Nolosti housuun

Anonyymi

Minun fantasiani olisi nähdä junassa/bussissa tms nainen kenellä on hirveä pissahätä ja joutuu anelemaan kuskia pysähtymään kun ei vessaan pääse ja sitten pissaa housuun.

Tai sitten naisopettajalla alkaa mahassa möyriä ja joutuu kauan pidätellä kakkaa

36

7982

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä järkeä on tehdä samanniminen aloitus samasta aiheesta lähes samoilla sanoilla?

    • Anonyymi

      Mutta ihan sama, kyllähän pissa- ja kakkajutut on elämän suola. Naisystäväni kertoi, kuinka olivat nuorena olleet sukulaisten kanssa matkailuautolla liikenteessä, ja sen äidillä oli ollut outo tunne mahassa, koska ilmeisesti oli syönyt jotain pilaantunutta. Kun ne pääsi serkkujen kotiin, serkkupoika oli mennyt ensin istunnolle, kun pääsi pitkästä aikaa muualle kuin ulkohuusiin, ja äiti oli valitellut, kuinka häntä plöröttää todella kovasti. Serkulla oli vaan kestänyt, ja lopulta naiseni äiti puuskahti, että "Voi sitä Jereä!" (nimi muutettu) ja juoksi parvekkeelle, jossa kakkasi housuun. Tuntuu uskomattoman mahtavalta ajatella aikuista, jolla on ollut kylässä vavisuttava kakkahätä ja on ollut aivan pakko tehdä kakat housuun.

      Joskus taas ollaan tehty niin, että ollaan ulkona muka ensitreffeillä ja minä olen ujo ja häveliäs mies, joka tulee pitkän matkan takaa rakko erittäin täynnä, eikä kehtaa kertoa, että pitäisi päästä vessaan. Lopulta, kun olen räjähtämäisilläni, on pakko kyyristellä ja nolona paljastaa naiselle, että aikuiselta mieheltä meinaa lirahtaa pissa. Lähdetään kiireesti kotiin, mutta vähän ennen ovea pysähdyn ja naamani vääntyy, nainen katsoo hämmentyneenä, kun pitkä pissa lirisee vuolaasti jalkoja pitkin.

      • Anonyymi

        Vaikka provoille ei pitäisi vastata, eiköhän tämä ole vapaa keskustelupalsta, jossa kyseisestä fetissistä on lupa keskustella. Jos aihe ei kiinnosta, keskusteluketjua ei kannata avata.


    • Anonyymi

      Tykkään kun pehmeä paska tursuaa perseestä ympäri housuja aah...

    • Anonyymi

      Olin pidätellyt pitkään ja lähdimme naisystäväni kanssa kävelylle. Olin ottanut vahvaa ulostuslääkettä. Kesken kävelyn alkoi tuntua, että jokin haluaa ulos ja nopeasti. Tuli todella sellainen tunne, että tätä hätää EI VOI pidättää. Käännyin kumppanini puoleen ja sanoin epätoivoisena, että mua rupes plöröttään, nyt pitää mennä äkkiä kotiin. Käännyttiin kotiin päin, mutta tajusin, ettei siitä olisi mitään hyötyä. Käveltiin nopeasti, mutta hätä yltyi koko ajan. Sitten tuli tunne kakkaamisen väistämättömyydestä. Oli pakko pysähtyä ja puuskahdin, multa tulee paskat housuun! Oli jännä ja kiehtova tunne, kun multa tuli kakat väkisin, olin aikuinen enkä aidosti voinut pidättää kakkaani. Isot plöröt pursusivat aukostani ja naiseni näki, kuinka iso mies oli nolo kakkapylly.

    • Anonyymi

      Kaverini sai toteuttaa unelmani. Se oli ollut bussikuskina tilausajossa, kun entisen yläasteeni opettajat oli juhlimassa koulun tiukimman opettajan eläkeläisjuhlia, ja kakun kerma oli ollut pilaantunutta. Oli suuri nautinto saada kuulla yksityiskohtainen selostus miltä se ja se tiukka naisope oli näyttänyt bussissa, kun olivat joutuneet pidättämään pakaravako tiukkana viivana. Kohtalon ivaa oli, että olivat säästäneet kuluissa ja vuokranneet vessattoman bussin. Koulun pihassa oli ollut jo vähän vaivautuneita ilmeitä, kun bussista piti nousta ja opettajanhuoneen vessa taisi osalle olla jo liian kaukana.

