Mustamaalarit

Anonyymi

MUSTAMAALAUS - YLEINEN ILMIÖ TÄNÄ PÄIVÄNÄ

🔸Otetaan yhteinen uhri, jonka selän takana puhutaan kaikkea pahaa, haukutaan, parjataan ja herjataan, sekä levitetään täysin perättömiä valheita.

🔸Kohteen sanomisia vääristellään ja irrotetaan täysin asiayhteydestä.

🔸Asianomaiselle uhrille ei anneta mitään saumaa puolustautua, eikä kumota valheita tai osoittaa niitä vääriksi.

🔸Siinä pönkitetään samalla itseään ja omaa asemaansa haukkumalla ja mustamaalaamalla jotakin toista.

🔸Valheilla ei ole mitään todisteita, eikä todellisuuspohjaa, eikä ole mitään näyttöä.

Olen todella järkyttynyt, että jotkut uskoviksi kristityiksi itseään tituuleeraavat voivat oikeasti vajota näin alas. Sitten uskotaan sokeasti näihin herjaajiin ja pahoihin juoruihin, sen sijaan, että otetaan itse selvää asioista suoraan lähteestä. Juorut leviävät ja asiat paisuvat. Raamattu sanoo, että saatana on valheen isä ja älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi.

"Rikoslain mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa. Kunnianloukkauksesta on kyse myös silloin, kun henkilö myös muilla tavoin halventaa toista." - Poliisin sivuilta

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta.
      "Olen todella järkyttynyt, että jotkut uskoviksi kristityiksi itseään tituuleeraavat voivat oikeasti vajota näin alas. Sitten uskotaan sokeasti näihin herjaajiin ja pahoihin juoruihin, sen sijaan, että otetaan itse selvää asioista suoraan lähteestä. Juorut leviävät ja asiat paisuvat. Raamattu sanoo, että saatana on valheen isä ja älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi."

      • Anonyymi

        Kyllä, miksi sitten kehtaat sellasten kanssa kaveerata.


    • Anonyymi

      "Rikoslain mukaan kunnianloukkaukseen syyllistyy se, joka esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa. Kunnianloukkauksesta on kyse myös silloin, kun henkilö myös muilla tavoin halventaa toista." -
      Poliisin sivuilta

    • Onpa surullista, että nykymaailmassa toimitaan aloittajan kuvaamalla tavalla. Ei kuulosta ollenkaan uskovaisten touhuilta, ei ainakaan helluntailaisten... eikä todellakaan Jumalan lasten.

      Mutta elämä on... Elämä on vertauskuvallisesti jatkuvaa tasapainottelua veitsen terällä. Vaa'an kahdessa astiassa ovat vastakkain hyvyys ja pahuus, ne tasapainottavat toinen toistaan.

      Monesti hengellisissä piireissä vastakkain ovat vastuuttomat herjaajat, jotka ansaitsevat tuomionsa jo nyt, ja uhrit, jotka Jeesus tulee käännyttämään ovelta myöhemmin. Näkökyky on sumentunut eikä totuudellakaan ole enää niin väliä, kunhan oma julkisuuden kuva pysyy puhtaan ja moitteettoman näköisenä. Ikuinen elämä odottaa.

      Toisinaan tavataan unohtaa, että ikuisessa elämässä ei ole kyse siitä, että elää ikuisesti, vaan pitää pystyä elämään itsensä kanssa, kaikkine luurankoineen kaapissa. Ihmiselle, jolta puuttuu omatunto sekä käsitys oikeasta ja väärästä, se ei ole mikään ongelma.

    • Ei pahanpuhuminen, juoruilu ja panettelu taida olla pelkästään helluntailaisten vitsaus, sillä samaa esiintyy myös vapaakirkollisuudessakin. Eikä seurakunnassa tarvitse olla kuin yksi tai kaksi pahanpuhujaa, niin koko seurakunta saa sellaisten puhumisista niin huonon maineen, että luotto menee miinukselle rehellistenkin osalta.

      Joutuessani aikoinaan pahanpuhumisen ja panettelun kohteeksi erään pienessä vapaaseurakunnassa uskonveljen taholta ja murehuttaessa mieleni, niin olisikohan Isä Jumala puuttunut tilanteeseen, koskapa tuo seurakunta lakkasi olemasta seurakunta ja porukat hajaantuivat kuka minnekin.

      Kun Isä Jumala kääntää kuningasten ajatukset, niinkuin vesiojat, niin eipä siinä seurakunnallakaan ole vastaankänittämistä lakkautuspäätöksissä, jotka Isä Jumala tekee..

      • Anonyymi

        Ei tämä tauti ole minkään nimisten yhteisöjen vaan ihmisen ja ihmiskunnan riesa. Osa meistä ei kykene itsensä arviointiin. Tällainen henkilö voi julkisella paikalla laukoa toisesta ihmisestä hyvinkin kauaskantoisen, asiattoman tölväisyn. Jos siitä hänelle huomautetaan, hän ei reagoi juuri mitenkään, koska oli oikeassa ja muut väärässä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      207
      5448
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      129
      3296
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2475
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      343
      2411
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2012
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1586
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1561
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1423
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1250
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1111
    Aihe