Mies - miltä tuntuu kun nainen torjuu?

Anonyymi

Miltä tuntuu ja mitä ajatuksia herää kun naisesi...

- ei halua kulliasi sisäänsä eikä edes käsitellä sitä?
- jännittyy ja vastustelee kun yrität hyväillä ja halailla?
- ei anna huuliaan mukaan suuteluun vaan kääntää suupielensä sisään?
- makaa vaan paikallaan eikä vastaa hyväilyihisi mitenkään?
- vetää polvensa yhteen kun yrität kokeilla vähän pillua...
- ...ja laittaa jalat samalla koukkuun...
- ...tai suoristaa jalat kun yrität alapuolelta?
- ei enää tule hyväilemään tai suutelemaan sinua vaikka kuinka kauan odottaisit?
- kyselee ja vaatii vain arkisia asioita?

Onko niin että nainen ei ole enää kiinnostunut näistä asioista yleensä...vai pitäisikö olla parempi kulli, parempi vartalo, paremmat taidot, jopa joku toinen mies? Onko jo toinen mies jossain? Kieliikö uskollisuuden ja kiltteyden vaatimus siitä että itse onkin petturi? Mihin nainen aina menee kun sanoo menevänsä kaupoille arkena ja viikonlopun vapaina? Kuinka usein kukaan nainen jaksaa käydä samoilla kaupoilla?

Tähän kun lisää sen että kuitenkin työmaallasi on muutamia naisia jotka luovat sinuun imartelevia katseita ja hymyjä, yrität olla iisisti ja cool, ajattelematta heistä mitään mikä olisi helpostikin mahdollista kun vain...

Joskus toivon että tulisipa isku päähän että kaikki seksihalut ja kyvyt katoaisivat, muuttuisin vaan taivaanrannan tuijottajaksi...

17

132

Vastaukset

 • Naisesi vaatii rakkautta, jotta haluaa seksiä. Mitä voit tehdä saadaksesi sen takaisin? Muuta tietä ei taida olla?

  • Rakkaudella ja seksillä ei välttämättä ole tekemistä keskenään. Samoin sillä, että toinen ei halua, ei välttämättä ole tekemistä sen kanssa, etteikö se toinen voisi tehdä kaikkea toisen eteen.


  • kameli kirjoitti:

   Rakkaudella ja seksillä ei välttämättä ole tekemistä keskenään. Samoin sillä, että toinen ei halua, ei välttämättä ole tekemistä sen kanssa, etteikö se toinen voisi tehdä kaikkea toisen eteen.

   Pitää paikkaansa, ettei välttämättä ole tekemistä keskenään. Jotkut naiset pystyvät järisyttävään seksiin ilman rakkautta.
   Aloittajan tapauksen nainen ei ehkä pysty. Siihen viittaa, ettei edes voi suudella ja kääntyy pois. Kyse ei ole pelkästään seksistä. Tuntuu, että rakkaus on kuollut tai nainen todella masentunut.


 • Lähinnä vituttaa.

 • Itse ajautunut samanlaiseen tilanteeseen enkä näe muuta vaihtoehtoa kuin erota jos seksiä ei saa kuin kerran vuodessa jos enää sitäkään.

 • Kuka muka haluaa elää kylmän ja etäisen kumppanin kanssa joka ei enää rakasta eikä osoita minkäänlaista halua seksiin ja hellyyteen.

 • Ja vaikka ei enää koskaan löytäisi uutta kumppania joka osaa arvostaa, jonka kanssa on seksiä ja hellyyttä niin parempi yksin kuin huonossa suhteessa.

 • No pari vuotta oltu jo ilman...muutama vuosi niin että jos halauksia ja suudelmia haluaa niin itse ne on hankittava eikä niihinkään vastata muuta kuin jännittymisellä ja vastustuksella...Mieti kun yrität suudella niin et saa huulia vaan kovat suupielet...Mieti kun yrität kokeilla pillua niin polvet menee yhteen ja väännellään niin että meinaa ranne katketa...ole siinä sitten iloinen ja kalu kovana kun fiilis on tuollainen...sitten työmaalla saat kuitenkin vieraita katseita jotka kertovat että jos vain kysyt niin...

 • Ihan tuollaisia kokemuksia ei minulla ole. Onneksi. Ei kuulosta ollenkaan hyvältä. Kannattaa ottaa asia puheeksi ja kysellä mistä kiikastaa ja mitä hän suhteelta hauluaa. Kerro, että sinä haluat suhteelta läheisyytä ja seksiä ja jos muu ei auta niin pitää etsiskellä sitä muualta, kokonaan uutta suhdetta tai vain sen fyysistä puolta, jos se tuntuu riittävältä. Toisaalta hyvinkin voisi naisella olla jokin perusteltukin syy käyttäytymiseen ja senkin syyn saa selville vain puhumalla. Voihan olla vaikka niin, että hän on käynyt vieraissa ja saanut sukupuolitaudin tai jotain vastaavaa. Oletko valmis saamaan sen selville? Jos se ei ole sinulle elämän ja kuoleman kysymys niin kerro, että yhden kerran voi antaa anteeksi kunhan suhde taas normalisoituisi.

 • Kyllähän se tympäsee kun yrittää hyväillä ja helliä kaikin tavoin,aina sama vastaus että älä viitti.

 • Kuulostaa todella ahdistavalta...Tuollainen varmasti tappaa miehen henkisesti aikaa myöden. Kuvitelkaa tuollainen tilanne vaikkapa avioliitossa kun on lapsia ja kaikki omaisuuskin satsattu yhteiseen talouteen...Sitten nainen vetää maton jalkojen alta tuolla tavoin.
  -Veikkaan, et hirveän yleistä parisuhteissa.
  Mä oonkin aina sanonut, että kolme sääntöä miehille:
  1:) Älä solmi avioliittoa.
  2:) älä tee lapsia.
  3:) Älä sido itseäsi taloudellisesti kehenkään.
  Sillä koskaan et voi luottaa kehenkään muuta ku itsees!

  • On yleistä todellakin. Itsellä vastaava kokemus meneillään... Elikkäs pitkässä liitossa eletään ja viimeiset pari vuotta ilman minkäänlaista intiimiä kontaktia. Vaimo sanoi, että voihan sitä runkata, jos sille tuntuu. Ja äskettäin ilmoitti haluavansa eron. Maailma romahti ympäriltä. Että hiukan vituttaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On yleistä todellakin. Itsellä vastaava kokemus meneillään... Elikkäs pitkässä liitossa eletään ja viimeiset pari vuotta ilman minkäänlaista intiimiä kontaktia. Vaimo sanoi, että voihan sitä runkata, jos sille tuntuu. Ja äskettäin ilmoitti haluavansa eron. Maailma romahti ympäriltä. Että hiukan vituttaa.

   Naisten on helppo erota kun ovat yleensä perseaukisina taloudellisesti saamapuolella...
   Avioliiton kautta puolet omaisuudesta naiselle ja lapsien myötä repivät myöskin karseet elarit siihen oheen. Ihan kyrpää miehen osa tuossa yhtälössä!
   -Tsemppiä vaan kaikille hyväks kaytetyille ja petetyille miehille.


  • 4) tee avioehto, jos omistat jotain


 • Kun nainen torjuu narsistimiehen, mies alkaa kirjoitella naisesta rikosilmoituksia.

 • Kenkää tuollaiselle kuivalle ämmälle jolla ei edes suunpielet toimi,kerran se vaan kirpasee.sillä täällä on liikkeellä paljon naisia jotka osaa puhua ja pussata,ja jopa haluavat miestä muutenkin kun laskuja maksamaan.
  Ja zemppiä sinulle joka oot eroamassa,aika korjaa vitutuksen,ja olot. Kulli Tanaan ja kohti uusia pettymyksiä.

 • Torjuminen on kuin lupa pettää ja etsii sitten vaan tindderistä naisen koska seksin nälkäisiä naisia on vaikka kuinka paljon jos oma kumppani ei halua seksiä.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  157
  6357
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  166
  2881
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  50
  1220
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  78
  611
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  517