    • Anonyymi

      Itseäni kiihotti suunnattomasti, kun kaverini kertoi, kuinka isosiskonsa oli joutunut menemään omiin lakkiaisiinsa täydellä rakolla, kun ovi vessoille oli koululla suljettu ja kun kävelivät juhlista kotiin, sisko, kaverini ja niiden äiti, siskolta oli sitten lirahtanut pitkä pissa pikkareihin. Se ajatus, että tämä pitkä ja kaunis isorintainen nuori nainen oli hirveässä, epätoivoisessa hädässä eikä voinut ajatella mitään muuta kuin vessaa, ja sitten housuun pääseekin lirit. Kuinka nololta se on tuntunut, kun näin tapahtuu pikkuveljen nähden. Kun on niin kova hätä, ettei vaan voi enää yhtään pidättää, on vaan pakko antaa tulla housuun ja se lirisee jalkoja pitkin. Yhtä aikaa helpottaa ja hävettää.

      Ehkä vieläkin kutkuttavampi ajatus olisi se, että näin kävisi jollekin parikymppiselle rotevalle kundille, joka luulisi, ettei niin voi tapahtua itselle. Mutta ehkä vieläkin kutkuttavampi ajatus on, että näin tapahtuisi itselleni. Oikeasti en sitä haluaisi, mutta fantasian tasolla kiihottaa, että joutuisin nolona pissaamaan rakkaani edessä housuuni, kun ei vaan voisi enää pidätellä, ja hän katsoisi hämmästyneenä.

      • Anonyymi

        Rupesin fantasioimaan siitä, että vahinko olis tapahtunut jo aiemmin. Vaikka lavalla todistusta hakiessa rehtorilta. Äkkiä hameen alta oliskin ropissut lammikko lattialle. Ja koko koulu opettajineen ja oppilaineen ja oppilaiden vanhempineen olis nähnyt, kun 19-vuotiaalta pääsi hirveässä hädässä pissat vuolaasti liristen.


    • Anonyymi

      Kouluaikaan opin pidättelemään koko päivän. Aloin jopa nauttia siitä loppupäivän täydestä rakosta 😊. Vessat oli likaisia ja niissä oli usein vanhempien tyttöjen ryhmiä, jotka törkkivät ja huuteli. Olin iltaisin enemmän poikien kanssa ja harrastuksiini kuului pallopelit. Jääkiekko jäikin harrastuksekseni. Silloinkaan en voinut kesken käydä pissalla vaan pidättelin kotiin. Yläasteella vessat oli jopa lukossa tuntien ajan ja auki vaan välkillä.

      Kaikki meni hyvin kunnes myöhemmin teininä tuli mukaan kaljoittelu ja sidukka. Kaupungissa ei voinut käydä puskapissillä eikä vielä päässy rafloihin. Yritin taas sinnitellä kotiin. Sitten yhdellä kerralla se kävi. Yöbussissa laskin housuun! Muistan vielä ne pissisaikani farkutkin, missyn spankyt, sellaset vaaleet takataskuttomat. Silloin aloin toivoon näkeväni jonkun muunkin pissavahingon... vastaavan häpäisyn.

      Meni vuosia ja nyt muutama vuosi sitten, kun teimme talkoilla purkkien ja roskien keräystä kiekkoseuramme kanssa festareilla. Vessajonot oli sikapitkät koko ajan ja ajattelin taas säästää himaan mun pissahädän. Jouduin istuun välillä penkille ja twistailemaan. Kolmekymppisenä en epäillyt parin lapsenkaan jälkeen enää joutuvani siihen tilanteeseen, mutta niinhän se vahinko tuli! Ilma oli kylmä ja pilvinen.

      Sanoin istuneeni loiskuneen oluen päälle ja pyysin luvan lähtee kaverini kanssa kuivaa vaihtamaan, kun kaveri asui lähellä. Päästiin sen asunnolle niin farkkujen sisäreidetkin oli jo ihan märät. Kaveri sanoi, että väitätkö vieläkin, et se on kaljaa. Taisin pyytää, ettei muille siitä hirveästi huutelisi. Hävetti ihan v... sti, et taas mä. Onneksi sain vaihtaa kuivat ennen kuin menin kotiin lasten ja isännän eteen. Se vähän harmittaa, etten muiden aikuisten tyttöjen vahinkoja oo päässy näkemään. Läheltä piti tilanteita kyllä.

