The Walking Dead Season 10 alkaa 07.10.2019 klo 22

Anonyymi

The Walking Deadin 10. kausi alkaa maanantaina 07.10.2019 klo 22.
https://youtu.be/Ie_6qO0B8AU

Oma kiinnostukseni kyseistä sarjaa kohtaan kyllä heikkeni sen ylipitkän Rick vastaan Negan kamppailun aikana, johon meni kokonaan 7. ja 8. kausi. Tuon 9. kauden alussa Rick Grimes tunnetusti katosi ja sarjan muut hahmot arvelivat hänen luonnollisesti kuolleen. Kuten me tiedämme niin Rickin myöhemmistä vaiheista on tarkoitus tehdä jonkinlainen elokuvasarja, ehkä trilogia.

Edellistä kautta hallitsi uusi kamppailu niitä Whispersejä vastaan ja se jatkunee myös uudella 10. kaudella. Muuten on masentavaa että Neganista ei ole vieläkään päästy eroon, vaan pikemmin hänen roolinsa tuntuu kasvavan. Pitää kai sitä vanhasta tottumuksesta katsoa onko Walking Dead vielä kiinnostava ja uskottava tv-sarja noiden aikahyppyjen ja uusien käänteiden jälkeen

NeganCrimes

4

<50

Vastaukset

 • 10. kauden 1. jakso oli lupaava ja siinä käytiin tehokkaasti läpi päähenkilöiden nykytilannetta Oceansidessa ja Aleksandriassa. Nuo yhteisöt vaikuttaisivat jo varsin vakiintuneilta ja Carol oli tehnyt pitkän merimatkan kalastusaluksella. Aivan jakson lopussa Whispersien johtaja ilmestyi takaisin kuvioihin mikä tarkoittaneen jonkinlaisen sotatilan paluuta.

  Ennakkotietojen mukaan tämä 10. kausi tulisi olemaan Michonnen viimeinen kausi sarjassa ja toivottavasti tällä kertaa koko kausi ei mene pelkästään sotimiseen noita Kuiskaajia vastaan vaan homma menisi eteenpäin vähän mielenkiintoisemmin.

 • Huonolta näyttää. Eikö noista maskipelleistä pääse ikinä eroon?

 • En ole enää viime kauden jälkeen jaksanut seurata koko sarjaa, pari edellistäkin kautta meni sinnitellen. Poikkesin tänne vilkaisemaan, josko kannattaisi antaa sarjalle vielä yksi mahdollisuus.

  Moni muukin on tainnut tulla samaan tulokseen, niin vaisulta keskustelu täällä vaikuttaa vs. aikaisempien vuosien keskustelut The Walking Deadista.

  Enpä taida palata sarjan pariin.

 • Aivan idioogttitason kamaa koko sarja jo ideanakin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996