Huono-osaisuus

Anonyymi

Nyt on kyllä pakko avatua. Aamu-tv:ssä esiteltiin kolmen lapsen yksinhuoltaja joka tienaa nettona yli 1400 euroa ja saa tonnin tuet siihen päälle eikä meinaa pärjätä! Kyllä täytyy sanoa että olisin todella tyytyväinen jos saisin noin PALJON tuloja.

2400 eurolla jos ei kolmea kakaraa ja itseä elätä on syytä katsoa itteänsä peiliin!

Mahtaa olla iso vuokra ja kakaroilla kalliit harrastukset jos ei pärjää, niin ja velkoja päälle. Niistähän ei taidettu mainita mitään.

On kokonaisia perheitä joiden tulot jää alle jopa 2000 euron!

3

<50

  Vastaukset

  • En nyt kommentoi tuota artikkelia, mutta yleisesti ottaen ns. huono-osaisuutta. Monesti tähän liittyy päihteet ja tupakka. Pienituloiset käyttävät alkoholia ja tupakkaa useammin, kuin esim. keskiluokkaiset.

   Nämä väärät toimintatavat aiheuttavat lopulta huono-osaisuuden, eletään aina kädestä suuhun, kenties velaksi. Turvaa tuovat omaisuuserät jätetään kokonaan hankkimatta.

  • Huomioitava sekin että kasvuikäiset syövät enemmän kuin aikuiset.
   Kädestä suuhun, ei tosiaan, säästän ainakin muutaman kympin.
   Helpottaa se hänelläkin taloudellinen tilanne kun lapset muuttavat pois.

   • Melko varmasti alkaa vaan vituttaa kun elatusmaksut, asumistuki ja lapsilisät loppuvat. Niillä on kuitenkin rahoitettu pääosin omia menoja eikä lasten.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   679
   13747
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   113
   2255
  3. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   101
   1162
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   109
   1162
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   54
   903