    • Anonyymi

      Miss sixty-mieskin löytänyt ketjun.

      • Anonyymi

        Jälkimmäisestä vahingostani löytyy kaverini ottamat kuvatkin tumblrsta ;) (luonnollisesti kasvot ja ympäristö piilotettuna, anonymous ja nuo 2010-luvun farkut ei oo missyt) ja niistä näkee, että mies ei kyllä ole farkuissa... ymmärrän, että fetissi on miehillä paljon yleisempi kuin heteronaisilla.


    • Anonyymi

      Kerran oli mahtava tilanne, kun seurustelin vanhemman naisen kanssa ja sille tuli todella kova kakkahätä, kun oltiin menossa sen asunnolle ja oltiin oltu sen ystävillä syömässä. Se valitteli sitä epätoivoisena, kun jäätiin pois ratikasta, mutta juuri sielläpäin ei ollut julkisia vessoja. Onneksi. Kun käveltiin katua pitkin sen piti pysähdellä jatkuvasti. Oli pyhäpäivä ja kadun varrella sijaitsevat liikkeet ja ravintolat oli suljettu, joten niihinkään ei päässyt vessaan, mitä hän kovasti valitteli. Portin kohdalla hän jähmettyi äkkiä ja sanoi todella nolona, että voi *******, nyt se tulee housuun! Oli huumaava tunne seistä siinä katsomassa, kun toiselle käy nolo tilanne, aikuinen kakkaa housuihinsa miehensä edessä. Nainen söi liikaa kylässä eikä kehdannut käydä paskalla ja lopulta liukas kakka prujahtaa kotipihassa, kun suoli aistii, että nyt on kodin vessa lähellä. Olin todella kiihottunut, kun käveltiin sisään ja tiesin koko ajan, että toisella on plöröt housussa ja tiesin, että se istuu nolona pytyllä tekemässä loput ja miettii miten saattoi päästää alleen.

      • Anonyymi

        Miltä se mahtaa tuntua, kun kakka nytkähtää liikkeelle ja tajuaa, että nyt tulee kakka eikä sitä voi mitenkään estää?


    • Anonyymi

      Olin nuorena työharjoittelussa ja vessa oli suljettu vesikatkon ajaksi, ja yhdellä nelikymppisellä naisella oli hirveä kakkahätä, jonka se myös toi avoimesti esiin. Pitkä, muodikas, rintava nainen, lyhyessä hameessa ja sukkahousuissa. Ja lopulta se parahti, että voi apua, nyt tulee kakka housuun! Oli kieltämättä kiusallinen tilanne itsellenikin, koska omissakin housuissani alkoi tapahtua. Se tilanne, että tuossa seisoo terve aikuinen järkevä nainen, jolta tulee juuri nyt väkisin paska housuun oli uskomattoman kiihottava. Itselleni on viimeksi tapahtunut 3-vuotiaana niin, etten ole voinut pidättää kakkaani ja nyt näin, kuinka aikuinen nainen ei pystynyt hillitsemään paskaansa ja tämä joutui kokemaan, kuinka kakka työntyy perseestä ilman kontrollia pikkuhousuihin työkaverien edessä.

      • Anonyymi

        Piti kyllä kirjoittaa muodokas, vaikka saattoi se muodikaskin olla. No, tärkeintä oli kuitenkin, että paskat oli housussa!


    • Anonyymi

      Onko kukaan nähnyt nuorena, kun omalta äidiltä pääsee tavarat housuun?

      Itse olen. Ensin alkoi pierettää, sitten tuli kiire vessaan. Mutta matka oli pitkä. Hieman ennen kuin oltiin perillä hän pysähtyi ja sanoi vaikeana, että nyt häntä kakattaa aivan kauheasti. Kovin pitkään ei enää sen jälkeen kävelty, oltiin kyllä jo lähes perillä, mutta pidättely kävi mahdottomaksi. Hän pysähtyi ja sanoi vakavana, että "voi helvetti, nyt se tulee housuun". Kysyin tuliko se, ja hän vastasi, että tuli. Asia oli pitkään itselleni todella vaikea, koska ei sitä nyt omaa äitiään haluaisi ajatella siinä mielessä, mutta toisaalta unelmani on aivan pienestä saakka ollut nähdä, kun naisella on kaamea kakkahätä ja on pakko päästää housuun. Oli häneltä aiemminkin päässyt käymään nolosti, mutta ei noin, että seison vieressä ja sanoo suoraan, että kakkaa juuri nyt. Kerran hän joutui tullessamme lenkiltä avaamaan kotimme oven pyllistellen, siitä lienee jäänyt pakkomielle siihen, että tykkään nähdä epätoivoista pyllistelyä.

      • Anonyymi

        En ole nähnyt, mutta rakastan lukea kertomuksia siitä, että joku on nähnyt vanhemmille tai opettajalle käyvän ison kakkavahingon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole nähnyt, mutta rakastan lukea kertomuksia siitä, että joku on nähnyt vanhemmille tai opettajalle käyvän ison kakkavahingon.

        Tai tietty pissavahinkokin on mahtava juttu, ainahan se sykähdyttää, jos terve aikuinen ei ehdi ajoissa pissalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai tietty pissavahinkokin on mahtava juttu, ainahan se sykähdyttää, jos terve aikuinen ei ehdi ajoissa pissalle.

        Mutta, that said, enemmän kyllä siis sykähdyttää ajatus vanhemmista tai opettajasta, jolta pääsee nimenomaan kakat jonkun edessä. Sitten taas se, että parikymppinen kundi kävelee ympyrää epätoivoisena on toinen juttu.


      • Anonyymi

        Itse olen nähnyt muutaman kerran kun äitini kakkii housuihinsa.

        Ensimmäisen kerran kun näin hänen kakkaavan housuun hän haki minut autolla koulusta ja matkalla meidän piti käydä ruokakaupassa. Jo matkalla kauppaan äiti sanoi että hänellä on kakkahätä ja että yritetään käydä kaupassa mahdollisimman nopeasti. Kaupassa ollessa näki selvästi että hänellä on kova hätä, ja että hänellä oli kova työ pidätellä kakkaa. Kaupassa äiti kuiskasi minulle, että hänellä on aivan hirveän kova hätä ja hän ei usko että jaksaa pidättää kotiin asti. Teimme ostokset nopeasti ja maksoimme. Ostoksia pakatessa äitini kuiskasi että häneltä tulee ihan kohta kakki housuun. En oikein tiennyt mitä vastata, kuiskasin hänelle että ei haittaa vaikka tulee housuun. Tilanne tuntui nurinkuriselta, koska lapsena tilanne oli ollut toisinpäin, niin että se olin minä joka meinasin kakata housuun ja jouduin myöntämään tämän äidilleni. Ymmärsin häntä kyllä hyvin, sillä itsellenikin sattui toisinaan vahinkoja, vaikken näistä kertonutkaan äidilleni.

        Aloimme kävellä kohti autoa, mutta matkalla autolle hän yllättäen pysähtyi ja sanoi että nyt ne kakat tulee housuun. Muistan miten oudolta tuntui katsoa kun oma äiti pökälöi housuihinsa. Olin aiemmin nähnyt kerran kun äitini pissaa allensa, ja olin myös nähnyt hänet kerran kakka housussa mutta en ollut aiemmin nähnyt kun kakka tulee housuun. Kun hän oli saanut kakittua jatkoimme kävelyä kohti autoa. Muistan vilkaisseeni äitini takamusta ja hänen vaaleissa farkuissa näkyi kohouma. Autossa äiti laittoi penkille muovipussin ettei penkki sotkeutuisi. Hän sanoi ettei haluaisi istua kakat housussa, mutta hänen oli pakko.

        Ajoimme kotiin ja kävelimme sisälle. Kävellessä näin että äitini takamuksessa oli ruskea läikkä mutta kohouma oli litistynyt. Kotona äiti käveli suoraan kylpyhuoneeseen ja pyysi minua tuomaan hänelle talouspaperia ja saippuan. Kun vein nämä hänelle vessaan hän oli jo ehtinyt riisua yläosansa ja farkkunsa ja seisoi pikkuhoususillaan. Näin että häneltä oli tullut todella iso kakka, mutta se oli pysynyt pikkuhousuissa. Tämän jälkeen hän laski pikkarinsa ja otti ne varovaisesti pois jalasta. Olin toki ennenkin nähnyt äitini alasti, mutta oli kummallista nähdä hänen pyllynsä kakan peitossa, ja kun hän kääntyi ympäri näin että kakka oli levinnyt etumuksen puolelle. Itse poistuin vessasta ja jätin äidin peseytymään.

        Kun äitini oli peseytynyt ja istuimme olohuoneessa, kysyin häneltä että äiti, tuleeko sinulta usein kakat housuun? Hän mietti hetken, ja myönsi että hänelle sattuu aina silloin tällöin kakkavahinkoja, ja kertoi että toisinaan häneltä pääsee myös pissat housuun. Tämän jälkeen myönsin itse, että minullekin sattuu toisinaan vielä vahinkoja, ja onneksi äiti oli ymmärtäväinen. Sovimme myös ettei meidän enää tarvitse salata vahinkoja toisiltamme. Tämän jälkeen näin äitini muutamia kertoja tarpeet housussa ja hän kertoi minulle muista vahingoistaan.

        Muutama viikko tästä eteenpäin minulle sattui pissavahinko kävellessä bussipysäkiltä kotiin. Jalassa minulla oli farkut. Tiesin että äiti on kotona ja aiemmin olisin yrittänyt kaikin tavoin piilottaa vahingon häneltä. Tällä kertaa päätin etten yritä, vaan kävelin suoraan kotiin, vaikka ajatus kotiin menemisestä pissat housussa tuntuikin nololta. Kotiin tultua äiti huomasi heti märät housuni, ja kysyi olenko pissannut housuuni. Myönsin että pissin alleni kotimatkalla, vaikka tuntuikin nololta myöntää että iso tyttö on tehnyt tarpeensa housuihinsa. Äiti suhtautui asiaan tyynesti ja kehotti peseytymään ja laittamaan vaatteet pesukoneeseen. Jatkossa en enää piilotellut vahinkoja ja kerroin niistä avoimesti äidilleni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olen nähnyt muutaman kerran kun äitini kakkii housuihinsa.

        Ensimmäisen kerran kun näin hänen kakkaavan housuun hän haki minut autolla koulusta ja matkalla meidän piti käydä ruokakaupassa. Jo matkalla kauppaan äiti sanoi että hänellä on kakkahätä ja että yritetään käydä kaupassa mahdollisimman nopeasti. Kaupassa ollessa näki selvästi että hänellä on kova hätä, ja että hänellä oli kova työ pidätellä kakkaa. Kaupassa äiti kuiskasi minulle, että hänellä on aivan hirveän kova hätä ja hän ei usko että jaksaa pidättää kotiin asti. Teimme ostokset nopeasti ja maksoimme. Ostoksia pakatessa äitini kuiskasi että häneltä tulee ihan kohta kakki housuun. En oikein tiennyt mitä vastata, kuiskasin hänelle että ei haittaa vaikka tulee housuun. Tilanne tuntui nurinkuriselta, koska lapsena tilanne oli ollut toisinpäin, niin että se olin minä joka meinasin kakata housuun ja jouduin myöntämään tämän äidilleni. Ymmärsin häntä kyllä hyvin, sillä itsellenikin sattui toisinaan vahinkoja, vaikken näistä kertonutkaan äidilleni.

        Aloimme kävellä kohti autoa, mutta matkalla autolle hän yllättäen pysähtyi ja sanoi että nyt ne kakat tulee housuun. Muistan miten oudolta tuntui katsoa kun oma äiti pökälöi housuihinsa. Olin aiemmin nähnyt kerran kun äitini pissaa allensa, ja olin myös nähnyt hänet kerran kakka housussa mutta en ollut aiemmin nähnyt kun kakka tulee housuun. Kun hän oli saanut kakittua jatkoimme kävelyä kohti autoa. Muistan vilkaisseeni äitini takamusta ja hänen vaaleissa farkuissa näkyi kohouma. Autossa äiti laittoi penkille muovipussin ettei penkki sotkeutuisi. Hän sanoi ettei haluaisi istua kakat housussa, mutta hänen oli pakko.

        Ajoimme kotiin ja kävelimme sisälle. Kävellessä näin että äitini takamuksessa oli ruskea läikkä mutta kohouma oli litistynyt. Kotona äiti käveli suoraan kylpyhuoneeseen ja pyysi minua tuomaan hänelle talouspaperia ja saippuan. Kun vein nämä hänelle vessaan hän oli jo ehtinyt riisua yläosansa ja farkkunsa ja seisoi pikkuhoususillaan. Näin että häneltä oli tullut todella iso kakka, mutta se oli pysynyt pikkuhousuissa. Tämän jälkeen hän laski pikkarinsa ja otti ne varovaisesti pois jalasta. Olin toki ennenkin nähnyt äitini alasti, mutta oli kummallista nähdä hänen pyllynsä kakan peitossa, ja kun hän kääntyi ympäri näin että kakka oli levinnyt etumuksen puolelle. Itse poistuin vessasta ja jätin äidin peseytymään.

