Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hamemiehet liikkeellä

Anonyymi

Kurkimäen-Myllypuron suunnalla lähinnä somalimiehet liikkuvat hameessa päivät pitkät. KELA kustantaa Allahin palvontaan keskittyvän elämän.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ironiavaroitus.

      Eikö ole ihan positiivista, että transgender-mentaliteetti on leviämässä myös muslimien keskuuteen? ;-)

    • Anonyymi

      MM dohassa kaikille polvihameet päälle

      maassa maan tavalla

    • Anonyymi

      Ne risupartaiset hameisiin pukeutujat edustavat kolmatta sukupuolta.

    • Anonyymi

      Minulla ihan jökötti, mutta eivät suostuneet valkonaaman nussittavaksi. Rasismia?

    • Anonyymi

      Jos käännyn muslimiksi ja otan vaikka muutaman musliminaisen vaimoiksi... Elättääkö ne naiset minut sitten, jotta voin keskittyä "uskonnonharjoittamiseen" kavereiden kanssa vaikkapa Itiksen kahviloissa ja kaljakuppiloissa?

      • Anonyymi

        Jos saavat lapsilisiä, niin kyllä ne elättää sinut helposti. Jos pidät kolmea vaimoa ja jokainen heistä saa kuusi lasta... niin se on sitten sinulle kahdeksantoista tenavan rahat/ kuukausi.

        Ja lisäksi vielä kolmen yksinhuoltajan tuet! Kyllä niillä tuloilla elelee jo herroiksi. Tämä ei ole vain somaleita koskeva erikoistarjous, vaan kaikki tarpeeksi röyhkeät voivat tehdä saman. Juu, ihan kaiken väriset, jopa valkonaamat!


    • Anonyymi

      Samaan aikaan Myllypurossa tuhannet suomalaiset seisoo leipäjonossa

    • Anonyymi

      Vihervasemmiston leipälaji on hankkia Kelakassalle muukalaisia. Sitähän se Kristakin lähti puuhasassn:

      Sisäministeri Krista Mikkonen tapaa Maltan sisäministeri Byron Camillerin Helsingissä 28.9. Ministerit keskustelevat muun muassa EU:n maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikan uudistuksen etenemisestä sekä muuttoliikkeen

      Kesäkuussa reilut 20 EU-jäsenmaata (Suomi mukaan lukien) ja Schengen-assosiaatiomaata allekirjoittivat poliittisen yhteisvastuujulistuksen viiden Välimeren maan (Espanja, Italia, Kreikka, Kypros ja Malta) hyväksi. Tällä hetkellä sitoumuksia on annettu hieman yli 8000 turvapaikanhakijan siirroista.

      Myös Suomi on allekirjoittanut julistuksen ja valmistautuu vastaanottamaan sisäisiä siirtoja. Siirrettävien määrästä ja profiileista keskustellaan vielä kansallisesti ja asiasta päättää valtioneuvosto.
      https://intermin.fi/-/sisaministeri-mikkonen-tapaa-maltan-sisaministeri-byron-camillerin-helsingissa-28.9

    • Anonyymi

      matkivat Skotteja

    • Anonyymi

      jos ne on transuja 🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Olutsalon mielestä kaikki tuo on kulttuurin rikkautta ,lisää vaan tätä porukkaa Suomeen .

    • Anonyymi

      Heinäkuussa 2020 alaikäinen tyttö oli lähdössä ystäviensä kanssa uimaan Kuopiossa. Kerrostalon pihalla he tapasivat tupakalla olleen kolmekymppisen etelämaalaismiehen. Mies lyöttäytyi seuraan ja lähti tyttöjen mukaan rannalle.
      Kun tyttö palasi kotiin, mies seurasi ja kerrostalon portaikossa pyysi tyttöä luokseen. Tyttö kieltäytyi ja sanoi miehelle haluavansa mennä hissillä yksin.

      Etelämaalainen ei kieltoa uskonut vaan tunkeutui samaan hissiin. Hississä vallitsi ”outo ilmapiiri”, ja kun tyttö painoi oman kerroksensa nappulaa, mies kävi käsiksi. Mies kouri tyttöä, puristeli rinnoista ja otti sen jälkeen päästä kiinni yrittäen suudella väkisin.

      Kun hissi pysähtyi, etelämaalainen yritti tunkeutua tytön asuntoon. Mies luopui ahdistelusta ja päästi ovesta irti vasta kun tyttö valehteli poikaystävänsä olevan asunnossa.

      UUSI
      Tämä opettavainen tarina monikulttuurisuudesta tulisi sisällyttää peruskoululaisten opetusohjelmaan jo alaluokilta lähtien.

    • Anonyymi

      Moktarin miehiä…

    • Anonyymi

      Maahan muuttoa erikoisesti suosivilla puolueilla. On suurimpana tekijänä saada heille äänensä antavia äänestäjiä maahan tuleviin vaaleihin. Sillä ei järkevä alkuperäinen Suomen kansalainen tule jatkossa äänestämä punavihreää vasemmisto kommunismia. Sillä jos hän niin tekisi, hän sahaisi poikki oman oksansa millä istuu. Kun hänen maksamansa veroeurot menevät lisääntyvässä määrin lisääntyville maahantulijoiden palvelemiseen ja heidän tarpeistaan huolehtimiseen ja itselle maksajalle on jäänyt luu käteen järsittäväksi.

    • Anonyymi

      Kokas näitä hamemiehiä nähdään TÖISSÄ, eikä vain katuja tallustelemassaa ??

    • Anonyymi

      Ei tulla töissä näkemään

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe