JÄTEVESI ASIAA....

Anonyymi

Onko Ruoveden jätevesi asiat kunnossa?Tehdäänkö kunnassa tarkastuksia asiasta?Kolme viikkoa aikaa.....Tuleeko rangastuksia ?

3

<50

Vastaukset

 • V isuvedellä kuidun kaivajat ovat tärvelleet monta saostuskaivoa. Paskavettä tuli kylppärin lattialle lattiakaivosta. Onneksi kunnan miehet tulivat aamulla tyhjentämääa kaivon. joka oli täynnä hiekkaa, vettå ja kiviä. Ylin rengas oli väännetty paikoiltaan ja tiivisteet irrallaan. Juodaan neljättä viikkoa kloorivettä. Missään tapauksessa vesiongelma ei johdu kuidun kaivamisesta. Eihän.

  • Kuidunkaivajat ovat myös monta yksityistietä möyrineet pilalle. Ruoveden vallanneesta kuitukiimasta ei saa kertoa mitään negatiivista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuidunkaivajat ovat myös monta yksityistietä möyrineet pilalle. Ruoveden vallanneesta kuitukiimasta ei saa kertoa mitään negatiivista.

   Just. Ja ainut joka kuidusta hyötyy hetkellisesti on phpoy!!! Käyttäjät kertoo että ei toimi, pätkii tms, liitymähinta älytön, samoin käyttömaksut. Ja langaton taitaa jo nyt olla mennyt ohi nopeudessa.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  1001
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  787
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  396
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  15
  362