miksi mikrofoni kädessä pastorilla?

Anonyymi

Katselin päiväkokousta Jyväskylän uudesta, upeasta temppelistä 9.10. Saarnasi melko rauhallisesti käyttäyvyä Esa Hyvönen ja aika hyvin, mutta miksi hän piti mikkiä kädessään niinkuin torikokousta pitävä? Arvokkaaseen saliin sopii vain puhe kiinteään mikkiin. Neuvo sopii muillekin nuoremman polven saarnamiehille, vaikkakin näyttää myös legenda Leol Meller puhuvan käsimikkiin. Ei hänkään juuri heilu. Olisiko se joku tuki ?

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joidenkin mielestä puheeseen tulee lisää poweria kun kävelee edestakaisin pitkin maneeria.

      eikö ole tyhmää aikuiset ihmiset harrastaa tyhjänpäiväisiä temppuja.

      eikä kukaan sano mitään, huutaisivat sieltä yleisöstä että jos et pysy aloillasi tule alas ja istu penkkiin.

      • Anonyymi

        Taas pyöritään vain oman navan ympärillä. Jos on jotain sanottavaa, se kannattaa sanoa niin, että kuuluu peräpenkkiin saakka. Kuulo alkaa monella heikkenemään jo 50-kymppisenä ja nuoremmillakin voi olla kuulovaurioita. Normaalin puheen kuuleminen voi olla isossa kaikuvassa tilassa vaikeaa, eikä siinä kuulemma auta edes kuulolaite.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas pyöritään vain oman navan ympärillä. Jos on jotain sanottavaa, se kannattaa sanoa niin, että kuuluu peräpenkkiin saakka. Kuulo alkaa monella heikkenemään jo 50-kymppisenä ja nuoremmillakin voi olla kuulovaurioita. Normaalin puheen kuuleminen voi olla isossa kaikuvassa tilassa vaikeaa, eikä siinä kuulemma auta edes kuulolaite.

        Aloittaja sanoi että kiinteä mikki olisi parempi arvokkaaseen tilaisuuteen kuin käsimikki. Ei että ei olisi mikkiä ollenkaan. Lue mitä sanotaan ennen kuin kommentoit.


    • Anonyymi

      Paavilla ei ollut mikkiä ja upeita temppeleitä. Paavali ei myöskään rahastanut puheillaan. Evankeliumi eteni voimallisesti.
      Montako tuli uskoon uudessa Temppelissä?

      • Anonyymi

        Ei tainnut Paavalilla olla sähköäkään.... Lopetetaan sitten myös sähkön käyttö.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei tainnut Paavalilla olla sähköäkään.... Lopetetaan sitten myös sähkön käyttö.

        Mutta oli Paavalilla sentään naskali ja muutkin suutarin ompeluvälineet. Teltan tekijä kun oli ammatiltaan. Roomassakin ompeli telttoja parit vuodet evankeliumin julistamisen ohella. Monikohan helluntailainen julistaa evankeliumista edes sananpuolikastakaan työnsä ohessa esim. ruokatunnilla..


    • Anonyymi

      Rakannuksen nimi ei ole kirkko vaan monari (monitoimitalo) verosuunnittelun ja kikkailun takia.

      • Anonyymi

        Onko näin? Että monari. Voi pyhä yksinkertaisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko näin? Että monari. Voi pyhä yksinkertaisuus.

        Raha on tärkeämpää kuin se, että rakennus olisi nimetty kristilliseksi kirkoksi.

        "Monari?" Ekana tuli mieleen naisten kuukautiset, toiseksi mormoonien temppeli. Moonilaisuus?

        No, selväähän on, että kristillinen Herran huone (Henari) se ei ole. Puhumattakaan että "kirkko" (kinari, jossa voitaisiin kinastella keiden usko on parempi).


    • Anonyymi

      Mikrofoni on fallossymboli eikä pastorin ole syytä sellaista pitää kädessään ainakaan niin että mikrofoni on lähellä suuta. Menee kuulijoiden ajatukset homoseksuaaliseen aktiin ja opetus jää ymmärtämättä. Toivottavasti kaikki pastorit lopettavat mikrofonien käytön ennen kuin syntivelka kasvaa Jumalan silmissä liian suureksi.

