The Walking Dead Season 10 alkaa 07.10.2019 klo 22

Anonyymi

The Walking Deadin 10. kausi alkaa maanantaina 07.10.2019 klo 22.
https://youtu.be/Ie_6qO0B8AU

Oma kiinnostukseni kyseistä sarjaa kohtaan kyllä heikkeni sen ylipitkän Rick vastaan Negan kamppailun aikana, johon meni kokonaan 7. ja 8. kausi. Tuon 9. kauden alussa Rick Grimes tunnetusti katosi ja sarjan muut hahmot arvelivat hänen luonnollisesti kuolleen. Kuten me tiedämme niin Rickin myöhemmistä vaiheista on tarkoitus tehdä jonkinlainen elokuvasarja, ehkä trilogia.

Edellistä kautta hallitsi uusi kamppailu niitä Whispersejä vastaan ja se jatkunee myös uudella 10. kaudella. Muuten on masentavaa että Neganista ei ole vieläkään päästy eroon, vaan pikemmin hänen roolinsa tuntuu kasvavan. Pitää kai sitä vanhasta tottumuksesta katsoa onko Walking Dead vielä kiinnostava ja uskottava tv-sarja noiden aikahyppyjen ja uusien käänteiden jälkeen

NeganCrimes

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      10. kauden 1. jakso oli lupaava ja siinä käytiin tehokkaasti läpi päähenkilöiden nykytilannetta Oceansidessa ja Aleksandriassa. Nuo yhteisöt vaikuttaisivat jo varsin vakiintuneilta ja Carol oli tehnyt pitkän merimatkan kalastusaluksella. Aivan jakson lopussa Whispersien johtaja ilmestyi takaisin kuvioihin mikä tarkoittaneen jonkinlaisen sotatilan paluuta.

      Ennakkotietojen mukaan tämä 10. kausi tulisi olemaan Michonnen viimeinen kausi sarjassa ja toivottavasti tällä kertaa koko kausi ei mene pelkästään sotimiseen noita Kuiskaajia vastaan vaan homma menisi eteenpäin vähän mielenkiintoisemmin.

    • Anonyymi

      Huonolta näyttää. Eikö noista maskipelleistä pääse ikinä eroon?

      • Anonyymi

        Pääsee


    • Anonyymi

      En ole enää viime kauden jälkeen jaksanut seurata koko sarjaa, pari edellistäkin kautta meni sinnitellen. Poikkesin tänne vilkaisemaan, josko kannattaisi antaa sarjalle vielä yksi mahdollisuus.

      Moni muukin on tainnut tulla samaan tulokseen, niin vaisulta keskustelu täällä vaikuttaa vs. aikaisempien vuosien keskustelut The Walking Deadista.

      Enpä taida palata sarjan pariin.

    • Anonyymi

      Aivan idioogttitason kamaa koko sarja jo ideanakin.

    • Anonyymi

      Itse kyllä odotin viimeiseksi antagonistiksi jotain muuta kuin hihhuleita ex-sotilaista koostuvaa poppoota

    • Anonyymi

      Tämän sarjan alamäki alkoi siinä vaiheessa kun Negan tuli sarjaan. Tosin hyvän roolityön teki Morgan mutta ei toiminut sarjan kannalta. Meni liian henkilökohtaiseksi kukkoiluksi Rickin ja Neganin välillä. Sarjan alamäkeä jatkoi kaudesta toiseen uudet vastustajat ja heti kun yhdestä uhasta päästiin tuli jo heti toinen. Nautettavin oli tämä viimeisin whisperersit. Ja heti kun näistä päästiin, näköjään nyt taas uusi uhka nämä puolisotilaalliset kaiketi. Sarja ollut jo pitkään mielivaltaista ja päätöntä menoa ja ei oikein ilmeisesti käsikirjoittajatkaan tiedä mitä haluavat sarjalta. Tämä Neganin mukanaolo on naurettavaa. Hänkö siis muuttui tuosta ilkeästä psykopaattisesta tappajasta ihan inhimilliseksi tyypiksi ja kaikki antavat hänen tekonsa anteeksi. Joopa joo.


      Sarja vetelee viimeisiään ja ilmeisesti nyt tämän vuoden aikana näytetään kausi 10 aina jaksoon 24 saakka ja ensi vuonna viimeiset 24 jaksoa.

      Odotin jotain hieman uutta nyt kun sarja vihdoin koronan takia jatkui mutta pettymys oli suuri. Edellinen jakso täysin luokatonta täytekamaa kun käytiin läpi jotain Darylin vanhaa "parisuhdetta".

      • Anonyymi

        Joo samaa mieltä viime jaksosta, aivan turha. Tää sarja on tainnut jo vuosia olla vaan erilaisia ihmissuhdekuvioita ja loputonta vatulointia. Joskus aikoinaan tässä oli vielä sentään jatkuvasti kiperiä uhkatilanteita joista ajatteli ettei ne tuosta mitenkään voi selvitä ja oli taas pakko katsoa jatko. Toki voishan se olla puuduttavaa katsoa aina vaan uudenlaisia zombie-hyökkäyksiä, että kaipa sarjan pitää sitten "kehittyä"...

        Ja mistä se löytää edelleen toimivaa bensaa prätkäänsä, eikös bensat vanhene hyvinkin vuodessa parissa?


    • Anonyymi

      Neganin mukaan tulo aikoinaan oli ihan positiivinen yllätys ja tällä hahmolla saatiin katsojat pysymään sarjan parissa koska kausi tai kauden puoliväli päättyi johonkin jännittävään ”cliffhangeriin”. Ja jos Negan olisi ollut vain Kuvernöörin tavoin yhden kauden ”pahis” olisi se ollut ehkä jopa pelastus sarjan kannalta. Mutta tätä henkilökohtaista sotaa Rickin ja Neganin välillä venytettiin liian pitkälle. Venytettiin naurettavuuteen asti. Negan olisi pitänyt päästä hengestään yhdessä kaudessa ja tylysti. Ehkäpä tätä sarjan paikallaan polkemista myös näyttelijät epäsuorasti protestoivat lopettamalla sarjassa sopimuksensa.

      Tuossa vaiheessa kun Negan tuli sarjaan, olisi tämä voinut olla lyhyempi vierailu eikä tehdä hahmosta sarjan vakiohahmoa. Nyt odottamattomasti Negan viruukin vankina vuosia ja tulee ulos muuttuneen miehenä jonka pahoja tekoja kukaan ei näytä muistavan. Ja miten Rick oli niin valmis nirhaamaan Neganin mutta asein rynnäköidään Neganin tukikohtaan eikä sitten kuitenkaan saada tyyppiä hengiltä ei sitten millään ja loppujen lopuksi hänet sitten kaiken taistelemisen ja menetysten jälkeen laitetaankin vankilaan.

      Sarjan kompastuskivi on ollut tämä käytäntö uuden kauden mukanaan tuomasta ainaisesta uudesta vihollisesta jota vastaan sitten taistellaan. Tämä Neganin mukana olo ja mukaan tulo aloitti sarjan alamäen ja viimeistään näiden kuiskaajien mukaan tulo pilasi sarjan lopullisesti. Yhtäkkiä nämä voivatkin kulkea kuolleiden zombien keskellä vain olemalla hiljaa ja käyttäytymällä samalla tavalla kuin kuolletkin pitäen nahkaisia naamareita päässään. Ennen näitä kuiskaajia muiden selviytyjien oli oikein vuorattava itsensä zombien sisälmyksillä jos halusivat niiden läheisyydessä olla ja sekin oli hyvin vaikeaa. Nyt kuiskaajat pystyivät oikein käskyttämään näitä zombeja olemalla vain samalla lailla kuin zombitkin. Ja mitä näihin zombeihin tulee, hyvin ovat kuosissa kaiken sen jälkeen vaikka ovat jo mätää lihaa ja viruksen leviämisestä on jo kymmenisen vuotta. Vai onko tuolla alueella niin paljon ihmisiä jotka saavat tuoreeltaan tartunnan toisensa perään. Mitä katsoi noiden kuiskaajien laumoja, asukkaita täytyisi olla tuolla alueella miljoonia ja heitä täytyisi muuttaa alueelle koko ajan lisää mikä olisi tuossa tilanteessa mahdotonta ja absurdia. Nyt kun kuiskaajista päästiin eroon, kulman takana on mitä ilmeisemmin uusi porukka jota vastaan täytyy taas taistella. Aika puuduttavaa ja olisi toivonut sarjalle jonkinlaista suunnan vaihtoa naiden kuiskaajien jälkeen, mutta ei ilmeisesti. Sarja polkee paikallaan ja loppujen lopuksi Darryl voittaa. Tuntuu vain siltä ettei käsikirjoittajatkaan oikein ole olleet perillä mitä sarjalta haluavat. Ovat olleet hukassa jo monta kautta.

      Toivottavasti viimeisistä jaksoista joita esitetään vielä ensi vuoden puolella (taisi olla 24 kpl), olisi sarjan viimeisimpiä ja jollain tapaa sarja saisi kunniallisen lopun.

    • Anonyymi

      Miksi nämä selviytyjät jäivät tuolle alueelle jossa näyttäsi olevan pirusti vihamielistä sakkia aina Neganin porukoista näihin kuiskaajiin? Olisivat lähteneet ettenpäin ja etsineet paremman ja rauhallisemman paikan. Koko maailma on auki ja rauhallisempia paikkoja löytyisi varmasti. Mikä tuosta Alexandrian ja Hilltopin tienoosta tekee niin merkityksellisen? Nämä konfliktit ja tämä kokonaisuus yleensä vain kuvastaa tätä jenkkien ainaista sotahulluutta ja määräysvaltaa ja sitä että vihollinen täytyy saada kukistettua keinolla millä hyvänsä. Se tunkee hyvin tässä sarjassa esille. Negan tai Kuiskaajat voisivat hyvin edustaa kommunisteja tai jopa Venäjää tai Kiinaa jonka niskan päälle täytyy päästä keinolla millä hyvänsä.

