Charityn isä

Anonyymi

En muista onko tätä Charityn isää Obadiahia ennen näytetty, minulle ainakin oli ihan uusi tuttavuus. Ulkonäkö ei ollut vanhempien Dinglejen, mutta samanlainen itsekäs juoppo tuntui olevan. Omaa menetystään vaan tuntui ajattelevan ja muista viis, lapsikin oli yhdentekevä, siis Charity.
Mahtaako olla sarjassa pidempään, mulle ei ainakaan tulis ikävä vaikka olis ollut vaan tälläinen pikavisiitti.
Charity olisi kyllä pärjännyt tälläkin reissulla ilman tätä iilimatoaan Vanessaa.

2

65

Vastaukset

 • Yksinkertaisella haulla "obadiah emmerdale" löytyi nettisivu https://emmerdale.fandom.com/wiki/Obadiah_Dingle, jonka mukaan Obadiah oli ensimmäisen ja ainoan kerran sarjassa 26.9.2018.
  Näyttelijä Paul Copley on tuttu monista enkkusarjoista.

 • Kodikkaassa, englantilaisittain tyypillisesti sisustetussa ja sangen hienohkossa talossa tuntui asuvan mukavannäköisessä keskiluokkaisessa naapurustossa, pukeutuikin siististi. Ilmeisesti haluttiin luoda kontrastia Charityn ja Obadiahin välille siten, että vaimonsa itsemurhan seurauksena pulloon tarttunut mies on sittemin päässyt kuiville ja kiinni hyvään elämään, kun Charity on joutunut kärsimään lapsesta asti. Vaikea olisi kuvitella Obadiahia röhnöttelemään Zakin ja Lisan röttelöön. Muutenkin Charity on tainnut puhua vuosien varrella siitä, miten isänsä suorastaan häpeää koko sukua. Tulihan se ilmi myös siitä, kun Charity sanoi isänsä olevan ylpeä, mutta tiukka mies.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  217
  3003