Mies - miltä tuntuu kun nainen torjuu?

Anonyymi

Miltä tuntuu ja mitä ajatuksia herää kun naisesi...

- ei halua kulliasi sisäänsä eikä edes käsitellä sitä?
- jännittyy ja vastustelee kun yrität hyväillä ja halailla?
- ei anna huuliaan mukaan suuteluun vaan kääntää suupielensä sisään?
- makaa vaan paikallaan eikä vastaa hyväilyihisi mitenkään?
- vetää polvensa yhteen kun yrität kokeilla vähän pillua...
- ...ja laittaa jalat samalla koukkuun...
- ...tai suoristaa jalat kun yrität alapuolelta?
- ei enää tule hyväilemään tai suutelemaan sinua vaikka kuinka kauan odottaisit?
- kyselee ja vaatii vain arkisia asioita?

Onko niin että nainen ei ole enää kiinnostunut näistä asioista yleensä...vai pitäisikö olla parempi kulli, parempi vartalo, paremmat taidot, jopa joku toinen mies? Onko jo toinen mies jossain? Kieliikö uskollisuuden ja kiltteyden vaatimus siitä että itse onkin petturi? Mihin nainen aina menee kun sanoo menevänsä kaupoille arkena ja viikonlopun vapaina? Kuinka usein kukaan nainen jaksaa käydä samoilla kaupoilla?

Tähän kun lisää sen että kuitenkin työmaallasi on muutamia naisia jotka luovat sinuun imartelevia katseita ja hymyjä, yrität olla iisisti ja cool, ajattelematta heistä mitään mikä olisi helpostikin mahdollista kun vain...

Joskus toivon että tulisipa isku päähän että kaikki seksihalut ja kyvyt katoaisivat, muuttuisin vaan taivaanrannan tuijottajaksi...

18

1662

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Naisesi vaatii rakkautta, jotta haluaa seksiä. Mitä voit tehdä saadaksesi sen takaisin? Muuta tietä ei taida olla?

   • Rakkaudella ja seksillä ei välttämättä ole tekemistä keskenään. Samoin sillä, että toinen ei halua, ei välttämättä ole tekemistä sen kanssa, etteikö se toinen voisi tehdä kaikkea toisen eteen.


   • Anonyymi
    kameli kirjoitti:

    Rakkaudella ja seksillä ei välttämättä ole tekemistä keskenään. Samoin sillä, että toinen ei halua, ei välttämättä ole tekemistä sen kanssa, etteikö se toinen voisi tehdä kaikkea toisen eteen.

    Pitää paikkaansa, ettei välttämättä ole tekemistä keskenään. Jotkut naiset pystyvät järisyttävään seksiin ilman rakkautta.
    Aloittajan tapauksen nainen ei ehkä pysty. Siihen viittaa, ettei edes voi suudella ja kääntyy pois. Kyse ei ole pelkästään seksistä. Tuntuu, että rakkaus on kuollut tai nainen todella masentunut.


  • Lähinnä vituttaa.

  • Itse ajautunut samanlaiseen tilanteeseen enkä näe muuta vaihtoehtoa kuin erota jos seksiä ei saa kuin kerran vuodessa jos enää sitäkään.

  • Kuka muka haluaa elää kylmän ja etäisen kumppanin kanssa joka ei enää rakasta eikä osoita minkäänlaista halua seksiin ja hellyyteen.

  • Ja vaikka ei enää koskaan löytäisi uutta kumppania joka osaa arvostaa, jonka kanssa on seksiä ja hellyyttä niin parempi yksin kuin huonossa suhteessa.

  • Anonyymi

   No pari vuotta oltu jo ilman...muutama vuosi niin että jos halauksia ja suudelmia haluaa niin itse ne on hankittava eikä niihinkään vastata muuta kuin jännittymisellä ja vastustuksella...Mieti kun yrität suudella niin et saa huulia vaan kovat suupielet...Mieti kun yrität kokeilla pillua niin polvet menee yhteen ja väännellään niin että meinaa ranne katketa...ole siinä sitten iloinen ja kalu kovana kun fiilis on tuollainen...sitten työmaalla saat kuitenkin vieraita katseita jotka kertovat että jos vain kysyt niin...

