omaishoitaja rahat

Anonyymi

tänään iltasanomat kirjoitti, kysely kunnilta onko omaishoitaja rahat menny oikeaan paikkaan, kun valtio on jakanut miljoonia euroja,llky ei ole osannut sanoa mihinkä rahat menny,kuka vastuussa.

7

67

  Vastaukset

  • Tyypillistä ylimielisyyttä tuolla päin Suomea. Ala tonkimaan asiaa, kyllä se siitä selviää, Kaikki on netissä, eli sen tonkimisen voi tehdä lauantai iltana.

  • kepulle ne on mennyt.

  • eikö sika rahnasto voisi kysyä seuraavassa valtuuston kokouksessa missä rahat

  • Kunta ja Kaupunki päätää anomuksista omaishoitajille maksettavista
   euroista.Eipä ole hääpöinen euromäärä,puolet menee veroihin.
   Työ sinäänsä on 24h/vuorokaudessa ja päätyy "melkein" jokaisessa
   tapauksessa luonnolliseen poistumaan.Vielä jos sattuu olemaan työtön,
   saa olla tarkka ettei liiton ansiosidonnaiset vähene omaistuen verran.
   Täysin Plussa/Nolla päätös.Ei parantavaa vaikutusta.

  • omais hoitaja olin 3.5v kunnes omainen pääsi viimeiseen lepoon.palkka 368e kk verot siitä pois käteen jäi 287e,en minä sillä ettenkö olisi ilmanki hoitanu, mutta periaatteesta on kysymys, paljonko kaupunki säästää omaishoitajilla vuodessa,sitä kun kysyin sosiaalitoimistolta, niin sanottin jos kaikilla vanhuksilla olis omaishoitaja niin sais pistää vanhainkodit kiinni,aika hyvä vastaus.

  • Ei ole Kauhajoki vastannut kyselyyn siitä, mihin rahat käytetty. Hävytöntä. Ketkä vastuussa ? Kuntalaisten eli veronmaksajien pitäisi ruveta vaatimaan vastauksia . Mutta me lampaat tyydymme aivan kaikkeen ja ollaan hiljaa.

  • Hyvätuloisia omaishoitajia on Kauhajoellakin hyväkuntoisia ja hyvätuloisia hoitamassa. Aloite omaishoitajuuteen pitäisi tulla hoitohenkilökunnalta, eikä omaishoitajaksi aikovalta.
   Silloin vähemmän koulutetutkin ja vähätuloiset saisivat apua. Omaishoitajärjestelmä on hyvä asia ja säästää yhteiskunnan rahoja, sekä tekee hoidettavan arjesta mielekkäämmän laitoshoitoon verrattuna.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   178
   4363
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2245