Aihe

JÄTEVESI ASIAA....

Anonyymi

Onko Ruoveden jätevesi asiat kunnossa?Tehdäänkö kunnassa tarkastuksia asiasta?Kolme viikkoa aikaa.....Tuleeko rangastuksia ?

3

54

  Vastaukset

  • V isuvedellä kuidun kaivajat ovat tärvelleet monta saostuskaivoa. Paskavettä tuli kylppärin lattialle lattiakaivosta. Onneksi kunnan miehet tulivat aamulla tyhjentämääa kaivon. joka oli täynnä hiekkaa, vettå ja kiviä. Ylin rengas oli väännetty paikoiltaan ja tiivisteet irrallaan. Juodaan neljättä viikkoa kloorivettä. Missään tapauksessa vesiongelma ei johdu kuidun kaivamisesta. Eihän.

   • Kuidunkaivajat ovat myös monta yksityistietä möyrineet pilalle. Ruoveden vallanneesta kuitukiimasta ei saa kertoa mitään negatiivista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuidunkaivajat ovat myös monta yksityistietä möyrineet pilalle. Ruoveden vallanneesta kuitukiimasta ei saa kertoa mitään negatiivista.

    Just. Ja ainut joka kuidusta hyötyy hetkellisesti on phpoy!!! Käyttäjät kertoo että ei toimi, pätkii tms, liitymähinta älytön, samoin käyttömaksut. Ja langaton taitaa jo nyt olla mennyt ohi nopeudessa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1717