Staputlerilla "hyvä" oppi-isä

Sotahullu Staputler on omaksunut aikoinaan KGB-koulussa käyttäytymismallinsa suoraan Stalinilta. Vähemmistökansoja ei ihan suorastaan nyt tapeta, mutta totuutta etsivät toimittajat ovat nyt olleet maalitauluina.

Venäjällä ihmishenki ei ole koskaan ollut arvokas, vaan vaan ihmisiä tapetaan ihan estoitta, mikäli oikea politiikka niin vaatii. Staputlerin valtakaudella politiikka on vaatinut totuuteen pyrkivien ihmisten listimistä, jotta hän voisi vielä rikkaitten oligarkkien kanssa kartuttaa omaisuuttaan eli siirtää Venäjän kansallisomaisuuden omalle pankkitililleen Sveitsiin.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006250556.html

7

<50

  Vastaukset

  • Pökälettä pukkasit jällehen. Ei vaiskaan, täyttä asiaa koskien Karjalan palautusta.
   Ei ole olemassa syyttömiä ihmisiä, on vain huonosti kuulusteltuja.
   Otetaas taasen ryyppi!

   • Emakkopoika hoitoon. Pulauttelee karjalaa suustasuuhun itsensä kanssa. Huh huh


   • Anonyymi kirjoitti:

    Emakkopoika hoitoon. Pulauttelee karjalaa suustasuuhun itsensä kanssa. Huh huh

    Karjala on joka tapauksessa ryöstetty Suomelta ja siksi Suomen pitäisi saada Karjala takaisin.


  • Harmittaahan se kovasti entistä KGB agenttia ja vakoojaa kun järjestelmä johon uskoi kaatui, vieden mukanaan mieluisan työpaikan. Erityisesti harmittaa että Nato ystävineen joutui auttamaan itä~Saksasta palaavia sotilaita taloudellisesti sopeutumaan kotimaahansa.

   • Itä-Saksaan ja Baltian maihin jäi Neukkujen paras osa sotilaista ja agenteista tarkkailemaan sekä raportoimaan Natosta ja maiden tilanteesta Moskovaan. Tuo toiminta jatkuu edelleen, ei ole kovinkaan suuri "salaisuus". Onneksi heitä ei ole Suomessa.


  • Juu mutta Karjala on taas palautettu takaisin, Venäjä palautti sen Ruotsin sodan jäl-
   keen Suomelle mutta suomalaisten täytyi ihan sotimalla palauttaa se taas takaisin.
   -Kuka on tämän historian tomppelin osan esittäjä?

   • Uudenkaupungin rauhasta 1721 vuoteen 1812 Vanha Suomi pysyi väestöltään suomalaisena (katso https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vanha_Suomi ). Venäläinen Karjalasta tuli vasta toisen maailmansodan yhteydessä tapahtuneen etnisen puhdistuksen jälkeen jollaiseen tsaarit eivät koskaan ryhtyneet. Lisäksi Suomea ei ollut olemassa itsenäisenä valtiona ennen vuotta 1917 vaan vuoteen 1809 asti suomalaisten asuma-alue oli jaettu Ruotsin ja Venäjän kesken (itse asiassa jopa Tornionjoen länsipuolellakin asuu yhä suomalaisia jotka Suomen sodan jälkeen jäivät Ruotsin puolelle). Näkemyksesi, jonka mukaan ”suomalaisten täytyi ihan sotimalla palauttaa se taas takaisin” ei siten oikein tunnu olevan linjassa todellisuuden kanssa ottaen huomioon ettei Karjala ennen toista maailmansotaa koskaan ollut väestöltään venäläinen vaan suomalainen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4961
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   127
   3952
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3020
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   42
   1915