Hammaskivenpoistoa ei saa enää terveyskeskukseslta

Anonyymi

Ihme juttu kun kävin tarkastuksessa niin ei annettu aikaa hammaskivenpoistoon. Röntgenen mukaan hammaskiveä kyllä on.
Tarkastus oli myöskin todella hutaisemalla tehty. Ei käyty hammas kerrallaan vaan nopeasti kuituvalolla. Pitää varmaan yksityiselle mennä kun taso terveyskeskuksella mennyt todella alas laadussa.
En kyllä suosita ketään jättämään hampaiden hoitoa vain terveyskeskuksen kontolle. Nimittäin aika kalliiksi loppupeleissä tulee jos tarkastusväli on 2-vuotta niin saa alkaa jo monta juurihoitoa ja hampaanpoistoa tekemään.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaa onnistua tämä yksityisille ajaminen, vaikka ei sitä aluksi olisi uskonut.
      Nythän meillä on uusi hallitus, jonka pitäisi olla meidän pienempi tuloisten puolella, saas nähdä, milloin siitä saamme jotain näyttöä.

    • Anonyymi

      Ei kai siellä kukaan töissä ole, kun palkka pelkkä vitsi, työmäärät järjettömät ja asiakaat ureapäisiä kaheleita.

    • Anonyymi

      Paljonko palkka on? Voisin hakea Turkkilaisella lääkäri diplomilla töihin?

    • Anonyymi

      Minulle tehtiin hammaskivenpoisto samalla käynnillä tarkastuksen yhteydessä, siis tk:ssa. Hammaskivenpoisto tehtiin jollain ultraäänilaitteella, vähän jäi mietityttämään että eikö hampaita tarvitse enää kiillottaa hammaskivenpoiston jälkeen, kun sitä ei tehty.

    • Anonyymi

      "En kyllä suosita ketään jättämään hampaiden hoitoa vain terveyskeskuksen kontolle. Nimittäin aika kalliiksi loppupeleissä tulee jos tarkastusväli on 2-vuotta niin saa alkaa jo monta juurihoitoa ja hampaanpoistoa tekemään."

      Siispä ei olekaan pakko luottaa ainoastaan verovaroillamme annettavaan hammastarkastukseen ainoastaan joka toinen vuosi, vaan käydä omalla rahalla niin usein kuin tuntuu tarve olevan.

      Ja mikä tärkeintä - itse on puhdistettava hampaansa aamuin illoin, niin ei tarvitse sitä juurihoitoa ja hampaanpoistoa niin helposti!!

    • Anonyymi

      Joo mutta kun tarkastus on tarkoitettu huomaamaan josko reikä on paikattu huonosti. Vaikka saumavuoto tai paikan alla reikä. Näitä ei terveyskeskuksella näy röntgenistä. En tiedä miksi ei... Siinä ei auta hampaan harjaukset ja lankaukset jos tönhnää on jäänyt poistmatta kun ollaan paikkaa tehty.

    • Anonyymi

      Särkypäivystyksessä jos et tiedä mikä hammas sattuu kun saattaa säteillä muihin niin summamutikassa hoitavat hampaan ja omalla tuurilla vääärän.

      • Anonyymi

        Sittempä ee muutaku uuvvelleen pyrkimmää päevystyksseen ja valittammaa jotta ee ollunna oekkee hammas:D:D Yrittäkkeepä uuvellee:D:D:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sittempä ee muutaku uuvvelleen pyrkimmää päevystyksseen ja valittammaa jotta ee ollunna oekkee hammas:D:D Yrittäkkeepä uuvellee:D:D:D

        Onko kukaan Savonlinnassa kuullut, että yksityinen on paikannut ehjiä hampaita, väittäen niissä olleen reikä? Miksi otetaan aina röntgenkuvia, vaikka ei ole mitään perusteltua syytä? Jotenkin haiskahtaa rahastukselta! Eikö oikeasti mihinkään voi enää luottaa?


    • Anonyymi

      Röntgenkuvien perusteella juurikin käsittääkseni näkee, että onko hampaassa kuitenkin jotain vikaa, mitä ei ilman röntgeniä näe.
      On varmastikin monenlaisia hammaslääkäreitä niin julkisella kuin yksityiselläkin ... niinhän niitä erilaisuuksia on muissakin ammatinharjoittajissa. Toiset ovat taitavampia kuin toiset ... on monelaista poraajaa! Jos asiakas ei ole tyytyväinen, niin eikun valittamaan ja vaatimaan kunnon hoitoa, siitähän sitä maksetaankin.
      Ja jos ei homma hoidu, niin jalat alle moisesta hoitipaikasta ja tekemään valitus hoitovirheestä!

      • Anonyymi

        Joka paikassa kysytään, kenelle tietoja saa antaa. Vaikka sanoo, että kaikille, ketä kiinnostaa, niin tietoja ei sitten olekkaan, ja taas selitetään, kysellään ja kuvataan!!? Olen ymmärtänyt, että röntgensäteet ovat vaarallisia, siksi ihmettelen joka kertaista kuvaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka paikassa kysytään, kenelle tietoja saa antaa. Vaikka sanoo, että kaikille, ketä kiinnostaa, niin tietoja ei sitten olekkaan, ja taas selitetään, kysellään ja kuvataan!!? Olen ymmärtänyt, että röntgensäteet ovat vaarallisia, siksi ihmettelen joka kertaista kuvaamista.

        Moni asia menee huonompaan suuntaan. Meidät ajetaan yksityisille hoitoon, ja se on kallista. Tästäpä johtuen alkaa raksuhampaat taas ilmestyä katukuviin. Jo pelkkä hampaitten puhdistus on satasen luokkaa, paikkaaminen rtgkuvineen parinsadan luokkaa!
        Taitaa pitää ruveta velliruualle ja jättää hampaat korjaamatta. Kallista on elo täällä!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe