Zoe Tatea...

Anonyymi

...näytellyt Leah Bracknell on kuollut kertovat Ison Britannian iltapäivälehdet. Keuhkösyöpäähän hän oli sairastanut jo pitkään ja nyt 55-vuotiaana voimat lopulta loppuivat.

Kevyet mullat.

8

223

Vastaukset

 • Hurjaa ja kurjaa! RIP. Kaunis Zoe Tate.

 • Tämä on todella surullinen uutinen.

  Zoe Tate on Emmerdalen historian tärkeimpiä ja vaikuttavampia pääosahahmoja, ja paras naishahmo koko sarjan ajalta.

  Ja Leah upea, kaunis ja luonnollinen näyttelijätär. Todella käsittämätön vääryys tämä asia.

  Ja edelleenkin ihmettelen, *mitä* Emmerdale on ajatellut, ja missä on viipynyt Zoen vierailu heti, kun saivat tietää, että Leah on sairastunut? Toivon vain, että sarja on vähintäänkin tarjonnut hänelle vierailua, ja hän on vain kieltäytynyt asiasta itse.

  • Oletpa lapsellinen ihailija todella. Miksi jotkut kiintyvät ja jopa rakastuvat tai samaistuvat johonkin tv näkyvään hahmoon tai näyttelijään? Vielä vuosienkin jälkeen. Omituista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oletpa lapsellinen ihailija todella. Miksi jotkut kiintyvät ja jopa rakastuvat tai samaistuvat johonkin tv näkyvään hahmoon tai näyttelijään? Vielä vuosienkin jälkeen. Omituista.

   Hyvä että edes johonkin rakastuvat,mieluummin kuin vihastuvat


  • Anonyymi kirjoitti:

   Oletpa lapsellinen ihailija todella. Miksi jotkut kiintyvät ja jopa rakastuvat tai samaistuvat johonkin tv näkyvään hahmoon tai näyttelijään? Vielä vuosienkin jälkeen. Omituista.

   Täällähän ei ole tapana arvostella toisten kirjoituksia, kuten toisessa ketjussa mainittiin...
   Minusta tuossa ei ollut rakastumisesta kyse. Kommentoija kertoi Zoeyn olleen mielestään tärkeä ja paras hahmo sarjassa sekä kehui roolihahmoa sekä näyttelijää.


  • No itelle on kerran käynyt tämmöinen outous, että tavallaan rakastuin tai ihastuin voimakkaasti tv:ssä näkyvään naiseen, se oli ekan kauden maajussille morsian sarjan Hanna. Oikeestaan näin jälkikäteen aika hämmentävä kokemus, joka ei ole toistunut.


 • Aina odotin, että Bracknell tekisi jossain vaiheessa paluun sarjaan, edes pikaisen sellaisen, mutta nyt niin ei enää voi käydä. En haluaisi kumminkaan nähdä Zoen tulevan takaisin jonkun muun näyttelijän naamalla. Sama kuin jotain Armstrongin Sethiä olisi yrittänyt palauttaa sarjaan toisella näyttelijällä. Jotkut asiat vaan ovat pyhiä.

  Farewell. Through the distant skies, into eternity.

 • https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/leah-bracknells-cancer-missed-4-20636097

  Neljä lääkäriä ei ollut huomannut syöpää, joka diagnosoitiin vasta siinä vaiheessa, kun Bracknell kiidätettiin sairaalaan. Olisiko syövän voinut selättää, mikäli se oltaisiin huomattu jonkin noiden lääkäreiden toimesta? Vaikkakin Leah sanoi itse olevansa onnekas, että se ylipäätään huomattiin. Paska flaksi, kun on terveet elämäntavat, ja sitten saa taudin, jonka tilastolliseen profiiliin ei itse sovi.

  En muuten tiennytkään, että Leahin äiti oli kiinalais-malesialainen. Nyt kun katsoo, niin näkee aasialaisia piirteitä hänen kasvoissaan, mutta aiemmin en ollut sitä tajunnut.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3450
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1027