Vääryys tapahtui Poutalan kohdalla, BÄNDIN mokahan oli tippuminen! Sokeat tuomarit !

Anonyymi

Miten on mahdollista, että tuomarit eivät huomanneet, että bändi aiheutti Poutalan askelkuvioiden sekaisin menon su 13.10 jaksossa ! ?? !

Bändin olisi ollut tosi helppoa lopettaa ja aloittaa alusta, koska TV- ohjelman aikataulu ei olisi mennyt sekaiisn, koska kysymys oli ihan tanssin alkukohdasta .

Kokemattomalle, nollasta aloittaneelle, kuitenkin huiman nopeasti kehittyneelle Poutalalle hänen tiputtaminen bändin taholta askelkuvioissa vaikutti koko tanssin tunnelmaan, eli hämmennys jäi päälle, osittain.

Sokeitako ja kuurojako tuomarit olivat, kun eivät sanallakaan kommentoineet ja puolustaneet Poutalan askelten sekoamista tanssin alussa ?? Päinvastoin kritisoivat askelten sekoamista.

SUURI VÄÄRYYS TAPAHTUI ! Tuomaerit ovat anteeksi pyynnön velkaa Poutalalle ja opettajalleen ja bändin pitäisi pyytää anteeksi sitä, etteivät lopettaneet ja aloittaneet alusta, oikein. Todella kokeneen bändin pitäisi helposti kyetä arvioimaan tilanne. Ja pelastaa tanssijat pulasta.

Poutalan pudottaminen tapahtui väärin perustein.

5

<50

  Vastaukset

  • Poutalan tanssiesitys oli hieno kaikesta huolimatta. Näki että harjoitellut oli kovasti. Tuntuu että pärstäkerroin vaikuttaa näissäkin kisoissa. Tuomarit vaihtoon.

   • Eini olisi saanut pudota, on aika pökkelö tanssimaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eini olisi saanut pudota, on aika pökkelö tanssimaan.

    Ehkä kansa halusi Anskun tiputtaa kun meni pettämään aviomiestään. :(


  • Jonkun on tiputtava, niin se vain on. Tällä kertää Poutala ja se siitä. Itse olisin pudottanut Einin.

  • Joka vuosi samanlaista tunarointia, hyville antavat kolmosta ja tönköille kasia. Poutalan tanssi oli upeaa ja nostot mahtavia. Lepistöäkin haukkuivat alussa, vaikka jäätanssijana selvästi keskivertoa parempi, Lavikaista taas kehuvat vaikka kovin jäykän näköistä. Nyt niillä on alkanut tulla isoja piste-eroja jo keskenäänkin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   221
   6026
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   56
   2427
  3. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   29
   2354
  4. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   111
   829