Terveen ihmisen sydänperäinen äkkikuolema

Anonyymi

Onko tällaista tapahtunut muille? 29 vuotias avomieheni lyyhistyi yhtä äkkiä ja kuoli sairaalassa aivojen hapenpuutteet seurauksena. Sydänpysähdys. Syytä ei löytynyt tehohoidon aikana ja ruumiinavauksessa ei löytynyt elottomuutta selittäviä sairauksia. Sydän rakenteellisesti terve, myöskään geenitesteissä ei löytynyt sydämen rytmihäiriösairauksia. Kuolinsyy tuntematon, epäilty äkillinen rytmihäiriö. Mieheni oli nauttinut alkoholia ja kuolemansyylausunnossa sen todettiin altistavan rytmihäiriöille ja äkkikuolemalle. Koskaan hän ei valitellut rytmihäiriöitä. Miten voi tämmöistä terveelle ihmiselle käydä???

3

64

  Vastaukset

  • Pahoittelut ja voimia sinulle surussasi! Ihmisessä voi olla rakenteellista ja toiminnallista vikaa, jota ei vai ole huomattu. Rytmihäiriöt on vaikeaa todeta enää ruuminavausvaiheessa. Silloin tällöin kuolee ihmisiä, jotka vaikuttavat terveiltä, eivätkä ole jääneet kiinni missään terveystarkastuksen mittauksessa. Esim. aivoverenvuoto tai aivohalvaus voi tulla yllättäen nuorellekin ihmiselle. Tärkeään aivoalueeseen osuessaan pienikin veritulppa voi tappaa nopeasti. Aina välillä esim. varusmies tai urheilija kuolee ennakoimatta ja ilman ulkoista syytä. Jokin aika sitten koulupoikakin taisi kuolla kesken kuntotestin tai vastaavan.

  • Yleisin äkkikuolemaan johtaneen tapahtumaketjun käynnistäjä on kammiotakykardia, joka muuttuu kammiovärinäksi ja lopulta johtaa sydämenpysähdykseen . Se on yleisempi miehillä kuin naisilla.
   On ymmärrettävää että äkillinen terveen ihmisen äkkikuolema herättää kysymyskiä ja ahdistusta. Aina ei kuitenkaan voida enää jälkeenpäin osoittaa selvää syytä tapahtuneeseen. Riski sydänperäiseen äkkikuolemaan on muuten joissain tapauksissa periytyvä.

  • Sisareni kuoli 39 vuotiaana juurikin tollaiseen sydämem pysähdykseen.oli täysin terve ihminen,lääkäri itsekkin.tästä on n.30 vuotta.kuolinpöytäkirjassa lukee luonnollinen kuolema.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   4095
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2209