeintaan myös puolueen äänestäjiä. Persut ei ole kansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Hän kysymyksellään edusti kansaa."

        Tarkennusta.
        Ei edustanut, mikäli ei saanut koko kansan ääniä. Hän edustaa vain niitä, jotka häntä äänestivät ja puhuessaan puolueen hyväksymän linjan mukaan korkeintaan myös puolueen äänestäjiä. Persut ei ole kansa.

        Sitten koko eduskunta on täynnä huijareita, joista kukin käyttää itsestään, sinun mukaasi, väärää nimitystä "kansanedustaja".

        Jompi kumpi nyt valehtelee. Joko eduskunta tai sinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten koko eduskunta on täynnä huijareita, joista kukin käyttää itsestään, sinun mukaasi, väärää nimitystä "kansanedustaja".

        Jompi kumpi nyt valehtelee. Joko eduskunta tai sinä.

        Yksittäinen kansanedustaja edustaa kansasta vain omia äänestäjiään tai parhaimmillaankin puolueensa äänestäjiä. Kansanedustuslaitos kokonaisuutena edustaa kansasta niitä äänestysoikeutettuja, jotka ovat edellisissä vaaleissa äänestäneet.

        Ei tämän edustuksellisen demokratian nyt pitäisi niin vaikeaa olla ymmärrettäväksi. Ei yksityinen kansanedustaja koko kansaa edusta. Nimike voi antaa asiaa ymmärtämättömälle täysin väärän kuvan. Peruskoulun tuoman sivistystason pitäisi kuitenkin riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksittäinen kansanedustaja edustaa kansasta vain omia äänestäjiään tai parhaimmillaankin puolueensa äänestäjiä. Kansanedustuslaitos kokonaisuutena edustaa kansasta niitä äänestysoikeutettuja, jotka ovat edellisissä vaaleissa äänestäneet.

        Ei tämän edustuksellisen demokratian nyt pitäisi niin vaikeaa olla ymmärrettäväksi. Ei yksityinen kansanedustaja koko kansaa edusta. Nimike voi antaa asiaa ymmärtämättömälle täysin väärän kuvan. Peruskoulun tuoman sivistystason pitäisi kuitenkin riittää.

        Peruskoulu ei kuitenkaan voi kasvattaa älyä, edes luetun ymmärtämistä, jos se vassarilta korvien välistä puuttuu.

        Missään kohdin kirjoituksessa en väittänyt mainitun persun edustavan "koko kansaa".

        Ei luoja. Olette koko jengi samanlaista, oman kansanne edustajaa Haataista myöten, joka ei ymmärrä kysymystä, etkä sinä vastausta. Juuri tuollaisia riitelijöitä, sokeita ja kuuroja olette koko Rinteen natsihallitus. Kyllä! Kyllä vasemmisto riistäjän tuntee. Teillä on hyvä poliittinen koulutus, te tiedätte varmasti mikä kansa on riistänyt omaa Suomen kansaamme 800 vuotta, eikä vieläkään tunnusta itsenäisyyttämme vaan omalla viidennellä kolonnallaan jatkuvasti sekaantuu sisäisiin asioihimme. Ruotsalaiset eivät ole suomalaisia. Me olemme kaksi aivan eri kansaa, kuten he itsekin sanovat! Omien sanojensa mukaan he ovat "ankkoja sorsien lammessa".

        Te, Kansanriistäjä, vihervasemmisto varmasti tiedätte, että natsismi ei ollut esim. Hitlerin oma hengentuote vaan natsismiaatteen jättivät Saksaan sen läpi aiemmin kohti Pohjolaamme kulkeneet ruotsalaiset ja natsismin edustus Suomessa on heidän itse näin kutsumansa "ruotsiapuhuvan paremman kansan ankkalampi", eli: natsien Kolmas valtakunta. Ruotsalaiset tulivat maillemme, nyky-Ruotsin, Norjan alueelle vasta n. 1100 vuotta sitten. Sitä ennen se oli kaunista Kainuun kuningaskuntaamme, jonka he ryöstivät, raiskasivat ja valtasivat. 800 vuotta sitten he valtasivat Suomenniememme. He ovat vihollinen ja vihollisinamme aina pysyvät.

        Rinne siis siirsi peräti eduskuntasalissa omaa Suomen kansaamme "perussuomalaisia" edustavan puolueen salin peränurkkaan, mutta otti rinnalleen Ruotsi-johtoiset Vihreät sekä itse "paremmankansan" riisto- ja natsipuolue Rkp:n.

        Teillä ei ole mitään millä itseänne puolustaisitte. Kansa muistaa. Te, vihavasemmisto olette Suomen kansan riistäjän asialla. Demarithan muuten ovat nykyään lähinnä maahanmuuttajien puolue, itse suomalaiset ovat teidät pääosin hylänneet. Suomalaisista teitä äänestävät enää vain lähinnä sisällissodan tiimellyksessä syntyneet vanhukset.

        Vai mahtaako pilkunnussija itsekin olla ruotsalainen, korea ankka meidän halveksittujen sorsien joukossa, kansamme halpamainen taskuvaras, kun ei suomenkielen ymmärtäminen oikein suju, kaikkine nyansseineen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksittäinen kansanedustaja edustaa kansasta vain omia äänestäjiään tai parhaimmillaankin puolueensa äänestäjiä. Kansanedustuslaitos kokonaisuutena edustaa kansasta niitä äänestysoikeutettuja, jotka ovat edellisissä vaaleissa äänestäneet.

        Ei tämän edustuksellisen demokratian nyt pitäisi niin vaikeaa olla ymmärrettäväksi. Ei yksityinen kansanedustaja koko kansaa edusta. Nimike voi antaa asiaa ymmärtämättömälle täysin väärän kuvan. Peruskoulun tuoman sivistystason pitäisi kuitenkin riittää.

        Juurikin näin. Ja sen lisäksi kansalla on sellaiset edustajat kuin se ansaitsee. Ihmisillä on taipumus äänestää kaltaisiaan. Ja päättäjiksi päätyy näin ollen myös turhia tuolin kuluttajia ja hakkaraisia.


    • Anonyymi

      Niin miksi välimeree n hukkumaisillan ollut pitää pelastaa kauaksi kylmään suomeen elämään ei ainakaan omillaan, kuka mahtaisi tietää?

      Kuinka monta suomen järvistä ja mereltä pelastetuista on viety kiireesti afrikkaan saamaan lämpöhoitoa ja viisi ateriaa päivässä ilmaista toki?

      • Anonyymi

        Joku raja typeryydelläkin pitäisi olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku raja typeryydelläkin pitäisi olla.

        Niinhän sillä onkin mutta typeriä äänestävät ovat itse vastuussa kun äänestävät ateisteja päättäjiksi. Juutalaisten vihaajiakin on eduskuntaan äänestetty. Jotkut pitävät Iranin presidentin puheita totuuksiin verrattavissa.

        https://www.youtube.com/watch?v=AzVCc76IepY&app=desktop


    • Anonyymi

      Jos jollain on asiaa elämänparantamiseksi. Vastaus on joidenkin kohdalla, että päästään sairas ja sitten luetaan, kuin vakuutuslääkäri diagnoosia.
      No, sovitaan niin, että kaikki, jotka poikkeavat monotonisesta tasapaksusta puheestaan, on päästään pipi, niin ollaan diaknosoinnissa saman valkoisen takin alla.
      Tapahtukoon se urheiluselostajan tai teatterinkin lavalla, tai missä nyt ääntä käytetään.

      Eli aina, kun ihminen purkaa sisäistä sanomaa, ja luonnostaanhan se on silloin dynamiisesti monisyinen, se on monotonilääkärien mukaan sairas.

      Vai onko nämä valelääkärit, valkotakkiset saaneet itse kiven päähänsä ja kaikki sitten näyttää esiintulijat sairaalta, ehkä se onkin näin. Se esiintulee näillä palstoilla, nämä "lääkärit".

      """"me muut""" kyllä käsitämme ja ymmärrämme, kuinka tarkoitus on käyttää ääntä asian esiintuomiseen, emmekä leimaa"!

      • Anonyymi

        "No, sovitaan niin, että kaikki, jotka poikkeavat monotonisesta tasapaksusta puheestaan, on päästään pipi, niin ollaan diaknosoinnissa saman valkoisen takin alla. Tapahtukoon se urheiluselostajan tai teatterinkin lavalla, tai missä nyt ääntä käytetään."

        Entä lahkolaisten puhujien herätyssaarnoissa. Kun parhaita paloja on katsellut tuubista, niin niissä huudetaan suoraa huutoa sylki lentäen ja välillä sätkitään lattialla. Greata tuntuu sellaisten rinnalla suorastaan hillityltä.

        Ps. Moniko mahtoi katsoa koko puheen vai mudostaako suurin osa käsityksensä muutaman sekunnin leikkauksen perusteella, johon oli otettu kaikkein tunteikkain pätkä?


    • Jumala käski ihmisen varjella maailmaa. Ilmastonmuutoksen vähättely ja suoranainen asialla ivailu on minusta lähestulkoon jumalanpilkkaa.

      • Anonyymi

        outoa, että joku voi vähätellä ilmaston muuttumista/saastumista, kun ihan jo "sokeekin näkee", kuinka luonto voi huonosti.

        raamatussa; "maa saastuu asukkaidensa alla, sillä he ovat rikkoneet käskyt, ja muuttaneet lait"


      • Anonyymi

        Maailmaa tulee varjella, mutta ei silti tarvitse uskoa NWO-porukan ilmastonmuutoshuijaukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailmaa tulee varjella, mutta ei silti tarvitse uskoa NWO-porukan ilmastonmuutoshuijaukseen.

        Onko kansainvälinen klimatologiaa tutkiva tiedeyhteisö NWO porukkaa?
        Salaliittohömelöt alakvat olla jo menneen talven lumia. Vain vihoviimeiset jaksavat meuhkata NWO:sta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kansainvälinen klimatologiaa tutkiva tiedeyhteisö NWO porukkaa?
        Salaliittohömelöt alakvat olla jo menneen talven lumia. Vain vihoviimeiset jaksavat meuhkata NWO:sta.

        Se osa tiedeyhteisöstä joka valehtelee on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se osa tiedeyhteisöstä joka valehtelee on.

        Tiede yhteisössä valheesta jää ennemmin tai myöhemmin kiinni. Sen jälkeen tieteellinen ura on loppu. Tiedeyhteisössä valehteleminen on kuin kusisi pakkasella housuihinsa. Se voi toimia hetken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiede yhteisössä valheesta jää ennemmin tai myöhemmin kiinni. Sen jälkeen tieteellinen ura on loppu. Tiedeyhteisössä valehteleminen on kuin kusisi pakkasella housuihinsa. Se voi toimia hetken.

        Sinä et selvästikään tunne tätä maailmaa.


    • Anonyymi

      Sana jo kertoo, että Maa saastuu asujainsa alla!

      Tälle kehitykselle ei ihminen voi yhtään mitään! Tämä pallo on tulelle talletettu eli säästetty. JUMALA, KAIKKIVALTIAS LUO UUDET TAIVAAT JA UUDEN MAAN!

      Ken uskoo Hänen Sanaansa ja Jeesuksen Hänen Ainosyntyiseen Poikaansa, saa ne nähdä ja kokea!

      Amen!

      DoctorT on tässä uskossa ja sää näppyjä tästä hurmosliikkeestä, joka ilmaston äärellä messuaa ja mesoaa, sairas lapsi sen keulassa! Kyllä Antikristuksella on helppo homma ihmiset puolelleen kääntää!!!

      • Anonyymi

        Uskomatonta tämä ihmisten tyhmyys, paha vie heitä kuin pässiä narussa. Ei tosiaan ihme, että antikristuskin pääsee pian valtaan.


      • Anonyymi

        Raamatussa käytetään perfektiä. Maa ON saastunut.
        Ja ihanko tulelle talletettu. Et sentään kehdannut lainata niin pitkälle kyseistä kohtaa, että olisit kirjoittanut Maan ja taivaan olevan luotu veden kautta ja vedestä.

        2.Piet 3:
        " 5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta 6
        ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. 7
        Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään."

        Tuollaisen hömpän varaan siis Doctor maailmankuvaansa rakentaa. Vesi, tuli, maa ja ilma taitavat olla jo vähän vanhahtavaa oppia herra tohtori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamatussa käytetään perfektiä. Maa ON saastunut.
        Ja ihanko tulelle talletettu. Et sentään kehdannut lainata niin pitkälle kyseistä kohtaa, että olisit kirjoittanut Maan ja taivaan olevan luotu veden kautta ja vedestä.

        2.Piet 3:
        " 5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta 6
        ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. 7
        Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään."