    • Anonyymi

      Onpahan ollut kaksi ensimmäistä jaskoa koronatauon jälkeen luokatonta täytejaksoa täytejakosn perään. Viimeisin jakso jossa Gabriel ja Aaron hakivat tarvikkeita, oli mitään sanomaton jakso jolla ei ollut minkään kanssa mitään tekemistä. Pelataan jotain venäläistä rulettia, en tykännyt. Tuossa kun pelasivat venäläistä rulettia, Aaronilla olisi monta kertaa ollut tilaisuus posauttaa Robert Patrickilta aivot pellolle kun tämä puhui Gabrielin kanssa, mutta ei. Ei siinäkään vaiheessa kun aseessa oli kuti valmiina ja tyyppi puhuu kauan Gabrielin kanssa, olisi vain tarvinnut kääntää hieman piippua ja painaa liipasinta. Eikös nämä aika surutta lahdannut noita muita Neganin ja Kuiskaajien porukoita mennen tullen.

      Olisi kiva nähdä mitä sille Eugenen porukalle tapahtui kun se jäi jännään kohtaan ennen koronataukoa ja samaten sen, mitä Magnalle tapahtui.

    • Anonyymi

      Onpahan ollut luokattoman huonoja jaksoja koronatauon jälkeen. On sarja ilmeisesti loppusuoralla eikä sarja näytä tarjoacvan enää mitään. Tuoreimmassa jaksossa seurattiin rottajahtia ja Darylin mopin korjausta. Ihmeellistä että toimivaa bensaa vielä riittää. Tuosta kaiken alusta taitaa olla yli kymmenen vuotta eikä bensan jalostusta ole sen jälkeen ollut. Bensahan vanhenee jos se seisoo paikallaan. Sellaista kun moottoriin laittaa on sama jos kaataisi moottoriin tervaa. Mutta hyvin Darylin mopo pelittävän hyvin vanhoilla bensoilla. Moottorissa noin kauan makaava bensiini on sama kuin olisi lakkaa koneessa. Silti vaan se Daryl ajeleen bensiinimoottorilla.

      Kyllä on sarja luokattoman huono nykyään.

    • Anonyymi

      Walking dead-kuollut sarja

      Odotin hieman erilaista jatkoa nyt kun Kuiskaajista pääsivät eroon. Mutta aika luokattomaa materiaalia on ollut nämä ns. korona-tauon jälkeiset kauden 10 kauden ekstrajaksot. Täytejaksoja ovat tähän mennessä olleet. Liekö käy pian niin ettei sarjaa edes näytetä yhdysvalloissa loppuun saakka katsojakadon vuoksi. Voi hyvin olla mahdollista. Nyt pitäisi olla vielä tämä 10. kausi jaksoon 22 saakka jolloin syksyllä ja ensi vuonna näytettäisiin viimeiset 24 jaksoa ja tuo kausi 11 olisi sarjan viimeinen.

      Ensin käydään läpi jotain Darylin vanhaa parisuhdetta, tämän jälkeen leikitään hieman venäläistä rulettia jossain varastossa ja seuraavaksi seurataan harhaista naista junan vaunussa jonka jälkeen Daryl korjaa moottoripyöräänsä ja Carol jahtaa rottaa. Siinä on anti ollut tähän mennessä. Todella luokatonta antia ollut tähän mennessä. Edellinen jakso oli huonoin jakso ikinä koko sarjan historiassa.

      Ilmeisesti sarja keskittyy nyt näyttämään näiden jäljellä olleiden hahmojen entistä eloa ja millaisia olivat ennen epidemian puhkeamista. Tulevassa ja kauden viimeisessä jaksossa käydään ilmeisesti läpi Neganin tarina kun hän löytää Lucillen joltain pellolta.

    • Anonyymi

      Täytejakoja todellakin. Ja näkyi tuo korona selvästi turvaväleineen. Jaksoissa ollut tavallisesti vain kaksi näyttelijää. Aaron ja Gabriel ryöstöretkellä, Daryl ja vanha hoito, Daryl ja Carol...

      En ymmärrä miksi nämä täytejaksot täytyi tehdä. Ainoa hyvä jakso näistä oli tämä viimeisin, tuo Negania käsittelevä jakso, muut olisi saanut jäädä tekemättä. Tuolla Neganin jaksolla olisi voinut aloittaa ensi syksynä viimeisen 11 kauden.

      • Anonyymi

        En kyllä kehuis tätä Negan-jaksoakaan. Siinä oli takauma, jonka sisällä oli takauma, jonka sisällä oli takauma, jonka sisällä... Sitten näiden takaumien välillä hypeltiin edestakaisin. En ole muutenkaan mikään takaumien ystävä, mutta tässä homma vedettiin ihan överiksi, turhaa kikkailua. Nuo olisi enimmäkseen aivan hyvin voinut näyttää tapahtumajärjestyksessä ilman että taiteellinen vaikutelma olisi juuri kärsinyt.

        Surkeita jaksoja jos vertaa vaikka parin vuoden takaisiin, alkupään kausista nyt puhumattakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe