Mikähän olisi

Anonyymi

sellainen aikakausi etteivät konservatiiviset ja vanhoilliset tahot olisi aikansa vastustaneet jotakin uutta ajattelua, tietoa, ymmärrystä , muutosta tms. ja sen mukanaan tuomaa hirvittävää 'pahaa ja kaaosta' , kertoisitteko, Mikähän?

Kun se R:kin on sellainen että sieltä löytyy lähtöön kuin lähtöön kaikenlaista: jos on esim.rauha, R:tusta löytyy kohta jossa sanotaan tähän suuntaan "Kun he sanovat, rauha, rauha mutta rauhaa ei ole"- <- eli pitää olla tarkkana ja kavahtaa, jotain hirveää tapahtuu? eli seKIN olis merkki sitten jonkunlaisesta maailmanlopun uhkasta - vai miten se meni-, jos vaikka kaikkialle tulis rauha? tuotakin Rtun kohtaa on käytetty joskus kaikenlaiseen'maalailuun -Jota kyllä tuskin tapahtuu että- hyvin pian ainakaan..rauhaa siis

Se on kyll aika ouko kirja se Raamattu, sieltä kun löytyy kyllä AINA jotakin joka saumaan sopivaa, jolla voi hieman niinkuin kiristää ja uhkailla tottelemattomia tai "aisoista" pois pyristeleviä - jos sieltä sellaista haluaa kaivaa että väki pysyy tietyssä hanskassa ja formaatissa - aina löytyy kyllä jotain..joka lähtöön on joku miina viritettynä -JOS..

(kui2)

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se kuuluu evoluutioon, että pyritään pitämään saavutetuista eduista kiinni.
      Muutosta ei voi ikuisesti estää.

      • Anonyymi

        Ikävää että työttömät joutuvat kärsimään vain siksi että ahne ay-demari saisi paljon rahaa


    • Jos joku vastustaa muutosta, hänet leimataan konservatiiviksi. Niinpä vastaus kysymykseen on, ettei sellaista aikakautta ole, jolloin muutoksenvastustajat eivät olisi vastustaneet muutosta.

      Mutta konservatiiveja haukuttaessa voisi joskus miettiä myös näitä:

      1) Kuinka monta huonoa muutosta konservatiivit ovat onnistuneet estämään? Tapahtumatta jääneet muutokset useimmiten unohtuvat eikä niistä puhuta. Saattaa olla, että konservatiivien viisaus on pelastanut ihmiskunnan sen omalta hulluudelta lukemattomia kertoja, mutta kukaan ei vain tiedä tai muista sitä.

      2) Kuinka monta huonoa muutosta konservatiivit ovat epäonnistuneet estämään? Tämä on tietysti sangen kiistanalainen asia, koska muutosten vaikutukset ottavat aikansa. Ehkä vasta sadan vuoden päästä voidaan nähdä, onko jokin tänään toteutettu muutos hyvästä vai pahasta.

      • Anonyymi

        Kertoisitko esimerkin/jä mikä uudistus on joskus estynyt vaikka kirkon piirissä, sielläkin on olluaikain saatossa jos jonkin näköistä vastustettavaa , tai yleensä - en jaksa enää kerrata taas ja taas mikä kaikki on kokenut muutoksen, mutta puhutaan nyt niistä muutoksista joita kirkon sisällä on ollut joita on ensin vastustettu ja myöhemmin jopa tehty itsekin samanlaista jota ensin on vastustettu eli siitä onkin tullut ihan normaalia käytäntöä ja elämää..

        Miksi ihmisen mieli on niin pieni ettei tuo josta kerroin vaivaa, vaikka tiedossa on? Vaan aina löytyy kullekin ajalle uusi vastustuksen aihe, tiedätkö sinä.

        (kui2)


      • Anonyymi

        "2) Kuinka monta huonoa muutosta konservatiivit ovat epäonnistuneet estämään? Tämä on tietysti sangen kiistanalainen asia, koska muutosten vaikutukset ottavat aikansa. Ehkä vasta sadan vuoden päästä voidaan nähdä, onko jokin tänään toteutettu muutos hyvästä vai pahasta."

        Esim. Suomi24:n tekoälymoderointi jonka on toteuttanut Utopia Analytics. Pitääkö odotella 100 vuotta, jotta moderointi alkaisi toimia yhtä hyvin kuin ennen uudistusta? Eikö kannattaisi ennemminkin palata vanhaan systeemiin jossa moderoija poistaa häirikköviestit mutta ei asiallisia viestejä. Tekoälyn ottaa käyttöön vasta sadan vuoden päästä mikäli se on silloinkaan vielä alkanut toimia.

        Uudistusmieliset ovat sitä mieltä että tekoäly toimii paljon paremmin kuin vanha systeemi, eikä siinä tällaisenaan edes ole mitään korjattavaa.


    • Anonyymi

      Lue 4 Evankeliumia, Kuuntele ja Tottele parhaasi mukaan kaikkea mitä JEESUS Sanoi ollaksesi Kristitty = Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi! mm:

      "Niin ei myös teistä yksikään, joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, voi olla minun opetuslapseni. Luukas 14:33.

      "Myykää, mitä teillä on, ja antakaa almuja; hankkikaa itsellenne kulumattomat kukkarot, loppumaton aarre taivaisiin, mihin ei varas ulotu ja missä koi ei turmele. Luukas 12:33.

      "Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa. Matteus 6:24. *jotkut käännökset käyttävät sanaa "rahaa" "mammonan" kohdalla.

      "Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Markus 16:15.

      Kenenkään ei tarvitse eikä pidä työskennellä rahan tai katoavaisen ruuan eteen, vaan Jumalalle. Jumala huolehtii jokaisen tarpeista, jotka Hänelle työskentelee. Tällä tavalla voimme myös selvitä pedon merkki ja suuren ahdistuksen ajat. Tätä kutsutaan "Elää Uskosta".

      ÄLÄ koskaan ota Pedon Merkkiä! Lue Ilmestyskirja 13 ja varmuuden vuoksi Ilmestyskirja 22

      Dokumentti aiheeseen liittyen, Englanniksi: https://www.youtube.com/watch?v=B_foDpYGVJc

      Kaikki ilmaisia ja erittäin hyödyllisiä resursseja: truthseeking.co.uk / katso ainakin "freesources" ja "articles".

      Youtube soittolista, Jeesuksen Opetuksiin liittyen: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3gulrFr5tELMJUP7n_2H3mS

      Miten saada voitto seksuaalisesta synnistä: https://www.youtube.com/watch?v=1c-Km32ZpEQ

      Teot Armo Harmonia 3 osainen soittolista: https://www.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3jM6iESK-IKSBkNwhtWudKY

      Pyydän että jaat tätä jokaiselle mahdollisesti kiinnostuneelle jokapuolella, Kiitos! Rakkautta ja Rauhaa

      JUMALA Todella RAKASTAA meitä ja Tahtoo Pelastaa meidät kaikki! Jos kukaan kuulee tämän, pyydän, vastaa Jumalan Kutsuun Jeesuksen Opetuksissa. <3

      • Anonyymi

        Kun sinä kopsaat tänne aina saman rimpsun en voi ymmärtää mitä sillä tarkoitat!
        Ei tuo kopsu vastaa siihen mitä kysyin!
        (kui2)


    • Anonyymi

      Ei voi ratsastaa kahdella hevosella yhtä aikaa. Jumala tai Jeesus, valinta on sinun. Mutta muista, että Jumala ei ole ihminen.

    • Anonyymi

      Evankeliumi on vihapuhetta, ei sitä saa levittää.

      • Anonyymi

        Ei oikeen voi eikä ole suotavaa mollata ihmisiä evankelioimisen varjolla ei. - On se niin surkeeta:( ?

        (kui2)


    • Anonyymi

      Ei vastausta, koska on ollut aikakausi ettei oltaisi - mitä milloinkin - "uusia tuulia" vastustettu, Osaatteko sanoa ja mitä hyötyä vastustamisesta on ollut? Miksi on oltava aina joku uhkan tuntu..eikö konservatismi elä jos se ei aina vastusta jotakin yhteiskunnallista yms. muutosta eli saako tietynlainen uskonnollinen ajattelu voimansa minkä asian milloinkin vastustamisesta..
      Jos ei ole vastustettavaa, ei ole mitäänkö jonka puolesta taistella ja tsempata?

    • Anonyymi

      Jos maailma pyrkii rauhaan mutta samalla elää mammonan tavoittelussa ja kilpavarutelussa, se voi käydä hankalaks ennenpitkää.
      Samalla tavalla voi käydä jos moraali rappeutuu.

    • Anonyymi

      Liberaalien pyrkimys on takaisin puuhun. Jos uskoo olevansa apina, on apina. Liberaalien oman ymmärryksen mukaan ihminen oli ensin apina. Villi ja vapaa. Teki asiat vähän sinnepäin. Sitten vasta löysi konservatismin. Liberalismi on paluuta juurille. Ällöttävää ja kieroa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      142
      1825
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1437
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1242
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1237
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1115
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      194
      1017
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      953
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      40
      860
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      195
      854
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      828
    Aihe