Luottokorttia jos ei ole vakituista työpaikkaa?

Anonyymi

Saako mistään pankista luottokorttia jos ei ole esittää työsopimusta? Itsellä vähän epätyypillinen työsuhde - ei työsopimusta, mutta töitä olen tehnyt vuosia samassa paikassa. Lähiaikoina saan perinnön, josta ainakin osan voisin laittaa rahastoon.

Luottokortin haluaisin vain varalle ja siksi että luottokortin kautta maksetuissa tapauksissa joissa saattaa tulla joku ongelma, rahojen takaisin saanti lienee turvatumpaa kuin jos olisi maksettu verkkopankin kautta?
Norwegianin "luottokortti" minulla jo on, mutta olisiko mahdollista saada oikeasta pankista luottokortti? Kertokaa jos on tietoa tai kokemusta!

4 kommenttia

Vastaukset

  • Ei pankki mitään työsopimuksia kysele vaan katsoo onko sinulla rahaliikennettä tilillä ja kuinka paljon. Luottotiedot sinulla ilmeisesti on kunnossa.

    • Luottotietoni ovat kunnossa, eikä niiden suhteen ole aiemminkaan ollut ongelmia. Teen osa-aikatöitä, joten tilillä ei kovin suuria rahasummia yleensä ole.


  • Norwegianin kortti oli itsellänikin jonkin aikaa. Luovuin siitä kuitenkin, koska kuukausittain erääntyvää maksua ei voi automaattisesti maksaa. Summa on joka kerta erikseen merkittävä verkkopankissa maksettavaksi.

    Eihän tuo tietenkään ole iso vaiva, jos elämäntilanteessa ei ole yllätyksiä. Jos kuitenkin satut esimerkiksi sairastumaan, etkä kykene menemään verkkopankkiin, korkoprosentti on maltainen.

    Itse en Norwegianin korttia edes tarvitse, tilasinpahan vain, kun kovasti tuputettiin. Tällä hetkellä tuotan Norwegian-pankille pelkkää tappiota pitämällä siellä rahaa tilillä.

  • Sellainen perintö, johon kansaneläkelaitoksella ei ole enää valtaa olisi hyvä. Kun ei korttiluottoa tarvitse ilman kansaneläkelaitosta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.