        Kun äitini oli peseytynyt ja istuimme olohuoneessa, kysyin häneltä että äiti, tuleeko sinulta usein kakat housuun? Hän mietti hetken, ja myönsi että hänelle sattuu aina silloin tällöin kakkavahinkoja, ja kertoi että toisinaan häneltä pääsee myös pissat housuun. Tämän jälkeen myönsin itse, että minullekin sattuu toisinaan vielä vahinkoja, ja onneksi äiti oli ymmärtäväinen. Sovimme myös ettei meidän enää tarvitse salata vahinkoja toisiltamme. Tämän jälkeen näin äitini muutamia kertoja tarpeet housussa ja hän kertoi minulle muista vahingoistaan.

        Muutama viikko tästä eteenpäin minulle sattui pissavahinko kävellessä bussipysäkiltä kotiin. Jalassa minulla oli farkut. Tiesin että äiti on kotona ja aiemmin olisin yrittänyt kaikin tavoin piilottaa vahingon häneltä. Tällä kertaa päätin etten yritä, vaan kävelin suoraan kotiin, vaikka ajatus kotiin menemisestä pissat housussa tuntuikin nololta. Kotiin tultua äiti huomasi heti märät housuni, ja kysyi olenko pissannut housuuni. Myönsin että pissin alleni kotimatkalla, vaikka tuntuikin nololta myöntää että iso tyttö on tehnyt tarpeensa housuihinsa. Äiti suhtautui asiaan tyynesti ja kehotti peseytymään ja laittamaan vaatteet pesukoneeseen. Jatkossa en enää piilotellut vahinkoja ja kerroin niistä avoimesti äidilleni.

        Vaikka olen tällä hetkellä mielialalääkekuurilla enkä siitä johtuen pysty juurikaan kiihottumaan saatika laukeamaan, kiihotuin kyllä alkupuolella kovastikin. Toki tunnelma sitten lässähti, kun stoori jatkui ja oli selvää, että juttu olikin keksitty.


    • Anonyymi

      Joskus ala-asteikäisenä olin kavereiden kanssa leikkimässä pihalla ja minulla oli kova kakkahätä. Lopulta tuntui että nyt on pakko päästä vessaan ja lähdin juosten kotiin, mutta siinä vaiheessa olin jo myöhässä ja siinä juostessa tuli kakat housuun. Se oli viimeinen kerta kun pääsi käymään kakkavahinko. Tuntui kamalan nololta mennä kotiin ja tunnustaa että iso tyttö oli kakannut housuun.
      Nyt aikuisena fantasioin että sama kävisi uudelleen joskus kotimatkalla. Voin kuvitella sen kauhun ja helpotuksen sekaisen tunteen kun ei enää pysty pidättelemään vaan käykin vahinko. Kerran olen hetken mielijohteesta tahallani kakannut housuun, mutta se haju oli niin paha ja siivoaminen oli niin inhottavaa puuhaa, että en tee sitä toiste.

    • Anonyymi

      Itseäni on aina kiehtonut se, että saisin kokea aidon vahingon, vaikka toisaalta en sitä haluaisikaan. Ajatus kuitenkin kiihottaa. Maanantaina töissä se vihdoin tapahtui. Kakatti koko matkan töihin, ja sisällä, jossa on paljon vessoja ja olen aamuisin yksin, hätä yltyi todella kovaksi ja harkitsin meneväni lähimpään vessaan, joka oli naisten pukuhuoneessa, mutta olisin voinut mennä sinne, koska paikalla ei ollut ketään. Päätin kuitenkin pidätellä mahdollisimman pitkään. Oli todella jännää kiertää isoa tehdashallia joutuen aidosti pelkäämään, että kakkaan housuun. Välillä oli pakko pysähtyä ristimään jalat. Lopulta päätin, että menen seuraavaan vessaan, oli jo aivan pakko. Mutta juuri silloin paikalle pamahti vartija, joka oli saanut hälytyksen paikalle, koska järjestelmä oli jäänyt talviaikaan ja olin siten avannut ulko-oven tuntia liian aikaisin. Tämä isokokoinen vartija selitti asiaa iloisena ja yritin olla normaalisti, vaikka pinnistin epätoivoisena kakkaani. Kun hän poistui mahaani kouraisi niin pahasti, että äkkiä iso kakkani tökkäsi pakaroideni välistä. Ehdin vaan miettiä, että olen aikuinen ja nyt pääsee aidosti kakka housuun. Pinkaisin juoksuun lähimpään vessaan ja tunsin samalla kakkani purkautuvan ulos. Sitä ei voinut enää estää mitenkään. Kun sain pyllyni pytylle, kakka oli jo housussa. Jos joku olisi avannut oven, tämä olisi nähnyt aikuisen miehen istuvan pytyllä nolona housut polvissa, isot kakat housussa kuin pikkupojalla.