      • Kenelle se mikrofoni on fallossymboli?


      • Anonyymi
        Steyr kirjoitti:

        Kenelle se mikrofoni on fallossymboli?

        Saarnamiehelle itselleen tietysti! Hänhän siinä tepastelee rautak*pä kädessään!


    • Anonyymi

      Tämä mikki kädessä puhuminen on yksi älyttömin trendi!!

      Tänään löytyy jos jonkinlaista nappimikkiä, pantamikkiä ja vaikka mitä! Se on typerää ja jos sen kanssa vielä juostaan edestakaisin, niinkuin eräät.

      David Wilkersonkin puhui tällaiseen ja niin monet.....se on jotenkin kivettynyt ja jäykkä esitys. Näitä maneereja.

      DoctorT

    • Anonyymi

      Miten me oikein pärjättiin ennen vanhaan, kun itsekkäitä ja irrationaalisia ärsytyksiään ei voinut jakaa netissä?? Ei ole näköjään mitään kykyä asettua niiden asemaan, joiden kuulo on heikentynyt. Kasvakaa aikuisiksi!

    • Anonyymi

      Kyse ei ole huonokuuloisuudesta, vaan mikrofonin korrektista käytöstä. Nämä nykypastorit ovat tässä hakoteillä, oppivat kyllä alkukieliä, mutta ei korrektia miki käyttöä. Pukeutumiseen en edes viitsi puuttua. Oleellista tietenkin on, että pelastuskokemus Kristuksessa.

      • Anonyymi

        pastoreilla pitäisi olla joku ihan erityinen puhuja-asu, menee muuten naispuolisten katseet, (kun vieläpä esittelevät itseään, edestakaisin kävelemällä. . .?) miehen "mittaamiseen", etenkin jos ei edes puhe "sido ajatuksia" ?


    • Anonyymi

      Kummallista, että aloittaja on katsellut kokousta uudesta kirkosta, vaikka siellä ei ole ollut vielä yhtään kokousta.
      Taitaa olla unennäkijä hän.

    • Anonyymi

      Niinkö? No, ei se asiaa sinänsä muuta miksikään. Eipä ole tullut kovin usein käytyä Siiontemppelissä. Upealta näytti jokatapauksessa vapaaehtoisella rahalla toimiva seurakuntarakennus. Siunausta vaan Jyväskylään Hyvöselle ja kumppaneille. Koskahan tämä uusi rukushuone otetaan käyttöön? Puhuttu niin pitkään, että J. Palmi ehti lähteä apulaisjohtajaksi Fida ry:lle.

      • Anonyymi

        Milloinka helluntaiseurakuntiin tulee niin vahva Pyhän Hengen vaikutus, että uskovaiset uudistuu ja turhamausuuder jää ja eletään Pyhän Hengen vaikutuksesta ja voimasta.
        Tässä linkissä on todellal vahva Pyhän Hengen vaikutus.
        Linkki. https://www.youtube.com/watch?v=GWByyqyT6Xs


    • Pastorilla niinkuin muillakin sananjulistajilla on mikrofoni sitä varten, että seurakunnnassa ja takapenkissä istuvat huonokuuloiset kuulevat julistetun sanan ja puheet.

      Seurakunnissamme kun on aivan yleisenä tapana, että huonokuuloisimmat itse hakeutuvat istumaan takapenkkiin.

      Olisiko motivaationa takapenkiin hakeutujilla mahdollisesti se, että takapenkistä voi huudella saarnaajalle, että: "Puhu kovempaa, kun ei kuulu mitään!" Meinaan kun takapenkin tahvo tai lyyti ei muutoin saa ääntään kuuluville, niin jollakin tavallahan se on tuotava itsensä esille.

      • Anonyymi

        Tai kuin fingeporissa. "Sinä et kuulu tänne!"