  • Anonyymi

   Ihan tuollaisia kokemuksia ei minulla ole. Onneksi. Ei kuulosta ollenkaan hyvältä. Kannattaa ottaa asia puheeksi ja kysellä mistä kiikastaa ja mitä hän suhteelta hauluaa. Kerro, että sinä haluat suhteelta läheisyytä ja seksiä ja jos muu ei auta niin pitää etsiskellä sitä muualta, kokonaan uutta suhdetta tai vain sen fyysistä puolta, jos se tuntuu riittävältä. Toisaalta hyvinkin voisi naisella olla jokin perusteltukin syy käyttäytymiseen ja senkin syyn saa selville vain puhumalla. Voihan olla vaikka niin, että hän on käynyt vieraissa ja saanut sukupuolitaudin tai jotain vastaavaa. Oletko valmis saamaan sen selville? Jos se ei ole sinulle elämän ja kuoleman kysymys niin kerro, että yhden kerran voi antaa anteeksi kunhan suhde taas normalisoituisi.

  • Kyllähän se tympäsee kun yrittää hyväillä ja helliä kaikin tavoin,aina sama vastaus että älä viitti.

  • Kuulostaa todella ahdistavalta...Tuollainen varmasti tappaa miehen henkisesti aikaa myöden. Kuvitelkaa tuollainen tilanne vaikkapa avioliitossa kun on lapsia ja kaikki omaisuuskin satsattu yhteiseen talouteen...Sitten nainen vetää maton jalkojen alta tuolla tavoin.
   -Veikkaan, et hirveän yleistä parisuhteissa.
   Mä oonkin aina sanonut, että kolme sääntöä miehille:
   1:) Älä solmi avioliittoa.
   2:) älä tee lapsia.
   3:) Älä sido itseäsi taloudellisesti kehenkään.
   Sillä koskaan et voi luottaa kehenkään muuta ku itsees!

   • Anonyymi

    On yleistä todellakin. Itsellä vastaava kokemus meneillään... Elikkäs pitkässä liitossa eletään ja viimeiset pari vuotta ilman minkäänlaista intiimiä kontaktia. Vaimo sanoi, että voihan sitä runkata, jos sille tuntuu. Ja äskettäin ilmoitti haluavansa eron. Maailma romahti ympäriltä. Että hiukan vituttaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On yleistä todellakin. Itsellä vastaava kokemus meneillään... Elikkäs pitkässä liitossa eletään ja viimeiset pari vuotta ilman minkäänlaista intiimiä kontaktia. Vaimo sanoi, että voihan sitä runkata, jos sille tuntuu. Ja äskettäin ilmoitti haluavansa eron. Maailma romahti ympäriltä. Että hiukan vituttaa.

    Naisten on helppo erota kun ovat yleensä perseaukisina taloudellisesti saamapuolella...
    Avioliiton kautta puolet omaisuudesta naiselle ja lapsien myötä repivät myöskin karseet elarit siihen oheen. Ihan kyrpää miehen osa tuossa yhtälössä!
    -Tsemppiä vaan kaikille hyväks kaytetyille ja petetyille miehille.


   • 4) tee avioehto, jos omistat jotain


  • Anonyymi

   Kun nainen torjuu narsistimiehen, mies alkaa kirjoitella naisesta rikosilmoituksia.

  • Kenkää tuollaiselle kuivalle ämmälle jolla ei edes suunpielet toimi,kerran se vaan kirpasee.sillä täällä on liikkeellä paljon naisia jotka osaa puhua ja pussata,ja jopa haluavat miestä muutenkin kun laskuja maksamaan.
   Ja zemppiä sinulle joka oot eroamassa,aika korjaa vitutuksen,ja olot. Kulli Tanaan ja kohti uusia pettymyksiä.

  • Anonyymi

   Torjuminen on kuin lupa pettää ja etsii sitten vaan tindderistä naisen koska seksin nälkäisiä naisia on vaikka kuinka paljon jos oma kumppani ei halua seksiä.

  • Kuulostaa avioliitolta jossa ei olla osattu puhua ajoissa omisa haluista ja odotuksista. Olette klassinen esimerkki jonka tulevaisuus ei näytä hyvältä...

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   469
   3521
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   378
   1906
  3. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   39
   1061
  4. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   79
   1060
  5. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   27
   1054
  6. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   159
   1001
  7. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   53
   956
  8. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   51
   836
  9. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   785
  Aihe