        Tuollaisen hömpän varaan siis Doctor maailmankuvaansa rakentaa. Vesi, tuli, maa ja ilma taitavat olla jo vähän vanhahtavaa oppia herra tohtori.

        JOS ymmärtäisi tjotain Raamatun kielenkäytöstä et olisi tuotakaan kirjoittanut.

        mutta kun et tajua siitä mitään, niin sitten meidän on kai pakko lukea kauikkea hölmöä säätämistäsi edelleenkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JOS ymmärtäisi tjotain Raamatun kielenkäytöstä et olisi tuotakaan kirjoittanut.

        mutta kun et tajua siitä mitään, niin sitten meidän on kai pakko lukea kauikkea hölmöä säätämistäsi edelleenkin!

        Jokainen ymmärtää näköjään Raamatun omlla tavallaan. Toisille uskoville Maa on 6000 vuotta vanha, mutta toisille taas miljardeja vuosia.
        Joku uskoo Maan olevan vedetä luotu, toinen taas uskoo astronomian selitykseen.
        Raamattu tuntuu olevan kirja, jota voi tulkita miten tahtoo. Muuten ei kai ole selitettävissä kristinuskon jakautuminen yli kolmeentuhanteen opillisesti erimieliseen lahkoon. Paavalin julistus yhdestä uskosta on nykyään suorastaan korni.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kukaan ei sitten nouse lentomasiinaan mennäkseen kääntelemään rasvaista kylkeään aurinkorannoille, jostain se on aloitettava eikö vain !

      Mihinkään ei matkusteta niillä loputtomilla työläisten lomilla ja kaikenmailman pekkasilla, vaanpysytään kotona, kuntoillaan autotallissa muutama selluliittikilo pois ja siivotaan ympäristöä talkoilla.

      jostain on aloitettava.

    • Anonyymi

      "Onko ilmastohuoli turhaa? "

      Ei tarvitse huolestua.
      Mutta pitäisi noudattaa Jlan antamaa tehdä varjella maapallo niin ettei sitä saastuteta millään tavalla.
      Ei myöskään ilmakehää yli normikierron hiilidioksilla, ilokaasulla ja metaanilla.
      Näin ihminen valitettavasti tekee.
      1Ms2:15. Herra Jumala asetti ihmisen Eedenin puutarhaan viljelemään ja varjelemaan sitä.

      Maapallon on Jlan omaisuutta,
      Ps24:Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on,
      jossa me ihmiset olemme vain tilanhoitajia vastuullisia isännälle tekemisistämme.

      Kristitty tunnustaa syntinsä ja tekee parannuksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oot varmaan tyytyväinen

      Kun sua ei kukaan enää yritä Naiselle
      Ikävä
      89
      4629
    2. Oletin törmäileväni sinuun yhtenään

      Emme ole osuneet kuitenkaan samalle kiertoradalle. Enää en oleta, enkä usko törmäykseen.
      Ikävä
      45
      3656
    3. Pitkä aika on kulunut

      Kaikki on muuttunut. Huomenta tänne. 😌😧☕🐺❤️
      Ikävä
      231
      3415
    4. Olenko ainut

      Vai huomaatko myös sen, että olemme hyvin samanlaisia. Kuin olisit toinen puolikkaani ❤️
      Ikävä
      68
      3197
    5. Mitä tuntemuksia herätin sinussa

      Viimeksi kun nähtiin? Ajatuksesi, niitä kuuntelen herkällä korvalla.
      Ikävä
      151
      3188
    6. Sä siis todella vain leikit mun tunteilla?

      Miehelle naiselta Et olisi muuten luovuttanut
      Ikävä
      81
      2862
    7. Tuntuu niin mukavalta.

      Miten joku voikin olla niin hyväsydäminen.
      Ikävä
      27
      2641
    8. Minut on ilmeisesti varjobännätty,

      sillä viestit eivät näytä ilmestyvän ketjuihin.
      Sinkut
      33
      2382
    9. Odotan näkemistäsi

      tällä viikolla. Pelkään sitä myös. Saat minut tuntemaan niin paljon. Odottavan aika on pitkä.
      Ikävä
      93
      2144
    10. Kiitos siitä eilisestä

      Viestistäsi se kertoi ja avasi paljon tunnelukkoja.
      Ikävä
      19
      2142
    Aihe