    • Anonyymi

      Kiihottavinta mitä voin kuvitella on, että joku pitelisi jalkojani levällään, toinen koskettelisi vartaloani joka puolelta ja kolmas katselisi minua silmiin ja yrittäisin epätoivoisesti olla kakkaamatta housuuni, joku kutittelisi minua ja pidättäminen olisi todella vaikeaa, mahaani kourisi ja vääntäisi ja tärisisin kakkahädässäni, sitten minulta rojahtaisi plöröt löysiin boksereihin ja se valuisi joka puolelle ja muut hihittäisivät, kun aikuiselta pääsi kakkaplöröt housuun.

      Toinen mikä kiihottaisi olisi, että istuisin tuolilla käsiraudoissa kiinnitettynä esim.patteriin ja minulla olisi elämäni kovin pissahätä. Kiinniottajani vain sanoisi, että vessaan pääsee sitten, kun paikalle tulee toinen henkilö vahtimaan minua, ja tämän henkilön tulossa kestää. Valittaisin, että minulta tulee kohta housuun, mutta sillä ei olisi väliä, kiinniottaja vain sanoisi, että sitten minun pitää vain istua märissä kalsareissa, jos en pysty pidättelemään. Olisi pakko nousta tuolilta marssimaan paikoillani ja pyllistelemään. En pystyisi ajattelemaan mitään muuta kuin pissaamista ja vaikka ristisin jalat ja kuinka pinnistelisin, housuihini karkaisi vahinkolirit. Sitten en enää jaksaisi välittää, levittäisin jalkani ja antaisin pissojeni tulla antaumuksella kalsareihin, toinen katselisi, kun aikuisen täytyy pissiä housuihinsa.

    • Anonyymi

      Mun sisko pissas kerran bussissa housuun. Oli sillon jo 20 vuotias. Moni huomas ja oli tosi nolona.

      • Anonyymi

        Valuiko pissaa lattialle. T. yks kohtalotoveri


    • Anonyymi

      Juupa

    • Anonyymi

      Kyllä se housuun kakkaaminen vaan hyvältä tuntuu. Omasta kokemuksesta voin sanoa että tiukat housut tai lyhyet shortsit lenkkipolulla ym. julkisella paikalla ja pieni kiima päällä se kakka tulee housuun välillä enempää ajattelemattakaan. Jälkitoimenpiteitä ja kiinni jäämistä voi miettiä sitten jälkeenpäin :) Jotain tullut kuvattuakin, twitter.com/kinkykidddo

    • Anonyymi

      Mitä tarkoittaa "fetissi?"

    • Anonyymi

      Kerran junaa odottaessa, joka oli myöhässä. Tuskallinen pissahätä laiturilla seistessä ja päätin sitten vaan antaa pissaa tulla vähän. Yleensä pystyn katkaisemaan pissan tulon aika helposti, jos en anna ihan täydellä voimalla tulla. Nyt kuitenkin farkkuni kastuivat aika pahasti, mutta luotin siihen että miehellä kastuu enemmän etupuoli ja uskallan mennä istumaan. Onneksi pääsin ikkunapaikalle ja sain suojattua penkin pienillä roskapusseilla. Sain peitettyä märät farkkuni konduktööriltä takkini avulla. Niin enhän minä niissä vaaleissa pissaisissa farkuissani kehdannut junassa vessaan kävellä. Sitten seuraavalta asemalta tuli viereeni nuori nainen, joka ei ainakaan heti huomannut tilannetta. Yritin olla ihan normaalisti, mutta jouduin siinä istuessani päästämään lirahduksia housuun ja kyllä se hetken näkyy farkuissa selvästi. En tiedä mitä vieressä istuja minusta ajatteli, mutta jäin ennen häntä pois. Oli kyllä noloa nousta hänen edessään ylös, kun nyt jo takaakin märät housut ja penkin suojaksi laittamani muovipussit paljastuivat.

    • Anonyymi

      Lapsena ja nuorena koin muutaman kerran nolon pissa/kakkanöyryytyksen, kun olin ylpeyttäni pidätellyt liian pitkään. Alle kouluikäisenä tulin äitini kanssa kaupasta ja hätäni oli poikkeuksellisen kova, mutta kun kaverit pyysi jäämään ulos en kehdannut kieltäytyä. Leikeistä ei tullut mitään ja oli pakko kävellä ympyrää ja lopulta juoksin kotiin, alaovi oli jostain syystä mennyt lukkoon ja yritin epätoivoisesti repiä sitä auki, pissat lirisi samalla shortsinpuntista ja hävetti hirveästi, kun naapuri tuli avaamaan oven ja näki, kun pissasin housuun.

      Kun olin jo melkein kouluikäinen odotin parasta kaveriani niitten alaovella enkä voinut lähteä vessaan, koska olin luvannut odottaa sitä. Hätä oli ihan käsittämättömän kova enkä voinut kuin kävellä ympyrää ja keskittyä pidättämiseen. Lopulta kun kaveri tuli ulos tajusin, etten ollut tehnyt mitään suunnitelmaa sille, miten hoidan pissahätäni siitä eteenpäin, ja totesin vaan hänelle, että nyt on pakko pissata housuun, hän kysyi hämmästyneenä olenko tosissani. Sitten pissasin helpottuneena ja menin kotiin vaihtamaan housut.

      9-vuotiaana olin kaveriporukalla yhdellä vanhemmalla kaverilla enkä kehdannut käydä vessassa, vaikka oli kamala hätä. Kun lähdettiin sieltä pois ehdin vain ajatella, että olisi pitänyt käydä vessassa ja harkitsin meneväni takaisin, mutten mennyt, ja ei ehditty edes ulos rapusta kun rakkoni petti totaalisesti ja käytävän lattialle lirisi iso lammikko, hävetti mutta helpotti yhtä aikaa.

      11-v oli koulussa kamala kakkahätä, mutten jostain syystä käynyt vessassa välitunnilla. Seuraavalla tunnilla hätä koveni kunnes oli aivan pakko kysyä vessaa, ope kielsi, koska oltiin juuri lähdössä ruokalaan. Kun menin ruokajonoon oli ihan pakko ristiä jalat mutta kakkasin silti housuun ja menin ihan punaiseksi, ope sanoi, että
      voin lähteä kotiin.

      14-v pidättelin yhdellä reissulla koska olin ihastunut autoa ajavaan naiseen, ja kun oltiin jo melkein perillä se meni vielä käymään pankissa hoitamassa jotain tärkeää asiaa ja silloin, pitkän ja hartaan pidätyksen jälkeen laskin alleni autossa.

      Olisi se huikeaa kokea tilanne nyt aikuisena, kun ei aidosti voisi pidätellä ja toinen katsoisi hämmästyneenä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kerran näin mehevän vahingon silmieni edessä, kun katselin ovisilmästä, kun muuttomiehet teki keikkaa ja kuulin oven takaa, kun yksi nuorempi mies sanoi, että pitäisi kyllä paskalle mennä. Heillä oli kuitenkin kiire eikä hän saanut käydä asiakkaan vessassa. Onneksi minun kannaltani hänelle kävi onnettomuus juuri oveni edessä. Hän laski sohvan maahan ja huusi toiselle kantajalle, että vittu, nyt se paska tulee housuun! Toinen mies siinä ihmetteli ja tämä mies totesi, että sitä tuli joka puolelle, voi vittu, nyt valuu reisille. Itsellä aivan megaerektio, kun joltain pääsee isot kakkaplöröt toisen edessä.

    • Anonyymi

      U­u­­­s­­i s­­­ek­­si­­­tea­tteri ava­­utu­­­u Suome­­en! Ku­tsu­­mme kai­kk­­­i­. Ilmo­ittau­­­tum­­­ine­­n ry­­hmä­­­ämm­­e tä­­äl­l­ä 👉 http://aram-us.com/H/J7u6O8

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe