Uudet kujeet, vanhat coijarit

Anonyymi

Lerpattava Kotka on näköjään koonnut taas oneliemissä keitetyn driimtiimin ja nimittänyt itsensä taas kerran ampassadööriksi. Hiukan väsähtänyttä. Muut coijarit ovat Uno Carsten Deppich, tuttu ties mistä, viimeksi OneCoin-kusetuksesta. Sitten on Kenny Nordlund, taattua MLM-kusetuskamaa ja joku muu pilipalihemmo. Ja uuden kusetuksen nimi on, voi mielikuvitus sentään, Wantage One. Popparit mikroon ja kaljat kylmään. Jokohan Parru ja Staffan liittyvät pian joukkoon tummaan. Tunnuslausekin on hieno "Keep your monet busy". Sitä se taatusti on, kun se juoksee Karin & kumpp. taskuissa karkuun...

5

53

Vastaukset

 • Onko Wahlroos vielä mukana louhimassa OneCoinia?

 • Kyseessä todella ON surkea viritys, toisaalta miten nerokas tapa nyhtää coinisteilta viimeisetkin tuhkat pesästä, kun tämän vantagen liittymismaksuja voi maksaa 50% sti coineilla.

  Ja mitä tekee coinisti

  Todennäköisesti menee vanhanaikaiseen pää märkänä - muahaahaahaahaaaaa!

  Systeemi on jo todettu matemaattisesti sulaksi mahdottomuudeksi, mutta sekös haittaisi coinistia - ei varmasti haittaa - heh heh heh!

 • Kyllä minä ainakin uskon että Ruja vielä palaa. Varmana ei ole manit veskassa.

 • Missä voi liittyä. Olis Veskallinen onegoineja ja takapihalla tuppikullilautaa muutama motti. Kasvonaamioita, pitzaa, käytettyjä hiihtoliiton hyväksymiä sileitä talvirenkaita ei ole.
  Rahaa on lomsassa eli sijoittaa voi vaikka täälä !
  Ottasko Maajohtaja yhteyttä vaikka sähköpostilla ja ilmoittais sen Maltalalaisen rahanpesutilinumeron !

 • Salmari: Mun Coinilla on takuu! VeskaTakuu.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.