    • Olisiko parempi sitten vaikka megafoni. Palokunta ja poliisi saattaa lainata megafonia, kun nätisti pyytää. Ja onhan megafoneja myös monilla urheilujärjestöilläkin vielä käytössään, ettei sen hankkiminen liene ylivoimaista.

      Saaranamies kun karjahtaa megafoniin aivan enstöikseen, jotta JUMALAN RAUHAA, niin jo vain se kuuluu eteiseen saakka. Ja sen perään kun karjahtaa megafoniin, jotta HERÄÄTYS, niin jo vain porukka seurakunnassa herää. Ja vielä kun saarnaaja karjahtaa megafoniin, jotta KÄNNYKKÄIN RÄPLÄÄMINEN SEIS, niin jo vain se roti seurakunnassa sanankuuloon löytyy.

      Monikohan mahtaa tuollaisella metodilla jäädä sanasta paitsi..

    • Anonyymi

      Kannatan kiinteää mikrofonia juhlasaleissa. Nykyään kai ihmiset ovat niin huonokkuuloisia että pitää pienessäkissa salissa olla mikki.

      • Anonyymi

        Tarvitaan myös valtava televisio eteen (turhat ristit pois näköä haittaamasta!) ja suuren seurakuntasalin seinille ja kattoon, jotta jokainen suurmiestä kuuntelemaan tullut kuulee helluntaivitsit peräpenkkiin asti!


    • Anonyymi

      Puhuja voi isossa salissa tarvita mikrofonin oli se sitten kädessä tai jalustalla.

      Laulaja ei tarvitse mikrofonia. (Äänitteen tallennus tai suora lähetys ovat asia erikseen)

      Soittimet ei yleensä tarvitse mikrofonia paitsi ehkä isossa salissa ukulele ja virsikannel.

      Jos kitaraa soitetaan rämpyttäen, tarvitsee se sodiinon tai sermin väliin.

    • Anonyymi

      Mikrofoonin vielä hyväksyn jos todella väkevässä voitelussa oleva pastori puhuu siihen Jumalan henkeyttämää Sanaa eikä vain ähki ja puhise jotain rivouksia. Mutta sitä en hyväksy jos lavalle asennettaan strippaustanko vaikka sitä millä nimellä tahansa kutsuttaisiin. Ei kuulu Herran huoneeseen sellainen syntitanko!

      • Anonyymi

        Tämä oli hyvä!


      • Anonyymi

        Monariin kuuluisi taas ehdottomana! Perusvaruste. Hellarivoitelussa olevat ylistäjänaiset voisivat siinä esittää vaikka uuden joulunumeronsa Marilyn Monroeta mukaellen: "Happy Birthday Mr King of Israel!"


    • Anonyymi

      Enpä ole moista vielä kokenut tai nähnyt. Puhunette omianne, siis strippaustanko ja mitä vielä keksittekään. Kiinteä mikrofoni on paras. Tuskinpa E. Hyvönen ja muut muuttavat huonoja tapojaan?

    • Anonyymi

      Katsoin Helsingin Saalemista lähetetyn nuorisotapahtuman TV :llä 20.10.2019. klo 10.00. Mika Yrjölä puhui hyvin innostavasti ilman kädessä olevaa mikrofonia ja näin oli arvokkaassa temppelissä normaalinoloinen puhetapa, eikä tarvinnut mikkiä vaihdella häiritsevästi selaillen luontevasti Raamattua. Sali oli täynnä ja sitä oli ilo katsella ja kiittää Jumalaa. Muuten Yrjölällä näytti olevan Raamattu kirjana eikä tympeänä tablettina. Ottakaa oppia modernit hellaripastorit Esa Hyvösen johdolla. Kunnioitusta Jumalaa kohtaan. Myös Kakriainen esiintyi edukseen ja tämä juontava naisevankelista, jonka nimeä en tiedä.

    • Mikrofonia ei tarvita. Vakuuttava saarnaaja sätkii lattialla samalla kun mölisee kielillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      207
      5448
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      129
      3296
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2475
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      343
      2411
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2012
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1586
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1561
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1423
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1250
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1111
    Aihe