Miksi kehitysapua?

Anonyymi

Miksi Suomen pitää antaa kehitysapua?

7

57

Vastaukset

 • Kysymys on modernin ajan anekaupasta. Poliitikot ostavat kehitysavun maksattamisella hyvää omatuntoa siitä että afrikkalaisia kupataan ja käytetään hyväksi. Kehitysavun vaikutukset ovat pelkästään saajiansa lamaannuttavia ja sotaa ylläpitäviä, sekä diktaattoreiden ja muiden klaani- ja heimopäälliköiden lahjontaa. Kehitysapuna pitäisi viedä tietotaitoa ja opetusta, mutta viedään laiskaa rahaa.
  Hulluin tilanne on Irakin ja neukkujen suhteen. Kumpaankin maksetaan valtavia summia ja vastineeksi saadaan lähinnä vain päällesylkemistä ja haukkuja. Irak esimerkiksi muka ei ota vastaan maasta paremman elintason perässä lähteneitä, mikä on täyttä valhetta. Kun Irakilainen tekee Suomessa rikoksen ja pakenee takaisin Irakiin, Irakilla ei ole mitään inteintiota estää Irakilaisen paluuta. Kun Suomen virnaomaiset lähettävät irakiin kv-pidätysmäärä'yksen, Irakista ei saada edes vastausta. Ja Suomi koko ajan maksaa kymmeniä miljoonia Irakiin. Tyhminen mahdollinen ihmislaji on poliitikko ja heti seuraavana virkamies. Jollekin elätäneelle näyttelijälle maksetaan kymmeniä tuhansia luokattomista kännykkävideoista. Filosofiksi julistautuneelle maksetaan satoja tuhansia lukiolaistason esseestä.

 • Siksi että huijareiden täytyy saada tyhmiltä rahat. Joku sanoi, "on moraalisesti väärin antaa tyhmien pitää rahansa. Nehän voisivat tehdä jotain tyhmää niillä."

  Niin kauan kuin Eurooppalainen (ja te Suomalaiset siinä etunenässä), ei tajua, että Afrikka on rikas manner, jossa luonnonvaroja riittää ja vaurautta on joka valtiossa, ja että nämä "Afrikan köyhät" ovat yleensä syrjäseuduilla asuvia heimoja, jotka aina välillä joutuvat kuivuuden takia kärsimään, mutta joiden todellinen määrä on melko pieni kun se suhteutetaan koko mantereen väkilukuun ja että mikä tahansa Afrikan valtio, jonka alueella näitä vähälukuisia heimoja on voisi itse ratkaista omat ongelmansa hyvinkin helposti, niin niin kauan kun tätä ei tajuta niin tyhmä länsimaalainen ihminen maksaa.

  Tässä kuvia köyhästä Afrikasta:

  https://answersafrica.com/tallest-buildings-africa.html

  http://venturesafrica.com/top-10-richest-countries-in-africa/

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_tallest_buildings_in_Africa

  Eli. Länsimaalaisilta tolloilta on pumpattu satoja miljardeja euroja/dollareita vuosikymmenien aikana. Ne rahat on menneet suuren mittakaavan huijareille ja roistoille.

  Jos syrjäseudulla olevassa heimossa on kuivuuden takia kärsiviä, sanotaanko vaikka 200 henkeä (ja vaikka olisi 2000 henkeä ei kuva paljoa muutu), ja jos tällaisen heimon "pelastamiseksi" Eurooppalaisilta kerätään 700 miljoonaa euroa niin onko vaikea ymmärtää, että minkälaisesta huijauksesta on kyse? Tuosta 700 miljoonasta sitten heimolle menee sellaiset 50 riisisäkkiä ja 100 kiloa leipää ja 200 litraa maitoa.

  Kaikki on siis ihan kunnossa. Jatkakaa maksamista vaan. Vai mitä?

 • Nauravat siellä partaansa kuinka tyhmiä suomalaiset on..
  Suomi joutuu ottamaan vielä lisä velkaa..

 • Koska Suomella ei ole ollut koskaan siirtomaita, eikä ole koskaan riistänyt yhtäkään Afrikan maata. Siksi!

 • Suomen ei pidäkään antaa, sillä rahojensa jakelu on vapaaehtoista. Mutta kun kyseessä on suosio, maine, hyvältänäyttäminen, kansainvälistymishinku yms., niin suomalainen päättäjä on ensimmäisenä kyselemässä mihin voi allekirjoittaa. Se, mitä hintalapussa on, on toisarvoista, eikä sitä haluta paljastaa kansalle, koska sillä voi olla radikaali vaikutus äänestyskäytökseen. Jos kritisoit järjetöntä rahantuhlaamista ja kansan hyvinvoinnin heikentämistä, sinut tuomitaan "persuksi", joka on antipersuliikkeen vihamielisesti muotoilemana jo synonyymi rasistille yms. Tosin puoluekannatusgallupit indikoi räyhäpuolueiden uskottavuuden laskua ja luottamuksen nousua persujen suuntaan. Voi pojat mikä työmaa persuilla alkaa 2023.

  • Näinhän semenee demarihallitus otta velkaa ja käyttää rahat omiin tarkoituksiin. Koska tietää ettei ole hallituksessa vaalien jälkeen ja siirtää ongelmat seuraaville hallituksille .


 • Mielestäni tänä päivänä ei enää tarvitse maksaa kehitysapua, koska avun
  saajat ovat osanneet jo tulla sen ottamaan tulemalla tänne asumaan.
  Ilman työvelvoitetta. Itse olen lopettanut rahan antamisen kehitysapuun.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  373
  3145